NU HAR NÄLDEN FÅTT PROBLEM

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fc3b6rsc3a4kringskassan-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN DET FINNS LÄTT LÖSNING TILL PROBLEM FOLK SITTER I NÄLDEN. Men är det rätt regeringen gjort mot folk ,som bor i Nälden, folk har till och med blivit sjuk. Sjuk kvinna sitter och gråter ,genom att regeringen har satt in svarta hos henne, och ska dela med svarta människor. Hon är sjuk själv, och behöver lugn och ro. Men vad gör regeringen sätter in full med svarta hos henne och Jonas, han ser bara svart. MEN REGERINGEN HAR GJORT SÅ MYCKET FEL GENOM ATT FOLK FLYTTAR DIT OCH TROR ATT DE KAN BO DÄR. MEN VART SKA DE BO NU?????

MEN SKA FOLK HA DET SÅ? NEJ SÅKLART MEN FOLK FLYR FRÅN KRIG ,MEN VART SKA VI SÄTTA FOLK IDAG??? KAN INTE BLANDA ALLA BLAND FOLK.

MEN VI HAR PROBLEM IDAG, ALLA VET ATT DET ÄR SVÅRT ATT BLANDA ALLA MÄNNISKOR SOM KOMMER HIT. Folk som har inte kommit så långt, som vi har kommit långt. Men när ska regeringen fatta det. Men kolla på Kortedala vad händer med Kortedala ,som var ett härligt område på den tiden. FOLK FLYTTAR OCH NU BOR SOMALIER DÄR.

Men vad tänker regeringen när ni förstör hela landet, folk fick till och med flytta från Kortedala ,genom att somalier är ett stort problem då. Men vart ska de sätta somalier ,genom att de kan inte blanda med folk. Genom att de kan inte bo med folk ,har inte kommit så långt, när de kommer från ställen som har inte som oss. MEN ÄVEN SVÅRT ATT LÄRA SVENSKA SAMHÄLLET FUNGERAR.

Men vi sett att många somalier stänger av fläkten ,men vi ser att de kan inte bo i områden,som har fläkt ,och utvecklat så mycket, som har inte som oss ,UTAN VI SER ATT SOMALIERNA STÄNGER AV FLÄKTEN ,genom att de förstår inte ,att fläkten är till för att leda ut oset från köket ,genom att vi har utvecklas så mycket. Men lärt oss att skydda våra hem genom att sätta in en fläkt som finns i nästan varje hem idag.

Men har somalier fläkt där somalier kommer ifrån? NEJ SÅKLART. Men fläkt för dem, är bara irritation, genom att de sätter på och stänger fläkten, men öppnar ett fönster ,som leder ingen vart, och får oset runt hela lägenheten såklart.

Jag vet själv när jag jagar folk, SÄTT PÅ FLÄKTEN ANNARS FÅR JAG FULLT I MITT RUM och känna den äckliga lukten.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gif

MEN VI SKA INTE BARA PRATA OM SOMALIER VI HAR ANDRA LÄDER ,SOM KOMMER HIT ,SOM KAN STÖKA TILL REJÄLT.

OM DE SÄTTER IN FARLIGA SVARTA MÄN. Vi tog upp om en svart man vi såg på på Frösön. Killen våldtog en kvinna ,som var 90 år och sitter i rullstol. Men han tog henne ,genom att hon var ett lätt byte för han. MEN HAN GILLAR BARA TA KVINNOR BAKIFRÅN. Han har de kulturen då. Men för han är det rätt ,han kan inget annat än där han lever. Men svårt att blanda med folk, som bor i Sverige, som har kommit mycket längre än han.

HAN KOMMER FRÅN DEN KULTUREN ,GENOM ATT FOLK HAR INTE KOMMIT LÄNGRE I SIN UTVECKLING .Och vi har kommit mycket längre än där han kommer ifrån. Men för han var hon ett lätt byte, 90 år genom att han vill ha på sitt sätt, när han har sin sexakt, genom att i hans hemland gör de så. Men han har kommit till Sverige. Men har kommit flera män med honom såklart. Vi har till och skrivit om männens sexakt.

