UNGA MAMMOR- YOUNG MOTHER

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 46c286ebade4663490367b59563e5f32.jpg

BANGLADESH FÅR MYCKET KVINNOR GIFTA SIG UNG SOM FOLK HAR UPPMÄRKSAMMAT NU ,GENOM ATT FÖRÄLDRAR SOM GIFTER BORT SINA DÖTTRAR. Och en del tjejer är väldigt ung och får även föda barn som folk har uppmärksammat nu.

GENOM ATT ÅLDERN ÄR INTE SÅ BRA NÄR KVINNOR GIFTER BORT DEM SÅ UNG ,MEN FÅR INTE ENS VÄLJA SIN EGEN KÄRLEK ,UTAN FÖRÄLDRARNA GIFTER BORT DÖTTRARNA SINA. Men ålder för dem är så ung ,att folk ser den biten, att de kan även bli sjuk när de föder barn.MEN ÄR UNG I FOLKS ÖGON. Ibland kan de föda flera barn som är en tuff tid för dem, genom att de har ungdomen i sig, och får de problem att leva och speciellt när de gifter bort dem ung ,och får inte ens välja sin man i livet, då kommer sjukdomarna i kapp dem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är unnamed-2.jpg

Genom att välja en man de vill inte ens ha, är inte okej för ingen att leva med ,GENOM ATT DET FATTAS KÄRLEK ,OCH DÅ FÅR KVINNORNA PROBLEM, men även männen får problem, när de får inte välja själv den vill leva med ,så även männen blir sjuk när de har inte gått efter sitt hjärta,som är så fel idag.

GENOM ATT ÄR UNG OCH SKA LEVA ETT HELT LIV MED STÄNGT HJÄRTA, SOM ÄR ETT TUFFT LIV, genom att hjärtat vet vad de vill i livet ,som de har kört över så unga tjejer, som är mer känslig när de är ung, och då stökar föräldrarna till för dem, genom att de är ung, och kan inte gå emot ,även om de ser en ung kille de vill leva med ,så kan de inte göra det.

Men får leva med en man de känner så lite intressen av. MEN KÄRLEKEN INFINNER SIG INTE ENS HOS DEM ,SOM MÅSTE LEVA ETT HELT LIV MED ETT STÄNGT HJÄRTA, och då kan män och kvinnor bli sjuk av det ,som inte föräldrarna ser, att de gav sin dotter ett problem liv, och måste även välja den man, de knappt kan ta i. Men tänk på det, att de måste välja killar, som de har så lite intresse av. Men lever och föder barn, som gör dem sjuk, genom att aldrig öppna sitt hjärta för sin man, då blir kvinnor sjuk, som så mycket länder som Bangladesh har, gifter bort döttrarna till män de älskar inte, och då kommer även sjukdomar som ett brev på posten då.

KVINNORNA BLIR SJUK GENOM ATT DE ALDRIG ÖPPNAT SITT HJÄRTA FÖR SIN MAN.

Men tjejer föder barn från en man de älskar inte, men även barnet får en hemsk uppväxt, GENOM ATT BARNEN KÄNNER ALDRIG AV DEN BITEN KÄRLEK, SOM ALDRIG INFINNER SIG HOS DEM. Men tjejer och killar kan bli sjuk av den biten. När tjejer och killar är så ung ,då blir det andra problem med kroppen och hälsan, genom att föda ett barn ,som de känner så lite kärlek till sin man ,då kommer andra problem i livet.

