BJÖRNENS LIV- BEAR LIFE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bjc3b6rnens-mat-birgitta-andlig-inspiration.png

VI SER EN PERSON GÅR EFTER ETT HUS, han kryper runt huset och knackar på. Han pratar med någon som bor där. Folk kommer ut och visar hur de bor och ser en natur när de pratar med varandra. Tar varandra i hand. De pratar och skrattar med varandra, har hus i skogen ser träd och natur. Huset är mörkbrunt. Han sätter sig på en trapp och det är bara en massa träd runt honom. Det är mitt i naturen. När man tittar då ser man stora vyer och det ligger högt upp.

VAD HAR VI FÅTT UPP FÖR BILDER SOM VI MÅSTE LÄGGA UT OM NU.

GENOM ATT DET FANNS SÅ MYCKET NATUR RUNT OM DÄR. Men hus mitt i skogen och brunt hus. Ser glad ut när de pratar med varandra. Visar vyerna där de bor. SER EN BJÖRN ,får en snabb bild av en björn ser björnen lufsar i naturen och går runt.

VI SER ETT GEVÄR HAN HÅLLER I MEN VÄNDER PÅ DET.Men ser skogen igen, och 1 man som står och håller på med ett gevär. Men ser att de är två personer där.

VI SER EN BJÖRN SOM RESER SIG PÅ BAKBENEN, och folk försöker springa undan björnen. Men björnen ställer sig ner på alla fyra benen, men tittar mot 1 träd ,och ser barken på trädet försöker , hitta mat där, ser björnens tunga ,som letar sig in i barken, men hittar något gott att äta och slicka i sig, genom att vi ser en tunga där, och björnar kan leta mat i barken ,och slickar i sig något gott de äter.

MEN VARFÖR SÅG VI BJÖRNEN SOM ÅT AV TRÄDET???

Björnar har mer intresse att lufsar runt i naturen, och äta av naturen bjuder på, då såg vi att björnen gillar att äta av naturen ,MEN VILL INTE BLI STÖRD ,NÄR VI SÅG ATT BJÖRNEN RESER SIG PÅ BAKBENEN när vi såg det , DÅ VAR HAN INTE SÅ GLAD ATT BLI STÖRD när björnen höll på att äta och strosa runt i naturen.

MEN SER ATT FOLK HAR HUS I SKOGEN ,MEN BJÖRNEN MÅSTE DELA MED MÄNNISKOR ,när vi såg den bilden ,genom att naturen är djurens vistelse, och då dyker björnen upp som vill vara ifred ,när de lufsar runt i nature som är djurens hem ,och har ingen lust att dela med folk.

Hus mitt i skogen är inte så populärt för djuren, och speciellt björnarna har ingen nytta av människor ,utan vill lufsa runt i naturen, SOM FOLK INTE FÖRSTÅR NÄR BJÖRNAR GÅR TILL ANFALL ,att de har stört deras hemvistelse som är naturen för dem.

MEN FOLK BYGGER HUS I NATUREN ÄR INTE DET BÄSTA ,NÄR VI SÅG BJÖRNEN SOM ÄGER SKOGEN. Men ser folk som blev inte så poppluärt ,genom att björnar är ensamma vandrare, men kan ha ungar med sig. Men då kan björnen bli sur och arg ,genom att de vill gå ensam, och inte ha en massa folk som stör björnarna, och bara gå runt i skogen nosa runt ,som är deras naturliga sätt.

Men så kommer folk och stör björnen, SOM BLIR SOM ETT KRIG INOM BJÖRNEN OCH DÅ GÅR BJÖRNEN TILL ATTACK, genom att björnen vill inte ha en massa folk som stör dem, genom att de är den som vandrar ensam, som ingen har förstått när björnen går till attack, och det kommer larmrapport hela tiden björnattacker ,genom att folk stör björnen ,och björnar vill leva ensam utan att bli störd ,och då ser björnen människor när de vill vara helt ensam.

GENOM ATT DET ÄR BJÖRNENS NATUR LUFSAR ENSAM RUNT,I NATUREN, som ingen har lärt sig om hur björnar fungerar, att de är inte som alla andra i flockar ,som en del går i flockar. Men björnen vill vara ensam, och lukta på naturen och nosa på marken och ser tungan slinker in i barken på ett träd.

MEN KAN HA HELA FAMILJEN MED SIG MED UNGAR, DÅ ÄR DE FLERA BJÖRNAR. Men då är björnen inte ensam när björnen har familjen med sig.

MEN BJÖRNEN VILL VARA ENSAM, SÅ TÄNKT PÅ DET, DE ÄR ENSAMMA DJUR, OCH KAN INTE VARA BLAND EN MASSA MÄNNISKOR BREDVID SIG, utan vill vara ensam ,och ingen har förstått björnens agerande ,ensamma björnen som vill gå tyst och nosa i marken. Men ser en råtta som killer förbi björnen ,men de fortsätter nosar i marken efter saker björnen vill ha.

Men så hör de folk som pratar och pratar längre bort ,men stannar upp och lyssnar på folk ,som rör sig i naturen ,och bygga en stuga i naturen är ingen hit för folk ,SOM VILL SLIPPA BJÖRNATTACK, SOM INGEN TÄNKER PÅ HUR BJÖRNAR FUNGERAR DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är gbr-heroimage-2400x1600-v2-jgt.jpg

Men ser att björnar vill bara vandra runt i naturen, MEN SER FOLK, DÅ BLIR BJÖRNEN INTE GLAD ENS ,OCH KAN STÄLLA SIG PÅ BAKBENEN OCH BARA VRÅLAR MOT MÄNNISKOR, ”och gå därifrån, du ska inte vara här fattar ni det.” Men hur mycket folk fattar hur ensam björnen vill leva, genom att bara vandra i skogen ensam, utan en massa folk, som stör björnen.

