LÄNDERS PROBLEM- COUNTRIES PROBLEM

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nc3a4r-tiden-har-gc3a5tt-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN JORDEN ÄR GRYM IDAG NÄR LÄNDER HJÄLPER FOLK FRÅN KRIG IDAG. Men måste även ta in livsfarliga länder ,som kan skada mycket kvinnor och tjejer och små barn kan bli utsatt av farliga människor ,som ingen kunde tro, när länder öppnar sitt goda hjärta och hjälper folk från krig  och bråk ,att de fick enorma problem med gruppvåldtäkter och våldtäkter.

Men mycket länder tänkte inte på vem de hjälper, att folk skulle skada kvinnor och barn och tjejer när de hjälper dem från krig, ,genom att de har även en lag att hjälpa folk, som svenska folket har en lag ,att hjälpa folk. Men kan inte drömma om att landet blev så skadad och utsatt av galna män, SOM MÅNGA LÄNDER MED OSS MÄNNEN BRÄNNER OCH SKADAR OSS ,SOM KOMMER FRÅN BURKA, NIQAB OCH BURQA OCH KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT VÅLDTÄKT PÅ LÖPANDE BAND, ELLER MÄN SOM BARA KÖR MED VÅLDTÄKT KVINNOR ,BARN OCH TJEJER.

IBLAND ÄR DET FLERA MÄN SOM HAR KUL MED EN KVINNA ELLER TJEJ BARN ,men händer även att barn kan bli utsatt av galna männen ,som i vanliga fall tar en åsna till hjälp, när det drar i dem ,att de vill ha sex. MÄNNEN SER SÅ NER PÅ OSS, VI ÄR SÅ SKITIG FÖR DEM, DÅ KAN GÖRA OSS ILLA.

Men männen är inte som oss GENOM ATT MÄNNEN KOMMER FRÅN EN MÖRK KULTUR ,som vi tror att de kan sköta sig ,när de får inte ha sex innan de gifter sig.

MEN INGEN KVINNA VILL KOMMA HIT, GENOM ATT DE SER NER PÅ ALLA LÄNDER SOM HAR INTE SOM DEM. Men grunden ligger hos mamman mormor farmor ,genom att de lärt dem från barnsben ,hur de ska leva rätt för dem. Men andra länder som inte följer samma som dem, då ser kvinnorna ner på oss, och då följer männen med på samma prat som dem.

MEN GRUNDEN LIGGER SÅ LAGRAD FRÅN DEN MÖRKASTE KULTUR DE TOG IN. Männen lyssnar på mamma sin ,genom att hon har fört vidare sin kultur till männen, men även till sina döttrar hur de ser på oss då. VI ÄR SKITIG OCH SMUTSIG I MÄNNENS ÖGON.

MÅSTE FÖRBJUDA BURKA, NIQAB,BURQA, GENOM ATT ÄNDRA OM ALLA KVINNOR SOM KOMMER FRÅN DEN MÖRKASTE KULTUR.

Men männen är inte som kvinnorna ens. Männen vill ha sex ,som ingen kvinna skulle acceptera ,och lagen för dem är att gifta sig innan de har sex. DET BLIR PROBLEM FÖR LÄNDER, NÄR KVINNOR HAR INTE SOM DEM LÅST KULTUR. VI HAR ÄNDRAT OM ALLT ,OCH VI LEVER INTE SOM DEM.

Men männen lyssnar inte till den lagen har vi sett ,genom att i hemlandet ,då kan flera killar ta åsnan till hjälp ,när de känner de måste ha sex. Men kvinnorna har inte samma intresse som männen har. Kvinnorna får vänta, tills den dag männen får ha sex med henne. LÄNDER DE SKULLE INTE SAGT JA TILL ,GENOM ATT DE SA JA TILL FARLIGT FOLK. ,ELLER ÄNDRA OM KVINNORNA, GENOM ATT DE HAR KRIG. Men måste ändra om kvinnor ,annars är folket farligt att ta in dem genom att männen är livsfarlig att säga JA till.

