KYRKAN -THE CHURCH- HUR SAMHÄLLET SER UT IDAG HOW SOCIETY LOOKS TODAY

IGÅR VAR JAG PÅ BEGRAVNING GENOM ATT PAPPA TILL ANDERS HADE DÖTT,VI VAR INTE SÅ MÅNGA DÄR utan närmast och barn och barnbarn och jag och vänner till Roland.

Jag har varit förut på begravning, men då var det inte som nu , utan allt var som ett krig inom mig när prästen pratar om GUD OCH JESUS ,SOM PRÄSTEN TAR UPP OM. Men pratade även annat fint om Roland. Men jag ser allt hur det är ,JESUS OCH GUD, då blev det bara krig i mig ,och känner den gamla bibeln,som hon tog upp en del ifrån, men även psalmer som vi sjöng då. Jag brukar sjunga men då kunde jag inte sjunga ens. Jag var tyst.

JAG MÅSTE ACCEPTERA ALLT SOM SVERIGE SER UT OCH ANDRA LÄNDER SOM SPRINGER TILL KYRKAN ,OCH BER ELLER ANDRA SAKER DÅ. Men allt är gjort så ,att folk kan gå till kyrkan när de vill be, även att prästen är med i allt då.

JAG SER HUR DET EGENTLIGEN ÄR MED KYRKAN.

Jag var med i kyrkokören när jag bodde hos farmor och farfar. Jag älskade vara med i kören och sjunga om allt då. MEN SÅG INTE HUR DET EGENTLIGEN VAR ,genom att jag var en sökare och ville sjunga om JESUS OCH GUD på den tiden. Men kände jag tyckte om att gå till kyrkan fint ställe att gå till, SOM SÅG HUR DET ÄR ,och då blev jag sur och arg det hon predikar om, såg hon pratar om allt ,OCH JAG SER ALLT FRÅN GUD, och då blev jag inte ens glad utan måste sitta och pinas och pinas igenom allt ,när jag er hur det är, Jesus och jungfru Maria och Jesus som bibeln är full med då.

Men det var kallt och tråkigt ,som jag såg inte förut ,utan ljust och folk bad till GUD när de stod där, och bad till Jesus och GUD. Men nu var kyrkan inte kul ens att se ,när man ser prästen försöker prata till folk ,det kändes som tomma ord, det fanns ingen känsla med, men kyrkan är så idag, GENOM ATT JAG HAR ÖPPNAT NU SEN GUD DÖK UPP ,OCH SEN FÅR JAG SE HUR JORDEN SER UT ,OCH ALLT SOM GUD SER ,då får jag se allt ,hur jorden har det med alla krig, och religionskrig, som är mycket tjafs om idag, att den har rätt när ingen har rätt ens, men så tokig är världen idag.

MEN DET ÄR GJORT SÅ ,FOLK KAN BE TILL EN ENERGI GUD OCH JESUS OCH JUNGFRU MARIA ,det är gjort så folk ska kunna be till en energi ,och GUD och Jesus och Maria kan inte ens komma till dem. Men folk får be till energi ,genom att de hinner inte med att gå till den som bad till dem. Men nu bad den personen till Jesus ,men då måste han springa till den, och den ,MEN TÄNK HUR HELA JORDEN ÄR IDAG, NÄR ALLA SKA BE TILL JESUS ELLER JUNGFRU MARIA OCH GUD ,att de kan inte ens komma 1 sekund eller halvera den sekunden ,det finns inte en chans att de kan det ,genom att folk får ta energi när de ber, men därför såg jag kyrkan var så knepig ,genom att prästen använder energin, som andra människor gör. Men var även låst inom sig ,och då kan de ha svårt att jobba med folk när de har en del låsningar från tidigare saker har varit med om. Vi såg att hon hade problem med mycket. Men hon har gått den vägen att bli präst, genom att hon gillar det ,men hur mycket jobbar hon för den biten? Hon har det som arbete ,som präster tar den långa skolan och utbildar sig till präst.

Men kyrkan såg mörk och tom ut ingen där ,och prästen kändes konstig även hon ,genom att jag såg hur det är för folk och nu fick jag uppleva allt, som aldrig sett det. Jag har gått på begravning och dop och bröllop, men såg inte det. Men jag tänkte inte så mycket på det, MEN NU ÖPPNAR GUD SANNINGEN, HUR ALLT ÄR, ATT FOLK BER TILL EN ENERGI OCH PRÄSTEN PRATAR OM GUD OCH JESUS, SOM ÄR EN STOR ENERGI PRÄSTEN PRATAR OM GUD ,som hon pratar till ,som gjorde mig mer irriterad ,genom att kyrkan var inte som förr i världen.

