BIG PROTECTION PROTECTION TVILLINGSJÄL TWIN SOUL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är twin-soul-tvillingsjc3a4l-love-birgitta-andlig-inspiration-big-protection-1.png

JAG MÅSTE UPPDATERA IBLAND NÄR FOLK SKA LÄRA SIG OM TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR OCH BIG PROTECTION, PROTECTION.

FOLK FÅR CHANSEN ATT SE RÄTT NÄR FOLK FÖLJER OSS HUR DET SER UT FÖR MIG NU.

JAG ÄR FÖDD TWIN SOUL TVILLINGSJÄL, BIG PROTECTION KVINNORNA KALLAS SÅ. MÄNNEN PROTECTION ,som inte alla kan se ,vem jag är ,eller Kewan vem han är, när han lever på jorden. Men även alla lögner, som internet strömmar över och böcker eller annat om Twin soul ,tvillingsjäl ,som har fått så mycket fel information.

DÄRFÖR SA GREAT MASTER LADY NADA ATT FÖLJA OSS, genom att hon kan twin soul, tvillingsjäl.

Hon vet hur det är, GENOM ATT LADY NADA HAR EN EGEN TVILLINGSJÄL OCH KAN DEN BITEN. Men vill att GUD tillät att öppna boken om TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL ,genom att hon vill att folk ska höra sanningen. Folk kallar oss för tvillingsjälar twin soul.

GUD VILL INTE VISA NÄR VI HAR SVERIGE OCH KURDISTAN ,genom att folk kan se fel. Men jag får lida av det. Men vi har haft bättre länder att visa upp. Men en tröst för mig. Jag börjar se bara problem liv ,när jag ser tillbaka på mina liv. Vi kan ha problem med en del länder när de visar upp hur det är. Kurdistan och Sverige är första gången GUD har, då kan det bli problem, genom att problemen kommer upp då.

Men nu är det Kurdistan och Sverige ,som är inte så bra att visa upp. Jag har skrivit, genom att visa upp hur bra twin soul tvillingsjälar har det. MEN GUD KALLAR OSS FÖR BIG PROTECTION OCH PROTECTION, MEN FOLK FÅR FÖLJA OSS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är i-love-you-my-twin-soul-tvillingasjc3a4l-big-protection-birgitta-andlig-inspiration.png

Jag fick världens tuffaste uppgift Kewan.

Jag visste inte vem jag var eller Kewan var ,när jag mötte på honom. GREAT MASTER LADY NADA SA TILL MIG ATT JAG MÖTT MIN TVILLINGSJÄL. Men min värld var, OJ nu får jag ett perfekt liv. Men trodde inte detta jag är med om nu.

Men GUD säger att han har börjat med Kurdistan, OCH DÅ BLEV JAG PLÖTSLIGT INBLANDAD I KURDISTAN, men tror ni att jag gillar det??? Jag har gillar det när Kewan dök upp 2016-01-07 en kille ,som skriver sorry och en litet hjärta till mig. Men vad sött tänker ni ,när han skriver det till mig. Men jag hade inte en aning vem han var min twin soul, tvillingsjäl ,som även stökar till mitt liv enormt då. Jag minns jag pratade med en vän om bilden som dök upp lite då och då. Men var rädd och kunde inte veta vem han var.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8e082899c1c9b8eb2929c2a00dd4624a-1.jpg

MEN KÄNDE ÄVEN AV KEWAN INNAN HAN DÖK EN KILLE SOM SATT OCH VÄNTAR PÅ MIG. Såg en bild på Kewan bruna ögon och mörkt hår. Men bilden kom och gick hela tiden ,och jag kände mig orolig när jag ser en mörkhårig kille satt och väntar på mig. Men bilden blinkar till hela tiden, och jag blev orolig av den bilden.

Men jag hade ingen aning vem han var ens, men blev rädd när bilden kom och gick och blinkar till. Jag sa det till Ella vän till mig, att jag såg en kille med mörkt hår, och bruna ögon framför mig. Men blev så rädd och orolig. Men hon fattar inte vilken kille jag ska träffa på, som jag blev rädd för. Jag fattar inte själv, men var orolig hela tiden. Men såg inte det när Kewan dök upp den natten. Han visar bara kärlek och glädje runt mig. Han vände hela mitt liv upp och ner. KEWAN HADE SKYDD ,ANNARS HAR JAG UPPTÄCKT DET VEM JAG VAR RÄDD FÖR.

