GAMMAL STOL – OLD CHAIR

VI FÅR EN BLID ATT FOLK LETAR MÖBLER EN GAMMAL STOL, det är en gammal stol från den gamla tiden. Folk letar i alla skrymslen efter stolen, som folk tillverkar då Rokoko-stolar, Barocken ca 1580 – 1750. Vi fick upp den tiden av stolar när folk tillverkar vackra stolar Rokoko stolar 1730-60 motsvarar rokoko tiden.

FOLK LETAR STOLAR FRÅN DEN TIDEN. Vi såg att de kollar fjädringen på stolen. Stolen hade hård fjädring mot idag ,men byggde väl mycket bättre förr när vi såg fjädringen på stolen.

Folk testar att sitta på stolen om den höll stolen. Men ser tjock hård fjädring på stolen. Men folk letar och letar efter stolar från den tiden. Men folk vill ha stolar från den tiden.

MEN VARFÖR FÅR VI UPP DEN TIDEN MED ROKOKO TIDEN OCH FRAMÅT?

GLÄDJEN ATT GÖRA FINT I HEMMET. Genom att leta efter så gamla stolar ,då vill de ha fint i sitt hem. Men ingen tillverkar rokokostolar idag, folk måste leta överallt efter rokokostolar. Folk kan sälja rokokostolar ,men får betala dyrt från en del ställen ,eller så försöker folk fixa själv, renovera stolar från den tiden ,genom att vi såg att folk letar i alla gömmor efter rokokostolar.

OCH VI SÅG DEN TIDEN NÄR FOLK HADE VACKRA STOLAR I ROKOKO, GULD OCH FINT TRÄ när det var vackra guldstolar, som folk vill förgylla sitt hem. Guld och vackert trä och dynan var gjort av vackert tyg, som designstol tog fram en vacker stol ,som folk älskar än idag ,fast folk tillverkar stolar nya stolar, som ingen tänker på att göra lite fint till folk, som älskar rokokostolar ,den stilen av stolar som folk får leta i alla gömmor efter stolen.

Vi såg stolen var sliten utan dyna, men kollar fjädringen om den var bra. Men såg att folk kan leta överallt ,genom att de älskar vackra stolar att förgylla sitt hem med, stolarna är gjort i guldförgylld och vackert trä, men vackert snidad, som inte finns att uppbringa ens, utan folk får ut och leta efter så gamla stolar ,GENOM ATT INGEN TILLVERKAR STOLAR FRÅN DEN TIDEN ENS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sell-beautiful-angel-portrait-painting-portrait-art-home-decoration-lt014.jpg

MEN VI SÅG ATT FOLK ÄLSKAR DEN TIDEN MED GULD OCH ROKOKO SOM ÄR FÖRGYLLD AV GULD OCH FINT TRÄ ,och vacker stoppad dyna som många av den tiden stolar hade den typen av mode, som håller än idag, genom att vi hittar rokokostolar ,som folk än idag letar efter då.

Men folk som tillverkar stolar verkar inte se, som tillverkar stolar idag ,att de tittar vad folk älskar, genom att folk letar i sina gömmor efter den vackra tiden med guld och vackert trä, som har blivit populärt ,genom att vi fick upp den tiden ,som är en tid folk vill behålla ,genom att förgylla sitt hem då.MEN VERKAR VARA BLIND NÄR VI SER VILKA STOLAR SOM KOMMER UT PÅ MARKANDEN.

MEN HUR BRA OCH STABIL ÄR GAMLA STOLAR FRÅN DEN TIDEN? Genom att stolen har många år på nacken.

Vi ser stoppning i stolen från den tiden. Men folk rensar bort den stoppningen i stolen. FOLK LÄGGER NY STOPPNING I STOLEN. Men kollar även fjädringen genom att den såg rostig och sliten ut. Stolen har varit med länge och var sliten stolen.

