VI FICK BESÖK FRÅN ANDRA SIDANA GREETING FROM A WOMAN

NÄR JAG BODDE HEMMA INNAN JAG KOM HIT ,då kommer Karin springande förbi min säng, och säger en massa saker till mig. Men hon varnar för enorma problem, och jag var lite dålig och trött när jag låg i sängen, genom att min lägenhet låg i fara den gången ,och då ser en kvinna med ljust hår, som sprang förbi fotändan på sängen. Hon är död för flera år sen. Men varnar mig ,genom att jag håller på att förlora mitt kära hem ,när ingen smart sa till mig att fixa lägenheten ,genom att jag mår dålig och rädd att förlora allt ,och ingen levande människa kan hjälpa mig. DET VAR KEWAN ,SOM SKULLE HJÄLPT MIG DÅ, GENOM ATT DET VAR VI TVÅ. MEN KARIN KOMMER OCH VARNAR MIG.

MEN IGÅR DÅ KOM EN KVINNA FRÅN ANDRA SIDAN, men Anders säger till mig, att han såg en skugga i hallen. Men kände att någon stod i hallen ,genom att han såg en skugga i hallen som bara gick förbi då.

JAG MÅSTE KOLLA UPP KVINNAN SOM VAR HÄR. Men först ser jag en svarthårig kvinna med jättetjockt flätat hår. Hon hade tjockt hår ,som inte vi har från vårt land. Men vackert svart flätat hår, men flätan var tjock på henne. Men hon tog en pinne och pillar i flätan sin. Sen såg hon hade mörka kläder hon hade leggings på sig. Hon var inte så lång utan liten, och kändes som ett barn eller så var hon kortväxt. Men hon störde mig enorm, och kände hur hon satt i soffan med mig. Hon var inte så snäll ,men sa lite dumt till mig.

HON TYCKTE JAG VAR DÅLIG PÅ ATT TA HAND OM KEWAN. Hon kommer från hans sida ,som kommer till mig, och är arg på mig. Men måste förklara för henne hur han kan vara ,genom att han lämnar och går. Jag kan inte hjälpa när han stänger facebook. Han lämnar och går, och Kewan är sjuk när han gör så. Men hon skäller på mig ,genom att jag måste vakta Kewan , som är hal som en ål när han bara lämnar och går. Han är blir sjuk, männen blir sjuk har de sagt.

Men jag har inte lärt mig om BIG PROTECTION ,TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR hur han fungerar, och jag är urdålig på honom, som kan människor MEN EGENTLIGEN MÅSTE HAN TA HAND OM MIG, genom att han stökar till för mig. Men GUD HAR SAGT ATT KEWAN MÅSTE TA ANSVAR NÄR VI HAR BÖRJAT, genom att båda kan dö ,så illa är med TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR BIG PROTECTION, genom att vi är öppen mot varandra då. Jag har förlorat ekonomi på vägen ,när Kewan dök upp, och vi måste egentligen leva ihop när han har börjat med mig. DET DET BÄSTA ATT LEVA IHOP.

Men nu fick jag så mycket skäll från henne ,genom att han tar droger och dricker ,som jag kan inte hjälpa ens ,SOM ÄR DEN STÖRSTA MOTSTÅNDARE NÄR DET GÄLLER DROGER, OCH FOLK DRICKER FÖR MYCKET , som håller på bli galen på folk som dricker hela tiden ,genom att jag drack bara när jag skulle ut bland, eller ha lite kul och då kunde jag ta lite då. Men slutade med allt genom att våga gå ut, utan att vara påverkad av alkohol då. Men folk dricker hela tiden men jag fattar inte det.

