SVERIGE IDAG – SWEDEN TODAY.

IDAG HAR SVERIGE HACKAS SÖNDER BIT FÖR BIT GENOM ATT REGERINGEN HÅLLER PÅ ATT FÖRSTÖRA ETT HELT LAND.

NU HAR NÄLDEN FÅTT PROBLEM ,SOM SKÅNE, GÖTEBORG FICK FÖR LÄNGESEN ,MEN ÄVEN STOCKHOLM HAR STORA PROBLEM IDAG, GENOM ATT REGERINGEN HACKAR SÖNDER LANDET BIT FÖR BIT.

När det är krig då måste vi hjälpa varandra såklart.

När sverige hjälper länder ,då måste även kunna bo en stund i landet utan att förstöra ett helt land. När regeringen tar in folk från krig, då måste även sköta sig. SOM TILLHÖR ATT VISA RESPEKT FÖR LANDET.

MEN HAR VARIT LITE DÅLIG ATT RESPEKTERA OSS genom att landet ser ut som det gör idag. Fruktansvärt att se hur landet bara faller samman till ett korthus.

Men vi har sett hur landet har hackat sönder från Skåne till Göteborg och till Stockholm, MEN SVÄNGER MED PROBLEM ,UPP MOT LANDET ,SOM KURVAN GÅR UPPÅT LANDET ,MEN ÄVEN LANDAR I NÄLDEN, SOM FÅTT KUL IDAG, genom att sköta sig när de bor i Sverige ,som ingen verkar kunna sköta om en lägenhet ens. Men undervisar inte folk ens genom att vi ser hur det är i Sverige. Vi har följt landet ,och sett att folk skapar bara kaos när de hjälper folk. Men fattar inte ens att de lägger fram en massa papper om lägenheten.

MEN BLANDA INTE IHOP FOLK ,GENOM ATT VI FÅR LEVA FARLIGT IDAG. NI KAN BLANDA FOLK SOM SKÖTER SIG SÅKLART. Nu får vi bara en massa problem genom att svenska folket kan inte leva ens nu.

När regeringen hjälper folk ,då måste de även se igenom vilket folk de tar in ,genom att Sverige har fått kaus genom hela landet. Men då kan de inte blanda folk som kommer hit. låt folk bo själv den tid de måste stanna i Sverige ,genom att de har krig. Men när fred i landet, då måste de återvända och bygga upp sitt eget land. Men det fungerar så att landet fick en smäll där de kommer ifrån. Men sen ska de återvända och ta hand om sitt land. REGERINGEN MÅSTE VARA NOGA NÄR DE TAR IN FOLK ,GENOM ATT VI SKA INTE BLI SKADAD AV FOLK DE HJÄLPER FRÅN KRIG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nedladdning.jpg

Men vi måste hjälpa dem såklart, men placera folk som är mer farlig att bo nära oss, så långt från oss, genom att det har varit för mycket problem med gruppvåldtäkter, och våldtäkter, som kommer från från förtryckt kultur. Folk kommer från den mörkaste kultur, som vi har inte i Sverige ens.BURKA, NIQAB, BURQA , VI FÅR LEVA FARLIGT IDAG, NÄR REGERINGEN HJÄLPER FOLK ,SOM ÄVEN SKADAR OSS IDAG. MEN SÄTT DEM PÅ ETT SÄKERT STÄLLE OCH INGEN TAR TILL SKADA DÅ.

Genom att undervisning från regeringen har varit urdålig, men folk får till och med flytta, genom att grannarna har förstört för dem. MEN ÄR DET RÄTT ATT SVENSKA FOLKET MÅSTE FLYTTA, GENOM ATT DET ÄR OLIDLIGT ATT BO DÄR? NEJ SÅKLART VI ÄR FÖDD I SVERIGE.

MEN FOLK BLIR FÖRVÅNAD, NÄR DE HÖR OM NYA GRANNAR DE FÅTT. Men vem är de granne med ,som kan inte bo nära dem ,och när man bor i en lägenhet ,då måste man dela allt. Men även dela på allt tvättstugan ,som måste även användas av dem ,som regeringen sagt JA till.

Men även sköta om lägenheten SOM BARA BLIR PROBLEM FÖR DEM ,genom att grannarna har fått kul grannar idag. Men vilken granne har du, som gör så konstiga saker säger vi???? FOLK FÅR OFTAST PROBLEM ATT DE FÖRSTÖR LÄGENHETEN LUKTAR NÄR DE HAR BOTT DÄR. Det luktar i hela lägenheten efter dem. Men lukten är hemsk och måste renovera efter dem. Men kan inte flytta in efter dem. Men vi är van att flytta in efter folk, än nedrökta lägenheter, då måste de alltid renovera då. Men nu har Sverige fått enorma problem,genom att de kan inte sköta om en lägenhet, som blir dyrt för hela landet ,som regeringen håller på med.

MÅSTE SÄTTA PÅ FLÄKTEN. Men vi har sett ,att de är dålig att sätta på fläkten ,men sätter bara upp fönstret och vädrar när de lagar mat. Men är van att leva så. Men lukten tränger sig in över allt till grannarna. Men även luktar i hela lägenheten när de flyttar då. Lukten sitter överallt när de lämnar lägenheten. Köksskåpen och klädkammaren där de har kläder det luktar går inte flytta in efter dem ,genom att lukten äter sig in efter dem.

Men folket kallas för somalier som kommer från Somalia.

SOM KNAPPT KAN SKÖTA SIG NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE. Och folk får även problem att bo nära dem. Men varför är folk så annorlunda än andra människor som flyr hit. Genom att kulturen hos dem är annorlunda än hos oss.

DET KOMMER FOLK FRÅN KURDISTAN GENOM ATT DE HAR KRIG OCH BRÅK DÄR,som även måste fly genom bråk. Men trappas upp i Kurdistan , men folk kan bo nära dem såklart, genom att de har ett annat sätt än folk som kommer från Somalier ,men har krig ,men folk kan inte ens bo nära dem idag.

När det är krig ,då är det krig och bråk. Men vart ska man sätta folk som kommer från Somalia ,när de har bråk och krig där??? Men det är fruktansvärt att se hur tokigt det kan bli ,när de måste ha tak över huvudet ,MEN KAN INTE SLÄPPA IN DEM GENOM GRÄNSEN, DÅ FÅR SVENSKA FOLKET PROBLEM MED ALLTI. Men även ett folk som är farlig för kvinnor och tjejer ,genom att de har svårt att låta bli oss. Gruppvåldtäkt eller våldtäkter kan de skada oss.

Men männen måste stanna hemma, ELLER VART SKA VI SÄTTA MÄNNEN, genom att ingen kvinna från Somalia skulle skada oss ,som männen gör då. MEN MÄNNEN KAN INTE ENS RESPEKTERA OSS ,NÄR VI TILL OCH MED HJÄLPER DEM FRÅN PROBLEM .Vi tycker det är konstigt, att bete sig så, när de får hjälp att få tak över huvudet. Men har inte föräldrarna lärt dem hur de sköter sig ,genom att vi lär våra barn, och då borde de lära sina barn när de flyttar till Sverige ,hur man sköter sig. Men lever loppan när männen kommer hit ,och det kommer från dåligt uppfostran från dem ,när de släpper iväg dem.

Men skadar kvinnor och tjejer våldtäkter gruppvåldtäkter ,så illa är det med landet ,när männen dök upp i Sverige. MEN VAD TÄNKER MÄNNEN MED , GENOM ATT DE ÄR INTE NORMAL HAR VI SETT FARLIG FOLK DE HJÄLPER.

Det är mycket tjejer och kvinnor som har blivit skadad av dem.

Men krig och bråk ,då får vi enorma problem med folk som inte kan sköta sig ens. MEN VART SKA DE SÄTTA MÄNNEN ,GENOM ATT DE STÖKAR TILL PÅ EN GÅNG, DE KLEV ÖVER GRÄNSEN, DÅ FICK KVINNOR OCH TJEJER SPRINGA FÖR DEM. Men kvinnorna är inte farlig än att de har problem att sätta på fläkten ,och då får vi förstörda lägenheten från matos ,genom att ingen har lärt dem att skydda en lägenhet. Men kan förstöra för mycket folk som kommer från Somalia.

MEN NÄLDEN FICK PROBLEM MED FOLK FRÅN SOMALIA.

Men Jonas är omringad av bara svarta människor, men Nälden har blivit förändrad då ,genom att svarta kan folk inte bo med ,än folk som är född i Sverige. Men det finns även svarta som skadar inte folk som somalier gör. Eritrea har vi känt in genom att urskilja vem som är vem när de skadar kvinnor och tjejer. VI HAR HÖRT ERITREA ,men kollar upp männen såklart hur de är då, genom att somalier är enorma problem med nu.