Men letar i gömmorna efter rokokostolar, genom att folk älskar den tiden fast vi lever 2020, så finns det folk som bara vill förgylla sitt hem med rokokostolar med guld och vackert trä. Men i Sverige är det folk SOM HAR BARA ROKOKOSTOLAR I SITT HEM, och letar överallt efter stolar ,så gamla stolar älskar folk ,att göra vackert i sitt hem.

Men den tiden lever kvar, fast det växer upp nya männiksor som tillverkar stolar, SÅ LEVER TIDEN KVAR, och försöker på alla vis att restaurera stolarna, och letar i sina gömmor och köper hos andra, som har stolarna från den tiden. Men tiden går inte städa bort ens, genom att vi fick upp den tiden ,när folk tillverkar rokokostolar. Men tiden lever ännu kvar genom att det går inte sudda bort den tiden ens.

Genom att folk testar fjädringen och kollar tyget och hela stolen ,och försöker rädda stolen, genom att behålla den tiden. OCH FOLK VILL BEHÅLLA DEN TIDEN ,ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP STOLEN ,OCH DEN TIDEN ,GENOM ATT FOLK ÄLSKAR DEN TIDEN SÅKLART, som så mycket folk vill ha, men ändå har ingen tänkt till, att tillverka igen rokoko stolar ,genom att folk får leta över hela landet, stolarna från den tiden genom att folk vill ha den stolen från den tiden, fast den är så gammal ,så letar i alla gömmor efter stolen från den tiden ,genom att de vill göra vackert i sitt hem, och då kan de betala hur mycket som helst för en gammal stol från den tiden.

Men verkar hålla den stolen som är så gammal. Men byggs i annat trä som håller mycket bättre. IDAG ÄR DET MYCKET SLIT OCH SLÄNG ,OCH FOLK BYGGER SÄMRE MÖBLER GENOM ATT DE ANVÄNDER SÄMRE MATERIAL I MÖBLERNA, fast de kan få betala dyrt för en ny stol, som har tillverkat fina stolar, som bara jobbar med att designstolar ,som har det som yrke. Men fortfarande tittar folk mot så gamla stolar, fast de är så gammal och sliten ,men de måste ha den stolen och kan fixa till den,så rokokostolen blir vacker efter sin smak ,och kan jobba fram en bra vacker dyna till stolen ,genom att ingenting får slängas ens ,utan en ny dyna på stolen, och vackert trä i stolen får sig en uppiffning ,så stolen lyser igen lika vacker som förr ,eller ser mycket bättre ut genom att vi har så mycket fina tyger idag.

Men sitter folk skönt på stolen, genom att mycket stolar är sliten från den tiden. Men en del stolar kan vara lite hård att sitta på. Men dagen stolar kan de fixa mycket mjukare att sitta på. VI HAR EN ANNAN TID IDAG. Men folk kan ändra om stolen att sitta på, genom att vi har en annan tid idag.

Men såg gamla stolen som hade en hård fjädring att sitta på ,som var tjock och hård att sitta på. Men folk testar fjädringen på stolen ,genom att mycket höll mycket bättre än nu. Men vad beror det på ,så gamla stolar kan hålla så länge även om de piffar upp stolen ,STOLEN ÄR GAMMAL MEN HÄNGER MED ÄN IDAG 2020.

Vi kan köpa nya stolar som börjar bli sliten ,men kan köpa från ställen SOM HÅLLER MYCKET SÄMRE NU. Men folk byggde på ett annat sätt än nu ,när stolar kan gå sönder fast de har inte haft stolen så länge, så börjar stolen bli vinglig ,när rokokostolen håller än fast de har fått fixat en del på den.

Men jämför vi med stolar som tillverkas idag ,då är det stor skillnad på stolarna idag som då. GENOM ATT DE HADE MER KUNSKAP OCH STOLARNA HÖLL LÄNGRE DÅ. Men måste bara piffa upp stolen då.