Men jag hade inte pengar när Kewan dök ,och jag trodde inte att Kewan blev så sjuk som han blev. Genom att männen känner kärlek när han såg mig. Männen känner mer kärlek när de börjar med mig, som jag inte förstod ,att han var så himla intresserad av mig. KEWAN ÖPPNAR HJÄRTAT PÅ EN GÅNG. JAG FÖRSTOD DET INTE ÖVERHUVUD DET.

KEWAN TJATAR HELA TIDEN KOM TILL MIG, HAN MÅSTE HA MIG PÅ EN GÅNG ,och tjatar och tjatar hela tiden kom till mig. Men Kewan byggde upp en stress runt mig. Men han måste ha mig på en gång. Jag bor i Sverige utan pengar ,och Kewan hade inte den ekonomin ens. Men tjatar på mig hela tiden kom till mig. Men frågade han är du säker att jag ska komma till dig?????? JA sa han. Men är du säker ,att jag kommer till dig, jag vill ha full kontroll att åka till han. Men frågade en längre tid om han var säker att jag kommer till England. Men svarar varje gång att han vill att jag kommer. Jag kände England var en bit bort. Men måste vara säker ,så man står ensam när man kommer till han. Han sa JA hela tiden.

MEN KEWAN HAR EN ENERGI TA MIG FRÅN ANDERS, HAN HAR STARK ENERGI ATT BRYTA MELLAN MIG OCH ANDERS. Kewan har en energi att ta Birgitta från Anders ,men jagar mig hela tiden kom till mig. Du måste vara hos mig. Jag blev så himla stressad genom att jag kände kärlek för han. Jag öppnade hjärtat GUD har ett finger med i spelet ,att gå med Kurdistan. HAN ÖPPNADE PÅ MIG OCH KEWAN. Men Kewan måste söka en kvinna när han kom till England, men hittade mig på Facebook.

MEN SEN VAR CIRKUSEN I FULL GÅNG ,han vill bara ta mig hela tiden. Men männen är inte så lättsam ,och ni som älskar twin ,soul tvillingsjälar ni kan byta med mig ,när han har Kurdistan och Facebook är ett gift. Jag kan inte åka så fort ens.

Jag minns jag ringde Kewan ,men då såg jag tårar på honom. Men frågar vad det var? Han bara vänder bort sitt ansikte och kryper under täcket. Jag satt det måste vara någonting ,men han bara vänder bort sitt ansikte, så jag ska inte visa sig. HAN KAN MÅ DÅLIGT , JAG HAR SVÅRT ATT FÖRSTÅ ALLT. Jag har gjort många fel när jag ser tillbaka på mycket tok.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration1.jpg

Men sagt att männen blir sjuk, GENOM ATT GUD HITTAR MIG SJUK ,genom att då hade Kewan lämnat mig igen och igen. Men jag blir sjuk genom att Kewan har kastat energi på mig och då låser han mig ,och kan göra som han vill med mig. Men vilket kul liv jag fick ,som trodde han var inte så då.

MEN JAG HAR SETT TILLBAKA PÅ KEWAN OCH MIG ,OCH TROR HAN ÄR SOM VANLIGA KILLE. JAG BLIR RÄDD HAN ÄR UNG 24 ÅR NÄR JAG MÖTTE HONOM. Jag är ingen tuffing om ni tror det, och hålla reda på Kewan, då gav GUD en svår uppgift. Men GUD pratar med mig om Kewan ,och säger att det är du och Kewan. Han kan inte ta en annan kvinna då. Men GUD lyfter upp Kewan och mig, att det är vi två. Han kan inte leva själv, och han har börjat med Kurdistan, som kom som ett brev på posten när Kewan dök upp.

MEN MÅSTE HÅLLA ORDNING PÅ KEWAN ,SOM BLEV MIN VÄRSTA KAMP GENOM ATT JAG MÅSTE HÖRA AV MIG, NÄR HAN MÅR DÅLIGT. Men jag trodde när han lade ut fotot på Facebook ,att han ville vara ifred att han mår dåligt. Men då skulle jag ring honom ,genom att blockera Kewan, han blev sjuk inombords. Jag blir rädd och ser bara svart inombords när Kewan blir sjuk, men han lämnar Facebook ,genom att han blir så sjuk inombord. Men jag trodde han var som vanligt folk ,vill vara i fred, när jag måste prata med honom.