Jonas bor med somalier men har fått ännu mer svart runt sig. Men han blir inte så glad, genom att han vet hur somalier är då. Han kan dem och inget mer stök ,han känner sig utklämd då. Men hör Eritrea som har kommit då. Kvinnor och tjejer har lite svårt för dem ,genom att de är så svart i huden. Landet blir inte som förut när de blandar folk så. Men är inte så farlig, som somalier är då. MEN MÅSTE HJÄLPA SVENSKA FOLKET NU.

GENOM ATT BETALA ALLT, NÄR DE FLYTTAR ,EN DEL MÅSTE LÄGGA SIG PÅ HÖGRE HYRA, GENOM ATT DE KAN INTE BO DÄR. FOLK TITTAR ÄVEN MOT ATT KÖPA EN INSATSLÄGENHET ,GENOM ATT INGEN KAN STÖRA DEM DÅ. Men hur säker är folk att de stöter på samma problem, som de har. Men då får folk flytta runt. Men måste försöka ta sig till områden där de känner sig trygg då.

Men vi vill att regeringen betalar till svenska folket, genom att de ska även de bo som somalier bor. MEN SÄTT SOMALIER ENSAM ,SOM ÄR BÄST FÖR ALLA MÄNNISKOR BOR ENSAM. Ett hus där de kan bo ,genom att slippa problem med svenska folket då. Men flyttar somalier så låt de flytta till liknande lägenhet där somalier bott förut, genom att dra ner på alla kostnader. Men folk kan inte bo efter somalier genom att de måste renovera allt. Men bäst att hålla lägenheter för somalier ,som de kan flytta runt med dem. DET BLIR ETT OMRÅDE MED SOMALIER genom att det är krig, och kan inte göra så mycket åt sake och ting. Men blanda inte ihop dem med oss som bara stökar till för folk då.

MEN JONAS HAR FÅTT SOM HAMMARKULLEN OCH KORTEDALA OCH SKÅNE ROSENGÅRD ,OCH STOCKHOLMS YTTEROMRÅDEN. Men regeringen förstör bit för bit ,ett helt land idag, folk flyr och nu är Jonas omringad av bara svarta människor ,som kvinnor har svårt att bo nära dem, genom att alla vet ,att somalier kör med våldtäkter gruppvåldtäkter ,men även andra svarta gillar vita människor. Men om svarta kunde sköta sig bo nära folk ,då vore livet mycket bättre för folk att kunna umgås med folk.

NÄR JAG FLYTTAR TILL GÖTEBORG ,SÅG HUR LANDET SÅG UT PÅ DEN TIDEN.

Jag bodde med mycket folk från andra länder ,men det var 70-talet som var inga problem som nu. VI KAN INTE ENS GÅ UT IDAG, SÅ KAN DE BLI VÅLDTAGEN OCH KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT ,OCH UTSÄTTER SVENSKA FOLKET IDAG. NU HAR REGERINGEN DRAGIT IN STORA PROBLEM.

Men vad har de dragit in för folk ,som inte ens kan sköta sig. Men varför kunde folk på 60 – talet – 70- talet – 80- talet sköta sig. Men nu kan inte vi ens gå ut MÅSTE KÖPA HUND NÄR DE SKA GÅ UT IDAG. Men vad har regeringen tagit in för folk idag, genom att hela Sverige håller på att hackas sönder.

JAG MINNS NÄR JAG BODDE I GÖTEBORG JAG KUNDE GÅ UT SOM JAG VILLE UTAN PROBLEM. Men såg även när Hammarkullen byggdes på 80-talet. Men åkte även till Kortedala hade hälsocentralen där. Men ett vackert område, SOM FOLK FÅR FLY FRÅN IDAG, GENOM ATT REGERINGEN HAR GETT SOMALIER LÄGENHETER ,OCH FOLK FÅR FLY FRÅN OMRÅDET, genom att regeringen har satt in somalier som även förstör för dem.

Men måste flytta från Kortedala ,och det går inte bo nära dem ens ,men kan även vara farlig en del somalier. Vi vet inte vart vi har dem när vi möter dem ute. Kan kasta ur sig fula ord mot folk som bor i området. En del somalier är inte så snäll ,fast svenska folket har öppnat famnen för dem. MEN SVENSKA FOLKET HAR VARIT SNÄLL, OCH TAGIT IN SOMALIER I SAMHÄLLET. MEN TACKAR FOLK GENOM ATT SKADAR FOLK IDAG.

Folk får förstöra mycket när de bor nära dem, kan känna lukten från kläder ,som de inte känt förut. Men känner att det luktar inte gott från kläderna ens. Men vi ser att regeringen är urdålig att hjälpa till ,och visa rätt när somalier lagar mat. Kan sätta upp fönstret ,som hjälper dåligt genom att all os åker in genom lägenheten. Vi ser en os strimma ,som slingar sig in genom lägenheten. MÅSTE LÄRA SOMALIERNA SÄTTA PÅ FLÄKTEN ,ANNARS KAN DE INTE BO DÄR ,GENOM ATT DE FÖRSTÖR HELA TIDEN EN MASSA LÄGENHETER. När andra som flyr hit kan bo i Sverige ,men de har svårt att komma in i samhället då.

Men jag vet att de har rätt. Jag har känt när folk har glömt att sätta på fläkten, ATT DET LUKTAR I HELA HUSET. HAN ÖPPNAR ALTANDÖRREN SOM HJÄLPER DÅLIGT. Han försöker vädra den vägen ,men hela huset känns när han glömt fläkten. Roland hade altandörren i köket. det luktar i hela huset. Roland fick jag vakta, genom att han har förmågan att glömma fläkten. Men luktar i hela huset ,men även in i rummet jag sitter och skriver massa hemsk os från hans mat.

Jag minns där jag bodde, att grannen hade glömt att sätta på fläkten, men luktar när folk steker pannkaka ,som jag fick in. Men sur på dem ,men misstänker har fel på fläkten.

Men har sett på andra ställen när folk är urdålig att använda fläkten, men luktar i hela lägenheten då. Men somalierna ställer upp fönstret som hjälper dåligt att vädra ut matos.MEN VI SER ATT SOMALIERNA STÄNGER AV FLÄKTEN ,GENOM ATT DEN LÅTER HÖGT FÖR DEM, vi ser att de stänger även av fläkten genom att den låter så högt. Men kommer från länder ,som har inte koll på hur vi lever. Vi lever ett modernt samhälle, med fläkt som de kan så lite om då.

MEN DET KAN FINNAS KVAR LÄGENHETER SOM HAR INTE FLÄKT. Men landet kan renovera bort den typen av utsug, men är ett annat sätt att dra ut genom en ventil, som de kan ge dem. Genom att våra bostäder är byggt med fläkt, men även i taket har vi fläkt, som inte kan ,hur den fungerar. MEN KOMMER FRÅN ETT ANNAT STÄLLE, DÄR ALLT ÄR SÅ ENKELT KÖK ,SOM HAR INTE SOM OSS, OCH DÅ FÅR VI PROBLEM ,GENOM ATT REGERINGEN TÄNKER INTE PÅ HUR SOMALIER LEVER DÅ.

Ge dem lägenheter klarar av. Vi har utvecklats så mycket, och de hänger inte med världen idag ,och då får vi problem när somalier flyttar in. SOMALIER KAN INTE SAMHÄLLET VI BOR I ,OCH DÅ FÅR VI PROBLEM NÄR REGERINGEN DELAR UT LÄGENHETER SOM BARA STÖKAR TILL FÖR OSS. Men ger dem lägenheter, som klarar inte av då. Men dyr nota för Sverige. Genom att de kan inte sköta om ett svensk nytt hem idag. Men ge dem gamla lägenheter utan fläkt. Men det kan finnas kvar lägenheter utan fläkt med hål i taket. Bäst för somalier, som även bra för notan efter varje lägenhet ,genom att de gillar inte vårt samhälle.

NU HÅLLER ETT LAND PÅ ATT TRASA SÖNDER BIT FÖR BIT ,nu har Jonas blivit omringad av svarta människor ,som även bor granne med somalier som håller på att bli galen och sjuk av dem ,genom att det går inte bo nära folk som kommer från somalier ,som jag hört från andra de flyr. Men måste hitta en plats där de bor inte somalier, men så illa är det idag. Men vem betalar notan till flytten?? Fick betala själv den flytten, som regeringen egentligen betalat flytten till dem.

