ARBETEN IDAG- WORK TODAY

IDAG HAR MYCKET STUDENTER GÅTT UT SKOLAN OCH FÅTT SITT BETYG EFTER ALLT SLIT ÅR EFTER ÅR, MEN MED GLÄDJE TAR SITT STEG UR SKOLAN YES HAR KLARAT SKOLAN.

MEN VAD HÄNDER MED STUDENTERNA NU?

GENOM ATT VI HAR EN VÄRLDSEKONOMI SOM ÄR INTE BRA ENS ATT TITTA MOT. Men vad gör regeringen nu när vi har så mycket uppsägningar på uppsägningar folk lägger ner sina företag där folk ska söka sitt första arbete genom att de har gått 3 år och söker sin nya plats i livet där de vill börja jobba med.

MEN HUR GÖR REGERINGEN NU KLIAR NI ER I HUVUDET NU? MEN KOLLA ALLA STUDENTER ,SOM TOG SITT BETYG OCH SKA SÖKA ARBETE NU. Men vad gör regeringen nu, genom att en del jobb har de bara gått efter den skolan, och ska söka sitt första arbete i livet. Men har gått 3 år för att kunna ta jobb de vill jobba med. Men har även betyg efter alla år från grundskolan ,som har gått flera 9 år grundskola. Men sökt 3 år gymnasieskola ,och hitta en bra plats att jobba med sitt intresse.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dc63d6d9ff2782673b85a1a2a09bbc78.jpg

MEN TÄNKER SÖKA ARBETE OCH HAR STORT INTRESSE FÖR ARBETE DE SÖKER, genom att det fanns intressen för den skolan, just den skolan ,och då kan de inte ta annat jobb ,genom att de har utbildning från skolan de valde ,och kan bara den biten att söka arbete där, de har all utbildning från skolan de gick.

MEN VAD GÖR REGERINGEN NU? GENOM ATT FOLK FÅR TILL OCH MED LÄGGA NER DÄR DE SKA SÖKA ARBETE DÅ. Men vad gör ni då? Ger ni pengar till företagaren, som har jobb till andra, som sökt den skolan, eller får de lägga ner? Genom att vi har coronavirus nu, och folk blir uppsagt idag, som har även sökt den skolan, som ligger i riskzon för dem ,när man ser hur hela landet fått det. MÅSTE GE PENGAR TILL DEN SOM ÄGER FÖRETAGET GENOM ATT UNGDOMAR HAR GÅTT DEN SKOLAN.

MEN MÅSTE RÄDDA SMÅFÖRETAGEN, GENOM ATT UNGDOMAR HAR TAGIT STUDENTEN, då måste ni rädda småföretagen ,genom att folk har även tagit studenten, och kommer söka arbete inom den biten, som en del får lida idag ,genom att rädda alla småföretagare, och det är mycket småföretagare som fått problem idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gif

FÖRETAGEN FÅR SÄGA UPP FOLK IDAG GENOM ATT LANDET FICK PROBLEM MED CORONAVIRUS, genom att vi har en hemsk regering ,som stökar till ännu mer ,när folk har små företag med anställda ,som ska även överleva idag, när vi har coronavirus ,då måste de överleva genom att folk går skolor idag, och söker även arbete inom en del ställen i Sverige.

Men kan få problem, när vi har en regering ,SOM KAN INTE SKYDDA LANDET MOT DEN VÄRSTA PESTEN VI FICK CORONAVIRUS, som ingen fattar hur regeringen tänket och gör, och skyller på världsekonomin, att de kan inte göra ett dyft när de kan det.

Men fick en vacker kommentar från en kvinna, som sitter med alla inom regeringen ,världsekonomin ,sa hon. Men kan stoppa i tid ,och skyller på allt ,ISTÄLLET FÖR ATT SKYDDA LANDET NÄR ANDRA LÄNDER KAN SKYDDA SITT LAND.