Men det finns länder ,som tänker inte på vad mamma och pappa säger till dem. Måste gifta dig med den har sett ut då. Men männen söker jobb i andra länder, är mycket bättre än hemlandet. Men så var det för Ömer och mig. Han var bortgift med en kvinna, som familjen hade sett ut till han. Ömer älskar inte sin fru ens ,utan han blev så kär i mig. Men vi fick lida för den hemska lagen de har då. Men han ville att vi struntar i den lagen ,och vi bor ändå ihop, och hans fru i Turkiet. IBLAND TÄNKER INTE MÄNNEN PÅ LAGEN ENS. MÄNNEN STRUNTAR I GAMLA LAGEN.

Ömers pappa flyttar till Tyskland, men han var bortgift, som hans föräldra sett ut. Men han lyssnar inte på sina föräldrar ens ,han hittar en kvinna i Tyskland ,som han levde med hela livet. Han flyttade hem han blev sjuk. MÄNNEN FÖLJDE SITT HJÄRTA.

Men de har den lagen, och jag har sett så mycket killar träffar kvinnor när de kom till Sverige. Men gifte sig och fick barn ,och jag fick barn. Men gick emot sina föräldrar, genom att de lyssnar bara med halva örat. MEN LEVER DUBBELLIV ,som många gör som kommer från Ömers land. Genom att de får inte välja som de vill, men då väljer leva dubbelliv ,tills en dag kvinnorna får problem, genom att föräldrar vill att de gifter sig med den sett ut.

Men det har varit mycket bättre att männen gjort så.

MEN TRODDE ATT MÄNNEN GJORDE SÅ NÄR DE KOM TILL TYSKLAND. Men tji fick jag då. Men synd att männen är snäll och smart ,när männen kan lämna fruktansvärd kultur, genom att männen är mer framåt när man ser den biten.

Men gör så himla fel med gruppvåldtäkt .som jag blev så himla chockad av. Men vad har hänt nu. Jag trodde det var glada män, som skulle slippa den hemska kulturen de kommer ifrån. Jag vet att mycket män får lida, genom att landet de kommer ifrån har inte som oss. Men männen vill ha kul ,som jag trodde att de träffar kvinnor som förr i tiden. Männen får ha kul, som är mer normalt ,ÄN VAD MÄNNEN GÖR IDAG GRUPPVÅLDTÄKT, men då trodde jag att fan har kommit till världen.

Männen kommer från den djupaste grund de kan komma ,svart i hela kroppen och mörk. JAG HAR MÖTT PÅ MÄN ,SOM KAN TITTA PÅ KÄRLEKSFILMER MED MIG. Men sorg i filmen den fick inte den, och tvärtom, genom att kulturen finns det även sorg, och såg mycket kärleksfilmer med Ömer. Han lånar från folk. Jag gillar dem. Men har kärlek med sig. VI TITTAR PÅ MYCKET FILMER OM KÄRLEK.

Jag har inte mött på det regeringen tagit in. Kunde inte ens drömma om att männen var så knäpp och mörk i kroppen ,som ser bara svart i dem. Men skriver inte ord jag vill ,men hemsk och svart ,så man tror att de kommer från den mörkaste avgrund. JAG FATTAR INTE ÄN IDAG, VAD DE TÄNKER MÄN SOM BARA VILL SKADA KVINNOR, TJEJER OCH SMÅ BARN FICK PROBLEM MED GALNA MÄNNEN.

BRÄNNER OSS ,MEN NI HÖR VART MÄNNEN KOMMER IFRÅN.

MENNEN ÄR INTE ENS KUL ATT SE när männen är inte ens smart och lever normalt liv ,som folk jag lärde känna. Genom att båda har problem får inte ha sex innan de gifter sig.

Men då kan de söka kvinnor på normalt sätt och ha kul och kanske blir även kär i dem. Men även snäll mot dem. MEN SER ATT MÄNNEN VAR INTE SÅ SMART ,SOM JAG TRODDE DE VAR DÅ. MÄNNEN VAR KOLSVART I KROPPEN ,KOMMER FRÅN DEN MÖRKASTE JAG MÖTT PÅ. ALDRIG SETT SÅ HEMSKA MÄN SOM GÖR SÅ. SVART KULTUR. SOM INGEN SKA TA INOM GRÄNSEN ENS.