Vi hör ofta somalier kan vi inte bo nära ens ,men andra människor kan de dela hus med, men somalier kan man inte bo i samma trappuppgång ,som jag delat med mycket utlänningar trappuppgång utan problem ,genom att jag har inte bott nära somalier ,som folk får fly från idag GENOM ATT REGERINGEN HAR GJORT ETT KLAVERTRAMP NÄR INGEN UNDERVISAR DEM. Men även farliga människor när de kör med våldtäkter och gruppvåldtäkt. Kvinna var 90 år ,och var bara ute och tog en runda. Hon blev utsatt för våldtäkt mitt på dan. Hon var 90 år ,som fick möta på en våldtäkt. Men har vi haft det så förut??? NEJ SÅKLART FOLK KAN GÅ SOM DE VILL, UTAN ATT MÖTA PÅ SÅ HEMSKT EN VÅLDTÄKT.

JAG KUNDE TILL OCH MED GÅ HEM PÅ NATTEN NÄR JAG BODDE I GÖTEBORG hela avenyn var upplyst av folk från andra länder. Vi hade kul på den tiden. Jag var aldrig rädd på den tiden, utan kunde leva fritt och gå som jag ville, ingen kille som gjorde som galningar gör idag. Men varför är männen så himla knäpp som kommer idag. Vad har slagit fel hos dem genom att de är så himla knäpp och galen idag. NI SER VILKET FOLK SOM KOMMER, SOM SKADAR OSS, MEN KOMMER FRÅN SVART OCH MÖRK KULTUR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vad-hc3a4nder-hc3a4r-birigitta-andlig-inspiration.png

JAG HAR ALDRIG MÖTT SÅ GALNA MÄN SOM KOMMER NU. MEN REGERINGEN MÅSTE VARA BLIND. HJÄLP SNÄLLA MYSIGA MÄN, ISTÄLLET FÖR GRUPPVÅLDTÄKTSMÄN VÅLDTÄKTSMÄN Jag frågar varje dag ,men vad tänker folk som kommer hit, som kör med gruppvåldtäkter ,vad är det för knäpp folk regeringen sag JA till. MEN HAR ALDRIG MÖTT SÅ GALNA MÄNNISKOR ,SOM KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT DET FANNS INTE PÅ MIN TID, SOM TUR VAR. Men aldrig mött på gruppvåldtäkt ett nytt ord i samhället ,och tjejer och barn kvinnor får springa från galningar de har tagit hit. Jag förstod inte när jag hörde första gången gruppvåldtäkt.

Jag har levt bland män ,som aldrig skulle ens tänka tanken, att göra som de har tagit in i Sverige. Vi hade kul på den tiden. Blev utbjuden av männen, vi hade kul och ingen skadar mig ens. Jag fattar inte vilka galningar de har tagit in i dag. VART HITTAR NI SÅ TOKIGA MÄN ,OCH TILL OCH MED TAR DEM TILL OSS. VI MÅSTE TILL OCH MED SPRINGA FRÅN DEM.

Men till och med gamla kvinnor kan bli utsatt för våldtäkt ,som var ute och gick. 90 år ,tror väl inte att de ska bli utsatt för män, när de är så gammal 90 år. Men regeringen ger landet bara problem 90 år, men vilken hit för henne, men fick hon springa från killen ,genom att hon hade lite svårt att göra det. Men ett lätt offer att ta för killen. Hon hade inte så kul ,när hon möter på så hemska män i samhället, men kan inte tro att hon ska bli utsatt för galna män, som har kommit för mycket av nu. VÅLDTÄKT VID DEN ÅLDERN ,DÅ ÄR DET NÅGOT FEL PÅ MÄNNEN, GLADELIGEN SÄGER JA TILL.

Regeringen har gjort landet till ett sjukt land ,när vi kan inte gå ut längre. Men såg första gången stod på löpsedlar gruppvåldtäkt ,som har inte hört de ordet ens gruppvåldtäkt. Men det for i min hjärna, vad är det för galningar kvinnor tjejer och små barn får springa från idag ,som aldrig sett förr ,att jag fick springa från folk på den tiden. Men såg bilder på kvinnor och tjejer blev så skadad av dem. Jag kunde inte ens lägga ut bilden, genom att jag mådde så illa av så hemska män tjejer och kvinnor blir utsatt för. Jag lade bilderna på Facebook genom att visa hur vi blir utsatt. BLEV SÅ HEMSKT SKADAD AV MÄNNEN HELA ANSIKTET VAR NÄSTAN SÖNDERSLAGEN. MEN VILKA VIDRIGA MÄN SOM GÖR SÅ.

Men kunde ha kul på den tiden, vi levde och gick ut på den tiden, vi hade kul ihop med männen ,som idag är galningar de har sagt JA till ,som nu har vi fått enorma problem med för mycket svart folk, som regeringen inte kollar upp ,genom att han tar kvinnan som är 90 år, som ingen kunde drömma om. Men folk blev så chockad ,vad har den kvinnan blivit utsatt för en våldtäkt 90 år ,men kunde väl inte drömma om det ,när de är så gammal ska bli utsatt för män, som har lämnat den biten med sex. Men han såg inte ens klart när han gör som han gör. MEN EN DEL SVARTA MÄN KAN TA GAMLA, NÄR DE SKA HA SEX, GENOM ATT FÖR DEM SPELAR INGEN ROLL ÅLDER PÅ KVINNOR DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.png

Men kvinnor och tjejer är rädd idag, när landet svämmar över med svarta människor, som inte sköter sig i landet. Men ingen verkar fatta bästa medicin för folk , som kör med våldtäkt gruppvåldtäkt REGERINGEN KÖPER 1 ENKELBILJETT ,NÄR DE KÖRT MED GRUPPVÅLDTÄKT VÅLDTÄKT NÄR DE HAR SKADAD KVINNOR OCH TJEJER. Men ingenting händer utan får även bo kvar. DET ÄR ETT SKÄMT. Men även tjejer i skolan är rädd idag ,när de vet vad de kan göra männen. Lärare kan bli utsatt för våldtäkt.

Ibland har de köpt dyra pass att ta sig hit. Genom att en del länder lämnar inte ut pass, och viner kulor runt huvudet på dem. Men har inget val än att ta sig från landet ,så fort de kan. Ibland kan de köpa falska pass ,genom att landet vill inte lämna ut pass till dem. Men har inget val än köpa pass och ta sig vidare från landet, genom att landet har krig och bråk. MEN LÄGG UT LAGBOK PÅ VARJE STÄLLE DÄR FAMILJEN FINNS ELLER ENSAMKOMMANDE UNGDOMAR, MEN ÄVEN I SKOLAN ELLER ANDRA STÄLLEN SOM DET BOR FOLK. GENOM ATT VISA VAD SOM HÄNDER OM DE SKADAR KVINNOR OCH TJEJER OCH BARN.

LÄGGA UT BOKEN PÅ ALLA STÄLLEN DÄR BOR FLYKTINGAR. DET GÄLLER ALLA ÅLDRAR AV MÄN. Men skriver vad som händer om de kör med våldtäkter gruppvåldtäkt. Men får även lämna Sverige om det är krig i landet ,genom att de har skadat kvinnor och tjejer barn. Men får inte återvända ens när killarna har skadat kvinnor och tjejer eller barn.

Men även föräldrar måste åka med om sönerna är för ung, för att bo själv, genom att en del kan gå i skolan ,och är inte så gammal att bo själv. Men får lämna skolan om de går i skolan. Men får inte byta skola ens utan hem med 1 enkelbiljett och får inte återvända till Sverige mer. OM FÖRÄLDRAR VISSTE DET, DÅ SKULLE VAKTA DEM. DET SKULLE BLI LUGNT I SVERIGE. Men om regeringen var så smart ,då skulle ingen kille göra så genom att de vill stanna kvar.

Börja att skicka hem killar som skadar kvinnor och tjejer och barn med 1 enkelbiljett, då skulle andra killar se ,att de får åka hem. Killarna skulle inte våga göra som de gör idag med gruppvåldtäkt och våldtäkter, genom att en del har köpt dyra pass ,eller har kommit hit på annat sätt. Men skulle inte utsätta sig för att köra med gruppvåldtäkt eller våldtäkt. NÄR KILLARNA SER ATT DE KAN ÅKA HEM MED 1 ENKELBILJETT ,DÅ SKULLE DE ALDRIG GÖRA DET. Men vad skulle föräldrarna säga när de kommer hem. Kan köpa dyra pass till sina barn ,eller så får de rätt pass ,men det är en skam att möta föräldrar när de har kört med gruppvåldtäkt eller våldtäkt. Men visa sitt ansikte det är inte ens kul att göra ,genom att männen skulle skämmas, som fått hjälp från sina föräldrar. HAR RESPEKT FÖR SINA FÖRÄLDRAR.