Ser björnen tittar mot solen, men vänder nosen ner och nosar i marken efter intressanta saker de kan äta av. Men även annat äter björnar ,som även folk kan ta, genom att björnen är köttätare. Men folk äter samma sak kött de ska dela på i skogen OCH BJÖRNEN ANSER ATT DET ÄR BJÖRNENS MAT ,OCH INGEN SKA STÖRA BJÖRNEN NÄR BJÖRNEN ÄTER ,utan ensam jagar björnen, och kollar på djur som går förbi. Men ingen får störa en björn, genom att de är inte som andra djuren, genom att de går till attack på en gång, om folk kommer för nära dem. Men som har till och med byggt i skogen, för att kunna vistas där.

MEN FÅR DELA MED BJÖRNEN, som ingen tänker på ,att bygga så nära naturen som är björnens hem ,och kan gå till attack om de kommer för nära björnen.

MEN BJÖRNAR TRIVS I NATUREN ENSAM UTAN EN MASSA MÄNNISKOR ,SOM STÖR DEM ,OCH ÄR SVÅR ATT BLI VÄN MED EN BJÖRN, GENOM ATT BJÖRNEN ÄLSKAR INTE FOLK ENS,UTAN ENSAM. Men är ingen hit att bygga i skogen, genom att björnar har all rätt enligt björnen själv ,och bli vän med en björn ,det går inte bli det ,genom att björnar avskyr människor ,som stör deras dag ,och då blir de sur och arg på folk som är där och stör dem.

Genom att björnen anser att det är björnens plats ,och folk kan inte prata med dem till rätta ens ,om ni skulle ta den vägen. NEJ DET ÄR BJÖRNENS RÄTT, ATT STROSA RUNT SJÄLV, utan en massa folk som går runt, då blir björnen sur ,och går till attack, genom att björnen äger skogen för sig själv OCH INGEN SKA TRAMPA ENS PÅ BJÖRNENS PLATS, då får folk med björnen att göra ,genom att ingen ska vara där, då går björnen till attack ,och kan även döda folk om de vill det ,genom att björnen äger skogen ,som är inte så perfekt att bygga i skogen.

MEN VI SÅG ATT BJÖRNEN TAR INTE HÄNSYN ENS, DET ÄR BJÖRNENS NATUR ,då är det björnens natur, och kan även strosa runt huset, men känner lukt från människor, som är inte så perfekt att bygga i skogen, som vi såg, att de kan även skada folk, genom att björnar är kung i skogen, så tänk på det, NI SOM HAR BLIVIT UTSATT FÖR BJÖRNACK, ATT BJÖRNEN ÄGER SKOGEN. Du mötte på en björn ,som vill vara själv och stör dem ,genom att björnen vänder sig om ,och ser folk då blir inte björnen så glad.

Men kan fortsätta strosa runt i skogen ,men hör folk,då lyssnar björnen genom att de vill inte bli störd av folk ens, genom att björnar älskar ensamheten och bara vara där utan en massa folk ,så tänkt på det ,GENOM ATT BJÖRNAR KALLAS FÖR ENSAMMA DJUREN ,som kan inte dela skogen med folk ,och knappt djuren kan dela med björnen, så kan björnen gå till attack ,ensam vill björnen leva ,så tänk på det att bo nära naturen, som de bodde ,då fick de problem med björnen, genom att björnar anser, att det är deras hem ,och folk ska hålla sig så långt från dem.

MEN ÄNDRA PÅ EN BJÖRN ,DET GÅR INTE ENS, ENSAM ÄLSKAR BJÖRNEN STROSA RUNT, OCH FOLK KAN TRÄFFA PÅ DEM OTREVLIGT MÖTE MED BJÖRNEN ,GENOM ATT FOLK STÖRDE BJÖRNEN OCH DÅ GICK DE TILL ATTACK. Men bygga hus i skogen det är ingen hit, genom att björnar äger skogen, så tänk på det. Ni kan råka ut för otrevliga möten med en sur björn, som vill bara vara ifred.

Vi fick upp om björnen ,och det har varit mycket problem med björnattack ,som är inte så kul att bli utsatt för då. Men förstå björnen ,då kan ni lära er om björnen, för att kunna hålla er undan björnen ,som har lika rätt till skogen som folk ,men bli vän med en björn, det är lite värre och svårare ,genom att vi känner hur sur och irriterad björnen är. BJÖRNAR ÄLSKAR ENSAMHET ,SÅ TÄNK PÅ DET ,STÖR INTE EN BJÖRN ,GENOM ATT DE KAN BLI SÅ SUR OCH GÅ TILL ATTACK ,SVÅR ATT BLI VÄN MED, GENOM ATT DE ÄLSKAR ENSAMHETEN ,SÅ TÄNK PÅ HUR BJÖRNEN FUNGERAR.

MEN MÅSTE TA UPP OM BJÖRNAR, SOM VI HAR SKRIVIT OM FÖRUT MEN VI MÅSTE ÄVEN TA UPP OM, HUR BJÖRNAR FUNGERAR I NATUREN ,OCH GILLAR INTE FOLK ÖVERHUVUDTAGET OCH ÄR CHEF ÖVER NATUREN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.