KURSER -COURSES

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ce9e177af94b54a85df9b4fd688e8324.jpg

IDAG SVÄMMAR DET ÖVER MED KURSER I SVERIGE OCH ANDRA LÄNDER GILLAR ATT HÅLLA KURSER IDAG.

VI FÖLJER UTVECKLINGEN SOM ÄR IDAG, MEN SER INTE SÅ BRA UT ,FÖR DEN SOM VILL LEVA PÅ DET ,ATT HÅLLA KURSER ELLER JOBBA MED PRIVAT SITTNING Genom att folk har redan börjat långt tillbaka hålla kurser ,som folk idag tror att de kan leva på.

JAG VAR PÅ EN SEANS NÄR TERRY EVANS HÖLL EN SEANS MED 3– 4 PERSONER. HAN VAR NY NÄR HAN KOM HIT. Han hade det i en gammal skola i Jämtland. Jag vill dit och kolla på honom ,genom att jag brann av intresse. Men han hade 3 till 4 stycken på den tiden. Men vad har han idag från 3- 4 fyra? Terry har ökat från den tiden. Han kommer från England ,och då blir folk intresserad av honom genom att han öppnar en ny värld för mycket människor idag, och många vill bli som han arbeta som han gör.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6174ibdg-ll._ac_sx522_.jpg

IDAG HAR TERRY LÅNG KÖ ,MEN ÄVEN TILL PRIVAT SITTNING ,NÄR HAN HÅLLER SEANS. FOLK FÅR KÖPA BILJETTER TILL HANS SEANS ,GENOM ATT TERRY HAR VUXIT FRÅN 3-4 PERSONER Men folk får beställa även biljetter till hans seans ,genom att Terry har vuxit från 3- 4 personer idag.

TERRY ÄR STOR IDAG LÅNG VÄNTETID ATT PRATA MED HONOM Han har lång väntetid. Jag minns jag beställde en tid, när han höll till i Stugun ,men fick vänta 1 år att få tid hos honom. Men fick vänta 6 månader folk lämnar återbud ,och då fick jag prata med Terry.

Men har vuxit enormt runt Terry från 3 – 4 personer när jag såg hans seans. Men första gången jag gick på en seans. Men var till och med rädd att gå på seans genom att jag fick för mig så mycket. Men det var inte som jag trodde, utan allt gick lugnt till när han höll sin seans. MEN HUR SER DET UT RUNT TERRY IDAG?

Han har kurser hela tiden ,och folk älskar att gå kurser med honom. MEN KAN SE HUR BANAN SER UT IDAG, genom att alla av dem ,som går kurs hos Terry kan inte jobba med det, genom att det finns inte plats idag, att leva på det han lär ut. TERRY KAN LEVA PÅ DET. MEN INTE ALLA MÄNNISKOR SOM KOMMER EFTER HONOM.

MEN EFTER TERRYS TID SKA FOLK HÅLLA KURSER SJÄLV OCH PRIVATSITTNING. Men sen håller folk kurser som lärt sig hos Terry. Men hur många har lärt sig hos Terry och ska själv hålla sina första kurser och seans? MEN FOLK HAR GÅTT LÄNGE HOS TERRY GENOM ATT DE ÄR INTRESSERAD AV ANDEVÄRLDEN Men efter Terry hur många håller på med seans och kurser??

Det är många människor som vill leva på det, och har ett hopp inom sig. Folk ser Terry lever på det ,men han älskar sitt jobb ,och folk vill göra som han ,och anmäler sig till kurser han lägger ut då. Folk kan även bli intresserad av andevärlden när vänner gått kursen. Men kan bli manipulerad av vänner gå den kursen. Men för folk som gått kursen var för dem genom att de sökte själv den kursen. Men det är så lätt att hänga med andra gå den kursen, fast de är ens öppen för det. MEN FOLK KAN HAMNA SÅ FEL IDAG GENOM ATT DET GÄLLER ATT URSKILJA ALLT ,VAD ÄR DITT OCH INTE DITT. VAD HJÄRTAT BERÄTTAR FÖR DIG.

Men ser ni problem i samhället?

