DANSAR PÅ EN STÅNG – DANCING ON A BAR

Beautiful Girl Dancing Pole Dancing Stock Footage Video (100 ...

VI SER KVINNOR OCH MÄN SOM KÖR DEN KONSTEN ATT DANSA PÅ STÅNGEN. Men vi fick upp den bilden när kvinnor och män dansar på en stång ,och då måste vi ta upp om det. Genom att vi såg hur kvinnor och män dansar på en stång ,som har blivit en vanlig sak i samhället att testa och se själv när folk dansar på en stång.

MEN VARFÖR FICK VI UPP KVINNOR OCH MÄN SOM DANSAR PÅ STÅNGEN?

Vi ser de drar sig upp med händerna ,och hela kroppen hänger med när de drar sig upp genom stången. De kan svinga sig på stången, när de håller sig på mitten på stången. De vrider kroppen väldigt mycket, när de gör det från alla håll och kanter vrider och snurrar med sin kropp på en stång. Men även ut med benen, genom att allt är med när de dansar på stången. Men vrider och använder alla delarna på kroppen ,när de dansar på stången och håller i sig med en hand ,men även båda händerna. Men utsätter hela kroppen när de dansar på stången ,SOM ÄVEN HAR BLIVIT EN MODEFLUGA I SAMHÄLLET DANSA PÅ STÅNGEN.

Men folk går på uppvisningar när folk dansar på en stång ,och ser en ny konst i samhället ,att använda hela kroppen när de dansar ,SOM HAR BLIVIT STORT IDAG GENOM ATT VI FICK UPP DET, och då har de säkert en massa problem dansar på stången, genom att vi såg den bilden när kvinnor och män dansar på stången, som även utsätter sin kropp för den dansen, som även tynger på kroppen att dansa och lyfta sig själv. Det är inte så bra, genom att det kan bli för mycket av den konsten, som folk går och tittar på idag, genom att det har blivit en konst att se ,när dansar nästan naken på stången ,som är en vacker uppvisning att titta på.

Men för den som utför konsten, SOM GÖR ATT KROPPEN EN DAG FÅR PROBLEM, SOM INTE ALLA TÄNKER PÅ genom att allt är så kul, och vackert att se när människor dansar på stången ,som även har blivit en fluga i samhället idag. Men förr då hade folk till andra ställen där männen kunde titta på nakna kvinnor som dansar som var på porrklubbar förr i världen men nu har det blivit en jättestor fluga mode i samhället att dansa på stången och visa upp sin danskonst som även känner på kroppen att göra det för ofta genom olika föreställningar får de utsätta sin kropp genom att dansa på en stång men hålla fast sig med händer som gör att kroppen en dag kan ta stryk genom att utsätta sig för mycket som dansar på stången som folk går och tittar på då Men har blivit ett mode en fluga att dansa på en stång som även lyfter hela sin kropp med händerna genom att det är ingen lätt dans att lyfta kroppen som folk går och kolla på genom att fler och fler tittar mot den konsten att titta på genom att det är vackert att den danskonsten som är nu.

MEN HUR LÄNGE HÅLLER KROPPEN FÖR DANSEN?

DET GÅR ETT TAG DANSA PÅ STÅNGEN. Ser händerna och fingrar får problem när de viker sig uppåt ,och bär hela kroppen när de lyfter sig själv med händerna.

Men samtidigt dansar kvinnor och män på stången, som de utsätter kroppen mer och mer. Men håller med händerna ,och håller fast med händerna och drar sig uppåt. Men hänger rakt mot stången ,och vilar mot stången. Men vrider på kropp och håller fast med händerna, när de vrider kroppen. Men ser händerna kan få problem när de håller i stången. SER BLODÅDROR SVÄLLER. blodådror sväller. Men även fingrarna kan få problem när de sysslar för länge med den konsten att dansa på stången.

Vi ser att det sliter på kroppen, men det kan nog alla förstå ,att folk som dansar på stången kan få problem med allt, när lyfter hela kroppen, genom att kroppen väger även den, att snurra och vira runt stången OCH INGEN VÄGER SOM LUFT ENS, och vi har en del kilon som får bära oss ,när vi ger oss in på den konsten att lyfta sig själv ,och till och med dansa och snurrar sig själv runt en stång.

DÅ BLIR DET PROBLEM FÖR FOLK SOM ÄLSKAR ATT UTFÖRA DEN KONSTEN ,ATT DANSA PÅ STÅNGEN, som kan bli flera uppvisningar genom att folk älskar att se kvinnor och män utföra den konsten, att dansa på en stång, som har vuxit enormt idag ,genom att vi fick upp det, och då har mycket folk titta mot den konsten att dansa på en stång ,som har vuxit enormt idag, genom att vi fick upp det.