Men insett att männen är krupp farligt folk, som kommer från en sån svart kultur, som bränner oss och gruppvåldtäkter och våldtäkter på löpande band. Men folk som gör så, DÅ ÄR MÄNNEN KOLSVART MED STÄNGT HJÄRTA ,när de gör det, annars har männen öppnat sig ,och haft kul med kvinnor de möter på. Kanske även bli kär ,som är konstigt alls, eller så har de så stängt hjärta ,men då kan de inte ens vara i landet, bara i sitt hemland.

Genom att de kan sig själv föräldrar som styr över dem, och då är det bästa för dem, att stanna kvar när de skadar oss så mycket, då är det bättre att de kommer inte till länder ,som har inte som dem. MÅSTE SKICKA HEM MÄNNEN NÄR SKADAR KVINNOR OCH BARN OCH TJEJER, OCH DET SPELAR INGEN ROLL OM DET ÄR KRIG.

Men under tiden går det bra med en åsna, tills de får gifta sig. Men då kan de ha sex med en kvinna. Men under tiden får de vänta att ha sex ,men tar åsnan till hjälp. Men drar inte av sig som en del killar kan göra ,utan tar åsnan till hjälp.

Men länderna är inte som oss. Därför fick vi problem.

MEN SVÅRT ATT SÄGA JA TILL LÄNDER SOM ÄR INTE SOM OSS.

 Vi kan gå ut och ha kul med männen ,men de har inte den lagen, SOM KOMMER FRÅN BURKA,BURQA, NIQAB FOLKET. De får inte ens se åt män, men männen tar en annan hjälp idag. Men därför såg vi att en del länder hade ökat gruppvåldtäkter så enormt ,men även i Sverige har ökat ,och är skadad som kommer från när vi sa JA till burka, burqa, niqab och folket ,då fick vi problem som andra länder fick problem då.

JAG TRODDE MÄNNEN VAR NORMAL OCH VAR SOM MÄN JAG LÄRT KÄNNA GIFTER SIG MED EN SVENSK. NORMLA MÄN. SNÄLLA MÄN KUL MÄN.

Men var så himla dum och trodde att det var män från min tid när Ömer kom på den tiden. Han är kurd och kommer från Turkiet. Vi var ute och hade kul på den tiden. Men så dum var jag när jag kände glädje bland männen, Yes nu fick de lämna landet ha lite kul. Men trodde männen skulle ha kul som vi hade på den tiden. En del gifte sig med en svensk kvinna. Men Ömers pappa han levde ihop med en tysk kvinna. Men trodde att männen var som dem. Men tji fick jag ,men fattar inte vilka galna män de har tagit in då. Men har inte upplevt så hemska saker som nu. Jag kunde leva bland männen. MEN VAD HAR REGERINGEN TAGIT IN FÖR MÄN IDAG.

Men såg när Tyskland fick plötsligt problem med gruppvåldtäkter våldtäkter ser 1000 glada män klev av i Tyskland. Men var så lycklig att komma dit. MEN MÄNNEN KOM FRÅN BURKA, BURQA,NIQAB

Men vad händer med Tyskland, en massa GRUPPVÅLDTÄKT men fattar inte vart kommer det ifrån.

MEN DET KOMMER FRÅN BURKA,NIQAB , BURQA SOM HAR ÖKAT I TYSKLAND. Men de såg att de hade ökat ,som de fattar inte vart det kommer ifrån en massa gruppvåldtäkter våldtäkter ,som har inte haft så mycket av förut.

Men nu ska Tyskland vara snäll och hjälper även män ,SOM KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKT. Men Tyskland kunde inte fatta den ökningen gruppvåldtäkter våldtäkter ,men vi fattar det såklart, genom att Tyskland sade JA till män ,som kör med gruppvåldtäkter, genom att de har åsnan de kommer ifrån ,och kan vara flera män på en åsna.

Men Tyskland fick smaka på den åsnan.  Men galna männen som måste ha sex tar kvinnor och tjejer och barn idag. Männen är så lycklig, som vi kände in genom att de slipper åsnan UTAN TAR KVINNOR OCH TJEJER NU.