VI MÅSTE TA UPP OM PROBLEM VI SER.

NI SER SJÄLV HUR DET SER UT IDAG ,ATT LEVA PÅ DET.

FOLK HAR EN DRÖM. Det har vuxit så mycket folk från Terry började ,genom att folk har en dröm att leva på det.

MEN PRATA MED ANDRA SIDAN , men göra som han såklart.

Men hur många kan jobba med det???

ALLA KAN SE ATT DET ÄR SVÅRT ATT LEVA PÅ DET.

MEN FÖRE TERRY ,DÅ HÖLLS RAMSBERGSGÅRDEN KURSER OCH UTBILDA FOLK OCH HÖLL KURSER inom mediumskap, healing, spiritualism, hälsa och andlig filosofi med Skandinaviens bredaste utbud av kurser inom området kurser, som även jag kikar på.

MEN SETT VART KURSGÅRDEN KOMMER IFRÅN, SOM ALDRIG SÅG DET. JAG HAR INTE KUNNA VARIT DÄR. GENOM ATT JAG TÄNKTE TA EN KURS DÄR ,MEN MÅSTE ÅKT HEM. Jag höll på dog, när jag såg folk tog över kursgården ,från ett mentalsjukhus sjuka fattiga barn. Men byggde på den tiden 1888 mentalsjukhus för sjuka barn. Men sen tog sällskapet över 1920 ,och ombildar Sveriges spiritalistiska modern sällskapet.MEN FOLK TOG ÖVER RAMSBERGSGÅRDEN och startar upp en annan verksamhet där.

Kan renovera där eller städar bort bort mörka energier. Jag minns när jag skulle gå en kurs, som hade tagit över från ett mentalsjukhus. Folk hade renoverat såklart, tagit bort gamla hemska saker där. MEN SÅG INTE VART DE KOM IFRÅN, än när man skulle blunda och meditera på morgonen. MEN TA ÖVER GAMLA MENTALSJUKHUS ÄR INGEN HIT FÖR KÄNSLIGA MÄNNISKOR. DET KÄNNS I ALLA VÄGGAR.

Men varje gång jag skulle blunda, då såg jag flera människor som stod bakom mig. Jag kunde inte blunda då. Men folk hade sett och hört i väggarna en massa skrik från folk ,GENOM ATT DEN TIDEN VAR FRUKTANSVÄRT ATT LEVA ,FOLK HÄNGDE SIG GENOM ATT SLIPPA LIDA LÄNGRE. Men Sverige misshandlar folk på den tiden genom att läkare hade inte kunskap om folk ens ,och då blev det ,så mycket fel för folk att leva där ,och ingen fattar hur folk fungerar ens en fruktansvärt tid. MEN TUR ATT FOLK ÄR MER UPPLYST IDAG ÄN DÅ.

Men folk klagar i huvudvärk när de kom dit. Men även klagar att de hörde folk där. Men även jag blev sjuk när jag skulle gå kursen. Men måste samla ihop ett gäng med folk ,att rensa hela huset genom att det gick inte vara där ens. FOLK BLEV DÅLIG OCH SJUK DÄR.

MEN SAMLAR IHOP EN MASSA FOLK OCH SATT UTANFÖR HUSET. ,och såg en massa folk som gick iväg. Men folk var sjuk och vi rensar bort den hemska energin som fanns där. Men sen kunde jag komma dit som vanligt då. Men folk kan rensa Ramsberggården eller så sitter allt kvar. Men fattar inte hur folk kan vara där ens.

MEN IDAG HAR DET STÄNGT EN GAMMAL ANRIK KURSGÅRD ,SOM FOLK ÅKTE TILL OCH UTBILDAR SIG TILL MEDIUM. FOLK KOMMER FRÅN DEN GÅRDEN SOM JOBBAR IDAG.

Men en gammal gård som utbildar medium och annat. Men folk åkte dit ,och höll kurser eller gav dem redskap. Men är en gammal gård ,som har vuxit från den tiden. Men kolla på hur det är idag. DET ÄR EN GÅRD SOM FÖRSVANN som fanns för folk att utbilda sig. Folk åkte dit och fick hjälpa av medium eller andra saker de sökte där. Men ser att gården håller på att städas bort ,som har var en gammal gård från den tiden. Folk såg gården som den rätta vägen ,men har blivit så konstigt idag ,genom att Sverige håller på att stöka till mer, när vi ser att gården håller på att försvinna nu.

