VAXNING BENEN ARMAR – WAXING LEGS ARMS

VI FICK UPP OM VAXNING MEN HANDLAR OM MÄNNEN.

VI SER MÄN SOM VAXAR BENEN, och drar bort håret på en gång när de vaxar benen. Vi ser de lägger på vax på benet , som kan dra bort håret från benen. Det är samma på armarna, gör samma metod som benen, så tar de bort hår från armarna och benen, genom att männen vill inte ha hår på benen och armarna, och då kör de med vaxning genom att de gillar inte hår på benen eller armarna.

VI SER SKINNET BLIR RÖTT GENOM ATT DET GÖR ONT ATT VAXA BENEN OCH ARMARNA.Men huden kan få problem efter de har vaxat benen och armarna. Men folk ser även den biten, att de kan skada huden ,men ändå så fortsätter männen att vaxa benen och armarna, genom att de avskyr när de har hår på benen och armarna, och då spelar ingen roll om de skadar huden, genom att männen ser att det är så fult med hår på benen och armarna, och då måste de ta bort hår från benen och armarna ,även om de skadar huden, så gör männen ändå rakar och vaxar benen och armarna.

Men går till fina salonger när de vaxar benen ,genom att Sverige har så mycket salonger ,som kan hjälpa männen att vaxa benen och armarna då. MEN HAR BLIVIT EN MODEFLUGA SOM ALLT ANNAT IDAG. Men förr då var det fult när männen hade lite hår på benen och armarna ,då var det problemet. Men nu ska alla känna sig inne ,att följa alla trender ,som även männen går på idag ,att hänga med folk idag.

Vi ser när männen står i badrummet och lägger på vax ,och kan även vaxa benen hemma, genom att det är fult att gå med en massa hår ,och då åker håret bort på benen, GENOM ATT HÄNGA MED MODEFLUGAN SOM ÄR IDAG. Män rakar benen och armarna ,som är så inne idag ,att männen gör som kvinnorna gör, rakar och vaxar benen ,som har blivit en modefluga för männen ,och mycket män vill vara inne idag, och hänga med andra killar idag, genom att det är fult att gå med hår på benen och armarna, och då vaxar männen hela tiden när de ser hår, då lägger de på vax på benen och armarna ,som är inne idag ,som har varit inne en längre tid ,att ingen ska ha hår på brösten ens ,men även benen och armarna har männen vaxat en längre tid ,genom att följa modet som blir lite fel att vaxa benen och armarna.

GENOM ATT MÄN ÄR FÖDD MED HÅR ,SOM ÄVEN ETT SKYDD SOM INGEN TÄNKER PÅ ,och tycker det är fult att ha fullt med hår på benen och armarna ,och då går det till salonger eller hemma vaxar benen och armarna, SOM ÄVEN SKADAR HUDEN ENORMT, som har hållit på länge att vaxa benen och armarna, som i längden skadar huden mer och mer.

GENOM ATT MÄNNEN FÅR HUDPROBLEM, SOM KAN VISA SIG I FRAMTIDEN,när huden bli utsatt att vaxa benen och armarna ,då får männen hudproblem om de håller på hela tiden, genom att vax kan även bränna in i huden på männen ,som använder det för mycket att utsätta huden hela tiden, då kan männen börja upptäcka en massa skador i huden.

Men ser inte vart det kommer från, att de har vaxat benen och armarna för mycket, och får problem i framtiden ,eller så kommer det mycket snabbare GENOM ATT NI ÄR FÖDD MED OLIKA HUD.

FOLK SOM HAR KÄNSLIG HUD OCH PROBLEMHUD, som kan även visa sig tidigt får fläckar på huden. Vita hudfläckar ,men fattar inte vart det kommer ifrån??? Männen kan stå frågande när de ser vita fläckar på huden ,men ser inte samband med vaxar benen och armarna ,men även på andra ställen de kan lägga vax ,som är ett starkt medel mot huden ,och då kan vaxning skada folk idag, innan de upptäcker det i tid.

MEN ÄVEN KVINNOR UTSÄTTER SIG FÖR VAXNING BENEN ELLER ANDRA STÄLLEN PÅ KROPPEN ,genom att det kommer mycket från kvinnor som började ta bort hår från armarna, men även benen som kvinnor rakar eller vaxar benen ,som har gjort länge genom att ingen kvinna vill ha hår på benen eller armarna, även om vi född med ett skydd ,så vill ingen ens ha hår på kroppen. Det är vanligt att raka underlivet ,men en del tar vaxning genom att slippa raka underlivet hela tiden. MEN BLIR FEL ATT ANVÄNDA VAXNING GENOM ATT HUDEN FÅR PROBLEM NÄR DE KÖR MED DEN METODEN.

