GLASÖGON – GLASSES

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är medium-birgitta-andlgi-inspiration.png

VI FICK UPP GLASÖGON SOM VI MÅSTE KOLLA PÅ DÅ. Vi såg en massa bilder ,men måste följa länken, som vanligt kolla upp glasögon.

Men varför fick vi upp glasögon?

Varför är det så mörkt runt glasögon?

Genom att folk köper och köper nytt hela tiden. Idag kan folk byta ut glasögon, så lätt som helst genom att det finns enormt mycket glasögon idag, att köpa från alla olika ställen idag, GENOM ATT GLASÖGON ÄR STORT IDAG ,och folk älskar köpa nytt hela tiden ,men så ser marknaden ut idag. Men förr ,då var det inte så populärt som nu köpa vackra bågar från olika märken, som har blivit en liten fluga, att förnya sig när alla glasögon är så himla fina glasögon ,än förr då fanns det inte så mycket som idag. 

Men allt är inte bra idag, genom att folk kan gå länge med glasögon ,och byter så sällan glasögon, när de har råd att köpa nytt, då fixar de allt. Men kan gå längre med glasögon ,SOM FUNGERAR PERFEKT FÖR DEM ,genom att ögonen kan stanna av ett tag

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är twin-soul-tvillingsjc3a4l-birgitta-andlig-inspiraton.png ÖGONEN HAR INTE ÄNDRAT SIG SÅ MYCKET ,genom att folk är olika där när det gäller glasögon, ,då kan folk gå länge med samma glasögon, genom att ögonen har inte ändrat sig så mycket utan samma hela tiden.

Men gör inte så mycket åt att byta glasögon ,som mycket människor låter bli ,bara när de känner för det förnya sig nya glasögon, då fixar de det, medans folk som byter ofta glasögon, genom att modet går upp och ner idag. FOLK FÖLJER MODET IDAG ,NÄR DE KÄNNER NU VILL VI HA LITE NYTT OCH FINT. 

FOLK SOM ANVÄNDER LINSER FÅR ÄVEN KOLLA SYNEN VARJE ÅR, medans folk som köper glasögon kan gå i flera år ,och sen byter de glasögon.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är animlin.gifMen folk som köper linser måste kolla sina ögon hela tiden, till optikern, medans glasögon folket går inte varje år till optikern ,genom att de har sina glasögon och fungerar perfekt ,TILLS DE KÖPER NYTT ,DÅ FÖRST KOLLAR FOLK UPP SINA ÖGON. 

Men kan gå i många år, tills de vill köpa nya glasögon, GENOM ATT MODET SVÄNGER SÅ MYCKET IDAG, eller små ,som gör att folk går inte varje år ,och kollar sina ögon, som folk som har linser går varje år ,genom att optiker kräver det varje år, och får ut nya linser när de går varje år och kollar ögonen, som är viktigt och kräver det genom att synen kan bli fel på dem ,medans andra gruppen lyssna med dövörat, och går när de känner för det, byter glasögon när de vill.

Men vad är rätt eller fel?

NEJ genom att folk kan gå länge med samma glasögon i flera år, genom att de känner inte att ögonen har förändrats så mycket ,och vardagen fungerar perfekt för dem, och då byter de inte glasögon ,som människor som bär linser måste gå varje år ,och kollar sina ögon hela tiden år efter år, medans en grupp med människor går när de känner för det, byta nytt nya fina glasögon, då först börjar de tänka ska jag köpa nya glasögon ,eller inte ,GENOM ATT DE SETT NYA GLASÖGON FINA, SOM HAR KOMMIT PÅ MODET ,DÅ MÅSTE FOLK BYTA GLASÖGON, GENOM ATT DE FÖLJER MODET att de har sett nya glasögon fina som har kommit på modet, då måste folk dit och byta glasögon genom att de följer modet.

Ibland stora glasögon ,eller så svänger modet små glasögon runda glasögon, då ska Alla köpa runda glasögon ,genom att det är inne då, och då ska folk se likadan ut när modet ändras om, då byter folk glasögon, genom att hänga med modet, och då passar det på att förnya sig, som det vackert heter ,MEDAN FOLK SOM BÄR LINSER MÅSTE BYTA VARJE ÅR STYRKAN PÅ LINSERNA NÄR DE KOMMER DIT, även om ingenting har förändrats hos dem, så måste folk beställa en tid hos optikern ,när de hämtar ut nya linser, medans andra gruppen med människor glasögon folket byter sällan glasögon, bara när de vill byta glasögon ,och då kollar de även synen hos folk.

Men vad är rätt eller fel ,genom att vi fick upp det när det gäller glasögon eller linser, att folk måste kolla varje år ögonen, när de använder linser ,och då måste folk se lite galet genom att folk är olika ,MEN INTE SÅ OLIKA ,SOM BÄR LINSER HAR SAMMA PROBLEM  FOLK SOM BÄR GLASÖGON.