Men då fick tjejer och kvinnor bli utsatt för gruppvåldtäkter och våldtäkter ,genom att männen tackar landet för den biten ,genom att de är så himla less på att ta en åsna, men då fick de kul med tyska tjejer och kvinnor . Men barnen ryker med, och kan bli så skadad av män, som kör med gruppvåldtäkt. MÄNNEN ÄR HÅRDA MÄN INGA MJUKA HÄNDER HOS DEM, DE ÄR GALNA MÄN.

Det lägger inte mjuka händer på kvinnor och barn ,som blir utsatt för gruppvåldtäkt slår kvinnor och barn ,och del kan till och med bli bränd till döds.

  Tyskland fick enorma problem med gruppvåldtäkter våldtäkter, genom att sade JA till farliga män, som inte kan respektera kvinnor och tjejer, genom att de tar åsnan i vanliga fall, när de vill ha sex.

Men kommer till ett land som Tyskland, då fick tjejer och kvinnor enorma problem. MEN MYCKET MÄN KOMMER FRÅN BURKA, BURQA, NIQAB FOLKET. Men får inte ens visa tån hos en del kulturer, men Tyskland har en annan lag att visa sitt ansikte, men även lättklädd som vi går idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 24041f18c6122853f6efc150f65756ee-afganistan-middle-east.jpg

Men i männens land de ser knappt en kvinna avklädd ,som när de kommer till länder där vi lever ett fritt liv. Men då får vi problem ,men vart ska de skicka männen, som inte kan låta bli oss? Genom att det är farligt att säga JA till dem.

Men kolla hur Sverige fått det vi är sjuk, som Tyskland ,men ingen kan respektera oss ,men kör med gruppvåldtäkt ,som hela löpsedeln var full med den gången.

Men vad har hänt ,vad är det för knäppt folk regeringen sagt JA till ,som inte kan sköta sig ens.

Men hjälper män från krig ,men då får vi problem, genom att männen verkar vara blind ,när de ser att vi hjälper dem. Men kör med gruppvåldtäkt och våldtäkt ,men även bränner unga kvinnor till döds.¨

MÄNNEN TACKAR SÅ GENOM ATT SKADA OSS, DÅ SKA VI ENS SÄGA JA TILL FOLKET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nedladdning.jpg

MEN KOLLA HUR MYCKET KVINNOR GÅR KLÄDD ,SOM KOMMER HIT OCH DÅ FÖRSTÅR NI VILKA PROBLEM VI FICK.

Men ska vi hjälpa så vidriga människor ,som bränner och kör med gruppvåldtäkt ,våldtäkt. När regeringen såg, den första gruppvåldtäkt ,då skulle ni se ,att nu har kvinnor enorma problem till och med små barn. BÖRJA KOLLA IGENOM FOLK DÅ, OCH SÄG INTE JA TILL FLER GALNINGAR DÅ.

VI KAN INTE HJÄLPA FOLK FRÅN KRIG NÄR DE GÖR SÅ.

Men även kvinnor som är 90 år får springa idag, men då har vi en farlig regering ,som inte fattar nu ,säger vi inte JA till mer galna män ,genom att vi får springa från dem idag. HAN VAR SVART KILLE SOM VÅLDTOG 90 ÅR. Men svarta män kan ta kvinnor när de måste ha sex. Men våldtog kvinnan vid Hornsbergskyrkan. Kyrkan ligger på Frösön Jämtland där jag bor. Jag kan inte vara kvar så länge till då. Men svarta tar gamla människor, som trodde det var inte sant. Folk har höjt på ögonen 90 år, men är männen så galen 90 år. Men svarta män får vi inte vara förvånad,de kan ta när de vill ha sex. Men vilken kul regering vi har. Men för dem spelar ingen roll om kvinnor är 90 år, det spelar ingen roll när de ska ha sex. Åldern för dem har ingen betydelse. MÅSTE SÄGA NEJ OCH BÖRJA SKICKA HEM FARLIGA MÄNNEN NU.

Men förr, då hörde man inte talas om gruppvåldtäkt våldtäkt ,som fanns så lite av. Men gruppvåldtäkt det kom när regeringen tog in farliga män, som kommer från så mörk kultur ,genom att kvinnor och männen måste gifta sig, innan de har sex ,och då får vi lida av det, genom att de har en knäpp kultur.

