HUS, LÄGENHETER – HOUSE, APARTMENTS

VI SÄTTER IHOP BILDER NU. Vi får en bild på en svart rund skiva, som står på en stolpe ett stati ,men någon sätter det under golvet. Men ser en person som håller på med det. Han klättrar ner och ser tak under där han jobbar. Gjort av stål men är svart. Rund form en skiva ,som står på en tjock stolpe.

Men vad har vi sett för bild??? 

SER HAN JOBBAR UNDER GOLVET ,och sätter dit den ,men går upp och ner genom golvet. Skivan sitter på en del ställen är mörkt under där. Svart skiva som står på att stolpe.

Det finns ingen stabilitet med konstruktion, den är gjord fel genom att folk har ingen kunskap. HAR INGEN KUNSKAP NÄR VI SÅG DEN KONSTRUKTIONEN.

MEN FINNS PÅ EN DEL STÄLLEN OCH SKA BÄRA HUSET. Tjock och bred och rund form. Den ska bära huset ,genom att den är så tjock och rund form. Det är en lång pelare genom hela huset.

VI FÅR EN BILD PÅ STÖRRE FASTIGHETER FLERA LÄGENHETER, MEN SER EN SVART PELARE RAKT IGENOM HELA BYGGET, DET FINNS ÄVEN PÅ STÖRRE BYGGEN. 

Vad ser vi genom att det kommer upp?

Det här är något folk inte tänkt på, GENOM VI SER SAKER SOM ÄR INTE SÅ BRA ATT BYGGA MED, genom att den är så tjock, och rund form svart och tjock. Men folk tror att det är bra att använda, genom att den är svart ,och tjock.

Men har problem med den genom att vi fick upp det, DÅ ÄR DET PROBLEM, ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP PROBLEM FOLK HAR MED BYGGEN. Men folk bygger med den. Som är inte så bra att bygga med.

MEN FOLK ANVÄNDER DET NÄR DE BYGGER HUS OCH FASTIGHETER   ,och nu fick vi upp den bilden som folk använder nu, genom att vi ser folk använder det ,som verkar inte så bra ,och folk ska egentligen inte bygga med den konstruktionen, som folk bygger med idag.

MEN FOLK TÄNKER INTE PÅ ATT DET ÄR DÅLIGT, utan köper det, genom att det ser så stabil ut när de använder det, som gör att folk bygger med det.

Men vi  fick upp det, och då är det inte bra att bygga med när vi ser det ,genom att vi såg bilden av rund form svart och tjock form. DET ÄR DÅLIGT BYGGMATERIAL ATT ANVÄNDA NÄR VI FICK UPP DET. 

Men folk bygger av det ,som gör att den är inte stabilt ens när vi såg den bilden. MEN FOLK ANVÄNDER DET, SOM ÄR INTE STABILT ATT BYGGA AV ,och bra tills det en dag får enorma problem, genom att den bär inte tyngden och börjar att få problem, när de inte upptäcker det i tid. Som kan stökar till för folk ,som har köpt den konstruktionen, som får problem att hålla fast allt, ser så bra ut och stabilt att bygga med, sätta det under golvet som stökar till problem för folk ,som har som har den konstruktionen,GENOM ATT DEN KAN FÅ PROBLEM ATT BÄRA UPP HELA BYGGET. Men folk tänker inte på det ,att den kan stökar till i framtiden ,genom att åren går, och golvet kan ge vika efter en del långa år, då kommer problemet ,som de vill slippa när de bygger, och då ska det hålla såklart.

GENOM ATT FOLK BYGGER HÖGHUS IDAG MEN TÄNKER INTE PÅ DET ENS. 

MEN VI FICK UPP DEN BILDEN, SOM ÄR BYGGT MED DÅLIGT BYGGMATERIAL ,och finns på många ställen, och använder det ,som har byggt med den konstruktionen på många ställen. Det går lite fort att bygga bostäder idag ,som även kan halka på idag, genom att många byggmaterial var inte bra när vi såg det. Men fort och snabbt kan en del halka på idag.

Men åren går ,och då kommer problemen som de hade inte önskat ,genom att allt ser så bra ut och stabilt ,men åren går, och då blir det sliten under åren som gått ,genom alla år sliter det sönder ,OCH FÅR PROBLEM ATT HÅLLA UPPE KONSTRUKTIONEN ,OCH KAN FÅ ENORMA PROBLEM genom att allt måste hålla ihop.

Konstruktionen kan börja luta och vickar genom att hela konstruktionen går igenom huset, problem och måste börja se över det. Men är dåligt material att använda ,annars har vi inte sett det, svart rund form ,svart och tjock form ,rund skiva som är stor, men nu fick vi upp den bilden ,och då har folk problem med det. FOLK HAR PROBLEM NÄR VI FICK UPP DEN BILDEN. 

Det är byggnader som använder den konstruktionen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.