Men ser inte regeringen alla fel idag ,genom att folk kan inte bo nära människor som kommer från somalier. Men folk kan bo nära andra grupper i samhället ,men inte somalier GENOM ATT DET FINNS INGEN TRYGGHET ATT BO NÄRA SOMALIER , genom att kvinnor och tjejer vet vad de kan göra med dem.

Men flyttar in mer och mer svarta människor ,och Jonas håller på att bli utkastad av svarta människor ,som hela Sverige håller på att få problem med nu. MEN FÅR ALLT ,MEN VAD FÅR SVENSKA FOLKET ,GER LÄGENHET TILL DEM HUR ENKELT SOM HELST NÄR DE HAR UTELIGGARE UTAN BOSTAD. VEM SKA HA FÖRST??? SVENSKA FOLKET GÅR FÖRST. MEN SVENSKA SAMHÄLLET ÄR UPP OCH NER IDAG. Men folk kan bli utan bostad hur enkelt som helst ,utan arbete eller sjuk eller andra orsaker kan svenska folket hamna utanför samhället idag.

MEN REGERINGEN GER LÄGENHETER SOM HAMNAR I SOPORNA EFTER MÅNGA FLYKTINGAR. SOMALIER FÖRSTÖR VARJE LÄGENHET. GE TILL SVENSKA FOLKET ,SOM KAN SKÖTA OM SIN LÄGENHET. Men somalier kan inte göra det. Men lägg pengar till alla som är utan bostad genom att bli lite vaken idag ,och de kan ta hand om sin bostad. När somalier får en lägenhet ,då kan förstöra så mycket lägenhetet ,och hamnar i soporna idag efter somalier. NÄR SKA REGERINGEN VAKNA UPP IDAG????

REGERINGEN FÖRSTÖRDE ETT HELT HUS MED FLYKTINGAR. Han hade renoverat ett hus från grunden ,och kostar så mycket pengar att renovera huset. Men byggd i gammal stil med dyr inredning. Men hyr ut till flyktingar ,som kan inte sköta om ett hus ens. Men bättre att ge till svenska folket ,som bor här och är född här. Men en del lägenheter kostar 18 000:- ,som regeringen gav till flyktingar.

Men ni skulle sett hur gården såg ut. FOLK HADE KASTAT UT SÅ MYCKET SOPOR PÅ GÅRDEN ,OCH SAMTIDIGT FÖRSTÖR LÄGENHETEN. Lägenheten började förvandlas till sopor och ingen kunde ens flytta in där ,genom att varje lägenhet hamnar i soporna och måste helrenovera allt igen. Folk var och kollar på allt flyktingar har förstört. Lägenheten såg hemsk ut ,han hade lagt in fint trägolv dyrt material ,som tog så långt tid att renovera huset. Men fick vänta in en del inredning till lägenheten ,och tog lång tid att renovera i gammal stil, som kan kosta mycket pengar att renovera då. DET VAR FRUKTANSVÄRT ATT SE HUR HELA HUSET HAMNAR I SOPORNA GENOM ATT REGERINGEN ÄR SÅ PIGG PÅ ATT KASTA PENGAR PÅ DEM. Ge flyktingar som passar deras stil. Kan inte sköta om lägenheter ,som kommer från en del ställen, kan gå med skor inne ,och golven tål inte skor och vatten på en del golv. Men måste renovera igen. Men tror ni folk fattar det, som kommer från en del ställen?? Nej såklart.

Men han sålde till folk, som gjorde om huset till insatslägenhet. Men måste renovera allt efter flyktingarna. MEN SÅG HEMSKT UT DET GÅR INTE FÖRSTÅ ,ATT DE KAN MISSHANDLA EN LÄGENHET ,SÅ INGEN KAN FLYTTA IN EFTER DEM. Men killen ,som hade lagt ner så mycket tid att fixa huset hamnar i soporna. Det såg hemskt ut när man gick förbi. Men måste renovera igen. Men sålde huset. Men kan inte hyra ut till folk, som skadar allt, och slit med huset. Men tog tid att renovera varje lägenhet. Men all inredning kostar så mycket pengar att använda då. MEN HYR UT TILL FLYKTINGAR ,ISTÄLLET FÖR ATT HJÄLPA SVENSKA FOLKET TA EN LÄGENHET DÄR. Men mycket svenskar idag har hamnat utanför samhället idag, genom att regeringen ger för lite pengar när folk får sin pension ,eller sjukskriven som är ett skämt att kunna leva på. Elle får från arbetsförmedlingen lite pengar att leva på. Men hjälp dem ändå ,att ta en lägenhet, istället för att ge till flyktingar som skadar allt. MÅSTE BLI RÄTTVISA I SVERIGE IDAG, GENOM ATT DE FÅR ALLT NU.

Jag hyrde av Akelius innan de sålde till Rikshem. Men Akelius var noga vem som fick hyra lägenheten ,och hade helrenoverat från topp till tå. Jag vet att de aldrig skulle ens tänka tanken ,att hyra ut en lägenhet till somalier ,som förstör lägenheter. Om det blev en skada i lägenheten, då fick folk ersätta det. Men inte om det var ett olycksfall, och var inte meningen att förstöra det. Men vaktmästaren sa, att har folk förstört, då får de betala det. JAG ÄR RÄDD OM MIN LÄGENHET NÄR JAG HYR DEN.

Men folk flyr från krig, och kan inte bo nära somalier ,som kan även skada kvinnor och tjejer, och är även farlig många av dem ,som kör med gruppvåldtäkt, men som vi har inte haft förut. Men vad gör svenska folket idag de går på träning självförsvar. GENOM ATT REGERINGEN HAR TAGIT IN FARLIGT FOLK. Men varför gör de det???? De kan bli utsatt för gruppvåldtäkt ,men även vanlig våldtäkt. GRUPPVÅLDTÄKT, som aldrig hänt förut än nu, det kom folk från andra länder. SOM SKADAR OSS SOM ÄR INTE OKEJ ENS.

Men nu får vi springa från allt ,som landet fått problem med nu. Men listan är lång ,och hela landet fått problem folk i Sverige. Jag har aldrig haft problem med folk från andra länder ,utan kan bo när dem. Men var van folk från andra länder. Vi bodde i samma trappuppgång ,som går inte idag ,genom att regeringen verkar ha kul med oss ,och ingen undervisar folk från dessa länder, hur vi lever. REGERINGEN ÄR DÅLIG ATT UNDERVISA FOLK SOM FLYR HIT. Genom att många har inte som oss ,och kan inte vårt samhälle som vi lever idag. DET BLIR STORA PROBLEM FÖR OSS SOM BOR HÄR.

MEN ÄVEN EN GALEN REGERING SOM TÄNKER INTE ETT DUGG PÅ SVENSKA FOLKET BÖNEUTROP ,NI HÖR HUR TOKIG REGERING VI HAR. Vi måste sitta tyst, och inte höra den gal en del tider, genom att vi vill fortsätta leva, utan en massa tok från dem, genom att vi är född utan böneutrop ,och kan sätta oss vart vi vill och be ,utan att någon som gal till oss ,nu ska du be.

MEN VI HAR INTE SÅN KNÄPP KULTUR EN KYRKKLOCKA SOM RINGER ,som låter när den ringer in till en del tillställningar, men då kan folk höra en kyrkklocka låter lite grann. Men böneutrop ,ni hör vilket tok folk vi har sagt JA till. Men Ömer klarar sig så bra, fast han är muslim och född i Turkiet. Men vad konstig att Ömer börjar tjata om böneutrop som de gör. Men Ömer är frisk och vill leva när han flyttar till Sverige.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nedladdning.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 24041f18c6122853f6efc150f65756ee-afganistan-middle-east.jpg

MEN DET KOMMER FRÅN TOK FOLK, NI HAR SAGT JA TILL ,SOM GNÄLLER OM BÖNEUTROP, SOM ALDRIG HÄNT FÖRUT.

MEN VI HAR BURKA , BURQA, NIQAB SOM ÄR LITE GALEN. MEN KOLLA PÅ DEM, DÅ FÖRSTÅR NI VARFÖR SVENSKA KVINNOR OCH TJEJER FICK PROBLEM.