Men folk måste ha det ,och det har varit så genom tiderna när prästen har plågat folk ,att gå till kyrkan annars får du problem med andra sidan. Djävulen och demoner ,som de hotar folk med som är problem med det, och folk blir rädd när de hotar med allt, som de gjorde förr i världen när folk tror att GUD OCH JESUS OCH JUNGFRU MARIA VAR DÄR. DET VAR ENERGIN, SOM ALLA BER TILL GENOM TIDERNA ,SOM KYRKAN KOM TILL.

MEN KYRKAN VAR TOM FRÅN GUD OCH JESUS, GENOM ATT HON PRATAR FRÅN SIG SJÄLV, genom att hon bad från energi, och då var energin som påverkar hennes tal, genom att det kommer från henne själv och prästen hon pratar om Jesus och GUD ,men hon pratar som förr i tiden, och hon tror på den biten, som jag har lite tro när jag såg hur allt är uppbygg för folk ,att gå till en kyrka när de har större saker där, bröllop och begravning och dop. Men som tur är har det ändrats om mycket nu.

NÄR FOLK BER TILL JESUS OCH GUD OCH JUNGFRU MARIA, då sitter grannen och även ber till GUD Jesus och jungfru Maria.

Men hela kvarteret ber till Jesus och jungfru Maria och GUD, och en massa folk ber till dem.

Men även på andra ställen sitter folk kanske ensam, och ber sin GODNATTBÖN ELLER BORDSBÖN, MEN EN MASSA FOLK BER SAMMA SOM DEM SAMMA BÖN OM JESUS OCH GUD JUNGFRU MARIA

Grannen ber,och även de sitter och ber till Jesus och GUD och jungfru Maria SAMMA BÖN. Men ber även på andra ställen i världen exakt samma tid ber de.

Men sekterna ber även de till Jesus och GUD och jungfru Maria.Det kan se ut så på många ställen i Sverige,MEN ÄVEN ÖVER HELA JORDEN GUD och Jesus och jungfru Maria som de ber till,men de ber till samma GUD och Jesus och jungfru Maria. Men hela världen ber till dem,som har den tron.

Men kan de komma till varje människa som ber till dem???

NEJ, SÅKLART NI SER SJÄLV,ATT DET GÅR INTE KOMMA TILL VARJE MÄNNISKA,GENOM ATT SÅ MÅNGA BER TILL DEM,OCH DÅ ÄR DET EN ENERGI SOM DE BER TILL Men har varit så genom tiderna att de ber till energi, genom att känna ett inre lugn när de ber till energin.

NÄR NI ÄR I KYRKAN ELLER SEKTER,DÅ BER NI TILL GUD OCH JESUS OCH JUNGFRU MARIA MEN KAN DE KOMMA TILL VARJE MÄNNISKA NÄR NI SITTER OCH BER??? NEJ SÅKLART ni ser själv hur allt är.och ni tänker Jesus och jungfru Maria och GUD,att ni ser själv när ni ber till dem att de kan inte komma till er,men energin kan komma till er när ni måste lugna er,då ber ni till en energi men det är gjort så.

Genom att alla vet hur prästerna var när folk hade enorma problem på den tiden, då var tiden mörk för mycket folk när prästen kunde styra en hel församling,som var på den tiden när folk kunde hamna under större problem,och trodde folk gjorde fel, NÄR PRÄSTEN HÖLL FÖRSAMLINGEN MED EN JÄRNHAND PÅ DEN TIDEN. DEN TIDEN VAR FRUKTANSVÄRT FÖR FOLK SOM LEVDE PÅ DEN TIDEN.

Men mycket har ändrats om,hon var inte som prästen var förr i världen,då var de galen på den tiden. Men hon tog upp om att Roland var inte död, han har det bra på andra sidan. Men har kommit mycket längre idag. Men förr,då var folk rädd för prästen långt tillbaka. Men folk bad även då till energi,och då tog prästen från sitt sätt att se på saker och ting,genom att tiden var mörk på den tiden,och då blev allt mörkt för folk,som levde på den tiden GENOM ATT PRÄSTEN STYRDE MED EN JÄRNHAND PÅ DEN TIDEN.