Men det är något fel i samhället idag, när vi fick upp en stol som är gammal från den tiden rokokotiden ,som folk letar i sina gömmor ,men kunde bygga stolar ,som höll mycket längre än nu ,när börjar gå sönder efter en tid. Men vi har stolar som håller inte i flera år ,utan folk får kasta den, men varför håller den stolen, som är så gammal från den tiden. Men höll mycket bättre att sitta på ,genom att de har skött om den tiden, men även renoverar mycket stolar från den tiden, genom att stolen håller mycket längre än stolarna som byggs idag.SLIT OCH SLÄNG IDAG.

Men möbler höll mycket bättre förr när de tillverkar möbler till folk, som i dag bara slit och släng ,och alla soptippar SOM ÄR FULLT MED MÖBLER som kastar så mycket möbler, som har blivit lite galet genom att lära sig bygga saker som håller ,och inte tillverka saker som inte håller MEN TIDEN HAR BLIVIT EN SLIT OCH SLÄNG TID ,SOM VI SER NÄR VI SER ROKOKOSTOLAR DEN TIDEN.

Men det blir inte så bra för jorden när det är bara slit och släng tiden kastar en stol som haft ett tag. En del kan köpa stolar som håller inte ens 1 år så börjar stolen visa tendenser på att ramlar isär stolen genom att vi har slit och släng tiden. Folk köper nytt igen och ingen men så är tiden idag genom att ingen kan bygga rätt när vi ser gamla möbler höll mycket bätte än idag som har blivit för mycket slöseri med mycket idag genom att folk tillverkar det som håller sämre än förr i tiden. Men folk vill även leva och köpa fina saker idag . Men tiden är så idag som har blivit lite galet när man ser stolen höll mycket längre än nu.

MEN FOLK SOM TILLVERKAR STOLAR BYGGER I SÄMRE TRÄ OCH MATERIAL,och ingen verkar se det, eller förstå det ,genom att folk får fortsätta att bygga i sämre material, som håller sämre än förr i tiden genom att de tillverkar fina saker, som håller mycket sämre ,men det har blivit lite galet idag GENOM ATT SLIT OCH SLÄNG ÅLDERN ÄR INNE NU. Men sliter på mycket idag när ni ser alla berg av gamla möbler så åker på soptippen.

MEN GÅR DET SITTA PÅ ROKOKOSTOLEN OM DEN ÄR SKÖN ATT SITTA PÅ?

Det går sitta på rokoko stolen. Det går bra att sitta på stolen.

När folk ändra om stolen renoverar stolen, då lägger de i andra saker istället för att sitta på en hård stol ,som en del kan vara ,men folk kan piffa upp stolen ,som lägger i ny stoppning i stolen och fint tyg på stolen. MEN FOLK GILLAR DEN TIDEN åker på aktioner ,och andra ställen att köpa stolar från den tiden ,när det finns fina stolar från 2020. Men folk har sökt från gamla tiden ,som kan förgylla sitt hem med så gammal stol, så fortsätter folk jaga den gamla tiden, genom att folk vill ha den tiden med vackert guld och rokoko, som kan förgylla folks hem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dsc_5105_copy_2_1024x1024.jpg

MEN FOLK HAR TILLVERKAT STOLAR FRÅN DEN TIDEN. VI HAR SETT ATT FOLK HAR FÖRSÖKT ATT TILLVERKA FRÅN DEN TIDEN. Men ser att de har inte samma som den gamla tiden, genom att vi hittar en sida som försöker efterlikna gamla tiden. Men ser att det är inte lika stabil som gamla stolen. Men vacker att se på, men vi ser att de har inte samma hållbarhet som gamla rokokostolen. Men många av stolarna är dyr ,men ska hålla länge.

Men folk kan stoppa stolarna som de vill, genom att vi har en perfekt tid när vi har så mycket bra material att ta till ,och kan förvandla stolen till en vacker stol i vårt hem, som lyser upp vårt hem med vacker stol ,som känns som ny , som har fixat och donat med stolen ,genom att även sitta bra på. stolen ,som kan förändra mycket i vårt hem fast stolen är hur gammal som helst ,SÅ LEVER GAMLA TIDEN KVAR ROKOKO STOLEN I VÅRT HEM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.