ETT ENDA ORD GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKT. Kan inte visa sig som vi. Kolla på dem ser hemsk ut ,så barnen blir rädd när de möter dem. NÄR DE MÖTER DEM.BARNEN SER SPÖKEN HELA TIDEN ,OCH BLIR RÄDD BARNEN ,MEN KOLLA PÅ HUR DE SER UT. Nu har de kommit burka och niqab och burqa ,och tror att de ska ha allt böneutrop.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är tandblekning-birgitta-andlig-inspiration.png

JAG VILL SITTA TYST OCH MEDITERA, INNAN JAG BÖRJAR MIN DAG. Men har tänkt om jag bodde där man hör böneutrop gal ,då måste jag flytta ,men då får regeringen betala mig ,genom att jag kan inte bo där. Men mycket svenskar med mig kan inte bo nära böneutrop ,som vill börja sin dag i lugn och ro. Vi vill inte ha en massa stojande folk runt oss, genom att vi är ett annat folk ,som vill bara leva utan en massa folk runt oss.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok-med_ljus1.gif

Men folk kan uppleva oss knepiga människor ,men vi vet hur vi fungerar bra. Vi kan bo ensam utan problem ,genom att vi är sån. Vi kan leva ensam, och folk kan uppleva oss konstig ,som kommer från stimmiga människor där folk lever om. Vi vill ha lugn och ro, och de kan inte leva med oss. VI VILL HA HARMONI I VÅR VARDAG. HUR HAR DE I SIN VARDAG BARA STIMMIGA MÄNNISKOR. Men mycket folk kan leva om ,som vi klarar inte av ens ,genom att vi är född sån. Men vi vill gå ensam när vi tar en promenad ,genom att vi mår bra av det.

Men äldre människor kan bli lite rädd av alla stimmiga människor som har flyttat hit. Men kan låsa om sig, och vågar inte öppna dörren ens ,genom att de litar inte på folk ens. Men mycket äldre människor kan stå ,och titta bakom gardinen när de ser folk. Men kan kolla dörren, genom att de vill inte möta på något obehag. Men folk kan uppleva oss knepig.VILL BARA HA LUGN OCH RO.

GENOM ATT VI ÄR ETT ANNAT FOLK, SOM KAN SÄTTA OSS ATT MEDITERA VART SOM HELST, att vi är ett annat folk ,som kan sätta oss att meditera vart som helst, vi behöver inget böneutrop som de ber till, att nu måste du be. Vi behöver ingen bönematta, som de måste ha, som är så galet för oss ,men vi är inte som dem. MEN VI LEVER INTE SÅ JOBBIGT LIV, SOM FOLKET SOM KOMMER HIT. Med allt tok med bönemattor och böneutrop ,genom att de kan be ändå ,till en jättestor energi då. VI ÄR ETT ANNAT FOLK, SOM MÅSTE LEVA I LUGN OCH RO. PLUS HAR KOMMIT MYCKET LÄNGRE ÄN FOLK SOM KOMMER HIT. Vi har utvecklats på annat sätt, genom att många lever mycket friare liv.

Artistic Visions of Women with Women 2 - Art Extra Vaganza - Shybi.com

VI HAR MÄNNISKOR SOM BADAR NAKENBAD FOLK SOM VILL GÖRA DET. Men folk går lättklädd i landet kallas för nudister ,men folk som kommer från burka,slöjor, niqab burqa och hijab kan inte acceptera folket ens ,GENOM ATT VI ÄR FÖDD NAKEN OCH KAN GÖRA SOM VI VILL.

Men det finns även dem som lever så ,genom att de har valt livet att gå utan kläder, som kallas för nudister ,som har funnit länge i landet. Det finns familjer barn och föräldrar som lever så. Men är naturligt för dem att leva så, hela familjen går utan kläder. Det är ett levnadssätt att gå naken, som växer på olika ställen i Sverige, som älskar att göra det. Men för dem är det naturligt att leva så. Men för dem är det normalt att gå naken, att visa sin kropp ,som inte ens de kan acceptera ,att de har den synen ,att leva naken. Men burka, slöjor, niqab, burqa och hijab folket ser fula människor, genom att de visar kroppen ,som är van att inte visa sig ens . MEN HAR RÄTT ATT LEVA SÅ GENOM ATT NUDISTER HAR FUNNIT LÄNGE I LANDET. Det har vuxit mycket, att folk vill leva så ,men måste få göra det även om regeringen tar in galna människor ,som kan inte se folk kuta naken, men har rätt att fortsätta så.

MEN FOLK SOM BÄR BURKA, SLÖJOR, NIQAB, BURQA OCH HIJAB KAN INTE FÖRSTÅ DET ,ATT DET ÄR ETT LEVNADSSÄTT ,SOM DE LEVER. MEN BURKA TÄCKER SIG ,MEN DE GÅR NAKEN. MEN VÄLJER DET SJÄLV, att gå naken,som inte kan förstå folk sätt att skyla sin kropp är viktigt viktigt för burka, slöjor, niqab, burqa och hijab, men för folk som gillar att gå naken är naturligt.

Men ett annat folk som lever så ,men ska fortsätta leva så ,genom att det är ett eget folk, som ser inte fel på att visa sig naken är naturligt för dem. Men vi har även folk, som ska fortsätta leva så ,även om de ser så fel på allt, så är ett sätt att leva så. Men därför passar inte folk in som bär burka , slöjor ,niqab, burqa och hijab in i Sverige, genom att vi har folk som badar naken eller går naken ,som är ett naturligt levnadssätt, som måste även acceptera den gruppen av människor ,OCH MÄNNEN KAN ÄVEN SKADA DEM GENOM ATT MÄNNEN KOMMER FRÅN BURKA, BURQA, SLÖJOR, NIQAB OCH HIJAB, SOM GÖR DEM GALEN ,genom att folk kommer från en mörk svart och hård kultur ,som passar inte in i Sverige.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kvinnor-birgitta-andlig-inspiration1.png

MEN VI ANDRA VI BADAR LÄTTKLÄDD ,SOM INGEN SKA SE NER PÅ OSS UTN VI BADAR I BIKINI ELLER BADDRÄKT. Men vi ska fortsätta med det genom att vi är ett annat folk än burka och niqab,slöjor, burqa och hijab. Men vi har kommit mycket längre när vi utvecklar oss, genom att känna friheten i allt.

Men även klä oss som vi vill ,genom att kvinnorna tjejer och barn i Sverige gillar att visa sig fin ,när de köper fin bikini eller baddräkt. Nu har det kommit nytt bikinimode eller baddräkt ,och vi går runt och kollar i affären ,eller beställer en fin baddräkt eller bikini på internet. Vi letar överallt den eller den bikini eller baddräkt. MEN VI ÄR ETT ANNAT FOLK SOM NI MÄRKER GANSKA FORT, MEN TÄNKER LEVA SÅ .

OCH INGEN HAR RÄTT ATT SKADA OSS BARA FÖR DET KOMMER GALNA MÄN, SOM ÄR TOKIG, vi är ett annat folk som ni kan se. Tjejer och kvinnor följer modet, nu är den populär. Men även små barnen pyntar mamman med söta badkläder som finns en uppsjö av kläder till barnen.

Men folket passar inte in hos oss,annars måste de ändra om dem genom att kunna leva normalt. Kvinnor och tjejer har baddräkter som får inte ens visa sin kropp. Men då måste folk ändra om tjejer och kvinnor bada som svenska folket gör. MEN HJÄLP DEM ATT LEVA SOM OSS GENOM ATT VARA MED I SAMHÄLLET.

Men mycket tjejer vill visa upp sig ,se sexig ut och vacker och hittar en fin baddräkt eller bikini ,och är noga att följa modet som är idag GENOM ATT VI ÄR ETT ANNAT FOLK.

BURKA, BURQA, SLÖJOR, NIQAB OCH HIJAB. MEN KOMMER FOLK FRÅN EN SVART KULTUR ,SOM PASSAR SÅ LITE IN HOS OSS DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är unnamed-1.jpg

Men vi lever så ,och de kommer från en mörk och svart kultur ,och då får vi problem med männen ,genom att männen är värst när det gäller att skada oss. DÅ FÅR DE LÄMNA LANDET PÅ EN GÅNG. 1 ENKELBILJETT FÅR INTE ÅTERVÄNDA ENS.

När man ser hur de lever ,då fick vi enorma problem. SOM HAR SLÄPPT IN GALNA MÄN. Genom att männen måste acceptera, hur vi lever ,annars kan vi inte ha männen ens i Sverige, då får männen åka hem ,som inte acceptera oss .

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är midsommaren-birgitta-andlig-inspiration.png

Det är bara att ta flyget hem om de inte accepterar vårt levnadssätt. FOLK MÅSTE HÄNGA MED OSS NÄR FOLK KOMMER HIT ,genom att vi är född här, och ska fortsätta med det.