MEN VI HAR EN BLIND REGERING ,SOM INTE KAN SKYDDA I TID CORONAVIRUS, 5053 DÖDA ,MEN VI NÅR HÖGRE OCH HÖGRE SIFFRA GENOM ATT REGERING HAR HJÄLPT TILL ATT STÖKA TILL SVERIGE. DET ÄR INTE OKEJ. Vi såg hur snabbt lande ökar genom att regeringen låste inte i tid ,och nu har vi 5053 döda. Men alla ser vilken fruktansvärd regering vi har. När andra länder har bara 10 döda. Vi kollade Island. Men vi bara ökar på dödssiffran och Island har 10 döda. Det är konstigt och knepig regering när Island har 10 död. Men vi var tvungen att kolla upp länder ,som är mycket bättre att skydda landet. Vi trodde att Sverige var duktig på det, men tji fick vi. SVERIGE ÖKAR HELA TIDEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 682926.jpg

Men är ett skämt när vi ser tjejer och killar tar studenten, MEN SKA SÖKA SITT FÖRSTA ARBETE NÄR DE LÄMNAR SKOLAN EFTER ALLA ÅR I SKOLAN.

Men många har gått flera år i skolan ,men så kommer äntligen den dagen, de kan lämna skolan ,och söka arbete de vill ha. Men går många år grundskolan och gymnasiet, men då har de en enda tanke ,att söka arbete. Men har gått många år i skolan, men läst och tagit betyg ,och kan söka arbete de har lagt ner så många år på. MEN SÅ KOMMER STORA SMÄLLEN CORONAVIRUS. MEN VAD GÖR DE DÅ???

MEN REGERINGEN MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT DEN BITEN, OCH SKA ÄVEN LEVA OCH BO SJÄLV. MEN HYRAN KAN VARA TUFF FÖR EN DEL, ,SOM VILL LEVA ETT PERFEKT LIV , ELLER SÅ HITTAR DE ETT ARBETE SOM KAN LEVA PÅ, eller så får de dela med andra ,genom att regeringen har stökat till för mycket ungdomar idag. Men förr då kunde ungdomar söka en egen lägenhet ,när tiden var inne för det. De sökte perfekt arbete och hyran var perfekt, men även lönen, att de kunde flytta lätt som helst ,som är lite problem idag.

GENOM ATT LÄGENHETEN ÄR INTE ENS KUL ATT SE ÅT NÄR DE ÄR UNG ,SOM SKA ÄVEN HA TAK ÖVER HUVUDET.

MEN REGERINGEN MÅSTE FIXA DET ,OCH NU HAR MYCKET UNGDOMAR GÅTT UT SKOLAN, OCH SKA SÖKA ARBETE SÅKLART. Men trodde aldrig att de fick problem med arbete ,när de söker skolor att regeringen vill sabotera för dem GENOM ATT SÄGA NEJ.

MEN CORONAVIRUS HAR SPRIDIT ÖVER HELA LANDET ÄNDA HIT DÄR JAG BOR. MEN HÖRDE TALAS OM GÖTEBORG OCH STOCKHOLM ,ATT FOLK BLEV SJUK OCH DOG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gif

MEN ÄR ETT SKÄMT ÄNDA UPP TILL KIRUNA CORONAVIRUS SPRIDER UT SIG. VI HAR KUL REGERING. Vill ta död på folk när ända upp till Kiruna har fått enorma problem, genom att ingen smart inom regeringen satte stopp i tid. Folk fick inte flyga hur de vill och sätta stopp tid. VI FATTAR INTE HUR REGERINGEN TÄNKER NÄR DE KAN INTE STOPPA I TID CORONAVIRUS. Men vi tänkte att nu måste regeringen stoppa det när vi såg Göteborg fick problem med coronavirus. Jag är inte glad en enda dag genom att Nathalie och Emilia och Klara bor där, även om de klarar sig. Men har kunnat stoppa det i tid genom att hindra pesta ner hela landet även upp till Åre som är långt från Göteborg.