Men gav utbildningar till folk, men det växer upp andra och andra idag ,och då räcker inte gården till ens genom att mycket bara försvinner idag. MEN ÄR SVÅRT ATT LEVA PÅ DET NÄR VI SER HUR LANDET SER UT.

Men vi berättar om problem, som inte alla tänker på när de går kursen, att du kan bli överkörd av andra idag ,som även de ska hålla kurser ,men så ser Sverige ut idag. MEN ÄVEN FOLK SOM JOBBAR MED HEALING REIKI-HEALING HAR PROBLEM ATT LEVA PÅ DET.

Men gick hos Desirèe Reiki-kurs. MEN HUR MÅNGA HAR HON UTBILDAT IDAG FRÅN 1995, när jag gick första steget reiki-kurs.

MEN FOLK SKA ÄVEN LEVA PÅ DET. Alla hon har utbildad sen hon spred reiki healing ,och reser runt och håller kurser. NÄR HON DÖK UPP OCH HÖLL KURSER, DÅ GICK MÅNGA KURSER MED HENNE,I MIN LILLA STAD ÖSTERSUND.

MEN VI HAR HAFT KRIG NÄR DET GÄLLER REIKI-HEALING VI LIGGER I TVÅ LAG. Det kommer från folk som hittar på sin egen variant. JAG HAR GÅTT GAMLA VÄGEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mikao-usui-reikins-grundare-kopiera.png

Men även tar in och sänker masterkursen GENOM ATT FRÅN MIKAO USUI TAKATA OCH WANJA ÄR DET SAGT ATT PRISET ÄR 10 000 DOLLAR ,men gått den gamla vägen ,och anser att de har rätt.

Men ser att det är bättre att hålla borta folk SOM KAN LÄRA UT PÅ RÄTT SÄTT. Idag förstår jag den biten 10 000:- dollar ,men kan komma i andra händer, som är inte så bra ,genom att folk måste kunna den konsten när de lär ut reiki-healing.

MEN SETT FOLK SOM BLEV SJUK NÄR DE GICK STEG 1 REIKI-HEALING. En vuxen man gick steg 1 ,men blev sjuk av reiki-healing ,men kom upp hans hans barndom. Jag trodde inte att han skulle bli så sjuk, genom att jag lade händerna på hans axlar. Han känner värmen i händerna ,men han ville gå samma kurs som mig. Men jag tänkte inte på, att han blev så dåligt. Men allt var så nytt för mig och har inte lärt mig ,som idag då kan jag den biten. Men reiki-healing är lång bana ,när man kliver in på den banan att lära sig om folk, vad som händer med den eller den. JAG FICK INGEN UNDERVISNING FRÅN LÄRAREN UTAN JAG HAR FÅTT LÄRT MIG SJÄLV.

JAG HADE INGEN KUNSKAP HAR INTE JOBBAT SÅ LÄNGE MED DET. När han började bete sig konstig ,och jag har gett så mycket folk healing. Men även sett folk gått kurs utan att bli så skum ,som han blev. Han började bygga altare och ut och plocka sten. Han drog hem en massa från skogen. Han plockade sten och skulle göra ett altare. Men det gick inte stoppa honom ,genom att hans familj höll på bli galen på han.

Ni skulle sett hur han förvandlas från vanlig man, till att få så konstiga saker för sig. Men idag förstår jag vilken process han gick in i då. Men jag ovetande vad gör jag nu???VI MÅSTE TA UPP OM REIKI-HEALING ,GENOM ATT VI ÄR OLIKA MÄNNISKOR, MEN ÄVEN ATT DET ÄR STARK ENERGI ,DE HÅLLER PÅ MED DÅ.