VI ACCEPTERAR BARA TA SEDEN DIT DE KOMMER MEN MÅSTE LEVA SOM OSS ,ANNARS FUNGERAR DET INTE FÖR OSS genom att regeringen har tagit in farligt folk ,och då kan vi inte bo runt dem ,när männen kan utsätta små barn eller tjejer och kvinnor, genom att killarna är farlig ,när ingen tänker längre att börja ändra om kläderna på dem. MEN MÅSTE FÖRBJUDA BURKA, BURQA SLÖJOR SLÖJOR NIQAB

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 75f5822d7c4d9f2b802e4ab02328a782.jpg

Genom att vi är ett annat folk ,som lever som vi vill leva då.

Vi är ett fritt folk ,som kan göra som vi vill.

MEN MYCKET MÄN HAR SKADAT OSS GENOM ATT REGERINGEN ÄR DÅLIG ATT VISA RÄTT. Men ska även fortsätta leva, fast de kommer hit med farligt folk. Men det är inte okej ens ,genom att ingen tänker på oss ,och förbjud burka och heltäckande kläder. FÖRBJUD BURKA, BURQA, NIQAB SLÖJOR. Genom att leva som oss såklart, och mycket män är farlig när de skadar barn och hela familjen blir sjuk. Men ser dålig uppfostran när killarna skadar kvinnor och barn och tjejer.

MEN VI LEVER ETT ANNAT LIV. VI HAR ANDRA KLÄDER GENOM ATT VI LEVER ETT ANNAT LIV. Vi kan klä oss som vi vill fritt val ,att klä oss vacker genom att vi lever ett annat liv ,än folk som kommer hit. Men har kommit mycket längre, än folk som bär BURKA, SLÖJOR NIQAB, BURQA OCH HIJAB.

Men även männen tar oss ,och skadar oss ,som kommer från deras knäppa kultur, som ingen fattar vart de kommer ifrån ,när de kör med gruppvåldtäkt på löpande band. MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER ,GENOM ATT LEVA SOM OSS ,DÅ KAN VI LEVA UTAN EN MASSA PROBLEM DÅ.

Vi lever ett annat liv ,men barnen blir även skräckslagen när regeringen inte fattar vad de gör mot små barn ,som ser spöken de möter då. Men får gå en annan väg när möter burka, burqa, och niqab. Genom att regeringen har dragit in galna människor ,när ni ser hur folk ser ut ,som bär burka ,att de passar inte in i vårt samhälle när folk kutar med burka, niqab och burqa. Vi får problem med männen som kan inte låta bli oss GENOM ATT REGERINGEN MÅSTE FÖRBJUDA BURKA OCH BURQA NIQAB ,NÄR DE KOMMER HIT.

GENOM ATT DE SÄGER JA TILL ETT FOLK, SOM ÄR FARLIGT FÖR OSS, GENOM ATT DE RESPEKTERA INTE OSS.Kan inte leva här när de inte kan ändra om dem. Lever man här ,då måste även de släppa sin hemska kultur, och leva med oss. Men annars kan vi inte bo nära dem, genom att lära dem leva ett normalt liv när de kommer hit.

VI KRÄVER DET ATT DE LEVER ETT NORMALT LIV NÄR DE KOMMER HIT.

MEN FOLK HAR HOPPAT AV BUSSEN AV SKRÄCK NÄR DE SITTER EN MASSA SOM BÄR BURKA, NIQAB OCH BURQA. Hon blev så himla rädd när hon såg satt på bussen. Men bad chafffören stanna bussen. Men hon hoppar av bussen av skräck, hon såg bara ett par ögon som tittar på henne. Hon tog bussen ,genom att hon har problem med bilen. Hon lånar en bil eller försöker laga sin bil hon tar aldrig bussen igen. Hon var så skräckslagen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c641276d3cc68e87b0eae685bf2e470c.jpg

MEN SKREV TILL REGERINGEN OM BURKA, ATT DE MÅSTE FÖRBJUDA BURKA, och berättar hur rädd hon blev när hon tog bussen. Men det är längesen.

MEN REGERINGEN ÄR SÅ HIMLA SEG OCH SÄTTA IGÅNG OCH SKYDDA OSS.Regeringen är så himla seg ,när man ser Danmark har sagt NEJ till Burka, men då måste även andra länder hänga med ,genom att hjälpa varandra då. Norge är lite dålig när det gäller burka. Yasmine tycker att Danmark är mycket bättre att göra rätt då. Jag pratar med min dotter om det. Jag har barnbarn som är rädd om dem. Men skrev till regeringen som är så himla seg att agera nu. Jag vill att det händer någonting nu. NÄR VI HAR FARLIGT FOLK SOM KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKT. MÅSTE LEVA SOM VI LEVER NU.

Jag har inte mött folk som bär burka, som tur är genom att jag vill inte möta ett par ögon som tittar ut. Men ser spöken och ser hemsk ut. Vi har inte så knäpp kultur ,som gömmer ansiktet då. Jag brukar prata med folk som sett dem ,men frågar om dem. Men svarar de går en annan väg ,ser inte så mycket av dem. MEN VILL INTE MÖTA PÅ DEM ENS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nedladdning.jpg

GENOM ATT FÖRBJUDA BURKA, NIQAB OCH BURQA

Men får inte gå efter dem genom att annars får vi problem med allt, och kommer från en hemsk och mörk kultur ,som måste ha Böneutrop,som andra muslimer klarar sig galant utan det, men nu har de tagit in folk ,som även skadar oss GENOM ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER NÄR DE KOMMER HIT. Men ser inte så kul ut ,att möta ser svart och mörka ögon. Vi har inte den mörka kulturen ens. Jag har inte kunnat lagt upp bilder på dem ,genom att jag ryser varje gång jag tittar på bilden. Jag ryser även nu, skräck film.

GUD måste hjälpa folk att leva utan burka. Måste hjälpa dem leva som Sverige.

GUD SER EN MÖRK KULTUR ,SOM FOLK MÅSTE HJÄLPA DEM LEVA NU. Men Sverige är urdålig att hjälpa dem rätt i samhället. Genom att Burka Niqab, Burqa Hijab och slöjor, som landet gör så mycket fel ,när folk kommer från mörk kultur och svart kultur måste lära dem leva ett normalt liv när folk kommer hit.

GUD SER HUR FOLK LEVER ÅR EFTER ÅR. Burka Niqab, Burqa ,Hijab och slöjor. Men dör och ingenting händer för dem. Men måste födas igen i samma hemska land ,genom att de måste göra upp med folk där, och då får de födas där. Men kulturen är fruktansvärt för mycket kvinnor och tjejer, genom att de får inte leva ens när lever i landet där de bär burka Niqab, Burqa Hijab och slöjor. LEVER DEN SVART KULTUR MED MÖRKER NÄR ANDRA GÅR FRAMÅT.

MEN DE LEVER I SAMMA LAND ÅR EFTER ÅR.

Men blir tvungen att visa bilden, men fick städa av mig genom att kunna skriva och visa den. Jag kan må illa av det. Jag delar bilden på facebook genom att förbjuda burka. Men rullar ner bilden från den jag delar ifrån ,genom att jag kan inte se den hemska och skrämmande bild. JAG MÅSTE SITTA OCH SKRIVA, MEN MÅSTE ÄVEN VISA SANNINGEN SOM VAR HEMSK.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-jesus-birgitta-andlig-inspiration.png

JAG SKREV FRÅN GREAT MASTER OCH VARNAR FÖR PROBLEM. JESUS OCH SAINT GERMAIN OCH LADY NADA ,MEN SKREV ÄVEN FRÅN ÄRKEÄNGLAR 2014. Jag lade ut på bloggen och varnar om ekonomin.

Men även att landet får problem med kvinnor och tjejer som täcker sig. Vi kommer få så mycket problem då. Men satt och skrev i omgångar från dem. Hur landet kommer förvandlas om vi säger JA till dem. Vi kommer få ett land i problem ett mörkt och svart land. Men ingen har lyssnat kolla på landet idag. LANDET HAR BARA PROBLEM ,MEN DE SÅG FRAMTIDEN FÖR SVERIGE.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9great-master-saint-germain-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN SAINT GERMAIN SA, ATT SVERIGE VAR PARADISET PÅ JORDEN. HAN KALLAR DET SÅ. MEN DET KOMMER FÖRVANDLAS ,OM VI KAN INTE STÅ EMOT PROBLEM FOLK, DÅ, FÖRLORAR VI LANDET ,OCH HAMNAR I SOPOR. Jag minns Saint Germain kallar SVERIGE FÖR EDENS LUSTGÅRD SW EDEN.Jag ser från han ,att han hade rätt. Men idag har vi fått ett land i sopor, som han såg framtiden då. Genom att de kan se framtiden såklart. Vi har inte kul land som han varnar för. Men såg framtiden hur Sverige skulle förvandlas till sopor. LANDET HAR FÖRVANDLAS TILL SOPOR.