Men då har mycket män börjat ,som kvinnorna rakar eller vaxar benen eller armarna, som de har gjort länge. Tar fram rakhyveln ingen vill ha hår där. DET HAR KVINNORNA GJORT LÄNGE RAKAT BENEN MEN VAXAR IDAG. Men männen har följt med modeflugan, som blev fel för dem genom att männen skadar huden enormt mycket, ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP OM MÄNNEN SOM VAXAR BENEN OCH ARMARNA. Vi såg en man som lade på vax och drog bort vaxet. Men förstår att männen har enorma problem med huden genom att de fortsätter utsätta sin egen hud.

Men det finns män, som vill ha hår på benen och armarna och känner sig mer manlig att ha hår på bröstet och benen och armarna. Men så får vi upp män ,som står och vaxar benen och armarna, som är fel och då måste vi ta upp om män, som kör med vax GENOM ATT VAXNING SKADAR HUDEN ,OCH BLIR RÖD OCH GÖR ONT NÄR DE HÅLLER PÅ MED DET.

MEN VAXNING ÄR EN METOD, SOM KAN FÖRSTÖRA FÖR MYCKET FOLK ,SOM SYSSLAR MED DET genom att medlet är så starkt att använda när ni drar bort hår varje gång, då kommer enorma problem som igen verkar tänka på, att vax är inte bra att använda ens, genom att huden blir skadad när ni tar för ofta vax på benen, som är kletig massa som ni lägger på, och sen drar ni bort hår från armar och benen, genom att ingen vill ha hår på bröstet eller benen eller armarna ,och männen tar bort håret på benen och armarna och bröstet, genom att de avskyr hår, som män är född med ,för att skydda kroppen sin som de har ingen lust med då.

NU ÄR TRENDEN INGET HÅR PÅ BRÖSTET OCH BENEN OCH ARMARNA ELLER ANDRA STÄLLEN PÅ KROPPEN ,och då följer mycket män med modet genom att modet kan vara lite upp och ner när männen kan skada sig enormt som är född med hår som ska egentligen ha hår på bröstet och benen och armarna.

Men har blivit fel idag, genom alla trender idag, som även männen följer GENOM ATT VARA INNE DÅ. Men männen måste följa med som kvinnorna gör idag rakar och vaxar benen och armarna. Men en del har hår problem som även lider av det.

Kvinnor kan får problem med hår på ställen, de ska inte ens ha hår. Men då får de hjälp, att ta bort med vaxning ,som männen tittar mot, som ska inte titta mot vaxning överhuvudtaget MEN HAR BLIVIT EN STOR TREND IDAG GENOM ATT VARA INNE NU.

Genom att kvinnor och tjejer lider av det,och det blir ett lidande för kvinnor och tjejer, kan även ha problem med hår på benen och armarna ,som är lite onaturligt för tjejer och kvinnor att ha hår på armarna och benen kan många ha hår. Men armarna är inte kul att ha hår på armarna ,när de får hårproblem ,OCH DÅ MÅR TJEJER OCH KVINNOR DÅLIGT AV DET GENOM ATT KVINNOR OCH TJEJER SKA INTE HA HÅR DÄR, då mår tjejer och kvinnor dåligt av det.

Genoma att de ska egentligen inte ha hår på armar och ansikte händer en del kan ha hår, som är en plåga för tjejer som är ung ,men har kommit mycket till kvinnor och tjejer ,som männen skadar huden sin NÄR DE KÖR MED METODER ,SOM TILLHÖR KVINNOR OCH TJEJER, DÅ BLIR DET FEL ,GENOM ATT MÄNNEN HAR INTE SAMMA FEL SOM DEM genom att männen har mycket mer hår på benen och armarna och bröstet, än tjejer och kvinnor, och då skadar männen sig, genom att mycket män är håriga män när de lever på jorden ,som huden får ta skada av då. Kan även ha fullt med hår på ryggen, som även rakar ryggen på männen ,som ska ha kvar håret på ryggen.

Men vi fick upp den bilden en man som vaxar sitt ben, OCH DÅ MÅSTE VI SKRIVA OM VAXNING NÄR MÄNNEN FÅR PROBLEM när vi får upp problem för männen killarna kan lida av vaxning ,när vi såg hur de gjorde ,och då måste vi ta upp om vaxning, genom att all vaxning är för starkt för huden ,och då måste vi skriva om vaxning ,genom att varna för problem med huden, genom att modet är så stort idag ,när männen måste vaxa sig ,som kan inte se hår på benen eller armarna ,och då blir det lite galet genom att huden tar slut på männens hud, GENOM ATT VAXNING ÄR FÖR STARKT FÖR HUDEN, som har kommit på mycket salonger ,att männen går dit eller så gör det hemma vaxar benen, som gör enormt ont, kan även bränna till, genom att det går ner till roten OCH INGEN SKA TITTA MOT VAXNINGENS GENOM ATT DET FÖRSTÖR RÖTTERNA ,genom att det skadar huden enormt ,och vaxning är ett starkt medel ,som gör att huden tar skada av det, genom att hårrötterna tar skada som allt annat på huden.