 Men då ska de låta bli oss, genom att ändra om dem, och säg inte JA till mer galningar genom att kolla upp dem nu. Genom att vi har fått nog med galna män idag. SÄG NEJ NU.

MEN PÅ MIN TID HADE JAG OCH ÖMER KUL ,men han är muslim, men även andra män runt honom. Vi hade kul på den tiden, men inget tok som nu.

Men jag fattar inte när jag såg gruppvåldtäkter genom att jag har levt bland muslimer ,men aldrig så galna män har jag sett. Vi kunde gå fika och äta ihop, men även levde som par, men mötte ingen galning som nu. VAD HAR REGERINGEN TAGIT IN DÅ? BURKA SÅKLART NIQAB BURQA , SOM SKADAR OSS SÅKLART. MEN KOLLA PÅ HUR KVINNORNA SER UT.

VI HAR SVARTA SOM TAR VAD SOM HELST VÅLDTAR OCH KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER

DET HÄR HÄNDE MITT PÅ DAN. Svarta kan ha så mycket energi i sig. Men kan inte stoppa den energi de känner. Vi ser att det rusar i killen. HAN ÄR KOLSVART. Men står och stampar genom att energin rusar i han. Men han vet inte vart han ska ta vägen med energin ens.

Men rusar och rusar i han. Men hans varta kropp stannar av ett tag,MEN SER EN KVINNA LÄNGRE BORT. HON ÄR 90 ÅR. Hon var gammal och 90 år. Men ser hon sitter i en rullstol. Men killen kan inte stoppa sin energi. Han börjar gå mot henne. Han försöker slå sin snopp, men tittar på kvinnan hela tiden. Han tittar runt sig, så ingen ska upptäcka han.

HAN VEVAR MED SIN SNOPP HAN DRAR I SIN SNOPP. Han är inte så gammal. Han är ung, men för han spelar ingen roll när det rusar i han. HAN MÅSTE HA SEX. Han står och stampar med sina fötter när energin drar igång. Men kommer från ett svart land, som har inte den kulturen vi har. Han tänker inte som oss ens. Killen lägger sin hand över sin snopp ,han har inte den utveckling som vi har.

MEN VARFÖR HJÄLPER REGERINGEN HAN TILL SVERIGE ,GENOM ATT HAN ÄR TILL OCH MED FARLIG FÖR OSS. Men regeringen har inte kollat upp länder, som kan till och med vara livsfarlig för oss. Han kommer från ett underutvecklat land. Han försöker sätta igång sin snopp. Kvinnan har kläder på sig. Hon var även överviktig stor kvinna. Hon sitter i en rullstol.

Han vill helst av allt ta henne bakifrån, genom att han är van sex så. Han kommer från ett ställe, sex bakifrån. Hon har inte som han kommer ifrån. Han försöker vända på kvinnan. Han måste ta henne bakifrån. Männen är lite underutvecklad än vi. Folket lever så. Men passar inte här ens. Han kan vända på henne tillslut. Han tar henne bakifrån. Han fick jobba med det genom att vända på henne. HON BLEV SKADAD AV REGERINGEN TOG IN FOLK FRÅN HANS STÄLLE ,DET ÄR FARLIGT FOLK. SOM LEVER INTE SOM OSS ENS.

JAG VET ATT GUD HAR RÄTT OM FOLK SOM ÄR SÅ UNDERUTVECKLAD. DET ÄR BYGGD PÅ EN SANN HISTORIA NÄR JAG SÅG FILMEN. Men är inte som oss ,men leva så det kan inte jag. Men hon blev kär i en kille, som kom från ett ställe som levde så knepigt. Han var svart killen. Jag vet att det är sant, sett det från teve. Han levde i en by, att killen ville bara ha sex bakifrån. DET ÄR BYGGD PÅ EN SANN HISTORIA.

Hon fick inte ha rätt sex med honom. Han ville bara bakifrån. MEN MÄNNEN GÖR SÅ MED SINA KVINNOR ,OCH ÄR ÄVEN VAN DET. gör så med sina kvinnor i sitt land. Men har en knepig sexakt. Hon lämnade landet ,genom att hon kunde inte leva med mannen ens.