Jag fick börja tidigt att skriva när bloggen kom till världen.

Jag såg innan bloggen kom till världen. Men fattar inte då hur det ska gå till när Ashtar sa till mig, att en dag ska du sitta och skriva på internet. Det fanns ingen blogg på den tiden. Jag måste göra hemsida eller hur ska det gå till. Jag höll på med hemsida bygga en egen hemsida. Jag kliar mig i huvudet hur ska det gå till. Jag fattar ingenting när han pratar om internet genom att allt var så lite utbyggd på den tiden. NU KAN JAG SKRIVA OCH LÄGGA UT GENOM ATT JAG HAR JOBBAT MYCKET MED MIG SJÄLV. ÖPPNAR UPP ALLT TILL GUD.

JAG MINNS NÄR FOLK VAR SÅ HIMLA RÄDD ATT JORDEN SKULLE GÅ UNDER. Folk levde i skräck att 2012 skulle jorden få problem med allt. Men folk var så himla rädd på den tiden ,att jorden kommer gå under. Folk hade läste böcker, och räddare blev folk att jorden skulle gå under. Jag har även läst böcker, men påverkas såklart av allt folk skrev.

JAG FICK SITTA OCH SKRIVA MYCKET PÅ BLOGGEN OM ALLT. MEN HADE EN ANNAN BLOGG ,SOM JAG SKREV FRÅN. Men fick skriva och lugna folk. Men satt varje år innan 2012. Men varje år närmar sig 2012. JAG FICK SÄTTA MIG VARJE NYÅRSAFTON INNAN TOLVSLAGET. Men skrev från Jesus ,men kände mig orolig även jag när jag skrev från Jesus.

MEN 2012 SKRIVER JAG IGEN NYÅRSAFTON ,MEN SER ATT JORDEN FICK SIG EN SMÄLL. MEN GICK INTE UNDER SOM FOLK VAR RÄDD FÖR. Jag ser att jorden åker baklänges. Men jorden är svart och åker in i ett hörn. Men stannar ett tag, men rullar framåt igen. Jorden rullar så sakta framåt men stannar sen. Men jorden har enorma problem och svart är jorden ,som kommer från folk som måste rädda jorden såklart.

MEN EFTER ETT TAG DÅ TRÄFFAR JAG GUD OCH HAN SÅG VAD JAG SÅG OM JORDEN.Men han såg problem med jorden, som kommer från alla utsläpp. Han såg att jorden såg hemsk ut. Han visar under jorden. Såg en bil som hängde där. Men halva jorden är svart.FOLK MÅSTE TA HAND OM JORDEN.

MEN PARADISET PÅ JORDEN HAMNAR I SOPORNA ,SOM SAINT GERMAIN VARNAR FÖR SVERIGE FÅR EN RIKTIG SMÄLL.

MEN GÖTEBORG FICK EN HÅRD SMÄLL GENOM ATT VÄSTRA FRÖLUNDA ÄR PARADIS FÖR ÄLDRE MÄNNISKOR. Men har köpt till och med lägenheter ,som är perfekt för dem att bo där. Men bor nära allt ,men tar bara hissen ner så är de där. Men har det bra där när folk blir gammal. Men torget är byggt i flera våningar och kan lätt handla mat kläder eller andra saker då. Det finns allt där behöver inte ens åka in till stan. Men finns så mycket affärer ,som äldre lätt kan handla de ska ha. Men finns för allt där. MEN ETT PERFEKT STÄLLE FÖR ÄLDRE.

MEN REGERINGEN KAN INTE TÄNKA ENS FÖRSTÖR FÖR GAMLA MÄNNISKOR ,DET SMÄLLER RUNT DEM ,SOM VAR ETT PARADIS FÖR GAMLA MÄNNISKOR. DET ÄR FULLT MED BILBOMBER RUNT DEM. Som har blivit på modet att det smäller överallt runt dem. MEN VI HAR EN GALEN REGERING SOM FÖRSTÖR FÖR GAMLA MÄNNISKOR. Jag har sett Frölunda torg ,som en bra plats för människor när de blir gammal och trött. Men kan bara ta hissen ner från där folk har sin lägenhet. Men vilket perfekt liv, när man bli gammal slippa åka överallt när de ska köpa en del saker. Jag måste åka både här och där ,men de tar hissen till alla våningar. Men även rulltrappan mellan våningarna. Men allt finns där ,och när de blir gammal ,men enkelt liv för dem. Folk måste be allt folk om hjälp när de ska handla.

REGERINGEN HAR TAGIT IN KNÄPP FOLK ,SOM BRÄNNER BILAR OCH FÖRSTÖR, har de inget annat att göra än att tutta på bil efter bil. Som lilla landet har problem med gruppvåldtäkt och bilbomber ,vi kan inte räkna upp hela listan av förstörelser. MEN REGERINGEN VILL NOG HA KUL MED OSS. NÄR DE SER INTE FARAN ATT TA IN FARLIGT FOLK TILL SVERIGE SMÄLLER RUNT FOLK IDAG.

Men regeringen förstör för äldre människor som även köpt lägenhet ,och bor perfekt Västra Frölunda. Men har byggt ett område där äldre kan bo. Kan bara ta hissen ner så har de fullt med affärer. Kan köpa allt där genom att torget är byggt så. MEN ÄLDRE KAN LEVA DÄR ,OCH LÄTT ATT HANDLA BEHÖVER INTE ÅKA IN TILL GÖTEBORG. Men såg gamla människor som tog hissen ner till torget. Kan handla en massa där. Jag såg folk ,som gick med rullator ,men även folk som har rullstol kan bo där ,genom att torg är byggt med hiss och kan ta hissen till olika våningar när de ska handla. MEN FATTAR INTE VAD REGERINGEN GÖR NU. NI FÅR FLYTTA BORT ALLA FARLIGA MÄNNISKOR, SOM SKADAR DEM. DE SKA BO DÄR FOLK SOM LEVER DÄR

DET FINNS MATAFFÄR OCH KAN KÖPA KLÄDER I SÅ MÅNGA BUTIKER Vi kan inte räkna upp allt, men ingen behöver åka in till stan att handla. Men finns allt restaurang och fik ,och såg gamla kvinnor kom och skulle fika, genom att det är en perfekt värld för dem som är gamla, och orkar inte med allt. Men tog hissen ner och en del bor där och har köpt dyra lägenheter ,genom att bo nära till allt, som ingen inom regeringen har en hjärna ,att tänka med hela Västra Frölunda håller på att förstöras nu ,genom att regeringen sätter dit folk från andra länder. TAR INTE HÄNSYN TILL ÄLDRE MÄNNISKOR.

Det är bilbomber är en svana idag. DET ÄR HIGH CHAPARALL SOM ÄR EN VANA I VÄSTRA FRÖLUNDA, FOLK KAN INTE BO KVAR DÄR Men har förstört Västra Frölunda bit för bit. Men folk har köpt dyra lägenheter genom att bo nära till allt. Min dotter Nathalie och barnbarnen fick fly från västra Frölunda ,genom att de såg att de levde farligt, men måste flytta från stället, men hitta en mer trygg plats att leva på. Men minns de byggde dyra fina lägenheter där ovanför affärerna. Men folk sålde även husen för att bo nära allt. Men lägenheten var dyr att köpa.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpg

MEN ÄR SÅ HIMLA ARG PÅ REGERINGEN SOM SÄTTER DIT FARLIGT FOLK. ,som förstör det enka att leva med allt runt sig. Men jag tänkte ibland vilken härlig plats att bo på när man bli gammal och orkar inte ta bilen till allt.

Men tanterna var målad och sminkad ,men hade målat lite fel. MEN TANTERNA SÅG SIG VACKER, men kunde sitta lite fel. Men för dem var det viktigt att gå och prata med folk, men även ta en fika. Jag såg perfekt plats att leva och bo när man blir gammal. Men kunde leva när de blev gammal.

Men mötte tanterna i hissen på väg ner att handla lite grann.MEN EN DEL HADE LAGT HELA SITT LIV ATT BO DÄR, men köpt lägenhet genom att allt är så lättsamt för dem. Men regeringen förstör nu gamlas säkerhet, genom att vart ska gamla damerna ta vägen, som jag såg den gången stod i hissen ,som skulle ner och fika. Men även köper med sig lite mat hem.

Men går och tittar i alla affärer som är enkelt för dem att leva ett bra liv. Men folk har byggt upp Västra Frölunda ,som jag älskar tankesättet allt på torget ,och slipper ta bilen eller spårvagnen när de ska handla. Det finns allt från att köpa sig en ny tv, men parfym eller kläders. Allt för att pynta ett hem. Men behöver inte ens åka till stan genom att torget är byggt så himla bra ,som jag gillar allt när vi gick ner till torget. DET FINNS AFFÄRER FÖR ALLT.