MEN ÄR SÅ SUR PÅ GUD OCH BIG PROTECTION, NÄR DE LÄR MIG FEL, JAG SKA FÖRSTÅ ALLT. MEN JAG HAR FÖRSTÅTT, ATT VI KAN KÖRA VARANDRA I BOTTEN ,OCH HÅRD MOT VARANDRA. Jag misstänker att jag ska lära mig om Kewan, som kan folk. Jag har jobbat med människor ,men lärt mig om att respektera folk. Nu mår han dåligt, och då blir han ännu mer sjuk ,och så sjuk när vi inte lever ihop.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är herz.300x0.png

JAG HAR

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är herz.300x0.png

FÅTT SÄNT HEALING TILL KEWAN,

MED

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är herz.300x0.png

ÄRKEÄNGELN RAFAEL VAR HÄR IDAG. JAG SÄNDE KÄRLEK FRÅN MITT HJÄRTA TILL KEWAN. VI SATT IHOP. Jag har ringt och ringt igår, men kände jag höll på att tappa kontakten med Kewan, genom att han är så sjuk.

Jag har sett hur sjuk han är, när han väljer att leva såhär, SOM HAN KAN EGENTLIGEN INTE LEVA SÅ. Men väljer att leva så ,som är problem med honom. Jag brukar känna av han ser han inom mig. Jag ser hela honom när han tänker på mig. Men även när jag sänder på han ,då ser hur han har det.

Men jag hatar allt ska ni veta ,men ni måste följa oss för att kunna se rätt twin soul ,tvillingsjäl. Han kan nästan inte ta sig ur sängen när vi lever såhär. Men brukar dricka för att täppa till sin smärta då. JAG HATAR LIVET SKA NI VETA NU.

MEN JAG TRODDE ALDRIG ATT KEWAN SKULLE BLI SÅ SJUK ,SOM HAN ÄR NU, GENOM ATT JAG SER BARA GRÅTT RUNT KEWAN. MÄNNEN BLIR SJUK NÄR DE LEVER SÅ FRÅN MIG. Kewan försöker att lämna allt genom pengar ,och försöker ändå leva ,fast han kan inte det, genom att männen blir sjuk, och ingen vanligt man jag mött på.

Jag vill hoppa av när Kewan gör så mot mig. Jag känner mig sårad av allt ,men måste jaga honom ,som är inte den som jagar män. Men tror att Kewan är som vanliga män. MEN TJI FICK JAG. Nu ser jag han igen. Men fått bilder på han. JAG SER HAN INOM MIG.

MEN GUD SA TILL MIG ATT RINGA OCH RINGA HELA TIDEN HANS MOBIL. Jag gör det, men ser han var så sjuk i går, hela han var borta då.Jag blev rädd ,att det har hänt någonting med Kewan. Men han kan bli jättesjuk, och vem kan tro att män kan bli så sjuk. Han kommer och går genom att han hatar facebook och allt.

MEN GUD GAV MIG EN SVÅR UPPGIFT, KEWAN HAR LÄMNAR SÅ MÅNGA GÅNGER HAN BOR I ENGLAND OCH JAG I SVERIGE. Men Kewan blev så arg den gången på mig. Han rev och slet i mig. Jag sa, kan vi prata i morgon klockan var 04.00? Jag pratade en stund med han men skriver till han, att vi kan prata i morgon genom att det var så sent.

Men blir galen och stänger Facebook. Kewan kan egentligen inte leva som han gör nu.

Men ringer och ringer nu ,men ser en bild att han rör på sig. Men ser hans ansikte inom mig, men han vägrar och är sur. Jag ska jaga han, genom att han är sjuk ,som inte jag förstått ,hur sjuk han kan bli. Jag hade inte ens pengar när han dök upp. Men stänger Facebook, genom att han blir sjuk som männen blir. Jag hade ingen kunskap om den biten. Jag trodde han hade ändrat sig hitta andra kvinnor. MEN JAG LEVER I DEN VÄRLDEN GENOM ATT JAG HAR VARIT MED ETT TAG.

MEN SKREV LÅNGA ARGA MESSENGER, men jag kan inte Kewan. Jag får för mig allt när han är tyst. Men skriver även vackert och fint, men han är tyst. Men så ser han mig skriva vackert good night ,då vaknar han till liv ,men då är han så sjuk och måste prata med mig. Jag vill vänta till nästa dag. Men han stänger hela tiden. Jag kan även gråt för honom, att du måste höra av dig varje dag ,genom att det är bäst för han och mig. Men han vägrar och jag är så himla besviken som inte jagar män.