Han sov även själv, men när han skulle ha sex ,då träffas de. Men på hans sätt. MEN HAN VILL ALDRIG SOM OSS BARA BAKIFRÅN. Men så har folket sex Nu har kommit till Sverige. Men ingen kul man att möta på. Det finns en plats i Afrika ,som har det så. Men konstigt att de flyr hit till Jämtland. MEN REGERINGEN HAR VÄRLDENS KLAVERTRAMP NU. Men skicka hem han. Men folk som lever där kan inte så mycket om saker och ting. Men för oss är han knäpp som lever så. Men bättre att han lever i sitt hemland ,än att skada oss. HAN ÄR SVART I HUDEN.

Men fattar inte än idag vilka män regering sagt JA till ,som såg aldrig på den tiden när jag och Ömer var ute då. Men männen träffar kvinnor och levde med dem. Men även pappa till Ömer han levde i Tyskland med en kvinna, som han älskar. Men frun bodde kvar i Turkiet. Folket fick inte välja själv, men därför gjorde männen så. Han valde i Tyskland en kvinna att leva med, som han älskar.

Men fattar inte vad regeringen sagt JA till, men fattar inte än idag, genom att vi gick ut och hade kul med män från andra länder.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka_thumb3.jpg

BURKA,BURQA, NIQAB Men nu får folk springa från galna män, som skadar oss och bränner kvinnor ,som har aldrig varit med om förut så galna män, som regering tagit in. Vi kan inte ens leva idag, men galna männen har spritt ut sig i många länder, genom att länder har krig ,och då kommer även galna män med, som inte ens får visa tån, och ansiktet.

 Men kan inte säga JA till dem, när de inte kan sköta sig ,TA SEDEN DIT DE KOMMER, genom att skydda oss ,vi lever inte som dem ens. Men måste ta seden dit de kommer, genom att få slut på gruppvåldtäkter och våldtäkter, som kommer från en svart och mörk kultur, genom att kvinnor visar sig inte ens.

Men då har de ingen rätt att hoppa på oss ,genom att de lever i så hemsk och mörk kultur, DÅ SKA REGERINGEN TA ETT KRAFTTAG OCH FÖRBJUDA BURKA, NIQAB,BURQA ,DET FÖRSTA DET GÖR ,GENOM ATT DE ÄR LIVSFARLIG ATT TA IN DÅ, som täcker sig ser ut som spöken för små barn i vagnen. Folk måste klä sig som oss genom att passa in i samhället. Barn är van att normalt folk ,men folk som ser ut som burka ,då blir barn jätterädd att leva med den hemska mörka kulturen.

Men möter på spöken och många kan bli så himla rädd, men ser skräckinjagande ut för små barn. MEN FÖR BARN ÄR DET FRUKTANSVÄRT ATT SE SPÖKEN, SER SRKÄCKINJAGANDE UT. JAG ÄR VUXEN ,MEN SER HEMSK ATT MÖTA DEM ,OCH FÖR ETT LITET BARN ,ÄR VÄRRE ÄN VUXNA. Jag skrev nyss om hon som fick hoppa av bussen. Hon var så rädd och skräckslagen ,och måste hoppa av bussen på en gång. När hon såg en massa burka på bussen, hon bad han som körde bussen stanna bussen på en gång. Hon fick ont i magen och en inre stress stanna bussen måste av.

Men hur tror ni barn känner det?? SAMMA SOM HON. Men har till och med skrivit till regeringen om händelsen med henne. Men inget händer än. Men vi har en svag regering ,som kan inte hjälpa folk ens. Sur på dem. Jag skickar inte till alla som synd var. Men skrev till Sverigedemokraterna tänkte de kan ta den biten. Jag skrev allt vad som hänt med henne. Hon var gammal ,men barnen blir ännu mer rädd än hon ,när de möter på svarta spöken.