MEN ÖNSKAR ATT PRÄSTERNA BÖRJAR ÄNDRA OM SITT SÄTT,OCH TA IN MER POSITIV ENERGI,GENOM ATT MYCKET PSALMER ÄR MÖRK,SOM DE BORDE BYTAS UT. Men ta in mer ljus i kyrkan,genom att höja energin hos folk,som besöker kyrkan idag,genom att städa bort så mycket mörker från bibeln och psalmböckerna och ta in positiva genom att städa bort negativa i kyrkan,genom att så mycket mörker ligger kvar från mycket gamla tankesätt när vi lever i en annan tid,som borde ändras om mycket genom att höja energin där.

Men kyrkan kan förändras till det bättre släpp in mer ljus.

Jag såg bara gamla kyrkan,som var tomt innehållslös ingen bra energi som kyrkan gav folk.

Men släpp in mer glädje och positiva saker i kyrkan genom att lyfta kyrkan in i ett bättre ljus och mycket glädje i kyrkan. ÄNDRA OM MYCKET RUNT DEN BITEN.

Glädje och positiva saker, JAG LÄRT MIG FRÅN ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER GUIDER. JAG HAR LÄRT MIG TA IN MER GLÄDJE OCH LJUS FRÅN DEM. Men är lång och stor ärkeänglarna 5 meter lång. Men finns andra bra saker lära sig om.

Men har mjuk energi och kärlek och lugn och ro ger oss. Men folk har kallat ärkeänglar i alla år, men kommer från skyddsängeln. Men skyddsänglar har vi MEN ÄVEN ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR KALLAS DEM. Men kan kyrkan dem?? Men har hört ärkeänglar ,men tog reda på dem genom att söker hittar sanningen. MEN VAR ARCH WINGS HOPE, SOM BERÄTTAR FÖR MIG OM DEM. Hon är så mysig att prata med och hon sa även längden på dem. 5 meter lång.

Men frågade hur kan du vara hos mig?? Jag tänker mig liten. Men såg hon kommer till mig, men är så lång. MEN FINNS 22 VACKRA ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR PÅ ANDRA SIDAN. MEN ÄR MÄKTIG OCH STOR. Men Hope har hög energi ,men högsta kärleken i världen. Hope kommer inte till människorna, GENOM ATT HON LEVER BIG HEAVEN MEN ÄVEN ARCH WINGS ANAEL. Men lever där, men kan inte komma till folk ens. Jag kan prata med dem. Men har högsta kärleken i världen. Men högsta kärleken kan inte nå dem. Jag har kontakt med Hope, men är världens mysigaste att prata med. Men folk har hittat på egna namn ärkeänglar, men är lögner om dem. Men konstiga namn. MEN 22 ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR LEVER PÅ ANDRA PLATSER.

MEN HAR DEN GÅVAN ATT PRATA MED ALLA ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR. Jag har hittat kärleken från dem.

Men kyrkan är tung än idag, SÅ LITE LJUS,SOM KAN ÄNDRA OM KYRKAN IN I ETT NYTT LJUS. VI LEVER PÅ ETT ANNAT SÄTT I DAG. Det har kommit så mycket böcker idag ,som visar hur vi kan leva idag mer harmoni med varandra, och visar hur bra att hålla oss från mycket negativ väg, för att må mycket bättre i samhället. Men böcker lär oss att hitta en positiv väg som mycket böcker visar idag ,genom att det är nya tider idag. Men kommer hela tiden nya böcker, som visar oss hur vi kan leva.

MEN KYRKAN TAR INTE IN DEN TIDEN SOM ÄR IDAG.

Men kyrkan har så lite av den biten,även om det kommer nya skribenter som vill hjälpa till,att vi lever i en annan tid,än gamla kyrkan som har stannat av en längre tid,istället för att glädja människor i kyrkan prata om andra saker än bibeln ,som är så gammal och fullt med bråk och krig som vi får över nu, men istället för att lyfta kyrkan från mörkret in i ljuset. TA IN LJUSET I KYRKAN NU. Det fanns skribenter på den tiden som fyllde bibeln full. Men allt är så gammalt idag, och det kommer nya skribenter än idag ,som på den tiden och därför är det dags att byta ut mycket i bibeln ,GENOM ATT BEHÅLLA SIN FÖRSAMLING KVAR.