När Kewan håller på bli sjuk, DÅ MÅSTE HAN PRATA MED MIG. Han ringer och då går Roland utanför dörren Anders pappa då. Men sa, kan vi ta det på kvällen. Men han vägrar och hör Roland går utanför dörren. Jag kan inte visa att jag har Kewan. Jag måste vara tyst för Anders ,som inte Kewan vet om. Jag har varit tyst om allt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 193253593c761e4fddd3eafe5a21f662.jpg

MEN HAR SAGT ATT KEWAN MÅSTE VÄNDA TILLBAKA MEN SER HAN ÄR SÅ SJUK IDAG NÄR VI LEVER SÅ HÄR. Men jag har varit orolig och rädd, och då fick jag problem med Kewan, ingen lätt uppgift för mig, men trodde aldrig han skulle bli så sjuk. Men jag måste sitta och sända på han att vända tillbaka till mig. Jag ser hur han lever sjuk

NÄR JAG BRUKAR VARA OCH GILLAR KEWAN DÅ VAKNAR HAN TILL LIV DÅ ÄR HAN VAKEN MEN NU FÅR JAG RINGA JAG FEG OCH FÅR INTE VARA DET GENOM ATT KEWAN BLIR SJUK. Jag trodde aldrig att männen var känslig som han är. GUD säger att det fungerar ,när jag ringer han känner av det, genom att putta Kewan när vi lever så här. Han blir sjuk att leva så ,och har inte kommit till mig. Han har provat att lämna en del gånger ,genom att han blir så sjuk ,och jag ser inte den signalen, att nu måste du ringa Kewan. Han håller på bli sjuk och då måste jag ringa.

Men GUD gav mig en svår uppgift. Men GUD har sagt ,att Kewan får inte göra som han gör nu, genom att jag blir sjuk ,och även han blir sjuk ,att leva så. Men är sur på allt nu. JAG TRODDE ALDRIG ATT JAG SKULLE BLI SÅ DRABBAD NÄR KEWAN DÖK UPP ,GENOM ATT ALLT VAR SÅ FINT. Men jag är rädd att ringa när jag måste det. Men har ringt ,men även lekt katt och råtta leken. Men Kewan sa en gång, du älskar inte mig. Men sa, jag älskar dig ,men du måste höra av dig ,men du hör inte av dig. Jag är så glad, att du hör av dig. Men jag jagar inte män ,men har ringt till han när jag får inget svar. Men skriver och skriver hela tiden långa messenger till han.

Jag har aldrig förstått Kewan hur han är. Men twin soul, tvillingsjälar är inte det lättaste. Men Kewan fick problem med mig ,som är harig och rädd. Men vet hur jag är när det är män. Nu måste jag gå tillbaka till Kewan, fast jag har ingen lust genom att jag är sårad av allt, men vilken hit för mig genom att twin soul ,tvillingsjälar måste gå tillbaka till varandra då. MEN MÅSTE HA TILLIT TILL ALLT GENOM ATT INGENTING ÄR KUL LÄNGRE.

MEN MINA BARN FICK LIDA NÄR KEWAN GJORDE INTE RÄTT. Men jag blev inte, som den vanliga mamman som gör allt, genom att då har Kewan låst fast mig, genom att jag tänkte till och med ta mitt liv, som aldrig hänt mig ens. Jag har aldrig haft dessa tankar ens ,men det kom när Kewan dök upp. Men vi lever så här han i England och jag i Sverige, men han sköter sig inte ens utan lämnar och går. Men Kewan är ingen vanlig man jag mött på en twin soul tvillingsjäl, som stökar till mitt liv genom att han gör inte rätt och då får jag lida av det.

MEN MÅSTE UPPDATERA OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR BIG PROTECTION, PROTECTION SÅ FOLK KAN SE RÄTT NU.

2 reaktioner till “BIG PROTECTION PROTECTION TVILLINGSJÄL TWIN SOUL

  1. The players likewise certainly can hold all their charge cards
    of the combination. Though the Obama administration is officially neutral
    for the issue, it must be viewed which direction the boat sails after June.
    Call a raise:You should be calling that extra bet more frequently when facing a raise if there are already several people inside pot.

  2. Spot on with this write-up, I seriously think this website needs far more attention. I’ll
    probably be back again to read more, thanks for the advice!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.