Linn bor här Nathalie bor i Göteborg, men få jobba med vården, som jag har inte önskat dem. Men åker på den biten, genom att vi har urdålig regering ,som inte tänker på folk ens. Jag vet att de har bra immunförsvar ,men vill inte att de sysslar med den vården. VARFÖR KAN REGERINGEN VARA VAKEN I TID, DÅ HAR VI SLUPPIT ALLA PROBLEM SOM LANDET FICK ,genom att vi har en blind regering.

MEN INGEN TANKE ATT STOPPA ALLA FLYG DÅ GENOM ATT VI FICK PROBLEM CORONAVIRUS NÄR HAN ÅKTE TILL ÖSTERRIKE OCH ÄVEN FOLK FRÅN STOCKHOLM BLEV SJUK. Men ingen stoppar det i tid genom att äldreboende blev smittad av han, som tog en liten semester i Österrike.

Men han måste åka till Österrike genom att han ville vila lite, MEN PLUS FICK ÖSTERSUND CORONAVIRUS. Han vill ta en kort semester när Österrike var redan drabbat förra året ,genom att killen blev inlåst på hotellrummet och var rädd, att han hade coronavirus. ÖSTERRIKE VAR MER VAKEN ÄN SVERIGE.

MEN KILLEN FRÅN STOCKHOLM BLEV INLÅST GENOM ATT TA DET SÄKRA FÖR DET OSÄKRA. Men hans kompisar hade blivit sjuk där ,eller så tog de med från Stockholm coronavirus ,genom att Stockholm var sjuk ,men fick ändå åka från stan, och åkte till Österrike som blev smittad eller vem smittar vem Stockholm eller Österrike ??? Men även Norge blev sjuk i Österrike,vem smittar vem???? GENOM ATT INGEN STOPPAR I TID.

Det kom stora rubriker om Österrike var sjuk. Killarna blev sjuk när de var i Österrike. Sverige stoppar inte flyget ens ,och då blev Östersund sjuk. Men har inte stoppat flygen ens genom att Italien var folk sjuk. Men kommer hem och har coronavirus. Vem smittar vem Italien eller Sverige genom att ingen kan sätta stopp för flygen, genom att folk flyger både hit och dit. Men även Spanien har problem med coronavirus, men kolla på alla flyg dit. Folk måste ta en semester ,och kan redan vara sjuk från Sverige, genom att vi fick coronavirus. MEN INGEN SIGNAL ATT STOPPA I TID, GENOM ATT CORONAVIRUS SPRIDER UT SIG ÖVER HELA LANDET.

MEN SKULLE LÅST ÖSTERRIKE OCH SVERIGE NÄR DE VAR SJUK GENOM ATT FÅ STOPP PÅ SPRIDNINGEN GENOM ATT NORGE FICK PROBLEM NÄR HAN KOM HEM FRÅN ÖSTERRIKE. Men då har Norge problem ,och där bor Yasmine med sin kille ,och Alexander och Amelia mina barnbarn med familj.

Men ingen kan se vem som smittar vem.

ÖSTERRIKE har nu 690 döda, och SVERIGE har 5 053 000 ,som vinner över många länder, genom att vi har en svag regering ,som borde bytas ut, när de kan inte sköta om Sverige ens.

HÄR HAR VI GRANNLÄNDER CORONAVIRUS ,SOM ALLA SER VILKEN FARLIG REGERING VI HAR ,NÄR VI JÄMFÖR ANDRA LÄNDER.

ENGLAND VAR BLAN DET SÄMSTA ATT SKYDDA FOLK. 42 632 000 tog inte hand om folk. DET VAR ETT SKÄMT ATT STYRA LANDET. När vi ser länder, som kan skydda folk. MEN SETT USA HAR PROBLEM LAND, ATT SKYDDA FOLK MOT CORONAVIRUS. 122,248 000 DÖDA. Det är ett skämt så stort land ,och så dålig att skydda folk mot coronavirus.