NÄR NI LÄSER I BIBELN om krig ,men även hur de levde på den tiden ,som vi har så lite av nu. Vi lever 2020 nu men folk accepterar folk som gillar gamla bibeln, genom att samhället är så, men vill ha mer ljus i bibeln istället för att lyssna på gamla kyrkan ,som vi har så lite av idag och det var då vi levde så. DET FINNS SÅ MYCKET MÖRKER I BIBELN.

Men kolla på hur vi lever idag kan de göra mycket mer med kyrkan, genom att prata om Jesus som fick lida ska vi lida för han led. Nej, ta in så mycket ljusare i bibeln. Men kyrkan tar upp så mycket om Jesus lidande som blir fel, istället för att prata om positiva saker. Han led på den tiden, men folk får oftast höra det att han led för oss. Människor kan bli låst ,genom att de skapar en oro genom kyrkan. MÅSTE LEVA PÅ ETT SÄTT SOM BLIR FEL DÅ ,GENOM ATT FOLK FÖDS MED EN FRI VILJA.

Istället för Jesus gamla skrifter ,genom att Jesus har gjort sin runda säker hundra miljoner gånger. Jag kan inte räkna upp allt folk ber till Jesus när han sitter på korset, men när ska de ändra om, genom att det är inte ens kul att vara där genom tyngden i kyrkan ,och de får mindre besök idag genom att kyrkan är inte ett ställe de går till i första taget ,som måste ändra om för att behålla kyrkan, då måste de göra ett krafttag ,genom att inse att ändra om allt, som är ett stort mörker i kyrkan. MÅSTE SLÄPPA IN LJUSET I KYRKAN.

Men folk stod och bläddra i psalmboken ,men vilken höjdare att sjunga så tunga psalmer ,som finns så mycket vackert att sjunga i kyrkan då. Men en del kyrkor har till och med sagt NEJ ,när folk vill ha en vacker musik till begravningen. DET BLIR SÅ FEL NÄR PRÄSTEN GÖR SÅ. Men på en del ställen i Sverige har de ändrat lite grann när det gäller den biten. Men på en del ställen sitter det fast ,att sjunga så tunga psalmer som ingen blir glad av ens.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok-med_ljus1.gif

ISTÄLLET FÖR ATT LYFTA KYRKAN IN I ETT BÄTTRE LJUS IDAG, att de har fastnat på mycket saker idag och då måste kyrkan följa med folket idag, genom att vi lever i en annan tid ,och vill välja musik och texter som passa mycket bättre idag ,än för tunga texter och musik.

Men folk ser som vi ser, genom att så mycket borde bytas ut genom att lyfta kyrkan in i ett bättre ljus. OCH EN LJUS TID OCH GLÄDJE. Men en del folk vill gå till kyrkan idag, genom att kyrkan kan ge ett vilorum för en del folk. Men så finns det folk som går sällan till kyrkan ,genom att de upplever den tråkig och ointressant. Men går när de har dop eller gifter sig eller skolavslutning och begravning. Eller större högtider går folk.

Genom att mycket i bibeln är så gammalt och pratar om den hemska tiden när vi lever här, då finns det så mycket annat de kan ta in, istället för bibeln som är så gammal som gatan. VI VILL HJÄLPA TILL, GENOM ATT KYRKA HAR TAPPAT MYCKET BESÖKARE IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok-med_ljus1.gif

Fem moseböckerna,som skrev om Mose VAD HAR FOLK FÖR NYTTA AV

MOSE LIV. Men så kommer flera böcker Noa och arken, som även folk läste hans liv. Folk kan ha böcker historieböcker och läsa om dem som har lust till det. Men bli tvingad att lära om Mose är inget för folk idag. Han levde på den tiden. Men folk kan inte följa hans råd ens ,genom att vi lever 2020 nu. Folk går baklänges, som ska gå framåt , genom att ingen har levt på hans tid och då är det svårt att följa den tiden. Det blir en tråkig bok där livet var tufft. Men samma med Noa ingen kan följa Noa och arken ens. Genom att de levde på den tiden då och vi 2020.

Men hade sjukdomar på den tiden som nu. Men kan skriva så fel om den tiden,genom att de trodde var drabbad av pest och sjukdomar och onda krafter,som blev fel skrivit. Folk på den tiden trodde mycket på onda krafter,som har drabbat landet med onda krafter som de såg det. MEN RENLIGHETEN VAR NOLL PÅ EN DEL STÄLLEN,OCH HYGIEN VAR DÅLIG ATT HÅLLA RENT.

