BANANER – BANANAS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är banana-tree.jpg

BANANTRÄDET VAR FULLT MED FLUGOR RUNT TRÄDET ,det var så mycket flugor runt trädet, vräkte ner fullt med flugor runt trädet. Fy vad äcklig bild vi såg, men får svårt att äta banan ,när man såg den hemska bilden ,med en massa flugor runt bananen det surrar bara flugor runt bananen, som såg inte trevligt ut.

Men varför fick vi upp den hemska bilden om bananer?

Ser flugor runt bananen. Vi ser folk som jobbar med bananträd kan äta bananer, fast det var flugor runt dem. Han öppnar bananskalet och äter. HAN VIFTAR BORT LITE FLUGOR SOM FANNS RUNT HAN. Han äter hela bananen, utan att tänka på alla flugor runt han. Han viftar bort flugor hela tiden. Men det är mycket flugor runt bananträdet,men han verkar inte bry sig ens. Vi ser en svart hand och svart hår ,som håller på med bananer.

VI FÅR EN BILD I AFFÄREN NÄR DE PACKAR UPP BANANER. Vi ser bananlådan, men även allt runt bananerna, som ligger skyddad med papper. Men ser mogna bananer som de lägger upp i hyllan. Folk som jobbar där sköter om den biten ,och tar hand om all frukt som de lägger upp.

Vi ser bananer lyser upp och ligger bland frukten. MEN SER ATT DE LAGT UPP MOGNAD BANANER. Bananer är inte grön utan mogen. Folk plockar runt bananen.

Ser inte att det är en liten fluga runt bananen. Flugan är så liten ,så den knaps syns liten fluga ,som lever bland bananer. Som kommer från bananträdet.

MEN FOLK UPPTÄCKER INTE ,ATT DEN LILLA FLUGAN KRYPER IN BLAND FRUKTEN I AFFÄREN. Men folk som jobbar där ,de tänker inte på att det är en söt liten fluga, som kommer från bananer. Men ser flugan flyger in bland frukten, men är så liten fluga. Men flugan bor där bland bananerna.

Folk kan även få med sig flugor från bananen, SOM FOLK UPPTÄCKER NÄR DE TAR AV SKALET ,DÅ FLYGER DET RUNT I DITT HEM. Men ser när folk öppnar bananskalet ,ATT DET LIGGER EN SÄCK MED FLUGOR, SOM HAR VUXET ETT TAG, från grön banan till gul banan, och mogen banan.

Men folk har upptäckt bananflugor med sig hem, men fattar inte vart de kommer ifrån.

Men en del folk har problem med den biten ,och folk får med sig bananflugor. Det är som att spela på lotteri ta den klasen eller den klasen bananer. VART FINNS DET EN SÄCK MED HEMSKA FLUGOR I DÅ???

VI SER GRÖN BANAN ,som är omogen banan och vi öppnar bananen ,men bananen ser att grön banan har ingen fluga att vara rädd för då.

HUR SKA VI KUNNA ÄTA BANANER när vi ser hemska flugor runt bananen ????

EN DEL AFFÄRER HAR PROBLEM ATT TA HAND OM BANANER PÅ RÄTT SÄTT. Men därför följer en liten fluga med dig hem ,eller så får du en hel säck med flugor, som du måste städa bort ,och det är mycket flugor som följer med, men tar ett tag att ta bort dem.

MÅSTE KÖPA SPREJ OCH TA BORT BANANFLUGOR, genom att ni fick med en banan, som hade säcken med sig ,och då blir det mycket flugor att jaga, som tar tid. Men kan få en hög med flugor, att jaga när du öppnar ett bananskal ,som är fullt med flugor då.

MEN FINNS DET FLUGOR I VARJE BANAN MAN KÖPER FRÅN AFFÄREN??? NEJ Det finns flugor som gömmer sig i affären. Men ligger bland frukten, och folk som jobbar med det verkar inte upptäcka det.