MEN VI MÅSTE HJÄLPA FOLK FRÅN KRIG ,MEN SÄTT INTE FOLK I NÄLDEN NU, GENOM ATT HELA NÄLDEN HÅLLER PÅ ATT GÅ UNDER NU, FOLK BLIR SJUK, OCH HALVA NÄLDEN BLIR SJUK DÅ. Men folk mår så dåligt ,men det går inte blanda folk ,men regeringen kan hjälpa folk ,genom att vi hittar en sida, som är till folk som kommer hit. DEN SIDAN ÄR TILL FOLK ,SOM KOMMER HIT,SOM INTE KAN BO IHOP MED FOLK, GENOM ATT DET FINNS FOLK, SOM KAN BO IHOP MED OSS, MEN INTE ALLA KAN DET.

MEN VI HAR HITTAT EN SIDA 1 500 HUS SOM STÅR TOM I JÄMTLAND ,SOM REGERINGEN KAN FLYTTA FOLK DIT, GENOM ATT FOLK ÄR SJUK I NÄLDEN. INGET MER TOK.

Men vi hittade ett perfekt boende för folk som kommer hit. Vi har sett att folk, som kommer från länder har inte som oss, kan bo där.Men vi har så mycket problem med folk, som kommer från svarta länder ,genom att folk är även rädd idag ,och då är det fel att sätta in folk där. DET ÄR ETT PERFEKT BOENDE FÖR FOLK ,SOM KAN INTE BO MED ANDRA MÄNNISKOR.

Men vi hittar en massa hus som stod tom ,och folk kan renovera eller inte då. Men för dem är det perfekt att bo ,genom att de har inte som oss ,OCH NU HÅLLER NÄLDEN FÅ EN MASSA PROBLEM ATT LEVA LUGNT, ATT LEVA OCH BO. Men folk fick flytta från Kortedala, genom att det gick inte bo där. Men Kortedala var ett fint ställe ,men idag bara sopor.

Men regeringen har kunnat förhindra förfall ,genom att sätta folk i hus ,som är inte så modern, som våra lägenheter. Men Göteborg har gjort så mycket fel, MEN REGERINGEN FORTSÄTTER UPPÅT LANDET, ATT FÖRSTÖRA HELA SVERIGE IDAG.. Nälden är ett ställe ,men kan bli ett minne blott ,om de inte stoppar förfall av Nälden, genom att folk kan knappt gå ut, genom att regeringen sätter in folk ,som även kan vara farligt.

Men hur långt tänker regeringen på det.

MEN MÅSTE RENSA UPP FOLK ,SOM FLYTTAT TILL NÄLDEN, OCH GE DEM ETT STÄLLE ,GE DEM TAK ÖVER HUVUDET. MEN NÄLDEN SKA NI RENSA UPP. Men folk som sköter sig kan stanna såklart. Men andra kan de rensa bort, men sätt dem i hus vi tog upp om nu ,genom att svenska folket måste överleva idag, inget mer tok nu. Regeringen får inte skada folk idag ,då ska ni inte jobba i regeringen överhuvudtaget ,när ni skadar svenska folket ,då kan ni lämna platsen.

Men regeringen får inte sätta in fler folk i Nälden, som kommer från länder, som är inte okej för oss. Det finns bra folk, som kan bo där ,men vi tar upp om farliga människor ,som har landat där. Men det finns bra snälla svarta män. Men folk kan även ha svårt med den biten ,MEN DÅ KAN DE BO ANNANSTANS , genom att slippa känna oro när de ser svart överallt ,då kan folk bli sjuk, som är inte van den kulturen, genom att vi är vit ,men det finns folk som är som oss ,som kan bo där.

Måste ta hand om svenska folket, sätt dem i hus vi skrev om. Men finns säkert över hela landet hus ,som de kan bo ,genom att slippa stöta sig med svenska folket. MEN GÖR RÄTT NU ,SÅ FOLK KAN KÄNNA SIG LUGN, UTAN ATT STÖTA PÅ PROBLEM NU.

En reaktion till “NU HAR NÄLDEN FÅTT PROBLEM

  1. Consequently, there are a few important conditions that needs to be
    addressed prior to hiring any keynote speaker. If your game purchase is good for another person, particularly a small, make certain that the game’s submissions are right for that individual.
    What experience, knowledge and viewpoint does the speaker bring on the presentation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.