Folk drabba mer på den tiden av sjukdomar ,genom att de hade inte koll på hygien på den tiden, som idag då har folk lärt sig om att hålla sig mer frisk idag än förr, då kunde folk dö tidigt ,genom att ingen kunde rädda dem, genom att de hade ingen kunskap om den biten ,men kunde skylla på onda krafter på den tiden. TRODDE MER PÅ ONDA KRAFTER ÄN ANNAT.

Genom att renligheten var sämre på den tiden. Hur de ska kunna skydda sig mot det, när de kommer sjukdomar som nu. Men folk har mer kunskap nu än på den tiden. LEVDE FATTIGT OCH SKITIG TID. KAN INGENTING OM HÄLSA ENS.

Det finns inget upplyftande i Mose och Noa. Kul böcker att läsa lite om tiden, när det var lite hårdare än nu,men mycket värre än nu. Men mycket krig på den tiden, som är inte kul att läsa om ens genom att vi har krig nu ,istället för att dela ut en mer trevlig bok en ljus bok, som lyfter folk istället för att traggla på med gamla tunga böcker, som ger ingenting till dem. Vad har folk för nytta av den tiden. Ni kan läsa det som historiebok som är intresserad av historia, men så finns det folk som vill läsa ljus lätta böcker som ni måste tänka på nu. LJUSA BÖCKER ÄR BRA ATT LÄSA FÖR FOLK.

Men folk har även städat bort enormt från bibeln, och blev tunnare och tunnare. Men varför har de städat bort där de skriver lite om tidigare liv när det är mer intressant att läsa om tidigare liv ,genom att vi har haft så mycket olika liv på jorden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok-med_ljus1.gif

MEN DET VAR SKRIBENTER MOSE FEM MOSEBÖCKERNA MEN ÄVEN ANDRA BÖCKER SOM ÄR GAMMAL ATT LÄSA DÅ.

Jesus, vi lever nu ,varför ska vi måste läsa om den tiden då. Men det finns fina texter där ,det är så lite mörker i, men städa bort och byt ut mycket genom att Jesus sa det ofta till mig om hans tråkig liv, men folk går ändå och ber till mig ,sa han, när folk kan titta på lite vackrare bilder och läsa, än hans hemska tid ,och lida på korset som även finns mycket osanning där , Jesus gifter sig genom att männen måste göra det genom att föräldrarna väljer till honom. MEN SPELAR UPP HEMSKA LIV OM OCH OM IGEN HANS LIV. FILMER HAN HÄNGER PÅ KORSET. MEN ÄR SÅ MYCKET MÖRKER SOM KAN ÄNDRA OM DÅ.

Men han levde på den tiden, då män gifte sig och fick barn. Jesus gifte sig inte nu när jorden är lite upp och ner, men på den tiden var det vanligt att män och kvinnor gifte sig, antingen såg föräldrarna till att han fick en fru ,genom att på den tiden, då gifte sig män som präster har fått om bakfoten. MEN FÖRÄLDRARNA SÅG TILL ATT HAN GIFTE SIG SOM ALLA MÄN GJORDE DÅ.

Jungfru Maria och Josef var ett par, och de hade sex och ingen jungfrufödelse, som folk har trott hela tiden. Men nu öppnar GUD boken om Jesus liv ,sanningen om Jesus, och hans föräldrar jungfru Maria och Josef var hans pappa då. GUD ÖPPNAR SANNINGEN OM JESUS LIV ,SÅ ALLA KAN LÄSA OM DET.

Men Maria kände av innan hon skulle bli med barn. Hon var öppen och känslig och kunde känna av en del saker då. Men folk kan prata om änglar ärkeänglar, som kom på besök, och folk kan även kalla dem för änglar eller ärkeänglar när de får budskap från folk ,från andra sidan. Men Maria fick budskap från andra sidan. MEN FOLK HAR TROTT ATT DET VAR ÄRKEÄNGELN GABRIEL SOM KOM PÅ BESÖK. SOM HAR SKRIVIT FEL OM JUNGFRU MARIA.

JUNGFRU MARIA FÖDDE JESUS OCH PAPPA VAR JOSEF.Men männen måste gifta sig ,som föräldrarna hade valt ut till dem. Igen fick gå ogift på den tiden, utan måste välja en fru, som alla fick göra på den tiden.

