BARNFÖTTER – CHILDREN’S FEET

BARNFÖTTER VAR KALL OCH BLÖT VAR FÖTTERNA.

Varför har vi fått upp blöta barnfötter som stod och frös hela tiden. Huttrar och fryser blöt om fötterna. VARFÖR FICK VI UPP OM DET??? ???

Vi ser vatten runt barnfötter blöt och kall är barnets fötter som vi fick upp nu. BARN FRÖS OCH VAR KALL OM SINA FÖTTER.

Vi ser ett litet barn står och stampar i vatten, och blir blöt om fötterna. Barnet stampar igen och igen ,och det skvätter runt barnets fötter. vattnet med skor, SOM SKA TÅLA DEN HÅRDA BEHANDLINGEN. Men börjar bli blöt om strumpan ,och fötterna blir blöt. Vi ser hela strumpan är blöt, det bara rinner av strumpan ,så blöt var strumpan.

Vi ser foten blir så blöt ,men skorna verkar ta in vatten när foten blir så blöt. Vi ser att barnet har vinterskor, som ser ut så. Vi ser en vit kant runt skorna och täckjacks tyg. Men fötterna är blöt och kall om foten. Droppar vatten om strumpan ,så blöt var strumpan. Folk tänker inte på det ,när vi såg det genom att strumpan var så blöt, då får små barn gå och vara kall och fötterna, och frysa när vi fick upp det. VI FÅR UPP DET SOM ÄR FEL OCH DÅ MÅSTE VI SKRIVA OM DET.

DET HANDLAR OM ATT KÖPA PERFEKTA SKOR TILL SMÅ BARN. Vi såg att folk kan köpa urdåliga skor ,som hjälper lite mot vätan skor de köper. Men tror att skor ska hålla då ,men inte alla skor är bra till barnen. Idag finns det en uppsjö av skor, som tillverkar skor till alla åldrar.

Men affären tar hem skor till barn, som ska hålla en hel del, genom att barn kan även slita på mycket skor, genom lek och har lekar som inte håller skor så bra. KÖPER SÄMRE SKOR.

MEN SÅG ATT FOLK TILLVERKAR DÅLIGA SKOR, SOM FÖRÄLDRARNA SKA VARA EXTRA NOGA MED KÖPA BRA VARMA SKOR TILL BARNEN. Men extra tåliga skor ,genom att barnen kan även slita ut skor snabbt ,när de har vilda lekar när de håller på med olika saker. Men ska finnas skor för alla väder såklart slask och regn och vinter och sommar alla väder ska det finnas bra skor att gå i.

Nu fick vi upp skor, som var dålig att köpa till barnen, genom att vi fick upp skor föräldrar inte ska köpa till sina barn ens, när vi såg skorna ,då får små barn problem med fötterna, genom att de blev så himla blöt, och då är det dåliga skor, som föräldrar köper till barnen. Men det finns en uppsjö av skor ,SOM SKA ÄVEN HÅLLA OCH INTE BLI BLÖT OM FÖTTERNA, SOM ÄR INTE OKEJ FÖR ETT LITET BARN.

Men det finns skor ,som föräldrar ska inte köpa ens, genom att folk som tillverkar dem, kan se så bra ut ,MEN SÅ TAR SKORNA ÄNDÅ IN VATTEN ,GENOM ATT SULAN ÄR DÅLIGT GJORD, och då får barnen problem, och går med blöta fötter och fryser är inte så bra att utsätta barn för det.

Vi såg att det finns skor, som föräldrar köper men tror skorna håller genom att de ser så himla bra ut. Och tror att den ska hålla när föräldrar tittar ner i skorna, ser så himla bra ut. Men så märker föräldrar efter ett tag ,att skorna höll inte så länge, GENOM ATT BARNEN BLIR BLÖT OM FOTEN NÄR DE VAR UTE MED BARNEN, och foten var så himla blöt ,och rann vatten från strumpan och dyngblöt var skorna, som var inte så himla bra då.

Barnskor kan se bra ut och varm när klädd med täckjacks tyg varm och härlig, men kollar även i skorna kan se bra ut. Men har inte så mycket foder i ,som vi såg genom att skor kan se bra ut. Men måste ha bra varmt foder i. Men folk kan tillverka skor ,som är utan foder och säger att det är bättre material ,som ni ska glömma bort GENOM ATT LURVIGT FODER VÄRMER MYCKET BÄTTRE ÄN LITE FODER I SKONA.