GENOM ATT FOLK RAKAR OCH VAXAR BENEN OCH ARMARNA IDAG. Det är inne idag som vi lägger ut varning till männen och killar som ska inte köra med vaxning genom att huden tar skada och det är bättre för huden att låta håret sitta kvar på armarna och benen och bröstet genoma att varje man är född med hår som även ska skydda männen när har hår som de städar bort med att vaxa bort håret från kroppen som ingen man ska se åt ens genom att vaxning var mycket för kvinnor som har problem med hår på ställen de vill inte ha och när de vaxar då håller det mycket längre för dem. Men genom att vaxning skadar huden och männen kan ha så mycket hår som de drar bort med vaxning genom att de är född med hår på benen och armarna och bröstet som har blivit en modefluga men förr då var det hår på bröstet och armarna och benen männen kände sig manlig med hår på bröstet och benen och armarna som har blivit lite fel idag genom att männen skadar huden sing.

Men när ska männen killarna se, att vaxning skadar huden, och utsätter för länge vaxning ,SOM DE KOMMER UPPTÄCKA I FRAMTIDEN NÄR DE FÅR PROBLEM MED HUDEN. Ser att vaxning har tagit död på huden ,som gör att de får skador i huden.

FOLK FÅR SKADOR I HUDEN, genom att de fortsätter skada huden hela tiden med vaxning ,som kommer problem med huden, och är ett starkt medel de kör med ,som ska gå ner till roten och kan bränna till.

Men ingen verkar fatta, att nu är det dags att sluta vaxa benen och armarna och bröstet och ryggen, eller andra ställen de har hår på. DET ÄR DAGS ATT SLUTA UTSÄTTA KROPPEN MER.

Nej ,ingen tänker till ens ,att nu får han eller han fel med huden, utan fortsätter utsätta sin hud för starka medel vaxning.DÄRFÖR LÄGGER VI UT OM VAXNING, som är så starkt medel som tar bort hår på kroppen.

När männen har lagt vax på benen, och dra av det snabbt, då bränner det till på huden, ser håret försvinner på en gång ,men då får huden enorma problem, när de drar av håret så snabbt ,då försvinner håret från benen som skadar huden, när de drar håret från benen så snabbt ,då skadas huden, GENOM ATT VAXNING ÄR INTE TILL FÖR HUDEN SÅKLART NÄR DET BRÄNNER TILL.

OCH DÅ FUNGERAR EN RAKHYVEL MYCKET BÄTTRE genom att rakhyvel skadar inte på samma sätt, som vaxning som tar allt ,men en rakhyvel ligger håret kvar går inte till roten ens, utan rakar och rakar och håret växer. Men rakar igen och igen, men det finns ingen skada på huden ,som när folk gör med vaxning, DÅ BLIR HUDEN RÖD, men ser att huden fick sig en smäll, genom att de blev röd på huden när de vaxar benen och armarna och bröstet och ryggen eller andra ställen ,som går fortare att ta bort en massa hår på kroppen ,som även skadar mycket mer, än att ta rakyveln att raka med.

Men mycket vaxning kommer från andra länder ,som har en annan hud än svenska folket har. Men även länder med svenska folkets hud, som stökar till för folk, som har inte ens den huden ens, utan mycket kommer från länder ,som är född med mycket bättre hud, än folk med den huden vita har. NI KOMMER FÅ PROBLEM MED HUDEN OM NI INTE SLUTAR I TID.

Men vaxning går fort ,så är allt hår borta, MEDANS RAKNING TAR INTE PÅ SAMMA SÄTT, SOM VAXNING SOM ÄVEN SKADAR HUDEN ENORMT när folk kör med vaxning ,och männen har så mycket hår på kroppen, kan även ta ryggen på männen, men har hår på ryggen, och kan ha hår på fötterna tårna kan en del ha hår på, och det är olika med männen då. Men de tar vaxning ,som håller mycket längre än att ta rakhyveln.

Men vi måste lägga ut om vaxning nu ,så ni tänker innan ni går till en salong ,BARA FÖR ATT TRENDEN ÄR INNE MED VAXNING ,SÅ GÅ INTE DIT.

2 reaktioner till “VAXNING BENEN ARMAR – WAXING LEGS ARMS

  1. THANK YOU FOR LIKING THE BLOG. But he addresses the earth’s problems. He comes from BIG HEAVEN. BUT HE IS GOD who appears now HE controls all people.

   HE COMES FROM BIG HEAVEN EVERYONE CAN SHARE THE BLOG FROM HIM. But it’s time to help people, because countries have problems today.

   Today, he has begun to help Muslim countries, by having problems year after year to live as we live then. But can follow the same path year after year, by the country guiding them wrong.

   But he knows that now can share from the INTERNET. But has developed well for people today. But the internet can easily reach people today, by the earth working towards it.

   He comes from LIGHT. But no one knows about his work on earth. He sends people from the light when he works with countries. But helps in various ways BIG PROTECTION, PROTECTON he uses when he helps countries then.

   Birgitta Spiritual Inspiration Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.