Och vi måste även vara där, och varna kvinnor och män när folk förstör kroppen mer och mer ,OCH SPECIELLT OM DE ÅKER PÅ FLERA TILLSTÄLLNINGAR, genom att folk har fått upp den dansen att titta på ,men även fått upp, att utföra den konsten att dansa på en stång ,som har vuxit enormt ,när vi såg att folk dansar på en stång, men även sliter ut kroppen när ni börjar se åt den konsten, som har vuxit, då ska ni titta åt andra hållet, OCH INTE KÖRA DET SOM YRKE, DÅ FÅR NI PROBLEM I FRAMTIDEN ,GENOM ATT HA DET SOM YRKE.

Genom att ni skadar kroppen ännu mer alla tillställningar ni åker på ,att visa upp din konst, som även kommer slita på kroppen enormt mycket, ni som tittar mot den konsten. Men tar det som yrke och tjäna pengar att dansa på stången, DÅ KOMMER NI UPPTÄCKA DET ATT KROPPEN BÖRJAR LÄGGA AV, genom att lederna får stora problem, att utföra den konsten för ofta ,och då får ni problem med hälsan.

Men fattar inte vart det kommer ifrån, att ni en gång blev så himla intresserad av att dansa på på stången. MEN DEN GÅNGEN STARTAR DU PROBLEM MED KROPPEN ,genom att ni börjar där, att utsätta dig att dansa på stången. Det var första gången när du såg åt den konsten, men även provade först såklart ,men såg att du kunde utföra den konsten att dansa på stången.

Beautiful Girl Dancing Pole Dancing Stock Footage Video (100 ...

DÄR BÖRJAR DIN RESA MOT ATT SKADA KROPPEN, SOM DU INTE UPPTÄCKTE I TID.

GENOM ATT DET VAR SÅ HIMLA KUL ATT TESTA OCH DANSA PÅ STÅNGEN, men såg inte ens en liten varning att kroppen tog slut, genom att du såg inte framtiden, när du började dansa på stången, som blev bara värre problem för dig ,genom att folk är dålig att upplysa dig ,att kroppen kan du få en massa problem med, men såg inte ens en liten varning, ATT STÅNGEN SKA DU INTE ENS TITTA MOT, genom att du var så upprymd av folk som håller på att dansa på stången.

Men även du började testa den konsten ,GENOM ATT DU SÅG INTE ENS ATT DE KAN SKADA DIN HÄLSA ENS, genom att du hade bara blicken framåt, och kollar på folk som håller på att dansa på stången, och då vill du prova den konsten, genom att du såg inte ens en liten varning, när du bestämde dig att bli som dem ,som dansar på stången.

Men även såg andra sysslar med att dansar på stången och svingar sig hela tiden med kroppen, men du blev så himla kär då måste hem och testa dansa på stången. Du vill bli som dem, vacker kropp och dansa på stången ,SOM INGEN LITEN ÄNGEL VARNAR DIG ,TITTA INTE MOT DANSA PÅ STÅNGEN ,genom att du var så himla upprymd, att dansa som andra på stången.

Men finns på flera ställen på internet, och även teven kan du se den vackra konsten. Men kan inte drömma om, att kroppen får problem bara att svinga runt, som de gör vrider kroppen åt alla håll och kanter ,men svingar sig hela tiden runt stången ,som du tittar på, SOM VAR EN STOR VARNING GÖR INTE SOM DEM, även om du ser att det är en vacker konst att titta på.

Men även tjänar en massa pengar ATT FÖRSTÖRA SIN HÄLSA. DET ÄR INTE VÄRD DET, ATT FÖRSTÖRA KROPPEN. Bara för du har perfekt kropp för att dansa på stången ,så ska du inte ens titta mot hållet ,genom att kolla på tyngden kvinnor och män bär på ,en hel kropp de lyfter upp ,som en dag kommer problem med lederna tar stryk, när det blir för ofta som kan bli, ni som ska tjäna på den konsten att svinga sig på stången, ni får problem efter ett tag, genom att ni åker på för mycket ställen och uppträdande ,som gör att kroppen blir sliten tillslut ,även om du tränar kroppen lyfter tyngder och springer, eller annat du tränar kroppen med, så kommer det ändå i framtiden, att du får problem.