VI SER EN LASTBIL SOM ÅKER MED BANANE TILL AFFÄREN. Vi ser lastbilen, som jobbar med frukt lämnar över gröna bananer till affären.

FOLK HAR SPREJAT FARLIGA ÄMNEN PÅ BANANEN. Men även slutat ta så farliga gifter på bananer. Ekologisk bananer som även tar in. Men hört att bananer är full med gift ,som sprejar på bananerna. Vi ser det, men lite av flugor dör, genom att prejer över frukten när de jobbar med banan.

MEN NÅGON FLUGA KAN BLI KVAR, genom att de kör inte på varje banan. Ser sprejar över bananer ,men inte går in på varje banan ,och då får vi lite flugor med oss som vi såg nu.

Men har även slutat utsätta folk jobba med giftiga sprejer ,genom att en del slipper den behandlingen ,SOM TÄR PÅ FOLKS HÄLSA ATT ANDAS IN GIFT FRÅN SPREJER, SOM ÄR GIFTIG ATT ANDAS IN FRÅN SPREJ DE HÅLLER PÅ MED DÅ. Men har tagit mycket snällare mot folk som jobbar med bananer. Men även skalen är full med gift.

Hjälper sprej de använder nu, iställer för giftiga sprejer har sprej samma verkan, som andra sprej med gift i. VI SÅG ATT FLUGAN DOG AV MEDLET DE ANVÄNDER. SPREJ TAR DÖD PÅ FLUGAN. ,genom att flugan dog. Folk har hittat mer snäll sprej, att jobba med ,men även slippa bananerna full med gift ,som är inte så bra att jobba med, men även inte så bra att äta av, genom att mycket sitter i skalet på bananen.

DET HANDLAR OM STÄLLET VI KÖPER BANANER IFRÅN ATT VI FÅR PÅHÄLSNING AV FLUGOR. Vi ser att det finns flugor i en del bananer. Vi ser kryper ut i affären kommer från bananen.

HUR SKA VI UPPTÄCKA DET? Ser gröna bananer det finns ingen fluga där. Bananer ligger kyld och svart där de lägger bananer. Bananer ska ha väldigt mörkt där bananen ligger. Bananer trivs bäst i mörker och kyld.

Folk måste förstå att affären tar hem från ställen ,SOM FUNGERAR SÄMRE FÖR ATT SLIPPA PÅHÄLSNING AV FLUGOR ,genom att det tar ett tag, innan man får bort dem.

Men är små flugorna, men kan vara problem för en del ,att se att de har fått med sig en fluga från affären ,som kommer från bananerna. Men folk kan tro att det är annat de sett, en liten fluga som surrar lite här och där, FAST FOLK SÅG BANANFLUGAN, men trodde det var något annat då. Men fick med sig en liten fluga från bananen.

MEN DET VAR INTE FRÅN FLUG SÄCKEN ,utan följer med genom att affären har problem att ta hand frukt på rätt sätt då.

MEN KAN FÅ MED SIG HELA SÄCKEN MED FLUGOR SOM HÄNDE MIG. Jag höll på att bli galen när jag öppnar under diskbänken en massa flugor ,som bara vällde ut från folk hade lagt bananskal under diskbänken. Men fick städa då,, men vi fick med oss hela säcken ,och då måste man städa allt i köket. Såg kröp på skåpluckorna, men även upp i taket. Men rörde sig lite runt köket såg på andra köksluckan.

MEN DET HÄNDE TVÅ GÅNGER MEN HÖLL PÅ ATT DÖ ,genom att jag hatar allt med flugor. Men kan knappt äta en banan när man såg det vällde ut en massa flugor.

Men folk hade handlat med säcken i bananen, då får man problem när man öppnar bananskal.

MEN KAN ÖVERLEVA FLUGOR FRÅN STÄLLET DE KÖPER IN FRÅN ,GENOM ATT VI FICK PROBLEM.

