VIRKNING – CROCHET

VI SER FOLK VIRKAR ,SER EN BIT AV EN VIRKAD BIT, SOM FOLK HAR VIRKAT. Vi ser en större bit virkad av garn som folk virkar.

Varför fick vi se den bilden virkad fyrkant?

IDAG FORTSÄTTER FOLK VIRKA SOM FÖRR I TIDEN virkar folk stora vackra dukar överkast var mycket på modet på den tiden.

Vackra dukar var mer vanligt än annat ,att virka till hemmet en vacker duk ,som fanns mycket i olika hem ,var väldigt vanligt att virka en duk på bordet. Men även till barnvagnen virkar folk idag. Folk fortsätter att virka även nu kan folk virka kläder barnkläder ,eller annat virkar folk idag, så de fortsätter virka idag GENOM ATT FOLK HAR EN HOBBY OCH DÅ FORTSÄTTER FOLK VIRKA KLÄDER OCH LITE ANNAT.

MEN FOLK ÄLSKAR TA FRAM VIRKNÅLEN OCH VIRKA IDAG, genom att de glömmer bort tiden en slags meditation, när de virkar ,genom att bara vara ,som mycket folk älskar att virka ,fast folk kan köpa i affären, så vill de ändå virka sitt eget ,SOM EN SLAGS HOBBY ATT VIRKA, genom att bara glömma bort tiden.

MEN FOLK FORTSÄTTER VIRKA,fast de kan köpa allt i affären, så fortsätter folk virkar olika saker ,genom att mysa en stund ,och glömmer bort tiden en stund, då gillar folk ta fram virkningen.

Folk tycker det är kul ,att ta en stund med virkningen, genom att låta tiden försvinna en stund, som är vanligt att folk älskar att sitta och virka ,GENOM ATT VI GÅR IN I EN MEDITATION ,OCH TIDEN FÖRSVINNER BORT PÅ EN GÅNG NÄR VI VIRKAR ,att vi går in i en meditation ,och tiden försvinner på en gång när man sitter och virkar, och finns olika garn att köpa då.

MEN FOLK TÄNKER INTE PÅ ATT DE KAN FÅ ONT I PEKFINGRET, kan få problem med ,när de sitter och virkar hela tiden olika saker.

Men kan komma problem för folk ,SOM ÖVERANSTRÄNGER SIG OCH VIRKAR FÖR MYCKET ,genom att det är så himla kul, och då kan de få ont i pekfingret efter ett tag.

Men händer även för folk, som lagt bort virkningen och tar upp virkningen igen, KAN FÅ ONT I PEKFINGRET GENOM ATT DE ÄR OVAN ATT VIRKA ,genom att de är ovan att virka, fast de satt förut och virka. Men så plötsligt fick de ont i pekfingret ,som kan inträffa när folk vill sätta igång och virka igen.

Men folk kan få ont i fingrarna ,när de börjar virka, pekfingret kan folk känna av ,ni som nyss börjat er hobby ska tänka på det ,GENOM ATT DET BLIR BEKYMMER FÖR SAKER VI GILLAR ATT GÖRA VIRKA, SOM VI VILL HÅLLA PÅ MED. 

Ni får ta det lugnt ,genom att en del kan få ont i fingrarna pekfingret, när vi börjar virka som är som en kul hobby. Känner ni av pekfingret ,då ska ni vila en stund ,men kommer det tillbaka hela tiden, DÅ FÅR NI SE ÅT ANNAT HANDARBETE OM PEKFINGRET FÖRVÄRRAS. En del kan ha utslitna leder ,som även blir en påfrestning när ni virkar.

Men måste tänka på det genom att vi fick upp virkning.

Och då är det problem för folk ,att ni kan få problem när ni virkar att pekfingret inte lyder er som ni vill då,OCH MYCKET FOLK HAR UTSLITNA LEDER IDAG ,OCH DÅ KAN DET KÄNNAS PÅ NÄR VI VIRKAR känner att det är så kul att virka. Ni har virkat förr ,men varför kan jag inte ta upp den hobbyn vi hade förr, genom att vi har utslitna leder efter årens lopp ,och kan komma som en påhälsning vi inte vill ha ens ,utan vill ta upp virkningen igen, men så fungerar det dåligt ,som kommer från utslitna leder.

Genom att vi fick upp virkad plagg ,då måste ni tänka på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.