Han var galen ,men ingen hjälp från min lärare. Jag satt själv med allt genom att folk blev sur på mig. Jag har aldrig sett det förut, att han dök ner i sin barndom, genom att hans barndom var problem med. Han hade legat inne på sjukhus förut. DET HÄR MÅSTE FOLK TÄNKA PÅ, NÄR DE HJÄLPER FOLK ,ATT REIKI-HEALING ÄR EN STARK ENERGI.

Men tog med Ingmarie en vän till mig ,hon hade gått reiki-healing. Men han blev värre och värre den gången. Ingmarie och jag hade ingen kunskap om det. Vi var ny ,och läraren dålig att lära ut till oss. Vi ger hela tiden reiki-healing, som skulle inte gjort ,genom att han satte igång processen ännu mer.Vi var två stycken på han. Men gick nästa dag och gav reiki-healing. HAN DÖK RAKT NER I HANS GAMLA PROBLEM.

Men vem lär mig och Ingmarie, vi lägger händerna på han. Han blev ännu värre ,han kunde knappt ligga i sängen. Han hade krig inom sig. Vi fattar ingenting. Men vi skulle inte ge reiki-healing ,genom att hålla balans genom att han blev värre och värre. VI GAV FLERA GÅNGEN.

Hans dotter och hans fru var så sur och arg på mig.Men blev rädd allt. Men sa, det har inte hänt mig. Men har gett folk reiki-healing ,men även sett folk gått reiki-healing. Men aldrig sett ,som han fick enorma problem då. Han åkte in på psyket som var inte den bästa hjälpen. Men vi kunde så lite om den biten. Han ska inte ge reiki-healing hela tiden genom att man drar igång process på en gång. Varje gång vi gav reiki- healing vi drog igång en stor process inom honom. MEN REKIN-HEALING ÄR INGET ATT LEKA MED.

JAG VET NÄR JAG LÄGGER MINA HÄNDER PÅ TÄNDER KÄKEN, DÅ DRAR JAG IGÅNG. Jag kan få så ont i käken eller får jag tandvärk. Jag håller över mun eller käken ,men får ännu ondare. Men håller igen och igen ,men då sätter det igång rejält. REIKI-HEALING MÅSTE MAN LÄRA SIG OM. GENOM ATT HJÄLPA FOLK RÄTT.

Men ena dotter Yasmine ,upptäckte att hon drog igång tänderna men åkte tandläkare. Men hittar inte så mycket där. JAG SA HUR HON SKULLE GÖRA GENOM ATT SLIPPA ÅKA TILL TANDLÄKAREN.

MEN EN KILLE HADE HAFT KUL ATT SÄNDA REIKI-HEALING PÅ EN KVINNA. Hon hade inte en aning om det. Han sände Reiki-healing på henne. Men hon blev sjuk. Hon ringer och beställer en tid hos mig. När hon kommer till mig, hon hoppar på stolen när hon kommer till mig. Hon kan inte sitta still ens, utan skakar och skakar av reiki-healing. Men har aldrig sett det förut, men han skulle ha lite kul med henne ,och sitter och sänder på henne. Hon blev sjuk av hans tok grej mot henne. Men minns det som idag, att reiki–healing är inget att leka med ens ,genom att det är en kraftig energi.

Men det finns folk som bluffar sig in, och hittar på sin variant ,och då är det krig bland reiki folket såklart. MEN FOLK VILL HÅLLA FAST VID DET GAMLA .Folk var sur på allt när de ser folk sänker Master Kursen. Men hittar på koruna ,som påstår att det kommer från Reiki-healing. Men folk skulle gå koruna bättre tecken ansåg folk. Men jag är tjurig ingen lurar mig. Jag har inte gillat den biten men folk skickar ut hela tiden kurser om Karuna healing ,som kommer från reiki-healing. Men sett att 1 steg reiki-healing fungerar perfekt ,men när ska folk fatta det genom att folk springer som yra höns idag.