Men har kommit mycket barnskor på marknaden. OCH EN DEL SKOR ÄR INTE GJORT FÖR KALLA LÄNDER Sverige eller andra kalla länder, som har både vinter och höst sommar vår.

MEN NÄR VINTERN KOMMER ,DÅ MÅSTE FÖRÄLDRAR KÖPA VARMA BRA SKOR NÄR VINTERN KOMMER ,då måste föräldrarna köpa bra varma skor till dem ,som ingen tänker på ,att köpa dåliga skor kan komma från ställen, som kan så lite om vinter och kyla ,och då får barn lida av det när ingen tänker på att skydda sina barn mycket mer.

GENOM ATT KÖPA SKOR MED VARMT FODER, SOM HÅLLER KYLAN MYCKET MER . Men barnskor ska ha lite tjockare sula till barnen, när barnen är ute genom att det finns även skor där, som värmer sämre, än andra skor ,men kan se så fin och vacker ut skor ,men så blir barnen ändå kalla ,som kommer från dålig tillverkning som inte alla tänker på då. KAN INTE TILLVERKA SKOR RÄTT FÖR SMÅ BARN ENS.

MEN FÅR EN BILD PÅ LAPPTUSSAR, SOM FOLK ANVÄNT FÖRR I TIDEN. DET VAR MYCKET LAPPTUSSAR FÖRR. MEN ÄVEN NU FINNS DET FOLK SOM ANVÄNDER LAPPTUSSAR ,som folk har kört med förut när barnen skulle ut ,men även vuxna tar lapptussar. Men lapptussar är lurvig hela skorna. Folk kan bli bjöt av lapptussar. Men när vintern kommer då kan de stakas fram i dem. Genom att vintern kan folk ta lapptussar som fanns förr. Men folk har glömt bor lapptussar. Det är när det är kallt såklart då kan folk bli varm i lapptussar.

MEN MODET SVÄNGER MYCKET IDAG. Om folk skulle köpa lapptussar ,då grät folk genom att de har hittat mycket finare sko till barnen, men skulle städa bort lapptussar, genom att de är inte så fin som så mycket annat kommer nu. Skinnskor skinnstövlar ser bättre ut än lapptussar.

Men det handlar om hur folk vill sköta om sina fötter ,genom att det finns så mycket att välja på idag. Men väljer bort lapptussar idag FAST LAPPTUSSAR VÄRMER BRA NÄR DET ÄR VINTER , men inte när det är vått i marken ,då kan de bli blöt om fötterna då.

Men har kommit likhet med lapptussar ,CANADA GOOSE AUSTRALIEN BOOTS UGG ,fast de har ett annat namn som folk köper idag som kommer från Canada skor som folk köper in. Men även där är det viktigt att skorna är rätt gjord genom att de kan även vara problem med dem som tillverkar för kalla länder då,

Men har ett annat material Canada Goose | Boots – UGG Australien ,som har inte svenska folket väder för det,men skorna håller värmen ett tag.

Men mest gjort för att visa ett bättre sätt att leva. Kan bara dra på sig dem, men ser lurvig skinn inui skorna. MEN TÅL INTE ALLT CANADA GOOSE . Men har ett material ,som gör att folk tycker skorna är skön ,genom att de kan ha den på sommar och vinter. Kan bara dra på sig skorna ,utan att knyta eller spännen, dragkedja bara drar på sig skorna då. MEN FOLK VILL HA DET LÄTTSAMT IDAG utan en massa spännen och dragkedja utan bara dra på sig skorna.

Skorna håller för sommar, men vinter och kyla, kan bli lite blöt på sidan. Om folk går i vatten med skorna ,vad händer då? Skor är inte gjord för att ha så. När det är blött ute ,såg när de klev i blött att skorna tog in vatten och blev blöt om foten. DET GÅR ATT ANVÄNDA CANADA GOOSE när vinter ligger som ett vitt täcke över landet värmer hela tiden. när det är torrt ute och då kan värma bra på vintern. Skorna har ett material ,som gör att folk kan ha dem till vintern.

Men köp bra skor till barnen skor för alla väder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.