De får problem med hälsan, genom att hjärtat är stängt, och måste leva varje dag med en man, de vill inte ens leva med. Men föder barn från en man de älskar inte, och det fungerar inte att leva ens. Men blir ett kärlekslöst liv. KVINNOR LEVER SOM GÖR ATT KROPPEN TAR STRYK PÅ MYCKET TJEJER SOM ÄR UNG, och kan förlora sina barn, genom att de mår så himla dåligt ,och då kan kvinnor få missfall,och barnen dör, genom att mamman mår inte bra ens ,och barn känner av den biten, och då kan mycket tjejer förlora sina barn, genom att deras inre är död ,när kvinnorna måste leva med en man, KÄNNER INTE KÄRLEK ÖVERHUVUDTAGET ,OCH DÅ KAN KROPPEN SÄGA NEJ ,NÄR TJEJEN HAR INTE INTRESSE ATT LEVA MED MANNEN DE VALT TILL DEM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 3612df14f65ed76153459b52e76595c7-mother-mother-mother-and-child.jpg

Men mycket tjejer kan var ,så känslig i den åldern som ingen tänker på ATT TJEJERNA ÄR MER KÄNSLIG NÄR DE ÄR UNG, OCH GIFTER SIG MED EN MAN ÄLSKAR INTE ÖVERHUVUDTAGET, DÅ KAN TJEJERNA FÖRLORA SINA BARN Tjejerna är mer känslig när de är ung ,och gifter sig med en man de älskar inte överhuvudtaget, då kan tjejerna förlora sina barn, och det påverkar deras psyke som ingen tänker på, varför får de missfall, och varför kan de inte behålla sitt barn tjejerna i Bangladesh, när andra länder i samma ålder som föder barn ,men tjejerna i Bangladesh förlorar sina barn, som folk har sett att de är för ung tycker en del ,fast tjejerna är inget barn, som de säger och skriver på papper, genom att de har den åldern att föda barn, men ung som många är då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190303_044145.jpg

Men andra länder kan även föda barn, när de har den åldern som Bangladesh har då. MEN SVERIGE HAR VI UNGA MAMMOR SOM FÖDER BARN. Men har samma ålder som tjejerna i Bangladesh ,genom att tjejerna här vill ha barn, som en del kan se lite för ung.

Men föder sitt barn utan problem, GENOM ATT DE HAR HÄLSA FÖR DET OCH ÄLSKAR SIN KILLE FÅTT BARN. Men i Sverige är det så mycket tjejer ,som får barn när de är ung.

När jag gick i grundskolan, då fick en tjej sluta skolan hon väntar barn. Hon gick i klass 8 men fick stanna hemma då. Men hon var som mycket tjejer ,som ser dem som barn. Men vi ser dem inte som barn, men däremot är det fel ,att ge killar till tjejer som älskar inte dem ,som gör dem sjuk. MÅSTE ÄLSKA SIN MAN DÄRFÖR TAR VI UPP OM SVERIGE SOM ÄLSKAR BARN OCH MAN.

Men vi har hela Sverige unga tjejer som vill ha barn, men 15 – 16 år kan en tjej i Sverige välja att behålla sitt barn. Men folk tycker att hon är för ung har hela livet framför sig. Men det händer även att en tjej var 13 år, och födde barn. Men hon blev med barn utan att veta om det ,genom att hon hade sex med en kille hon älskar. Men tänkte inte på att bli med barn, hon tänkte sig inte för, som en del kan göra,att de blir med barn. När de är dålig att skydda sig. MEN HON ÄLSKAR KILLEN. Men vill behålla sitt barn genom att hon hann inte ens se att hon var med barn. Hon bar det på ett sätt, men såg inte att hon väntar barn. Men hon blir sjuk och föder ett barn. Hon hade inte så koll på undervisning från sina föräldrar ens ,när hon födde barnet, hon trodde hon gick upp i vikt, som var ett barn hon väntar då.

Men det händer även i Sverige att de föder barn, men är unga mammor ,som kan bli fel för ett barn ,genom att tjejen har hela livet framför sig, när de måste även vänta ett år extra, att gå ut grundskolan då. SVENSKA TJEJER VILL HA BARN ,OCH LÄNGTAR EFTER BARN OCH ÖNSKAR BARN ,och kan vara så ung en del ,som föder barn. Men kan vara 16 år som är vanligt att de föder barn.

MEN ÄLSKAR SIN KILLE OCH SER BARNET SOM SIN ÄLSKLING. Men älskar varandra ,och väljer varandra och då blir allt bra för dem. Men tjejen känner kärlek och killen känner kärlek, då fungerar allt såklart ,som Bangladesh har problem med nu ,att de föder barn som är död missfall och tjejen är sjuk.