Vi måste gå den kursen den kursen ,men kolla på alla kurser som är idag. Jag mår illa när jag ser hur folk är. Varför kan de lugna ner sig. Men folk har gått den kursen ,men så kommer någon till stan, men visar den kursen. Men då måste folk gå den kursen, genom att den är mycket bättre än Reiki-healing ,och måste gå den kursen. Men kursen är inte bättre än reiki-healing. Men det är krig i landet ,och förr då var det så mycket ovänskap ,genom att det kommer fram att folk har fuskat till kursen, men då blev det en uppståndelse. Men jag gillar inte om de förstör reiki-healing, genom att lugna ner sig. MEN SETT HUR FOLK ÄR IDAG OCH FOLK SKA ÄVEN LEVA PÅ DET.

Men från Desirée har mycket folk gått kurs med henne. Men hon har även andra kurser. Men kan andra leva på det när hon visar upp sitt jobb idag. Det är svårt att leva på det hon lär ut. Men Sverige strömmar över med kurser idag.FOLK GÅR PÅ ALLT.

Vi kan inte räkna upp alla, men vi tittar när det börjar tarotkort, då fick jag hjälpa av Carina ,som lärde mig tarotkort på den tiden. Jag bytte med henne ,hon fick lära sig kanalisering av mig. Men vi bytte tjänst med varandra då. Men folk gick till carina på den tiden. Men hur ser det ut nu genom att hon blir överkörd som alla idag. KOLLA HUR HELA SVERIGE SER UT IDAG.

Men hur ser det ut med tarotkort idag???

Det svämmar över genom att folk vill lära sig tarotkort och Carina var ensam i Östersund. Folk gick till henne och lade sina kort för folk. Men hur ser det ut för henne idag???

HON SVÄMMAR ÖVER IDAG GENOM ATT SÅ MÅNGA VILL SITTA MED TAROTKORT OCH LÄRA SIG OM KORTEN ,men hon lär ut kort till folk. Men även jag hade mycket tarotkurs och kanalisering. Men har vuxet ,kolla på internet hur det ser ut. Men tror ni kan leva på det???

Men vi förstår att ni vill leva på det ,men har blivit för mycket i Sverige med kurser till höger och vänster. TAROTKORT HAR SVÄMMAT ÖVER NU ,OCH EN DEL ÄR SÄMRE ATT LÄSA TAROTKORT ,GENOM ATT DE VILL GÖRA SOM ANDRA MÄNNISKOR. MEN HAR INTE KUNSKAP OM KORTEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190605_003342.jpg

Vi tittar hur det såg ut förr i tiden. GENOM ATT JAG RINGDE TILL LEO HIRVELÄ HAN ÄR FJÄRRSKÅDARE OCH MEDIUM. HAN HAR SIN VERKSAMHET KVAR, genom att då kunde jag ringa till Leo Hirvelä ,och nu måste han kolla i korten eller Margit. Han var fjärrskådare ,men då hängde man sig på han. Men han hjälpte mig att se i korten. Men han jobbar även som medium

MEN MARGIT KAFFEKOPPEN, HON SÅG ALLT I KAFFEKOPPEN. Men det var gamla tiden.

NÄR JAG BODDE I GÖTEBORG, DÅ TOG JAG EN SVÄNG TILL HISINGSBACKA DÄR BODDE ZIGENARE .Men åkte några gånger till dem. MEN ÅKTE MYCKET TILL PÄIVI MAMMA hon såg korten. Hon kollar också tarotkort, och vanliga kort lade hon till mig. Men folk sökte hjälp på den tiden.

Men hur ser det ut idag? Folk kan bara lyfta mobilen eller telefon och ringa ett samtal ,GENOM ATT NU SKA ALLA BLI TAROTKORT LÄGGARE. Men kolla hur linjen ser ut idag. Men det växer upp som svampar ur marken en massa linjer tarotkort och medium och allt finns på den Linjen. Jag har hört folk ringt en del ,som bara blev fel för dem. Men fick betala dyrt för samtalet.

Men hur säker är ni när ringer den tarotkort linjen eller medium, att det sitter en person ,SOM KAN SVARA RÄTT TILL DIG.????Det sitter mycket folk ,som kan inte sin sak, genom att vi ser hur Sverige har blivit idag.

Men startar igång en linje, och tror att de ska leva på det. DET FUNGERAR INTE ALLS, NÄR NI SER HUR HELA LANDET SER UT. Men även sitter folk, som kan inte kan ta in rätt.

