VATTEN-WATER

VI SER DET DROPPAR VATTEN FRÅN EN KRAN I KÖKET. MEN VAD HAR VI SETT? VI SER DROPPAR FRÅN KRANEN I KÖKET.

Vi ser det droppar vatten från en kran i köket. VI SER ATT DET DROPPAR VATTEN, MEN ÄR INTE SÅ RENT VATTNET DROPPAR FRÅN KRANEN. Vi ser det droppar från kranen, men spolar sen och stänger kranen.

Det är ett hårt tryck på vattnet när den spolar så hårt. MEN VATTNET ÄR GRÅTT NÄR VI TITTAR PÅ VATTNET. Vi ser lång rör vattnet ska igenom ,ser svart rör. Men vi ser även spolande klart vatten i röret. Det är långt rör vattnet ska ledas igenom.

Vi ser vattnet leds även ,GENOM SVART SOM KALLAS FÖR ORENT VATTEN ,som ingen kan ens dricka av. Men ser att vattnet spolar och spolar och det bubblar hela tiden ,genom att vattnet är så skitigt och bubblar, för att kunna få rent vatten.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b89fd90752ac49873aff26697a26c1a2.jpg

Har ni sett vad skitigt vatten vi såg. DET VAR KOLSVART VATTEN.

Men åker igenom en stor reningsprocess, genom att vi såg bubblande vatten, som ska renas såklart.

Men har byggt ut mycket reningsprocesser ,GENOM ATT VATTNET VAR KOLSVART OCH INGEN KAN ENS SMAKA AV VATTNET 1 DROPPE SMUTSVATTEN. Det såg fruktansvärt ut när vi såg hur svart vatten, vi måste få hjälp att rena vattnet ,så vi kan dricka vattnet.

Men jorden har fått enormt problem ,ATT BARA TA 1 GLAS VATTEN NI SKULLE BLI SJUK AV ALLT SOM LIGGER I VATTNET ,innan ni renar det genom att vattnet är fullt med bakterier från alla utsläpp ,från folk häller ut en massa smuts i vattnet, som sen ska renas såklart.

Det är hemskt att se när man såg vilken process det ska vara för att få rent vatten. Det är jordens problem att alltid sköta om den biten. MEN SER SMUTS OCH LERA NÄR DET SKA RENAS SOM KOMMER FRÅN FOLK SOM SKITAR NER SÅKLART. Men kolla hur ni bor idag med badrum, och allt som ska till ,genom att kunna leva och bo idag. Vi ser köket och droppande kranen. Men det är så det ser ut idag. Skit och smuts kommer mycket från badrummen och måste in i en reningsprocess.

MEN JORDEN ÄR VACKER ATT BO PÅ DÅ, när vi ser vad skitig och hemsk jorden ser ut idag med alla utsläpp ,som måste fixa reningsverk för att kunna dricka 1 glas vatten. Men vi kan inte ens duscha eller bada i smutsvattnet, då skulle kroppen bli svart av smuts från allt, som folk släpper ut i marken. Det är så skitigt där folk tar vattnet från, därför måste de köra hela tiden reningsverk genom att ta bort den smuts från vattnet de tar ifrån.

MEN HUR MÅNGA TÄNKER PÅ DET NÄR NI SKA DUSCHA ELLER BADA ELLER 1 GLAS VATTEN VAD SOM FINNS I VATTNET. Att vattnet är ohälsa att dricka vattnet eller bada i vattnet ,genom att ingen kan överleva om folk tog 1 glas vatten inte ens 1 droppe vatten ,skulle kroppen må bra av då.

Men bada i vattnet ni skulle få klåda av att vattnet ,som är så smutsigt vatten. Genom att vattnet måste gå igenom en stor apparat med reningar.När vi såg svart allt var ,innan det kommer till oss ,DÅ SKULLE NI BLI SJUK AV ALLT. Men så skitig är vattnet ni duschar och badar och dricker vatten lagar mat, som hör till.

Men stora hjälpen finns att rena vattnet genom en massa reningsverk och processer ,innan vattnet kommer till er. Men är inte kul att se ,genom att alla förstår att vi måste vårda och ta hand om jorden idag. VI SER ATT JORDEN HAR PROBLEM IDAG.

MEN FOLK VILL LEVA SÅKLART ,men vill inte gå tillbaka till gamla tiden när de hade lite smuts i vattnet. Men jorden utvecklas från utedass, som folk hade förr. Men behöver inte reningsverk,som nu. Men den tiden var inte så kul inna folk börjar se åt bättre saker med att bygga badrum och kök.