Men här föder unga mammor barn ,men kan även bero på arbetslösheten ,som del sett, att de är så ung, och då föder de barn och kan få flera barn. Men kanske inte så perfekt ,genom att de kan vara arbetslös ,och har inget ordnat liv. MEN TJEJEN VILL HA BARN ,SOM ÄVEN STÖKAR TILL FÖR MYCKET FOLK ,SOM HAR LITE TID MED BARN. Har inte tid att ta hand om barnen ,genom att en del har problem föräldrar till barnen, fast de älskar barn ,och bara önskar barn. Men kan stöka till för andra människor, när de är så ung ,och måste ut på allt som bjuds i Sverige ,och då är det problem för barnet kvinnan fött då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20180823_131842.jpg

Men barn vill tjejer ha ,som stökar till för mycket folk,genom att de kan ha lite tid att ta hand om barnen. Men en del önskar barn, bara leva med ett barn ensam, och vill ge allt till barnet ,och kan vara så sårad av allt, OCH VILL HA ETT EGET BARN, OCH GULLA MED, SOM EN DEL UNGA TJEJER KÄNNER ,GE KÄRLEK TILL ETT LITET SÖTT BARN OCH GOSA MED,som en del unga tjejer känner.

KÄRLKESBARN. GE KÄRLEK TILL ETT BARN ,OCH INGEN SKADAR DEM.

Kvinnor kan vara så sårad, och männen kan även såra dem, och vill ha ett eget barn och ingen man ens. Men ett barn, då kan de känna lycka i livet ge kärlek till ett litet barn, pyssla om sitt lilla barn. Som en del tjejer känner ,genom att de är sårad. MEN ETT BARN KAN GE ALLT OCH GE KÄRLEK TILL ETT BARN, som en del vill vara ensam, även den biten bara tjejen och barnet ,som kan ge så mycket kärlek till dem ett litet barn, att pyssla om.

Det kan en del tjejer känna kärlek och glädje, när de mår som sämst ,och en del är ung ,som får barn men klarar av det. MEN VANLIGT ATT FOLK KAN VARA 16 ÅR – 17 ÅR OCH FÖDER BARN I SVERIGE ,och får barn i Sverige ,men vill själv det, genom att de önskar det ,och även väljer en kille de älskar, då blir det bra för alla då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpg

MEN FÖRLORAR SIN UNGDOM SOM ÄR INTE DET BÄSTA när de föder barn tidigt genom att de har så mycket att göra, ut på olika ställen, men föder barn, och barnet får lida av det, genom att en del är för unga att föda barn, och då får barnet lida för de är ung.

MEN FÖDER BARN UTAN PROBLEM MAMMAN HAR BRA HÄLSA. Som vi har inte som Bangladesh, men måste skriva om det ,GENOM ATT FÖRÄLDRARNA MÅSTE SLUTA GIFTA BORT DEM, OCH DÅ FÅR KVINNOR MER MISSFALL OCH SJUK ,som vi har så lite av ,och mycket tjejer i den åldern föder barn i landet. ÄLSKAR SIN KILLE.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6106c422b8f0ad764aba3a9f1f212045.jpg

Men tjejer i Sverige klara av den biten att föda barn ,genom att de vill själv föda ett barn, att gulla med. Men älskar killen ,som de föder sitt barn med och då är lyckan perfekt. MEN ÄLSKAR VARANDRA OCH DÅ BLIR ALLT PERFEKT.

Men unga tjejer kan bli sjuk när de får inte välja själv, och kan förlora barn hela tiden. DET ÄR VIKTIGT ATT VÄLJA SJÄLV SIN EGEN KÄRLEK OCH SPECIELLT NÄR DE ÄR UNG OCH KÄNSLIG.