MEN FINNS FOLK SOM KAN, MEN DET GÄLLER ATT HITTA RÄTT LINJE ,genom att det kommer nya linjer hela tiden. Ni måste lita på den som lägger korten. Men en del kan vara så himla fräck ,och drar ut på tiden, genom att få in mer pengar. Genom att de jobbar ,men får lite betalt ,men då kan de även dra ut på tiden ,som en del kan göra hålla på länge när de jobbar.

Men folk får bara betalt ,när folk ringer lite pengar att leva på ingen månadslön ,som var bättre och även anställa folk, som är duktig att se. MEN SKULLE TJÄNA PÅ DET ,ISTÄLLET FÖR ATT LURA FOLK IDAG ,OCH TAR IN FOLK SOM ÄR INTE SÅ ÖPPEN DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gif

MEN DET ÄR ETT MÖRKER IDAG, när folk tar linjen ,att ta hjälp av då.

MEN FINNS FOLK SOM KAN LÄSA AV ,men även folk som kan inte hjälpa dig rätt, och kan hamna vart som helst ,om du pratar med den eller den linjen. Genom att folk blir lurad på linjen idag. BÄTTRE ATT DE ANSTÄLLER FOLK MED MÅNADSLÖN ,OCH LETA FOLK SOM KAN DEN BITEN ,GENOM ATT VARJE LINJE KOSTAR PENGAR.

Genom att folk kan även inte jobba på en linje när ni kollar hur många ,som sitter med den biten. DET ÄR INGEN FRAMTIDSDRÖM ATT SITTA DÄR ,genom att det svämmar över med nya linjer ,som hela tiden har startat då. Men får även dåligt betalt ,ingen höjdare att leva på linjen, genom att ni får inte månadslön ens, utan varje sekund och minut får du betalt för ,ingen framtid att leva så och ,så länge de betalar ut månadslön.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190605_001541.jpg

MEN FOLK KAN HA KUL MED TAROTKORT OCH KÄNNER ATT DE ÄR ÖPPEN. Men leva på det är omöjligt att göra det, ingen hit idag folk som lever som medium, genom att det är för mycket kurser som spottas ut hela tiden.

Vi ser kurser medium tarotkort kanalisering healing Reiki- healing är problem för folk ,ATT LEVA PÅ IDAG.

KAN ÖPPNA SVERIGE FÖR REIKI-HEALING ELLER ANNAN HEALING. GENOM ATT NORGE HAR BÖRJAT TA DEN RÄTTA VÄGEN TILL HÄLSA OCH FOLK FÅR VÄLJA SJÄLV.

MEN KAN HJÄLPA VARANDRA MED HEALING REIKI-HEALING, MEN ÄVEN TAROTKORT ,FOLK SOM VILL DEN BITEN ,men jobba med folk ,det ser inte bra ut när vi ser alla kurser som är idag.

Men folk kan öppna för Sverige ,att folk får ta healing ,istället för en massa hemska medicin, som landet är duktig på att ge folk ,när det finns healing utan biverkningar, eller får problem i framtiden när ni gav sprutan svininfluensa, och folk blev även sjuk efteråt när har blandat i farliga ämnen. MEN FOLK HAR BLIVIT RÄDD NÄR DET GÄLLER SPRUTOR när de blandar i en massa skit i den.

Men ser att healing hjälper på coronavirus ,och då slipper folk äta en massa skit.

Men kommer även kurser som blåser folk idag, genom att de hittar på lite nytt till folk ,genom att de vill komma med nytt, och visa vad de har att komma med. Men kommer så mycket folk idag ,som ska leda kurser ,men sollar ur kursen, genom att kolla upp innehållet hur den är då. MEN BÄST ATT HÖRA FRÅN ANDRA HUR KURSEN VAR.

Men bli ett medium är inte lätt att komma framåt idag ,när vi ser alla kurser som är då. FOLK MÅSTE HA KUNDER OCH KUNNA HÅLLA KURSER NÄR DE GÅTT DEN VÄGEN. Men som håller kurser ,som jobbar som medium håller kurser . Men folk tror att de kan bli ett medium att leva på det, som är bekymmer idag ,att leva på sin dröm. Men ni kan kolla själv, hur det ser ut idag, genom att landet har fått så mycket kurser ,men folk ska kunna jobba med de lärt sig, men finns det plats till det??