Jag har alltid sagt till folk kasta ut bananskalet, men de lägger under diskbänken och då får man ännu mer problem. Jag har alltid gjort så genom att slippa få flugor. Men har inte sett det förut ,men hört från folk, att bananer har flugor ,och då ska man kasta ut bananskalet. Jag har köpt på andra ställen, men aldrig upplev när vi köpte på Coop Frösön. Jag har köpt bananer förr men aldrig sett en enda fluga fast folk pratar om det. MEN KASTAR ALLTID UT BANANSK

Men har inte upplevt det förut ens, sett en bananfluga, än att Anders köpte hem från Coop på Frösön, MEN DÅ FICK JAG PROBLEM. Men har inte ens sett förut flugor och bananer ,men nu fick jag se så jag spydde. Men det hände två gånger från Coop på Frösön, som man tror att de sköter den biten.

Men pratar med folk som handlar där, men hade sett en söt liten fluga hos dem. Men kunde inte förstå vart den kom ifrån. Men jag talar om, ATT DU FICK FLUGAN FRÅN COOP FRÖSÖN, men hon hade handlat där. Men hon fick råd att kasta ut skalet på en gång.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 818c05d3deca639b7c7626d57b1b1f57.jpg

MEN JAG BAD ANDERS KÖPA NEKTARINER TILL MIG. HAN KÖPTE HELA TIDEN NEKTARINER TILL MIG. Men fungerar över sommaren. Men vill blanda i koppen med filmjölk i, men även äta nektariner. Jag lade även på havregrynsgröten genom att jag kände att det var så himla gott att blanda med kiwi och nektariner på gröten.

MEN DAG NÄR ANDERS KOMMER HEM MED NEKTARINER. Jag gjorde som vanligt ,och lade i nektarin i min fil ,som jag blandar i koppen. Men sitter och ska äta min nektarin, men tittar mot koppen ,men ser att min kopp med fil var fullt med flugor i. Men hade köpt nektarin, men aldrig upplevt det. Men ser väller ut flugor från nektarinen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gif

MEN BLEV SÅ ÄCKLAD, och kastar den i diskbänken. Men kastar ut allt på bron sen. Men fick ett heltidsjobb den natten med att städa flugor från nektarin, som var full i mitt rum. Men fick städa allt. Jag fick städa skrivbord och allt, och såg nektarin flugor över allt ,och hade flugit ut från min kopp fast jag var så himla snabb, och springer in i köket.

MEN FANNS ÄVEN I KÖKET men Roland säger, vi har inte köpt bananer från Coop Frösön. MEN VI HAR KÖPT NEKTARINER ROLAND. Men han sa ,men kan inte köpa frukt ens. Men sett bara från banan och nektariner. Men hört bananflugor, men inte nektarin ,då blev det slut att köpa nektariner.

Jag kollar även kiwin ,när man sett den hemska händelsen med nektariner. MEN HAR INTE SETT KIWI OCH KAN LUGNT ÄTA KIWI GENOM ATT JAG ÄLSKAR KIWI, och lägga på gröten och blanda med frysta bär eller äkta bär.

JAG KÖPER NEKTARIN PÅ SOMMAREN MEN ALDRIG HÖST GENOM ATT JAG VET ATT DET ÄR SOMMARFRUKT. MEN COOP FRÖSÖN HADE KVAR HÖSTEN ,SOM VI SKA INTE ÄTA ENS. Men jag hade ingen aning om det ,att nektarin var full med flugor. Men kommer när sommaren är över. Jag köpte på sommaren ,genom att jag vet ,att nu kommer nektariner som jag älskar att äta. Men Coop Frösön tog in även när sommaren var över, som jag fick se. Jag fick fullt med flugor från nektarin. Men Coop Frösön gjorde fel att sälja när tiden för nektariner är över.

Vi har sett Coop kan inte ta hand om frukten på rätt sätt.

2 reaktioner till “BANANER – BANANAS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.