Men är så känslig i den åldern, och då kan de få missfall eller barnet dör i magen ,eller andra saker ,genom att tjejerna är sjuk från sina föräldrar ,och föda barn när de är ung, då får de problem ,GENOM ATT HÄLSAN GÅR IN I STORA KONFLIKTER NÄR TJEJEN ÄR UNG ,då kan de må så dåligt ,att leva med en man de älskar inte.

Men måste älska varandra genom att behålla sitt barn, genom att ändra om lagen ,och välja själv. Och mycket tjejer är känslig i den åldern, som även blir minus att behålla sitt barn. Men väntar barn och kan förlora barn på barn, GENOM ATT KVINNORNA ÄR SJUK INOMBORDS, OCH DÅ FÅR MISSFALL SOM ÄR VANLIGT.

MEN KVINNORNA HÄR KAN FÖRLORA BARN EFTER BARN, genom att de mår inte bra ens att föda barn, men kan få missfall på grund, att de mår inte bra ,och då kan kroppen stöta bort barnet för dem, men kan förlora barn efter barn när de mår inte bra. Men det är vanligt att kvinnor får missfall ,som kan bero på olika saker när de får missfall. Men det finns i många länder att kvinnor får missfall. Men även här kan kvinnor få missfall hela tiden ,så de nästan ger upp. DET FINNS MYCKET OLIKA ORSAKER TILL DET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpg

Men kroppen är känslig, OCH DÅ KAN DE FÖRLORA BARN EFTER BARN ,som även händer här missfall ,och kan inte göra så mycket åt det.

Men barn kan lämna mamman på en gång genom missfall ,men även måste städa ett liv som hade med dem ,när de levde på jorden. MEN FOLK TÄNKER INTE PÅ DET ,ATT DE STÄDAR ETT LIV, MEN DE KAN ÄVEN GÖRA DET.

Men kan föda barn som lever inte så länge. Men även missfall. Men efter ett tag ,då kommer ett barn de ska behålla hela livet. Men tiden att mötas när de föds till jorden, då är tiden inne för att leva på jorden igen och igen. Men stannar kvar på jorden då. DET ÄR SÅ DET FUNGERAR.

MEN BANGLADESH FÅR PROBLEM, GENOM ATT DE HAR INGEN KÄRLEK OCH DÅ FÖRLORAR KVINNORNA BARN ,OCH FÅR PROBLEM ATT FÖDA BARN. Men kan även bli problem för barnet, genom att hon älskar inte pappan, och då kan barnet känna av det. Men tjejer som har blivit våldtagen då ,och blir med barn, de kan ta abort, eller så behåller de barnet, men har svårt för barnet, genom att de hade sex med en man ,de älskar inte då.

Men tjejerna i Bangladesh blir våldtagen varje gång, genom att de har inte kärlek med sig ,när de väntar barn. Men vi tar det som ett exempel ,att tjejen i Bangladesh blir våldtagen varje gång de ska ha sex mot sin vilja ,OCH EN DEL TJEJER ÄR MER KÄNSLIG ÄN ANDRA TJEJER. Men de ligger kall ,och känner inte en liten gnutta kärlek ,och då blir det även problem med allt ,genom att hon känner som han våldtar henne varje gång ska ha sex.

Men tjejer i Bangladesh känner att hennes man våldtar henne GENOM ATT HON KÄNNER INGENTING NÄR HAN KRYPER ÖVER HENNE OCH SKA HA SEX. Men alla kan förstå att tjejen har problem med sin hälsa, när hon känner sig död och våldtagen, känner inga känslor ens när hon har sex. Men alla kan förstå att det har det svårt ,att leva med en man som de har inte ens öppnat ett hjärta till ,och då blir det svårt för alla i familjen.

DET ÄR MYCKET BÄTTRE ATT TJEJEN FÅR VÄLJA SJÄLV, GENOM ATT ÖPPNA SITT HJÄRTA FÖR RÄTT KILLE, genom att vi föder barn i Sverige men har inget problem ,genom att de älskar varandra som är viktigt att ge den friheten, att söka sin man och kvinna ,genom att slippa missfall och sjuk och hela tiden. Genom att kvinnan känner sig sjuk ,och får hon problem att föda ett barn till en man, hon avskyr och känner så lite kärlek som stökar till hennes liv.

