GEM – PAPER CLIP

VI SÅG GEM SOM VAR GJORT I METALL SOM FOLK ANVÄNDER IDAG. Men har funnits länge på marknaden gem som ser ut som guld.

Varför ser vi gem, får upp bilder på gem?

Vi ser gem, men ser plastgem ,som folk köper mycket av olika färger ser vi. VI SER ATT PLAST ÄR MYCKET POPULÄR ATT KÖPA,GENOM ATT DEN FINNS I MÅNGA FÄRGER.

MEN FOLK KÖPER ÄVEN GEM I METALL SOM SER UT SOM GULD, genom att gem känns mer stabil ,än plastgem som finns olika färger. Nästan i alla färger kan du köpa gem idag, och har utvecklats mycket idag med kul färger kan folk köpa på olika ställen idag. MEN METALLGEM ÄR MYCKET BÄTTRE ÄN PLASTGEM. 

MEN ÄR INTE SAMMA LIVSLÄNGD SOM ÄR GJORT AV PLASTGEM I PLAST ,SOM GEM GJORT AV METALL OCH SER UT SOM GULD ,Genom att gem i guld metall är mer stabil ,än plastgem som går lätt sönder när de använder plastgem ,som folk köper mycket av ,genom att folk älskar färger på gemen, och därför köper folk mycket kul plastgem ,som håller mycket sämre än gamla gem, som är är gjort i metall guld färg ,som håller mycket längre ,än plastgem som går sönder enkelt ,genom att plastgem bryts sönder ,än vanliga gem i guld färg, som håller mycket längre.

GEM GJORT AV METALL HAR LÄNGRE LIVSLÄNGD ÄN PLASTGEM ,SOM GÅR SÖNDER LÄTTARE ,som går sönder enkelt ,som är lätt bryter sönder ,och måste köpa nytt igen och igen, genom att plastgem är sämre gjort ,när de lätt går sönder, och ändå måste folk köpa nytt igen och igen ,medan guld som är gjort i metall håller mycket längre ,och folk kan ha gem mycket längre än plastgem. Men finns även andra gem som är gjort i metall ,men har andra färger.

MEN VARFÖR KÖPER FOLK PLASTGEM, SOM GÅR LÄTTARE SÖNDER ,ÄN METALLGEM SOM ÄR GJORT AV METALL ,när de vet att gemen går sönder håller en stund ,och ut och leta nytt igen en låda med plast.

Men nu måste folk tänka till ,GENOM ATT PLAST SKA EGENTLIGEN FÖRSVINNA ,OCH DÅ MÅSTE FOLK TÄNKA OM IGEN, att plast ska försvinna ,och då måste folk tänka om igen, genom att plast är svårt att bryta ner plast, som är gjort av plast, och då måste de börjar titta mot det, genom att det tillverkas hela tiden gem i plast ,som håller mycket sämre och går sönder hela tiden, plastgem håller inte ens en längre tid, ÄN GULD METALLGEM HÅLLER EN LÄNGRE TID ,och folk har haft guld metallgem en längre tid.

Nu kommer mycket nytt på marknaden idag ,som är inte det bästa för jorden plast ,som måste återvinna idag ,och folk måste titta mot det ,GENOM ATT PLAST ÄR INTE BRA FÖR JORDEN ENS, svårt att bryta ner ,och plast har kommit mycket på marknaden ,och även plastgem är ett gift för jorden. Men svårt att bryta ner ,och måste skicka på andra ställen när de tar hand om avfall ,och då har vi små söta plastgem i olika färger idag som folk köper idag.

MEN FOLK BLEV GALEN PÅ 70- TALET PLAST I ALLA BOSTÄDER, SÅ VAR DET PÅ DEN TOKIGA TIDEN ,DÅ VAR DET BARA PLAST ,MEN HADE INTE ENS ANING OM VAD DE SATTE IN ENS. Folk blev så galen på 70- talet. Plast på alla inredningar ,så såg hemmen ut på den tiden ,genom att de tyckte det var så vackert, som blev galet när de hade inte ens koll på de byggde med plast. Det blev en galen tid ,tills de upptäckte, men oj nu måste de börja riva och renoverar igen, genom att plast är farligt och giftiga ämnen i.

Men mycket lägenheter blev bygg med plast i inredningen ,genom att allt skulle vara så fint på den tiden ,tills de upptäckte att plast är giftiga ämnen i. Om det brinner ,så blir det förödande för den som bor där, genom att plast kommer det giftiga ångor från och smälter ner lätt. MEN PLAST MÅSTE FÖRSVINNA GENOM ATT PLAST ÄR SVÅRT ATT ÅTERVINNA ,som alla ser när folk inte såg den biten på 70-talet, och nu måste folk börja rensa bort så mycket plast. Men allt kostar pengar, när ingen tar reda på vad plast kan ställa till med.

Men efter ett tag, då upptäcker folk att plast är farligt och gifter i ,och börjar renovera lägenhet igen, genom att plast är farlig och giftiga ämnen i.

MEN BYGGDE PÅ MÅNGA STÄLLEN PLAST, ALLT VAR PLAST TILLS DE UPPTÄCKER,ATT DET VAR INTE SÅ BRA MED PLAST, MEN KOLLA HUR SVERIGE SER UT IDAG Men plötsligt får reda på ,att plast är farligt och giftiga ämnen i ,och då måste de ändra om mycket lägenhet ,och speciellt om det  börjar brinna, då kan plasten smälta ner ,och kommer ut giftig rök från plast ,som fanns på många ställen plast, men upptäcker att plasten är farlig ,och giftiga ämnen när det brinner ,då blir det problem. Folk blev sjuk av röken ,och kunde knappt rädda sig själv ,när det brann, då kommer det ut farlig rök och gifter i.

Men folk glömde bort hur farlig plast är om det händer något.

Men nu tillverkas det plastgem i olika färger, men såg inte att plast är farligt, och problem, att bryta plasten. MEN BÄTTRE ATT ANVÄNDA METALLGEM ISTÄLLET FÖR PLASTGEM. 

Men nu måste folk, som tillverkar plastgem i olika färger tänka om ,genom att gem i olika färger innehåller plast ,som är farlig för jorden, men måste bryta ner all plast ,OCH EN DEL PLAST FÅR DE SKICKA TILL ANDRA LÄNDER ,SOM DE FÅR TA HAND OM DÅ. Men andra länder hjälper folk ,att ta hand om plast som alla kan se. Det är bättre att sluta använda plast, måste skicka till andra länder, då är det galet när andra länder ska ta hand om avfall från oss.

Det är lite galet idag, och fel på mycket idag NÄR DE MÅSTE SKICKA TILL ANDRA LÄNDER ,DÅ ÄR DET ETT PROBLEM I SAMHÄLLET, att skicka soporna till andra ,då blir det fel för oss, genom att Sverige ska låta bli använda plast, genom att de måste skicka till andra ,då är det galet och fel när de måste skicka soporna till andra länder har pågått en längre tid.

Men fick upp om gem men måste skriva och kolla upp gem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.