VÄRLDEN ÄR UPP OCH NER IDAG- THE WORLD IS UP AND DOWN TODAY

VI HÖR ATT GUD LEVER OM MED HUSET. HELA HUSET HÖRS NÄR HAN DRAR

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är screen-2.jpg

I GÅNG. JAG HÖR ATT GUD VILL SKRIVA SOM VANLIGT ,och Anders kommer upp och är så himla sur, genom att Anders blev väckt nu. Men han hör hela huset låter och han ska sova, men GUD har väl ingen tid att passa, genom han stör då. Jag har hört idag att huset lever om ,men tänkte jag får ta det sen. Jag håller på med bloggen.

MEN VI SER FOLK SLUTAR PRATA MED VARANDRA NÄR MOBILEN DÖK UPP. Kan åka hem till folk upp med mobilen, istället för att prata med som hälsar på. Men är vanlig bild i samhället när mobilen dök ,då försvann kul världen umgås med varandra. Ibland kan föräldrar ta upp mobilen när sitter med baren pratar med folk ,eller bläddrar kolla Facebook istället för att umgås med varandra då. MEN ÄR EN VANLIG BILD I SAMHÄLLET.

FOLK MÅSTE TA HAND OM VARANDRA IDAG, genom att så mycket folk kan göra fel när de är inte lyhörd för varandra ,och då kan mycket gå fel idag.

GENOM ATT LANDET ÄR DÅLIG PÅ ATT HJÄLPA TILL, och då får mycket folk problem, när de lär sig inte från barnsben, hur de ska klara av kriser i Sverige ,och då kan mycket gå fel idag, när ingen är lyhörd för varandra och lyssnar på varandra ,som är en bland det viktigaste att göra lyssna på varandra, som gör att folk kommer närmare varandra när de lyssnar på varandra ,SOM ÄR EN STARK EGENSKAP ATT LYSSNAR PÅ VARANDRA.

OCH LÄRA FOLK SAMARBETA är även en viktig del i Sverige att samarbeta, som en del glömmer bort det.

OCH FOLK KAN TILL OCH MED HAMNA UTANFÖR SAMHÄLLET ,SÅ ILLA ÄR DET IDAG, genom att landet har stor kris idag ,och det blir inte bättre för folk idag ,när landet ser ut som de göra idag bara kris på kris för folk ,som gäller att ni lyssnar på varandra genom att kunna ro saker i land.

Ibland har ni mål framför er, och ibland stora mål framför er ,men ni måste lyssna och vara lyhörd för varandra ,genom att vara delaktig i livet genom att lyssnar på varandra ,SOM ÄR EN FIN EGENSKAP ATT SÄTTA SIG NER OCH LYSSNA PÅ VARANDRA, och ta den tiden med varandra ,som svenska folket kan rusa förbi varandra ,som många gör idag bara rusar förbi, utan att lyssna på varandra, som har blivit till en vana idag, att inte lyssna och samarbeta.

SOM ÄR EN SAK ATT TÄNKA PÅ ,GENOM ATT STÖRST AV ALLT ÄR KÄRLEKEN TILL VARANDRA ,som även glöms bort ibland ,bara rusar förbi ,har inte ens tid med varandra ,som folk inte upptäcker i tid.

Så är ni borta från allt NI DÖR OCH INGEN HANN LYSSNA PÅ DIG , genom att folk bara rusar förbi idag, som mycket folk upplever idag. Men är så fel när ingen tar tid att lyssna på varandra, som landet fått stora problem, genom att folk har slutat ta hand om varandra idag, FOLK HAR INTE TID ATT LÄNGRE ATT TA EN FIKA SOM FÖRR I VÄRLDEN, då folk hade tid att ta en fika, kunde även ringa på dörren och bjuda på fika. Men vem gör det idag ,det är inte så många som gör det, genom att internet tar all tid att sitta, och bläddra på internet istället för att umgås.

Men ingen umgås längre ,som världen ser ut idag.

Det är grym värld ni går till mötes, om ni inte börjar i tid och ändra om att umgås och ta hand om varandra, ISTÄLLET FÖR ATT SITTA HELA DAGEN MED INTERNET FACEBOOK, SOM TAR TIDEN FRÅN ER ATT UMGÅS, genom att Facebook har blivit en bättre vän än dina vänner, som du kunde umgås, som ingen umgås idag.

Men ska ni ha så ,ingen kan sitta och umgås som förr i världen ,som är en värld som bara handlar om internet ,och folk blir även utsatt för internet FOLK SOM SKADAR FOLK IDAG, OCH FOLK BLIR SJUK AV EN MÖRK VÄRLD, SOM INGEN VERKAR SE, ATT DE MÅSTE ÄNDRA OM DEN VÄRLDEN, GENOM ATT TA HAND OM VARANDRA, istället för att umgås med Facebook, som har blivit ett gift i samhället, som ni kan ändra på i tid. Ni kan ändra om ,och för inte vidare till era barn, genom att börja nu, att sluta föra vidare till barnen ,som för vidare till andra, genom att stopp i tid ,genom att umgås med varandra genom att världen är upp och ner idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fashion-illustration-drawings.jpeg

MEN ÄNDRA DET I TID, OCH UMGÅS MED VARANDRA STÄNG AV MOBILEN OCH UMGÅS NÄR NI HÄLSAR PÅ FOLK ,genom att folk är så fast i mobilen och Facebook ,eller andra saker de sitter bara med internet idag, som har blivit galet idag.

Genom att inte föra vidare till er värld. Ni som har små barn,FÖR INTE DET VIDARE TILL ER VÄRLD ,och lär dem den världen att umgås med Facebook.

Genom att så mycket TJEJER OCH KILLAR KAN BLI SÅ UTSATT AV MÄNNISKOR ,SOM VILL DIG INTE VÄL, UTAN VILL SKADA OCH GÖRA DIG ILLA IDAG, genom att världen är grym för mycket barn ,som växer upp med internet och Facebook.

MEN LÄR BARN ATT UMGÅS SOM FÖRR I VÄRLDEN. börja i tid och lär barnen umgås som förr i världen. Men ser ni hur folk umgås nu?

Ni ser hur världen har blivit, ni slutar prata med varandra, ni sitter bara och kollar på allt på internet, genom att världen utför er har ni stängt ute idag. MEN ÄNDRA OM DET I TID, OCH SÄG TILL FOLK STÄNG AV MOBILEN NÄR DE HÄLSAR PÅ DIG.

Men ändra om i tid GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.