BARN KLÄDER CHILDREN’S WEAR

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6200677-dfncjhwe-7.jpgSER BYXOR KORTBYXOR ,SOM GÅR UNDER STJÄRTEN. Korta byxor som är knapp som sätter ihop kortbyxan. Men ser ut att passa små barn. Knäpper runt benet på barnet.

VAD HAR VI SETT BARNKLÄDER?

Vi har fått problem med barnkläder det finns så mycket barnkläder idag. Det finns en uppsjö av barnkläder. När vi får upp saker ser saker ,DÅ HAR DE ETT PROBLEM GENOM ATT VI VI FICK UPP BARNKLÄDER ,DÅ HAR BARNET ETT PROBLEM, att förstå ett litet barn ,när vi såg hur de knäpper runt låret på barnet.

MEN BARN VILL BLI FRI ALLA KLÄDER. Håller åt så mycket runt låret ,men ser att låret sväller låret, men barnet har knubbig lår. Men känns lite problem för barn ,som har kläder som sitter åt runt låret.

KLÄDERNA ÄR TRÅNG OCH KAN INTE RÖRA SIG FRITT. Det är inte bra för ett litet barn ,att ha så trånga kläder runt låret.

BARN SKA HA VIDA KLÄDER RUNT SINA BEN,och luftigt och inte så trång, och håller åt runt barnet ,då får barnet jobbigt när de har så snäva kläder.

Men det finns kläder som ser ut så. Jag känner igen barnkläder, men ser att det är bättre att köpa ,SOM ÄR VID RUNT LÅRET OCH LUFTIG, och kan andas fritt när barn ligger i sängen vagnen eller kryper runt ,då måste barn ha luftig kläder såklart.

Men vi fick upp den bilden barnkläder, SOM SATT ÅT RUNT LÅRET. Men det finns kläder som är mycket bättre för ett litet barn än kläder som gör det obekvämt runt låret på barnet.

Vi ser när barn rör sig ,då är det mycket bättre köpa vida kläder till barn genom att det är det bästa för barn, när de ska leka eller bara sova, eller sitta ,så är det bäst att ha vida kläder, GENOM ATT BARN GILLAR INTE NÄR KLÄDER HÅLLER ÅT, och då kan barn må dåligt av den biten.

Men bästa kläder för ett barn ,som är så liten rörliga kläder och kan röra sig fritt ,utan att det håller åt hårt runt lår ,eller andra ställen UTAN BARA VIDA KLÄDER TILL BARN, som är så liten, genom att de upplever det så obehagligt att ha kläder på sig ,som sitter åt dem.

MEN ÄVEN MODET KAN SVÄNGA BLAND SMÅ BARN. Men lyssnar inte på den biten utan lyssna på vad barn trivs i och känns skönt att röra sig i där måste ni vara extra noga genom att annars kan barn känna bara obehag av det och då måste ni se till den biten när ni tar hand om små söta barn vida kläder genom att det ska vara rymligt runt armar och ben och hela kroppen rymliga kläder så det inte sitter åt genom att de ska ha rörelse barn när de kryper eller sitter sover eller bara är så måste de har bra kläder med mycket rörelse så de kan röra sig fritt det får inte sitta åt runt armar ben och ända rygg utan allt ska vara fritt för baren så tänkt på det.

Ibland då svänger modet väldigt mycket ,och då ska ni lyssna på barnens bästa rörliga kläder, och följ inte modet som är inte bra för små barn. Men en del mammor kan sy rörliga kläder ,och struntar i modet som är idag. Men lyssna på barnets bästa ,och låt barnet må bra med lösa kläder runt dem,GENOM ATT BARN TRIVS BÄST NÄR KLÄDER SITTER INTE ÅT ,OCH LÄGG ETT FINGER MELLAN BARNET OCH KLÄDERNA trivs bäst när kläderna inte sitter åt. Genom att säkra er ,som är det bästa av allt, att kläder har vidd kläder ni sätter på barnet.

Men samma med klänningar till barn eller byxor ska alltid vara bra vidd ,och kan ni sätta finger mellan ,då ni känner att barnet slipper ha trånga kläder ,som är inte bra för ett barn ,att ha trånga kläder för små kläder på sig, genom att de tycker det är så obekvämt allt när kläder sitter åt. SMÅ BARN VILL RÖRA SIG OCH KÄNNA SIG FRI ,NÄR ÄR PÅ GOLVET ELLER SÄNGEN OCH VAGNEN. BARN VILL HA BRA KLÄDER I ALLA LÄGEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852e8bb4edb3441a39bd1ff46b2e7d63.gif

MEN GÄLLER ALLA KLÄDER ÄVEN YTTERKLÄDER SKA SITTA BRA PÅ BARN. NI SKA TÄNKA PÅ ALLT ,och följ inte modet ens ,när det gäller små barn ,då ska ni köpa alltid med vidd i kläderna ,genoma att de vill röra sig då ,som ni måste tänka på, att inget får hålla åt ens ,utan röra sig fritt som är bäst för barn.

Men köp inte åtsittande barnkläder, som är pest för så små barn ,genom att modet kan även skada barn så illa idag ,genom att folk vill pynta sina barn fint men tänk på att ta den regeln ,ATT VIDA KLÄDER ÄR BÄST FÖR DEM.

Det är även om ni ska köpa klänningar kjolar pyjamas alla kläder ska vara vida. Men även ligga naken lite då och då ,genom att kroppen mår bäst av det.KROPPEN GILLAR ATT HA LITE NAKEN TID.

MEN VI FICK UPP BARNKLÄDER OCH KÖPER FEL TILL SINA BARN, alla kläder mammor köper till sina barn. Men vill ha rörelsevidd på alla kläder ,så tänk på det. Men även skor ska vara rörelsevidd ,genom att inget barn mår bra med trånga kläder, och skor ,utan se till det. Men strunta i modet som är nu ,genom att ni måste tänka på barnens bästa ,när ni tar hand om små barn.

Vi fick upp små barn och kläder ,OCH DÅ MÅSTE NI LYSSNA TILL BARNS BÄSTA ,och följ inte modet hela tiden, utan följ barnens bästa, genom att de kommer så mycket söta kläder till barn ,men vill de ha kläderna ,genom att de kan vara så obekväm att sätta på för ett litet barn, som ska röra sig fritt ,men tänk på det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8190i1bd5gl._ac_sl1500_.jpg

MÅSTE KÖPA RÖRELSEVIDD TILL SMÅ BARN, men även skor och kläder ska ha rörelsevidd. Men tänk på barnens bästa ,och följ inte alla moden som är idag.

Men en del moden är inte till för ett litet barn ens ,MEN FOLK KAN KÖPP SÅ FEL FÖR ETT LITET BARN rörelsevidd hela tiden ,när de är liten bara rörelsevidd på allt ,genom att det känns så obekvämt ,att känna sig instängd i så trånga kläder då.

Måste röra sig fritt ,när de är små barn, får inte sitta åt för små barn ,utan bra rörelsevidd ska det vara på allt ni köper till små barn. Vantar kläder skor ska vara bra vidd på allt ,annars trivs inte barn så bra, genom att barn vill röra sig fritt. MEN KÖP TILL BARNEN SÅ DE KÄNNER SIG FRI, OCH SITTER INTE ÅT FÖR MYCKET PÅ BARNEN NU.

MEN VI FICK UPP OM PROBLEM MED KLÄDER OCH DÅ MÅSTE VI TA UPP OM DET.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.