Men väljer att vänta att kollar synen ,medans folk som har linser måste kolla varje åt ,när de får nya linser, medans glasögon folk kan gå i flera år, tills de känner nu är det dags att byta glasögon ,genom att folk är less på dem. Vill köpa nytt och förnya sig ,men då kan de även kolla ögonen, genom att optiker kräver det, MEDANS FOLK SOM BÄR LINSER KRÄVER OPTIKERN VARJE ÅR, ATT DE KOLLAR UPP ÖGONEN 1 GÅNG OM ÅR  

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2uiu9tk-jpg.gif

Men det är inte fel, att gå jättelänge med samma glasögon, genom att ögonen ställer in sig. Ibland kan folk se mycket bättre en del dagar ,att ögonen känns mycket bättre, eller nästa dag ,KAN SER LITE SÄMRE, SOM KOMMER FRÅN INRE VÄRLDEN KAN SE SÄMRE  OCH NÄSTA DAG MYCKET BÄTTRE.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är animlin.gifFOLK KAN TILL OCH MED SE BÄTTRE, OCH KAN ÄVEN LÄSA TEXTEN PÅ TEVEN UTAN GLASÖGONEN ÖGONEN GÅR TILLBAKA DÅ, men känner att ögonen mår mycket bättre ,och kan även se mycket bättre. Kan även gå utan glasögon ,genom att ögonen har en förmåga att gå tillbaka till ett bättre läge, där var inte så mycket fel på ögonen, när de lägger bort glasögon en stund ,och då kan ögon gå till tillbaka ,och ställer om sig ögonen, genom att de väljer att gå utan ett tag, och då kan ögon gå tillbaka ,och blir mycket bättre, än folk som hela tiden kör med linser ,ser inte det ,att ögonen kan ställa in sig på bättre syn.

GENOM ATT OPTIKERN ÖKAR STYRKAN PÅ LINSERNA, OCH ÖGONEN HINNER INTE STÄLLA OM SIG TILL BÄTTRE ÖGON, GENOM ATT OPTIKERN ÖKAR STYRKAN PÅ LINSERNA ,och ögonen hinner inte ställa om sig till bättre ögon ,genom att optiker ser fel när de kommer varje år ,och kan jobba mot att få bättre syn ,genom att de kan även öka på styrkan ,och får starke syn ,och då blir det problem med ögonen.

GENOM ATT ÖGONEN HAR EN FÖRMÅGA ATT STÄLLA OM SIG OCH KAN SE BÄTTRE EN DEL DAGAR, och ögonen kan ställa in sig i ett sämre läge. Men hos optikern ser inte att ögonen kan bli mycket bättre om de får vila då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7d82337983e2d8a289b2d8cd45a577c0.jpgDet här handlar om människor som har normala fel på ögonen

MEN BYTER GLASÖGON NÄR DE SER NYTT PÅ MARKNADEN ,OCH VILL FÖRNYA SIG ,OCH DÅ KOLLAR FOLK UPP SINA ÖGON, modet har en förmåga att svänga hela tiden stora glasögon ,eller små bågar, och då kan de inte gå med så hemska glasögon ,men då vaknar de till ,och då får de även kolla synen , men har inte hänt så mycket med synen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är animlin.gifMen då först kollar folk ögonen när de vill förnya sig.

MEN DET ÄR INGET FEL ATT LEVA SÅ, GENOM ATT ÖGONEN KÄNNER AV SÅKLART. Vet och ser själv när de måste kolla ögonen ,men går aldrig varje år ,som folk som köper linser, när de vill förnya sig lite finare glasögon är kul att köpa då.

Skriver om mig själv

JAG KAN MIG SJÄLV SÅKLART. Men köper glasögon när jag känner att det är kul att förnya mig. Jag kan även gå länge med glasögon ,genom att inte alla bågar passar mig ,och kan även gå hem ,och bryr mig inte får ta det en annan gång ,kanske kommer in något nytt och fint. Jag vill ha färger och lila eller andra fina färger ,och  då går jag hem.

MEN MINNS NÄR AFFÄREN KOM MED LILA GLASÖGONBÅGAR, DÅ VAKNAR JAG UPP, än tråkig grå glasögonbågar, som hon i affären erbjöd mig. Men gick till en annan affär grått, då dör jag. Men hon i affären hon tänkte som mig mig, och då blev det glada färger lila ,och andra glasögon. 

MEN HAR MÄRKT ATT LÅTER JAG BLI GLASÖGONEN NÅGRA DAGAR, DÅ GÅR ÖGONEN TILLBAKA. Men kan även läsa texten på teven utan glasögon. Men måste låta bli glasögonbågarna ett tag ,men har sett ,att jag kan även se texten mycket bättre. Ibland kan jag knappt läsa texten på teven måste ta glasögonen, när jag ska kolla på teven.

Men fick en fix ide att jag måste ha glasögonbågarna på mig ,genom att jag såg att jag fick ett bättre ansikte såg bättre ut, genom att mina lila bågar drar ut mitt ansikte och får bredare ansikte. Jag har smalt och litet ansikte. JAG FÖRSTÖR LITE DÅ, GENOM ATT JAG SER TEXTEN PÅ TEVEN BRA, MEN SÅ BÖRJAR MED GLASÖGON IGEN ,MEN DÅ BLIR DET PROBLEM FÖR MIG. Men såg så bra innan min fix ide, men såg bra men fick jobba igen mot att inta ta glasögonen på mig.

Men samma med läsglasögonen ,då ser jag på en gång att jag får mycket bättre syn om jag lägger bort dem. Men nu måste jag använda mina glasögon, men låter jag bli mina glasögonbågar, då ser jag på en gång, att mina ögon är mycket bättre. MEN BYTER INTE SÅ OFTA GLASÖGON GENOM ATT JAG HAR KOMMIT PÅ DET KÖPER NÄR DET PASSAR MIG FÄRGERNA ELLER ANNAT DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.