MÄNNEN GIFTE SIG SOM VAR VANLIGT PÅ DEN TIDEN, men då har prästerna fått för sig att Jesus levde ensam.

Men vi ser en mörk kvinna hon har svart hår, och mörka ögon nästan svarta ögon har hon. Men Jesus fick gifta sig med henne då. Hon har rakt svart hår, som valde som kvinna att leva med. Hon har rakt hår, men inte så mycket lockar i håret utan rakt hår hade Jesus fru.

Men folk tror att han var speciell ,men Jesus var som andra männen. Föräldrarna valde ut en fru till Jesus ,som alla män fick gifta sig, ingen fick sitta ensam utan bildar familj HAN VAR SOM ANDRA MÄNNEN. Hon bar en sjal runt sitt hår ,genom att skydda sig mot solen genom att värmen var hemsk på den tiden, men levde i ett varmt land. Hon var klädd i svart kvinnan Jesus gifte sig med.

Men varför har prästerna hittat på det ,att Jesus levde utan kvinna som alla borde tänkt på den tiden, kunde även vara bortgift av föräldrar valde en kvinna till Jesus ,genom att Jesus levde inte på den här tiden när jorden är upp ,och ner när männen kan välja att leva ensam ,eller så hoppar de runt idag. Men på den tiden ,då kunde inte männens ens tänka sig att göra det ,genom att sårar sina föräldrar, som valt en fru till Jesus men på den tiden, då kunde de aldrig göra som männen och kvinnor gör idag, utan väljer ut en kvinna till Jesus ,och då fick han leva med henne om han accepteras det eller inte. DET VAR HÅRT PÅ DEN TIDEN.

Men när föräldrar väljer till dem ,då måste acceptera det, genom att föra släktet framåt ,som även har den synen föda barn ,som tillhör cirkeln att leva med en man, och föda ett barn ,och på den tiden ,då kunde inte göra som folk gör idag, utan bara gifta sig eller leva ihop ,genom att föräldrar väljer ut till Jesus, och han är inte annorlunda än andra människor på den tiden. JESUS FÖRÄLDRAR VALDE EN FRU TILL HONOM, HAN BLEV BORTGIFT AV DEM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0ed8efc421b9a4cf6e5490637a4cdd89.jpg

Men att folk hittar honom, att han bad till en stor energi, SOM HETER GUDS ENERGI ,SOM ÄR STOR ENERGI ATT BE TILL, och då tror alla att han pratar med GUD ,men han bad till GUD genom att lugna sig. Jesus hade ett tufft liv, men då hittar han ett sätt att lugna ner sig, men då bad han, genom en meditation, som folk kör med idag.

Folk ber till en stor energi som Jesus gjorde på den tiden, och då trodde kyrkan eller folk som levde där att han var lite annorlunda än andra då ,genom att han bad, som de tyckte var konstigt prata med GUD. ,och trodde att han hade en annan GUD ,men samma GUD ,som alla får be till ,men han satt och bad till GUD ,genom att han blev sjuk när han levde där. JESUS BAD TILL EN STOR ENERGI ,SOM ÄR GUDS ENERGI SOM GER ETT INRE LUGN.

MEN JESUS HADE ÖPPNAT FÖR MER SAKER ,som de kunde lite om .ATT BE OCH GE HEALING TILL FOLK, som folk gör idag. Vi ger healing som han öppnade de sig, men folk på den tiden såg han var knepig ,och konstig när han sysslar med det ,men han fick utstå en del del.

Men på den tiden var det inte så normalt när såg vad Jesus höll på med ,men blev dömd av folk som såg inte vad han höll på med healing, som folk tycker är konstigt än idag. Men folk runt Jesus var lite konstig, som folk som lever i dag ,att vi kan läka och hela även vi ,som Jesus ,men på hans tid, då blev de bara bråk och trodde han var konstig och tokig som höll på med det. Men en del skulle kalla det för svartkonst brände folk ,som höll på med det.

Men folk såg Jesus var konstig, men han kommer från Light, som ni alla kan förstå, ATT LIGHT ÄR EN GRUPP MED MÄNNISKOR SOM UNDERVISAR FOLK Light en grupp med människor som undervisar folk, men på den tiden tog folk honom som farlig och knepig.