GENOM ATT DU TOG DET SOM YRKE ,SOM INGEN SKA TA DET SOM YRKE ENS, som ingen ska göra ens.Du kan ha det som en kul grej ,att testa ibland ,men inte ha det som yrke, då kommer problem på problem ,att uppdagas för er, genom att ryggen har en del parti, som är inte bra ens att lyfta kroppen.

Som inte alla tänker på när de lyfter hela kroppen sin, FOLK FÅR BEKYMMER I FRAMTIDEN, men folk som tittar på ser inte den faran ,utan ser bara ett vackert uppträdande ,som de tittar mot den konsten, att svinga sig på stången ,då får de problem med mycket i kroppen, som är inte byggd för den konsten ens. DE FÅR PROBLEM MED KROPPEN GENOM ATT DEN ÄR INTE GJORT FÖR DET.

Men vem kan upptäcka den konsten dansa på en stång FÅR PROBLEM I FRAMTIDEN ,som även är vackert att se på då. INGEN UPPTÄCKER DET och en del säger, att det är bra träning att dansa på stången, SOM HAR BLIVIT FEL INFORMATION, genom att de utsätter lederna för mycket. Ni drar i lederna hela tiden när ni använder händerna, men även fötterna åker med i träingen, som är inte byggd för den biten ens, utan gå på fötterna som folk är född till.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hqdefault.jpg

Men mycket genom tiderna har folk utsatt kroppen när cirkusen kom till världen ,och många av dem har skadats i transpetser när de dansar för folk. DET HAR VARIT MYCKET SKADOR NÄR DE TAR DEN KONSTEN ATT VISA UPP SIG. Men även hela familjen åker med fast de är inte så gammal, så får de vara med, att testa en del ciruskonster, som har blivit så mycket fel idag, genom att utsätta lederna som får problem i framtiden ,när ni känner att nu måste ni sluta dansa, som förr ni gjorde det lätt ,men då kommer åren ,när år efter år sliter ut kroppen ,som är en kropp att leva med.

Men folk vill testa allt idag, som ingen ska se åt dansa på stången eller transpetser ,genom att en dag ,då kan de inte göra det, och börjar få ont i lederna, men även ryggen tar slut. Men ni ser det som ett yrke ni ska glömma bort att leva på. Men kul att testa gränser ,men även folk som svingar sig i större uppvisning än stången, och hänger långt ovanför marken, och hänger i en strapets. FOLK SVINGAR SIG I EN TRAPETS GENOM ATT VISA UPP KONSTEN SOM HAR FUNNITS LÄNGE, att visa att testa sina gränser ,som folk hela tiden utmanar sig själv, när folk gör som de gör idag, genom att ingen har sett framtiden när de håller på med den konsten, genom att allt är så himla kul, att köra en massa konster.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpg

MEN KROPPEN HÄNGER INTE MED ALLA GÅNGER, vi är inte gjort för den stången eller hänga längst upp i taket ,och sitta och svinga sig en gunga, en konst de sysslar med, men kroppen håller inte så bra, men samma med folk som kör med stången ,genom att ingen ser faran i framtiden, att ta det som yrke är ingen hit ens, utan får problem i framtiden, folk som dansar på stången ,och samma med kvinnor och män som hänger långt ovanför taket, och sitter på en gunga, och viker sig dubbel när de svingar sin kropp,som är en konst de ska inte ta som yrke ens ,GENOM ATT DET BLIR FÖR MYCKET SKADOR I FRAMTIDEN OCH DÅ ÄR DET FÖRSENT.

GENOM ATT INGEN VARNAR I TID, DÅ HAR NI INTE HAFT PROBLEM I FRAMTIDEN ENS, genom att vända om och titta mot något annat kul att hålla på med som inte skadar kroppen ens. Som är mer normalt att använda kroppen på ,genom att slippa skador i framtiden med ryggen och händerna som får problem ,som ingen tänker på, när allt är så himla spännande och kul, att få problem i framtiden det finns inte ens med i tanken ens, då har de aldrig titta mot att skada kroppen ens ,utan tittar mot ett annat håll.

OM DE SÅG HUR FRAMTIDEN SÅG UT ,DÅ VÄNDE DE OM PÅ EN GÅNG har de inte ens haft den tanken ens, att dansa på stången eller trapets genom att rädda dig själv och din hälsa.

Men hur många ser den varningen när allt är så himla kul att dansa på en stång eller trapets ,som har funnits länge i samhället. INGEN SER DEN VARNINGEN ENS ,GENOM ATT FOLK FORTSÄTTER ATT UTSÄTTA KROPPEN SIN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.