Men har följt Sverige från Göteborg till Östersund. Jämtland som har fått enorma problem som Göteborg, som har lagt pengar på att bo bra när de blir gammal ,som regeringen inte ens tänkt till ,utan sätter dit folk ,som till och med kör med bilbomber. Men tänker regeringen på gamla damerna, ,men även männen ska få leva utan att flytta då??? Men vad gör regeringen nu, de sätter in galningar över hela landet. Det är från Skåne, Stockholm upp över landet FÅR PROBLEM NU.

Men håller på att bli galen och arg när vi ser hur landet håller på att trasa sönder, sen ni tog in galningar. Men även förstör för folk som köpt en dyr lägenhet ,genom att Västa Frölunda är inte billigt att bo. Men de kan sälja sina hus ,genom att kunna leva lite bättre när de blir gammal då. MEN REGERINGEN MÅSTE ERSÄTTA FOLK IDAG.

Men vad tänker regeringen nu genom att ta reda på hur folk lever idag. Men sätt inte in fler folk ,som hackar sönder för folk ,som har varit med och byggt upp landet nu. MÅSTE FÅ ETT STOPP PÅ ALLT TOK REGERINGEN HÅLLER PÅ MED NU.

Men sätt stopp för det ,MEN TRODDE INTE ATT REGERINGEN VAR SÅ GRYM MOT FOLK ,som har byggt upp ett helt liv. Men flyttar och köper en lägenhet genom att allt så enkelt där.

Men inget att tänka med ,genom att jag har varit med och sett förfall efter förfall när jag såg när Hammarkullen byggdes.

Jag var även där och tittar men allt var nytt på den tiden. Jag såg allt fina lägenheter ,som har hamnat i soporna idag. Men folk får även där springa från krig och gängkrig ,som ingen fattar vilka föräldrar som tillåter att barnen får göra som de vill idag, genom att barnen har fått sig en knäpp idag, NÄR FOLK HÅLLER PÅ ATT RASA HELA HAMMARKULLEN.

MEN MÅSTE TA UPP OM STORA RASET, genom att jag såg Hammarkullen byggdes nytt ,som har hamnat i soporna nu. Men gjorde en serie på den tiden SOM HETTE HEM TILL BYN. Men folk flyttar från byn genom nedläggningar eller andra saker, genom att det var ett bondesamhälle ,som bönderna börja få problem på den tiden.

MEN FILMAR ÄVEN HAMMARKULLEN genom att familjen flyttar in till stan, och han fick problem med sin gård. Men ni kan titta på serien Hem till Byn, då förstår ni vad jag såg den gången ,när jag och Ömer var och hälsade på ett par som nyss hade flyttat in där. Men allt var nytt ingen hade ens målat eller förstört då.

Men har gjort film, då kan regeringen kolla på den ,och se hur folk levde på den tiden. 70- till 80 talet ,då kan ni se raset börjar, och hur lander ser ut idag. Men ingen kan knappt bo kvar ,genom att Hammarkullen är fullt med droger och gängkrig ,men vilka föräldrar tillåter det. DET ÄR DÅLIG UPPFOSTRAN NÄR FÖRÄLDRAR TILLÅTER DET Men ni som vill se, hur Sverige har gått sönder ,kan titta på serien Hem till byn familjen flyttar in till storstan. Men allt var nybyggd och fina lägenheter. Jag filmar inte, men vem drömmer om att Hammrkullen skulle hamna i soprona. Jag tyckte det var kul att hälsa på, när allt var så fint och nytt.

MEN VI HAR BRA FOLK SOM FILMAR, SOM FINNS KVAR FÖR EVIGT ,som kan visa upp Sveriges problem ,genom att de gjorde en film om bondesamhället och flyttar in till stan. Jag har sett hela serien genom att jag älskar den serien bra skrivit. Men har bara köpt en del av den. Men var uppehåll, men så filmar de igen. Men har alla delar när de flyttar in till Hammarkullen. Ni kan kolla själv att vi ljuger inte, att landet fått ett enormt problem idag.

Men såg hur hela Göteborg var på den tiden, men ingen kan ens bo där. Men jag åkte till Kortedala ,genom att hälsocentralen låg där. Jag hade nyss fått Yasmine 1983 föddes hon till världen min vackra dotter. Jag åkte till mödravårdscentralen och såg hur det såg ut då. Men var även ner sen jag hade flyttat hem ,och hälsar på folk som bodde i Kortedala ett fint område med natur, som var en härlig plats att bo.JAG SÅG HUR DET SÅG UT PÅ DEN TIDEN ,när jag hälsar på folk i Kortedala. Men älskar att bo där genom naturen och allt annat där.

Men pratar med Monica måste flytta ,men vad synd säger jag. Men vi kan inte bo där, genom att hon blev utsatt för somalierna ,höll på att bli sjuk. Men kastar ur sig en massa fult till hennen ,när regeringen ska hjälpa folk men kan inte sköta sig ens. Det blev bråk med somalierna ,som svenska folket fått det kul idag. Men hör hela tiden, att folk är så sjuk och rädd idag ,när regeringen tar även in farligt folk somalier. VI HAR INTE ETT TRYGGT LAND IDAG NÄR DET BOR SOMALIER HOS OSS.

Monica och Ivan fick flytta från Kortedala ,men lägga sig på en dyr lägenhet ,genom att ingen kan bo där, och ser hela Sverige håller på att går sönder bit för bit idag. Vi måste hjälpa folk ,men så kör folk oss i backen. MEN SKA ENS BO KVAR I LANDET NÄR DE KAN INTE SKÖTA SIG ENS. Men när ska regeringen fatta att det går inte blanda en del folk ,genom att folk är galen och sjuk idag ,från en regering som fattar ingenting.

Men fortsätter hos Jonas ,nu är han omringad av somalier. Han håller på bli galen nu. 15 svarta män som skrek och hade kul. Men regeringen måste betala flytt, och även betala hyran de får lägga sig på. Jag har pratat med folk, och folk är rädd idag. JONAS HÖLL PÅ ATT BLI GALEN NÄR HAN KAN INTE LEVA ETT NORMALT LIV LÄNGRE. Men hade flyttat in under han och bredvid bor somalier ,som kan inte bo bredvid ens. Nu hade svarta flyttat in, som är inte så tyst av sig. Han får sin musik förstörd ,genom att han är som oss måste ha tyst. Men svarta höll låda ,och kan inte koncentrera sig. Det såg ut som de eldar i lägenheten. MEN VILKEN HÄRLIG REGERING VI HAR . KAN FLYTTA IN SJÄLV NÄR DE FÖRSTÖR HELA TIDEN.

REGERINGEN BOR BRA SÅKLART.

Men ska vi ha ett land så???

MEN DÅ BJUDER SVENSKA PÅ SIG GENOM ATT VI MÅSTE HJÄLPA FOLK FRÅN KRIG. Men vad gör folk som kommer hit?? Folk kör rövarliv men har de inga föräldrar ,som har uppfostrat sina barn ,när de kör rövarliv high chaparall i hela landet håller på att hackas sönder idag.Men måste hjälpa folk från krig ,men sen kan de åka hem ,genom att de ska även bygga upp sitt eget land, och inte fly. Men ibland då kan det bli för mycket bråk och krig ,och då måste länder hjälpa dem.

Men männen har även bränt unga kvinnor till döds. MEN ALLA KAN SE VILKET GALET FOLK TOG IN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 24041f18c6122853f6efc150f65756ee-afganistan-middle-east.jpg

MEN KOLLA HUR MYCKET KVINNOR GÅR KLÄDD SOM KOMMER HIT OCH DÅ FÖRSTÅR NI VILKA PROBLEM VI FICK.

Men svenska folket måste även överleva idag . MEN SÄG NEJ TILL BURKA NIQAB BURQA

MEN NI SER HUR NÄLDEN HAR BLIVIT IDAG GENOM ATT FOLK ÄR OMRINGAD AV FARLIGA MÄNNISKOR IDAG

,SOM KOMMER BLI SOM HAMMARKULLEN ELLER VÄSTRA FRÖLUNDA ROSENGÅRD ÄR ETT HEMSKT STÄLLE, SOM HAR HACKAT SÖNDER BIT FÖR BIT.

MEN MÅNGA STÄLLEN I SVERIGE HAR PROBLEM IDAG OCH SVENSKA FOLKET KAN KNAPPT LEVA IDAG.

Men vi vill att regeringen skickar hem folk när de skadar oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.