STUDENTEN – STUDENT

IDAG KÄNNER MORMOR SIG GLAD GENOM ATT EMILIA MITT BARNBARN FICK KÖRA STUDENTEN SOM FÖRR I TIDEN ,FAST DE HAR PROBLEM MED CORONAVIRUS.

Men Göteborg har också mycket coronavirus, men Emilia fick sin student som hon ville ha ,som jag blev så himla glad ,när hon säger att de har gjort som de brukar göra när de tar studenten. Skolan får hyra en lastbil med släp och klä den, som visar att nu har de tagit studenten med glädje och lycka ,att skolan är slut och fri från allt då. Men smyckar den som de vill alla elever som tar studenten. Emilia har klasskompisar ,som smyckar lastebilen ihop de ska åka på då. EMILIA ÄR SÅ LYCKLIG ATT ALLT GICK VÄGEN, MEN FICK FIRA PÅ RIKTIGT STUDENTEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 53d4dcfd7663b15fcf54d9fd0af84644.jpg

JAG PRADE MED EMILIA IGÅR ,men då satt de åt sin student mat ihop med folk som var där ,och sen ska de ut och ha kul såklart.

Men hörde på Emilia vad glad hon var, genom att de kunde köra sin student som de brukar göra då. NU VAR SKOLAN SLUT. GLÄDJEN LYSER IGENOM EMILIA VAR GLAD NÄR JAG PRATAR MED HENNE.

MEN FICK FIRA STUDENTEN SOM DE GÖR VARJE ÅR.

Genom att en del ställen hade för mycket coronavirus, och kan inte köra sin student som de brukar göra. De vet inte om de ska ställa in studenten ,och köra nästa år, genom att en del ställen var fullt med coronavirus ,som Emilia slapp, genom att de har inte som en del ställen en massa coronavirus ,som regeringen är så himla duktig att förstöra för folk, som även ska leva och tar studenten, men ska även leva när de har gått långa år. Men ingen tanke att ställa in alla flyg i tid, då har ungdomarna tagit studenten ,men ni säger ingenting utan förstör för fler och fler folk idag. VI HAR INGEN KUL REGERING ATT SKRYTA MED ENS.

Men kolla på hur ekonomin ser ut för folk ,det är ett skämt när vi har en regering ,som kan inte skydda lilla Sverige ,när det finns länder som har 102 döda ,men Sverige är ett skämt våra ögon, genom att så många ställen blir drabbat av coronavirus i Sverige, genom att vi såg hur dålig de var att stoppa coronavirus ,och då fick lilla Östersund besök av coronavirus en liten stad i Jämtland, SOM FICK PROBLEM MED CORONAVIRUS, genom att regeringen kan inte sätta stopp ens ,när folk i Jämtland och Åre blev blev drabbad ,som får förstöra för folk, att folk får stänga Åre. Men en skidor, som folk åker till.

Men nu fick packa ihop mycket i Åre genom att vi har en regering, som kan inte säga NEJ i tid ,då har vi sluppit bli drabbad av coronavirus. Regeringen coronavirus drar fram genom hela Sverige ,genom att de har ingen stoppknapp ens ,att säga NEJ. Nu när landet håller på få problem ,men då vaknar regeringen ,men vi måste nog stänga där. Nu när vi har enorma problem med coronavirus, då stänger de flyg inom Sverige och utanför landet ,men först måste vi bli drabbad ,som är väldigt onödigt ,när vi ser hur landet fått det fattig Sverige, med alla som förlorar sina jobb idag. FRÅN FÖRSTA STUND NÄR DE SÅG PROBLEM MED CORONAVIRUS ,ATT DET ÄR INGET ATT LEKA MED ENS ,GENOM ATT EKONOMIN BLEV SÅ SKADAD NU.

Det är inte okej att så mycket folk ska dö ,när andra länder håller siffran nere 102 Australien. Det här är Sveriges siffror genom att siffran är för hög nu. Men kolla på siffran 4 542 döda, är inte okej ens. Vi måste vara mycket bättre att skydda folk Vi har inte kolla på alla länder ,men det finns ett land ,som vi gillar genom att de skyddar folk ,då har vi en urdålig regering ,som har kunnat var hård och sagt NEJ ,och stoppa i tid coronavirus. Men vi har en regering som borde bytas ut, när man ser hur landet fått det idag. Bara problem med landet ,dålig ekonomi som ingen vill ha ens ,men det fick vi genom att stoppa i tid. 4 542 döda är inte okej ens. Men folk fick problem när vi har en regering som inte kan se, ATT NU MÅSTE VI SÄTTA STOPP FÖR ALLA FLYG GENOM ATT LANDET KOMMER FÅ FÖR MYCKET PROBLEM. TÅG ,BUSS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 49293881eccef0e13bc1cd179fa191b7.jpg

MEN EMILIA FICK FIRA SIN STUDENT SOM TUR VAR men har inte fullt med coronavirus, fast Göteborg har även det genom att de är en stor stad.

Men Emilia får göra som de har tänkt när de tar studenten. Mat och vackra kläder, som ska smycka sig till studenten. MEN EMILIA KAN FIRA PÅ RÄTT SÄTT STUDENTEN, SOM TUR VAR OCH JAG BLIR SÅ HIMLA GLAD FÖR DET, MEN TRÅKIGT ATT JAG FICK INTE ÅKA DIT, GENOM ATT INGEN FÅR ÅKA SÅ MYCKET NU, NÄR VI HAR CORONAVIRUS. Men har kunnat stoppa det i tid då har jag och Linn åkt till studenten. Men även Yasmine kunde inte åka till studenten, genom att hon bor i Norge och ingen får ens resa nu. Men jag är så himla sur idag, genom att jag såg framemot att få vara med när Emilia tar studenten, men så får jag bara problem med coronavirus, som ingen önskar sig ens. Emilia är mitt första barnbarn som tar studenten.

Men Emilia fick som det ska vara när de tar studenten. Jag är lycklig för henne såklart. EMILIA FICK SIN STUDENT SOM TUR VAR. Coronavirus stökar till för så mycket folk idag. Och skolan får lida idag ,så det är upp och ner allt idag.

STUDENTEN ÄR SPECIELL FÖR MYCKET FOLK IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.