JAG SÅG KEWAN LÅNGT INNAN HAN DÖK UPP EN KILLE ,SOM SATT OCH VÄNTAR PÅ MIG. Jag kände bilden blinkar till ibland, en kille som hade mörka ögon och svart mörkt hår ljus hud inte svart hud utan ljus hud. Men såg han satt bakom ett fönster, det såg ut så när bilden blickar till.Han satt vid ett ställe, men bilden blinkar till framför mig. Det hände ibland att bilden kom och gick, men en mörkhårig man med mörkbruna ögon satt och väntade på mig. Men kände oro när jag så bilden kom och gick ,men kände oro i magen, men kände bara problem ,men blev även rädd. Men sa det till en kompis Ella när vi var ut och gick. Hon sa, men vad ska du träffa för man ,som du blir rädd för det lät konstigt. Men vad är det för karl du ska möta ,som du känner bara oro ifrån. Jag sa det flera gånger ,jag vet inte vem han är ,men det blinkar och kommer och går ,men jag blir rädd av det.

NÄR KEWAN DÖK UPP, DÅ FANNS VARKEN RÄDSLA ELLER ORO NÄR HAN DÖK UPP DEN NATTEN PÅ FACEBOOK. 2016-01-07 HAN SKREV BARA SORRY OCH ETT HJÄRTA TILL MIG. Men såg ingenting av jag såg innan han kom. Han gav så mycket kärlek och attention till mig hela tiden kul att prata med. Men kände bara glädje när han dök upp då. Men kände aldrig av det jag var rädd för då har jag aldrig sagt JA till Kewan den natten. MEN KEWAN HAR ETT SKYDD OCH DÄRFÖR SÅG JAG ALDRIG DET.

MEN MINNS ATT ÄRKEÄNGELN SANDALFON SA FÖR ETT TAG SEDAN EN DEL SAKER OM KEWAN , att Kewan dricker och tog droger ,men jag måste veta om det. Men även GUD har varnat för det ,och jag blir galen då, genom att Kewan tog inte droger eller dricker ens när jag träffar honom. Men nu tar han ,för att han mår dåligt ,och jag kan inte åka till England ens, men sitter här och vet inte vad jag ska göra då.

MEN HON SKÄLLER PÅ MIG OCH ÄR ARG, MEN KEWAN HADE DRABBAS AV CORONAVIRUS ,MEN JAG MISSTÄNKTE DET, GENOM ATT ENGLAND KAN INTE SKYDDA SOM SVERIGE DÅ. URDÅLIG PÅ ATT SKYDDA FOLK.Men satte mig, och sände på Kewan ,men är arg på allt England och Sverige, som inte kan skydda ett land, när man ser länder kan skydda sitt land, men här bara problem när länder är bättre att skydda folk. Men nu fick Kewan coronavirus ,men börjar hata allt. Men sitter och sänder på Kewan genom att det ska fungera har de sagt. Har får inte bli sjuk har de sagt.

Men är inte glad när jag fick så dålig hjälp att skydda min lägenhet.

Men även att min ekonomi fick enorma problem, när jag hann inte starta upp en ny lokal ,men gick och drog på allt. Jobbigt att sätta igång renovering om den är dålig, men måste ändå renovera ,genom att ta bort från folk mörk energi. Men det gör sig inte av själv ,att renovera igen. Men drog ut på tiden ,men var och kolla lite grann ,men även tips från folk ,vi kan leta ihop en lokal ett ställe att jobba ihop. JAG FICK LIDA NÄR JAG FICK DÅLIG HJÄLP FRÅN FOLK.

Men bäst om folk hade räddat min lokal, genom att jag fick så enorma problem när Kewan dök upp. Men även att sitta och skriva ,när jag var klar med Anders, då måste jag sitta och skriva när jag träffade GUD, men fanns bara en plats för mig mitt hem, och har vi haft kvar lokalen, då har vi två ställen att vara på då. GUD hade börjat med Sverige, men även Kurdistan, han har två länder att jobba med. HON KOM FRÅN KURDISTAN KVINNAN SOM VARNAR FÖR PROBLEM MED KEWAN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.