Jag vet hur allt är idag ,och då är det svårt att gilla allt. Jesus, som jag har mött flera gånger och tog upp en gång om bibeln att folk ber till honom, genom att han hade ett liv på jorden ,och då tar folk upp om Jesus. Men bibeln är det så mycket om Jesus nya testamentet. Men jag träffade aldrig GUD när jag var med i Jehovas vittnen ens, men gick på möten, och förstår att jag bad till en jättestor energi, men GUD var aldrig hos mig ens, fast jag bad som vi gjorde då. Det var fader vår som alla kan utantill, och bad till GUD OCH JESUS, men på den tiden ,då såg jag inte hur det var. Men nu ser jag hur det är med Jesus och GUD, och alla som är med i bibeln

Men Jesus kommer från Light ,och då var han på jorden, och vad händer då? Folk började söka upp Jesus, genom att han kom från Light ,som ingen såg den gången. Bibeln är gammal ,men folk ber ändå till Jesus och han sa själv en gång till mig om hans liv ,att han tycker inte om det ens genom att de ber och ber till ett liv, som han älskar inte ,som prästerna älskar och Jesus hade ett hemskt liv den gången. Men präster och folk de ber och ber till hans fruktansvärda liv ,som han sa till mig. Men be till ett liv ,som Jesus hade problem den gången ,han var på jorden, men folk har fastnat i ett tungt liv, och fruktansvärt liv när man läser bibeln. FOLK FORTSÄTTER ÄN IDAG, OCH SÖKA UPP JESUS FAST LIVET VAR INTE ENS BRA.

Men folk måste be för att lugna sitt liv. MEN JESUS OCH JUNGFRU MARIA ELLER GUD KAN INTE KOMMA TILL FOLK, UTAN EN ENERGI KAN DE BE TILL Men folk tror att de kan komma ,som är så svårt att komma när ni ser hur mycket folk, som finns på jorden ,som ber till Jesus och GUD och jungfru maria, det är mycket folk ,som ber till dem. Jesus hela tiden ,men Jesus kan inte komma ens en liten sekund till er, genom att räkna hur mycket folk som lever på jorden, då förstår ni att Jesus kan inte ens komma en liten sekund.

Men energin kan ni be och be till, genom att ni känner ett inre lugn.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är gud-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN NU KOM GUD OCH STÖKAR TILL FÖR MIG, GENOM ATT JAG KOMMER FRÅN LIGHT ,OCH FLERA KOMMER IFRÅN LIGHT, men nu stör han mig, och jag är lite sur på GUD, genom att jag sitter fast med honom. Jag minns mycket väl när han dök upp GUD den natten, men måste ha folk på jorden, och jag får lida idag, genom att GUD har börjat med Sverige och Kurdistan ,men vad kul han är ,när han satte fast mig med Kurdistan, genom att jag hade inte en aning att Kewan och OCH BIG PROTECTION OCH GUD DÖK UPP MEN FICK ENORMA PROBLEM DÅ.

JAG HAR HÖRT FÖRUT NÄR FOLK DÖR ATT DE SER SIN EGEN BEGRAVNING. Men jag såg ingen Roland satt på läktaren eller kände han var där, genom att Roland gick vidare på en gång. Han var kvar en liten stund innan han lämnar allt. Genom att han måste läka mycket genom olika saker han har varit med om då. Men såg ljuset runt Roland innan han lämnade allt, då lös det om Roland ,när han låg i sin säng på sjukhuset. Jag trodde han skulle få så mycket healing, men så var det inte ,han höll på att lämna allt, genom att han lyste hela Roland. Sängen var som en stor lampa ,som lös över honom. Han låg i så starkt ljus, och jag tog fel genom att Roland höll på att dö ,och lämna allt, men såg även att han lyfter sin hand. Men var ute och gick ett tag ,såg han var klädd i en vit skjorta som de har på sjukhuset. Knyter bak på ryggen på honom. Lätt att dra på honom, genom att han åkte in med ambulans ,och då var han knappt medveten den gången.

Men var ut och gick när Roland var på sjukhuset. Såg han gick där, och tittade ut genom fönstret, men gick runt där på golvet. Men såg hela Roland ,och hans grå hår, och smala ben som stod och tittar ut genom fönstret då. Men kryper in tillbaka igen, och jag trodde han skulle klara sig och jag sände healing då. Men han var ute och gick ,fast han var på väg att dö. Jag ser han kryper in tillbaka till sin säng, men han levde knappt då, DET VAR NÄRA DÖDEN JAG SÅG ,OCH ROLAND VAR PÅ VÄG ATT LÄMNA JORDEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.