HUND OCH KATT-DOG AND CAT

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8190i1bd5gl._ac_sl1500_.jpg

VI SER EN PERSON BÄR EN PÅSE MED DJUR I. HUNDVALPAR ELLER KATTUNGAR SOM HAN BÄR I EN PÅSE.
Han går iväg med påsen med kattungar eller hundvalpar i ,och dränker kattungarna eller hundvalparna. Han dränker kattungar eller hundvalpar levande, han kastar dem i sjön när kattungarna eller hundvalparna lever. MEN EN GRYM HANDLING FÖR HUNDVALPARNA OCH KATTUNGARNA.

Han tar död på djuren genom att dränka dem levande, SOM ÄR ETT FRUKTANSVÄRT SÄTT ATT DRÄNKA DJUR LEVANDE. HAN GJORDE DET, MEN DET FINNS FOLK SOM ÄR SÅ GRYM OCH GÖR DET, GENOM ATT VI FICK UPP
DET, OCH DÅ HÄNDER DET ÄN IDAG.


MEN VI SER ALLT när vi känner in, att folk bär en påse har inte känslor ,när de knyter ihop en påse med hundvalpar kattungar. FOLK HAR INTE KÄNSLOR NÄR DE KNYTER IHOP EN PÅSE MED HUNDVALPAR KATTUNGAR ,SOM DE KALLT KASTAR I VATTEN OCH DRÄNKER DEM. Men vi såg allt hur folk gör idag.

Vi tror att det har blivit mycket bättre idag, att ta hand om djuren på ett värdet sätt, men vi såg djuren har inget värde, vi såg sprattlande armar och ben, som försöker ta sig fri från det. DET VAR FRUKTANSVÄRT ATT SE DET SOM HÄNDER IDAG.

Men ser en hel påse med hundvalpar, men även kattungar går samma öde till mötes, genom att folk har inte råd att ta hand om djuren på rätt sätt, utan dränker djuren snabbaste bli fri djuren, som har inte ens råd att ta hand om dem ,och då dränker de hundvalparna när har varit på vift och kommer hem ,och bär på valpar, som de hade inte önskat ens. Det är samma med katterna får lida att folk inte tar hand om dem på rätt sätt. KATTER OCH HUNDAR HAR ETT VÄRDE ÄVEN DE ATT LEVA DÅ.

MEN FOLK TAR DEN VÄGEN OCH DRÄNKER HUNDVALPAR KATTUNGAR, genom att de har inte intresse att behålla hundvalparna. Men hunden står bredvid och ser den grymma handling mot hennes ungar ,men de har ingen chans att rädda sina ungar.

MEN MAMMAN BLIR SJUK AV DET ,VI FÅR ONT I MAGEN NÄR DE SER VAD FOLK GJORT MED HENNES BARN HUNDENS VALPAR, genom att hon har känslor som folk har ,barn för henne är som vi föder barn,  genom att hon fick inte behålla sina barn, då kan mamma må dåligt av det.

GENOM ATT VI SER ATT HUNDEN FÖRSÖKER SJÄLV RÄDDA SINA UNGAR som splattar i påsen. Hon ser allt ,men försöker ta sig dit. Men hon står, och ser hur hennes valpar grymt dränker dem.

Men folk kan göra det ,när har parat sig med en ,som de gillar inte. Nu var det en massa hundvalpar ,som grymt dränker genom att de gillar inte att hon parar sig. Men fick gå till mötes genom döden och dränker dem grymt som händer än idag. DET ÄR INTE KUL ATT SE FRISKA HUNDVALPAR ,SOM DE LÄTT KASTAR I SJÖN.

Men vi trodde att folk var så grym utan tog hand om djuren på ett värdet sett. MEN VI SER MAMMAN GÅR OCH LIDER DÅ , genom att folk kan inte göra rätt, som vi såg den hemska handlingen splattrar hundvalpar ,som försöker ta sig ur påsen. Men svårt att krypa ur påsen som är så hårt knutet, men har inte en chans att ta sig ur.

Men Tiken får se allt när hon förlorar sina älsklingar som var hennes barn. MEN HON GÅR EFTER SINA VALPAR, OCH TITTAR EFTER DEM ,OCH MÅR INTE BRA AV DET OCH HAR ONT I MAGEN, genom att hon bor hos grymma och kalla människor, då får hon lida genom att de har en annan syn på att para sig, som hon har inte den synen utan kommer hem med hundvalpar, men hittar sig en herre som ägarna gillar inte alls ,men dränker hundvalparna ,när det var ett bra val att välja att para sig på naturligt sätt, som blir den bästa och friska hunden, som blir den friska hunden som de gör fel.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 686426.jpg

GENOM ATT MYCKET HUNDAR KAN SPRINGA SJÄLV OCH PARAS MED VARANDRA, SOM ÄR MYCKET BÄTTRE FÖR HUNDEN, GENOM ATT SLIPPA FÅ SJUKA HUNDAR, DÅ ÄR DET BÄSTA AV ALLT. MEN SAMMA MED KATTERNA SÖKA SIN EGEN KILLE ATT PARA SIG MED. Hundarna föder sjuka hundar genom inavel ,men bättre för hunden får leta själv genom att slippa få sjuka hundar ,som så mycket hundar är sjuk idag. Men bättre att hundarna får leta en egen hane att para sig i.

Men vi ser att folk kan även dränka hundvalparna friska hundvalpar kan de kasta i sjön, men har inget vett idag ,utan en grym värld i dag ,genom att de ska ha sin hund på sitt sätt ,och kan åka till veterinären flera gånger ,men har en sjuk hund genom fel parning ,som mycket hundar blir sjuk idag. EN FRISK HUND, DÅ SÖKER DE SJÄLV GENOM ATT SLIPPA BLI SJUK INAVEL.

Genom att folk har fått för sig att renrasig hund, det är äkta vara SOM ÄVEN ÄR SJUK OCH FÅR BESÖKA DJURSJUKHUSET, genom att folk fått för sig, att det är det bästa med renrasig hund ,som ni ska börja gå ifrån genom att låta hundarna leva ,och slippa bli sjuk ,och göra om deras natur ,som hundarna får gå igenom ,när vi såg vad folk gör med hundvalparna friska hundvalpar kastar folk i sjön, har inget eget hjärta att tänka med ,som måste se hur folk gör, som är djurvän.

MEN FOLK ÄR INTE DJURVÄN ENS, NÄR VI SÅG HUR HUNDAR OCH KATTER FÅR LIDA IDAG, och även tiken får lida av deras tok ,som står och sörjer när hon ser sina barn försvinner ner i vattnet. Men folk är grym idag, de har inget hjärta folk när vi såg den hemska handlingen ,som även kattungar blir utsatt för ,genom att folk har inget hjärta att tänka med har vi sett.

En reaktion till “HUND OCH KATT-DOG AND CAT

 1. The Online Slot machine version was made by Wager –
  Works and it is faithfully reproduced retaining all of the charm from the original game.
  This allows you to exponentially increase his winnings
  in the original level of bet he placed. They can lower
  the payout rates when the property is full and raise the
  crooks to bring in more players during slow times.

  Also visit my blog :: Situs Tembak Ikan OSG777 Gaming Terbaik dan Terpercaya Di Indonesia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.