Men hon tar inte bussen igen. Men vuxna är rädd. Men hur tror ni barn känner som sitter i ett litet barn när vuxna blir så rädd. Men folk går en annan väg genom att slippa möta dem. Men ska ha en sån fruktansvärt regeringen som fattar inte att folk kan inte leva med dem. MEN MÅSTE FÖRBJUDA BURKA, BURQA NIQAB. Barnen får ont i magen och oro men ska ha det så. Skadar barnen nu vi ser hur barn pekar mot ett svart spöke och känner oro i magen. Men vad är det för hemskt spöke de möter på. Barn kan även sova dåligt genom att burka folket ser så skräckinjagande ut, och barn kan få dålig sömn som inte regeringen fattar ordet FÖRBJUD BURKA, NIQAB BURQA ,NU PÅ EN GÅNG

MEN ÄVEN JAG GÅR EN ANNAN VÄG GENOM ATT BURKA BURQA OCH NIQAB SER LÄSKIG UT ,ATT MÖTA SKRÄMMANDE KVINNOR I SAMHÄLLET.  Jag har pratat med folk som lever nära dem. Hur gör ni då?? Men går en annan väg ,men vill inte möta ,den svarta hemska kulturen ,genom att de ser skrämmande ut. JAG SER BILDEN, MAN VILL HELST INTE SE DEM I SAMHÄLLET, GENOM ATT INGEN ÄR UPPVUXEN MED NIQAB OCH BURQA BURKA.

Men fick hoppa av bussen genom att det satt fullt med burka när hon skulle in till stan. Men blev så himla rädd ,men tar bilen idag ,ingen mer buss för henne. MÅSTE FÖRBJUDA BURKA, NIQAB,BURQA

MUSLIMSKA LÄNDER HAR SAGT NEJ TILL BURKA. Jag pratade med en kille ,sa det är maffian folk som bär burka. Han kommer från Algeriet. Men även Ömer min förra man, han avskyr burka, som svenska regeringen gör lite kul för folk ,då kan de knappt leva folk idag, när ni har svårt att trycka på NEJ till burka, då slapp vi springa från galna männen, men så länge vi har en galen regering ,som inte fattar ta seden dit de kommer ,som SD står för.

 MEN DÅ ÄR SD FRUKTANSVÄRD OCH HEMSK TA SEDEN DIT DE KOMMER ,men vad hemsk regering vi har, som bara kan säga så. MEN TA SEDEN DIT DU KOMMER ,GENOM ATT DU MÅSTE ÄVEN ÖVERLEVA ,GENOMA ATT FRUN HON SITTER HEMMA I HEMLANDET.

Men när folk kommer hit som bär burka, niqab, burqa, vad tänker en del inom regering då?? Men måste överleva när de bor här ,eller så gör det enkelt ,och skickar hem när kriget är slut ,genom att inte hjälpa utsatta kvinnor rätt i samhället, ,som så mycket andra gör söker arbete. Men burka niqab, burqa, folket måste även jobba utan att bära burka på sig såklart. Men när ska ni fatta det genom att jorden svämmar över med allt svart idag. MEN ÄNDRA OM BURKA, NIQAB, BURQA GENOM ATT DÅ SLIPPER VI DRAS MED GRUPPVÅLDTÄKTER  VÅLDTÄKTER. MÅSTE LEVA SOM OSS. ELLER LÄMNA LANDET.

Men svenska folket måste även överleva idag . MEN SÄG NEJ TILL BURKA, NIQAB, BURQA GENOM .ATT SLIPPA PROBLEM MED MÄNNEN. MÅSTE SÖKA ARBETE.

MEN NI SER HUR NÄLDEN HAR BLIVIT IDAG, GENOM ATT FOLK ÄR OMRINGAD AV FARLIGA MÄNNISKOR IDAG, SOM KOMMER BLI SOM HAMMARKULLEN ELLER ROSENGÅRD ,ÄR ETT HEMSKT STÄLLE ,SOM HAR HACKAT SÖNDER BIT FÖR BIT. NU HAR GÖTEBORG ÄNNU MER PROBLEM VÄSTRA FRÖLUNDA.

NÄR KRIGET ÄR SLUT DÅ SKICKAR NI HEM FOLK.

Men har varit så långt tillbaka när vi hade andra och första världskriget, men nu tackar folk oss med bilbomber och gruppvåldtäkt och våldtäkter på löpande band ,som har hjälpt dem från krig och bråk. Men kan inte hjälpa dem ens när de gör så med oss. SKICKA HEM ALLT GALET FOLK SÅ VI KAN LEVA DÅ.