Men folk håller även andra kurser ,men påverkas inte på samma sätt ,det är kurser som leder inte till, att arbeta själv med det ,utan bara gå en härlig kurs ,utan att bli påverkad av ledaren, utan åker hem ,och sen leder inte deras kurs ,och tar över som mycket medium reiki-kurser. FOLK KAN INTE TA ÖVER ,UTAN KÖR MED EGET KÖR FOLK MED DÅ.

JAG BÖRJAR MED ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER GUIDER SKYDDSÄNGEL, GENOM ATT ÖPPNA MIG TILL DEN VÄRLDEN ,OCH DÅ SKÖTTE GREAT MASTER SAINT GERMAIN OM DEN KURSEN. FOLK KAN INTE TA DEN KURSEN FRÅN MIG. Men då fuskar folk,men de kan det, men jag kommer på dem. Jag vet att folk kan ta från folk ,och säger att de är egen kurs. Men det skulle få det svårt.

GENOM ATT GREAT MASTER SAINT GERMAIN KOM DEN MORGONEN ,OCH FRÅGAR OM VI SKA SKULLE GÖRA EN KURS IHOP. Han drog i sitt skägg ,men tänker på allt som jag brukar göra genom att jag ger mig inte in på allt tok. Men han såg hur illa det var, och då tänkte han att vi skulle skriva kurs med mig. Men skicka ut till 6 personer ,och han valde dem väl till mig. Jag skickar ut första brevet till folk ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGI DEL 1. MEN FOLK KOM TILL KURSEN GENOM ATT HAN HADE VALT DEM TILL MIG. Vi gick in i ett stort samarbete. Men kurser är skriven med mig och honom.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är att-arbeta-i-c3a4rkec3a4nglarnas-energer-del-1.png

Men samma med mina kurser ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNA ENERGI DEL 1 – 2 MEN ÄVEN DEL 3-4 ATT ARBETA I MÄSTARNAS ENERGI. INGEN KAN TA ÖVER MIN KURS.

GENOM ATT JAG ÄR KOPPLAD TILL ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER OCH GUIDER OCH SKYDDSÄNGELN.

Det har Sverige problem med, genom att folk älskar ge reiki-healing ,men folk vill även bli en master, men då kan de gå kurs hos andra, som kan inte den rätta vägen. Men det finns även så mycket bluff även när det gäller reiki-healing. GENOM ATT SE RÄTT NI SKA INTE GÅ PÅ ALLT.

Genom att de hittar på den kursen guld och änglar ,fast det är reiki-healing de gick, men folk tror att de gick en annan kurs, och den lyser så bra till dig. Men du gick reiki-healing, genom att folk kan hitta på så mycket när Reiki-healing dök upp i Sverige. MEN DET FINNS POSITIVT MED, ATT FOLK LÄRT SIG REIKI-HEALING ELLER ANNAN HEALING ,GENOM ATT PUTTA BORT MYCKET LÄKARE ,SOM STOPPAR I FOLK EN MASSA FEL MEDICIN.

SVERIGE ÄR SJUK.

Men hur ser landet ut idag???? Bara problem med landet idag. Men folk hittar på eget reiki-healing ,NÄR DET ÄR DEN RÄTTA, SOM KOMMER FRÅN MIKAO USUI OCH TAKATA OCH WANJA TILL SVERIGE, men även där blir folk luras idag, genom att rätta reikin-healing kom till Sverige genom Wanja ,som var först här. Men det finns ett gammal led kolla på det. Jag och mina barn och barnbarn Emilia har gått gamla ledet men även Anders.

Men folk har problem att leva på det som har blivit lite fel

3 reaktioner till “KURSER -COURSES

 1. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
  very good gains. If you know of any please share.
  Thanks!

 2. When someone writes an piece of writing he/she maintains the image
  of a user in his/her brain that how a user can know it. Thus that’s why this
  piece of writing is perfect. Thanks!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.