Men båda får problem liv som vi måste ta upp om.

Vi föder barn i Sverige, men även har den åldern som dem ,och vi kallar dem för unga kvinnor ,och inte barn som de kallar dem, genom att de är tonåring många av dem. Men kan föda barn ,om de väljer själv, genom att slippa ha sex med en man de älskar inte ens, då blir det problem, som vi lovar ,att ändra om för tjejer och killar i Bangladesh ,genom att slippa förlora barn, genom att tjejer kan släppa barnen när de mår dåligt, att leva kärlekslöst liv, då får många av kvinnor missfall ,när de känner varje gång de har sex med en man de älskar inte ens ,utan känner sig överfallen av honom. MÅSTE ÄNDRA OM FÖR DEM GENOM ATT KUNNA LEVA NORMALT LIV.

MEN MÅNGA TJEJER HAR EN KÄNSLIG ÅLDER, OCH KAN FÖRLORA BARN EFTER BARN, genom att mamman släpper barnet ,som kommer från hennes inre värld, som gör att kroppen släpper ifrån sig barnet ,och får missfall ,som även händer här när kvinnor får missfall på missfall ,då är de inne i en dålig tid i sitt liv, de mår dåligt ,och då kan även här i Sverige få missfall ,när de har en dålig period i sitt liv.

Men måste ändra om lagen ,genom att vi känner att tjejen känner sig våldtagen många av dem, och då kan de förlora barn efter barn, men kroppen känner så lite kärlek ,som stökar till för henne. Männen klarar det mycket bättre än tjejen. Men hon måste även föda barnet, som ni kan sätta er in i hennes värld, när hon har sex med en man hon älskar inte överhuvudtaget, och känner bara hat mot honom ,då kan hon förlora barnet, GENOM ATT KROPPEN SÄGER NEJ.

Men för att ändra om lagen i Bangladesh, då måste hon och han välja själv genom att annars fortsätter hela tiden, hon släpper barnet får missfall efter missfall, som ser ut hennes vardag. MÅSTE ÄNDRA OM DEN HEMSKA LAGEN, OCH LÅT BÅDA TVÅ FÖLJA SITT HJÄRTA, LEVA MED DEN ÄLSKAR GENOM ATT BLI LYCKLIG.

En reaktion till “UNGA MAMMOR- YOUNG MOTHER

 1. UZ BLAGDAN MAJKE BOŽJE BISTRIČKE

  Moćna molitva Gospi za one koji su bolesni
  Molitva o. Benedicta J. Groeschela za sve koji su bolesni i traže ozdravljenje

  Djevice i Majko našega Otkupitelja, dok je visio na križu, Isus nam te je dao za Majku. Nebrojeni ljudi vjekovima te zazivaju u bolesti i potrebi. Sama si pretrpjela veliku bol u životu svojega Sina, napose onda kada se njegov život gasio kao sjajni plamen. Uzdala si se i vidjela njegovo uskrsnuće. Dolazim k tebi, Djevice Marijo, u svojoj bolesti i danas se molim za sve bolesne na ovome svijetu. Posebno molim za one koji ne znaju kamo bi se okrenuli, koji nemaju nade. Zahvalan sam što se mogu okrenuti tvojemu Sinu i tebi i zamoliti te da posreduješ za mene, da me uzmeš za ruku dok proživljavam ove bolne trenutke. Ako je Božja volja, molim te da ozdravim i nastavim živjeti. Ako mi je, međutim, suđeno da mi ovo bude kraj, pomozi mi da završim život u milosti i da stignem do prekrasnoga novog početka koji nam je Krist obećao. Molim za to, Djevice Marijo, tebe i tvojega Sina, Krista, Gospodina našega. Amen.

  Tekst molitve preuzet je iz knjige “Božje suze” autora o. Benedicta J. Groeschela

  13 july 40 years PAPA JOHN PAUL 2 attempt on his life saved by FATIMA MADONNA .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.