VI HAR HJÄLPT FOLK FÖRR NÄR FOLK HADE KRIG ,MEN ALDRIG UPPLEV SÅ GALNA MÄN ,SOM GÖR SÅ. Vi hjälpte nordiska länder såklart. Men är ett annat folk nordiska länder ,än galningar vi har nu. Det var även andra länder här, som de fick hjälp av. VI HAR INGEN LUST ATT HJÄLPA FOLK, NÄR DE GÖR SOM DE GÖR DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sweden-sverige-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN VISAR DÅLIG RESPEKT ,MEN VAD HAR DE FÖR UPPVÄXT SOM GÖR SÅ. Men föräldrar är dålig att visa dem rätt i samhället ,när de tackar svenska folket med bränna tjejer och gruppvåldtäkt våldtäkt ,då har de för dålig uppväxt ,som kan göra så. VI LÄR BARN VAD SOM ÄR RÄTT ELLER FEL. Men dålig uppfostran ,som gör som de gör mot oss. HAR DÅLIG UPPFOSTRAN HUR MAN SKÖTER SIG I SAMHÄLLET. MEN ÄR SKRÄMMANDE ATT DE FÅR GÖRA SOM DE VILL.

Vi trodde att de hade ganska koll på uppfostra sina barn genom att de kommer från en hård kultur ,och man tror att de lär sina barn, vad som är rätt eller fel. Vad man inte får göra våldtäkt gruppvåldtäkt bränna unga vackra kvinnor. Men i våra ögon dålig uppfostran kommer från sina föräldrar då. FOLK BETER SIG SOM SVIN NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE.

Vi skulle vara tacksam när vi får hjälp med allt. Men många får flytta in i vackra lägenheter, men kan även missköta lägenheten så illa, så ingen kan knappt bo där. Men har inget hyfs folk som kommer hit. Jag fattar inte vad föräldrar har lärt dem. Jag har döttrar ,men gör inte som dem. Men har män runt mina döttrar men sköter sig. VI LÄR BARN PÅ OLIKA SÄTT SKÖTA SIG I SAMHÄLLET.

LAGBOK FÖR FOLK SOM FLYR HIT.

MEN MÅSTE GÖRA RÄTT OCH SKICKA HEM DEM ÄVEN OM DE HAR KRIG, men då fick vi lugnt, ingen vågar göra som de gör med oss ens, slut på allt. Men varför tänker inte regeringen den enklaste vägen, få slut på allt lidande, genom att ingen vågar göra som de gör ,om de visste att de kan åka ut på en gång. Men även om barnen följer med föräldrarna, så åker de ut ,om barnen inte sköter sig ,då åker alla hem.

MÅSTE LÄMNA UT LAGBOKEN TILL FOLK ,MEN SKA LÄMNAS UT PÅ ALLA STÄLLEN KULTUREN DYKER UPP GENOM ATT SKYDDA KVINNOR OCH BARN OCH TJEJER Men om de läste det ,då vågar ingen göra som de gör köra med gruppvåldtäkter och våldtäkter ens ,ingen vågar sina föräldrar så illa ens. Men skulle vakta sina söner från problem med gruppvåldtäkt våldtäkt ,genom att inte åka ut ens. Men kan fly från krig med dyrt pass, som en del måste lägga så mycket pengar på pass, men måste fly ,och en del länder lämnar inte ut pass, och måste köpa falska pass, som har upptäckt falska pass. Men vi skulle göra samma sak. Men är det krig ,då är det krig ,och kan inte tänka på vad som är rätt eller fel utan fly ,så fort de kan, men en del pass har köpt dyrt pass. Men lämnar inte ut dem ens ,men bara att fly ,utan att tänka vad som är rätt eller fel, när det är krig. Men kan inte ens vänta på passen ,det är bara att fly till ett fritt land då.

Men vi vill att regeringen skickar hem folk när de skadar oss.

SKICKA HEM FARLIGT FOLK, SÅ VI KAN ÄVEN LEVA IGEN ,UTAN BLI UTSATT SOM VI BLIR NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.