Vi har kollat upp ISLAND 10 döda ,men vad har SVERIGE 5 053 000. Det är ett skämt. Men kolla FINLAND 326 döda SVERIGE 5 053 000. NORGE har fortfarande bra siffra ,döda 242 ,och Sverige ökar siffran 5 053 000 döda. Vi ökar hela tiden och värre och värre blir landet när vi har en blind regering.

MEN DANMARK LIGGER INTE ÖVER 1000 ENS, SOM SVERIGE GÖR 5 053 000. DANMARK har 600 döda och SVERIGE har 5 053 000

Men har varit mycket bättre när ni såg Kina hade problem. Regeringen börjar skydda landet mot problem.

MEN STOCKHOLM GÖTEBORG FICK ÅKA SOM DE VILLE ,INGEN SIGNAL ATT STOPPA I TID, även Göteborg fick åka som de ville flyga till länder ,men även inom Sverige ,fast vi hade coronavirus i farten MEN INGEN SA NEJ. MEN DET FINNS LÄNDER SOM KAN SKYDDA LANDET SOM HAR BARA 102 DÖDA AUSTRALIEN. Men har varit stenhård ,genom att få stopp på spridning ,som svenska regeringen lät bli att stoppa i tid. MEN ISLAND 10 DÖDA, VEM VAR BÄST ATT SKYDDA LANDET??? ISLAND SÅKLART.

MEN CORONAVIRUS HAR SPRIDIT RUNT JORDEN IDAG, OCH ALLA SOM ÅKER FLYGPLAN TAR SIN SEMESTER ,HAR VARIT SMITTAD. Men ingen stoppar alla flyg från Sverige, när regeringen såg första fallet coronavirus.

Men bättre att stoppa i tid, inna hela landet ramlar i backen. OCH VI HAR FÖR DÅLIGT SKYDD, som ska söka sitt första arbete idag. Men gått långa år ,men vill söka sitt arbete de har gått skolan för då. Ungdomar har gått många år ,men åker på den smällen CORONAVIRUS MÖTER DE PÅ GENOM ATT INGEN STOPPAR I TID, då har vi problem regeringen när siffran ökar coronavirus ,då har vi en regering som är blind att skydda landet ,när länder inte ens når 1000 döda, som Sverige nådde snabbt, de sa bara swish ,så har vi 5 053 000 nu. VAD TYCKER NI OM SVERIGE???

MEN REGERINGEN MÅSTE GÅ IN OCH LÄGGA PENGAR TILL ALLA SOM SKA ÖVERLEVA, FÖRETAGEN, genom att skydda arbeten, som folk söker idag, men då måste det ses över nu. Det finns små och stora företag ,som måste överleva genom att en del företag har lite anställda och en del flera anställda ,som även ska ha mat på bordet eller tak över huvudet ,som lätt blundar för den biten. NU ÄR DET DAGS ATT SKYDDA FOLK IDAG.

MEN MÅSTE HJÄLPA FOLK IDAG.

En reaktion till “ARBETEN IDAG- WORK TODAY

 1. [ SEO – BACKLİNK – HACKLİNK – BLACK OR WHİTE HAT ]
  – – – – – – – – – – – – – – – –

  1- Senin için yorum backlink yapabilirim.

  2- I can comment backlink for you.

  3- Ich kann den Backlink für Sie kommentieren.

  4- Я могу прокомментировать обратную ссылку для вас.

  [ SEO – BACKLİNK – HACKLİNK – BLACK OR WHİTE HAT ]

  – – – – – – – – – – – – – – – –

  WhatsApp = +9 0422 606 06 30
  Mail = Seo.Backlink.44@gmail.com

  Google Search = Seo Bayi
  seo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.