Men skiten går ut genom badrum och kök, som har utvecklas enormt idag. Som gör att landet blir mer ner smutsad ,än förr i tiden. Men vill vi ha tillbaka gamla tiden med utedass??? FOLK SKULLE SÄGA NEJ ,genom att det var kallt och gå och sätta sig där.

Men även sommarstugor idag försöker dra in toalett, genom att slippa utedass. MEN INGEN VILL GÅ TILLBAKA TILL GAMLA TIDEN ,när vi satt på utedass ,som kommer mycket från ,att vi måste kasta skiten vi får från toaletten ,som ska hamna någonstans men jorden ser ut så.

Men folk vill inte frysa idag ,och då kom Sverige på den biten med rinnande vatten ,inn i alla hem. Men förr ,då kunde folk gå ner till vattenkällan brunnen och hämta sitt vatten. Men bar tunga hinkar med vatten i. MEN DET VAR ETT SLITSAMT LIV SOM DE LEVDE DÅ.

Men kommer på att utveckla ännu mer jorden reningsprocess med reningsverk som kom till då, GENOM ATT FOLK HATAR ATT LEVA SÅ TUNGT LIV, MED UTEDASS OCH BÄRA TUNGA HINKAR MED VATTEN, bara för att dricka vatten, eller laga mat. Men även bada som var mer jobbigt på den tiden, än nu bara sätta på kran ,så har ni allt vatten att bada i ,som kommer från ett stort reningsverk, som måste jobba sig igenom att komma till er. Men får gå igenom mycket rening, genom att dricka vatten och bada då.

Det är klart att jorden får problem när folk utvecklar mer och mer ,som även ställer till problem för landet, genom att alltid hålla reda på att det är okej med vattnet, genom att det får inte komma smuts i vattnet ,genom att det är så himla smutsigt vatten ,och då ser folk till att rena vattnet ,inna vi dricker vattnet och badar i det ,men även allt vi måste ha vatten till i köket. Diskmaskin måste även rent vatten, men även disken ska bli ren från smut. Men åker rester av mat från diskmaskin då. MEN FOLK LEVER SÅ IDAG. MEN LANDET HAR UTVECKLAS SÅ MYCKET IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 347b03b8-fb1c-418c-b3f4-faff500c82e1.jpg

MEN JAG HAR LEVT PÅ GAMLA TIDEN NÄR JAG BODDE HOS FARMOR OCH FARFAR OCH MORMOR MORFAR ,men de hade ute dass ,men det var inte så kul på den tiden. Kallt och man fick gå till toaletten, som svar utedass. Men farmor och farfar ändra om till slut, att vi kunde sitta inne. De drog in badrum. Men vatten hade farmor och farfar inne när jag bodde där. Jag minns vattenkran satt inne på den tiden.

När jag var en stund hos mormor och morfar ,då hade de även utedass ,men även bära vatten från en brunn källa då. Men såg mamma eller mormor bar ,och bar från en brunn en vattenkälla ,men såg tungt ut när de bar vatten. Men morfar bar även han. Men jag har aldrig prova på att bära vatten från en brunn, som mamma och mormor höll på att slita ut sig. Men hon bodde inte hela tiden där, utan hon flyttar in till stan, och där var allt modernt med vatten inne och badrum. MEN DEN TIDEN VILL INTE JAG HA TILLBAKA ENS ,MED UTEDASS OCH KALLT SOM DET VAR ATT SITTA DÄR.

Men pappa hälsar på någon gång,men han frös när han gick dit. Men jag fick gå hela tiden dit. Men hade även inne när vintern kom. Men pappa sa jämt, ”men huva, men så kallt” och sprang in fort då. Men han frös så mycket, men jag då??? Han tänkte inte på mig genom att jag levde hos dem. MEN JAG ÄLSKAR MIN TID SÅKLART. När jag var i skolan ,då hade skolan toalett såklart. Men ingen kul tid.

MEN SYND ATT DET BLIR SÅ MYCKET TOK MED JORDEN, genom att ingen vill leva som jag gjorde då. Jag minns pappa han ojar sig och sprang in snabbt. Men han levde så innan han kom till stan. Men ingen vill ta tillbaka tiden när vintern kommer då.

Men vi får problem bara för vi ska bo bra ,och leva gott ,då får vi andra problem med jordens utsläpp. JORDEN ÄR HEMSK MED ANDRA UTSLÄPP FRÅN ANDRA STÄLLEN DÅ.


	

En reaktion till “VATTEN-WATER

  1. Therefore, before we to the state these three suggestions
    could be useful in preventing it. Having a game with structure and rules causes it to be simpler to ask for something you choose:
    eg. For instance, if you wish to play roulette and craps, you shouldn’t waste your time browsing through an online poker website as the online poker websites have been in a specialty on the web category.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.