GÅRDSTEN GÖTEBORG

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 103856.jpg

GÅRDSTEN ÄR EN STADSDEL I GÖTEBORG ,MEN MÅSTE TA UPP OM GÅRDSTEN. Men byggdes samtidigt med Hammarkullen, som har enorma problem idag. Men Gårdsten byggdes nytt samtidigt med Hammarkullen. Men Göteborg lade ner mycket pengar att bygga bostäder på den tiden ,samtidigt när Hammarkulle byggdes ,som är bara i sopor idag.

DET ÄR GÄNGKRIG SOM GÖR ATT HAMMARKULLEN FICK PROBLEM NU OCH SAMMA MED GÅRDSTEN ,som kommer från invandringen ,att de kan inte sköta om sitt liv. Och folk får lida idag när de sätter in folk både här och där.

NÄR GÅRDSTEN BYGGDE DÅ FLYTTADE DET IN FOLK ,OCH BÖRJAR BYGGA UPP SITT LIV. MEN FANN EN PLATS ,ATT LEVA LIVET SOM DE HADE TÄNKT SIG, tills regeringen är kul med dem, och sätter in folk ,som passar inte in i samhället Sverige. MEN FOLK KAN KNAPPT BO DÄR, NÄR DE TAR IN KRIGSFOLK.

Men regeringen ser inte ,att det kan skapa stora enorma konflikter bland folk, som bor där. Folk har till med varit med ,och byggt upp sitt liv runt Gårdsten. Men så kommer regeringen in och sätter dit folk, som har inte kommit så långt som vi. HUR VI SKA LEVA I SAMHÄLLET, DE HAR INTE KOMMIT SÅ LÅNGT SOM VI.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1-dsc01523.jpg

Men vad händer då??

Folk blir arg ,och mycket ungdomar bildar gäng mot, som kommer hit ,genom att de har inte så stora intressen, att vara kompis med dem. UNGDOMAR GÅR IN I STORA GÄNGBILDNINGAR.

Men kan även hamna i stora bråk när regeringen sätter in folk, som passar ens inte in hos oss. Men då kan Gårdsten få problem, genom att mycket ungdomar ,SOM KOMMER HIT HAR KRIG INOM SIG ,SOM PASSAR INTE IN I SVENSKA SAMHÄLLET ENS kommer från krig har krig inom sig ,som passar inte in i svenska samhället ens, genom att killar kommer från krigsländer ,de har bara krig i sig.

Men kan folk lugna killarna som har bara krig inom sig?????

Killarna har krig inom sig ,som kommer hit OCH DET BLIR SOM EN KATAPULT ,SÅ ÅKER KILLARNA IN I KRIG MED SVENSKA FOLKET, SOM REDAN BOR HÄR, genom att de kan gå in i så stora konflikter ,när de kommer hit. Men vem ser den biten, när regeringen sätter in unga män, som knappt torr bakom öronen flyttar hit ,som kommer från en mörk och svart värld ,där krig bara existerar inom dem. Men så kommer killarna till Sverige men tror ni att de sköter sig? NEJ så klart killarna kan inte hålla sig ,fast de får hjälp med allt ,så måste de in i krig ,genom att världen de lever är bara krig. MEN DÅ FÅR VI PROBLEM SOM HAR BARN, SOM INTE KRIGAR SOM DEM. BARNEN KAN ÅKA IN I PROBLEM NU.

BARN ÄR FÖDD HÄR ,DET ÄR INTE RÄTT ATT GÖRA SÅHÄR MOT DEM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är barn-i-samhc3a4llet-birgitta-andlig-inspiration1.png

Det är så mycket svart inom ungdomar som bor där. De har problem med mycket, när regeringen blandar folk med dem, som är inte snällt mot dem. DET GÅR INTE BLANDA ALLA MÄNNISKOR SOM KOMMER FRÅN LÄNDER ,SOM FUNGERAR DÅLIGT.

Men Gårdsten är en del i Göteborg, ett ytterområde som har byggt mycket bostäder ,att folk ska kunna få plats ,då lade de ner mycket pengar på Gårdsten, och folk kunde flytta in. FOLK FLYTTAR IN ,OCH TROR ATT DET SKA FUNGERA BRA ,TILLS REGERINGEN GJORDE VÄRLDENS KLAVERTRAMP ,OCH SÄTTER IN FOLK FRÅN ANDRA LÄNDER.

Men fick höra Gårdsten Göteborg ser bara svart ut där, genom att folk kan knappt leva där ,när vi ser hur Gårdsten ser ut idag. Det är bara problem folk, som flyttar in idag ,men även folk från andra länder bor där. Nu är det mycket invandring, och kan även sätta in i områden Gårdsten ,fast folk som bor där gillar inte att få livet förstört. SKADAR FOLK SOM REDAN BOR DÄR.

Men landet har fått så mycket problem när regeringen sätter in folk både här och där, genom att hjälpa folk, då har Gårdsten ,som andra ställen, använt till att ge den hjälpen till folk som flyr hit. SOM BLIR FEL ATT FÖRSTÖRA FÖR FOLK SOM REDAN BOR DÄR.

Vi ser svart överallt när vi tittar på den bilden, genom att jag vet att Gårdsten Göteborg var en ny stad del, som Hammarkullen var på den tiden. Men har fått enorma problem med Hammarkullen och Gårdsten, GENOM ATT FOLK SOM ÄR MER NORMAL KAN INTE BO DÄR, genom att regeringen sätter in folk från olika ställen får bo där, när de kommer från krig och bråk. Det är inte så smart av regeringen utsätter område som Gårdsten och Hammarkullen genom att de har redan problem med mycket. Det bygger på problem då. Kastar in folk där kan de bo, genom att det bor redan utlänningar där.

Sätter ni in folk hos svensson rika människor??? NEJ såklart, ni skulle aldrig utsätta folk som bor fint. Nej aldrig ,de kan få problem då. Men ni sätter in folk som redan har problem. En del har dålig ekonomi ,och måste även flytta när ni förstör för dem.

Det finns folk som är svensk ,men får utsättas även dem, genom att de har ett förhållande med en utlänning. Regeringen kastar in svarta människor till folk ,som lever med en utlänning ,då får de flytta, genom att de bor redan här och har barn. Lever ett normalt liv ,men måste flytta genom att regeringen kastar in till ställen ,där de bor utlänningar. Men kom mycket folk 1960 – 80 talet ,som söker jobb, men har ett liv i Sverige.REGERINGEN ÄR INTE SNÄLL ,MEN HAR SETT FULA SAKER. FOLK HAMNAR I PROBLEM NÄR NI GÖR SÅ.

NI MÅSTE HJÄLPA FOLK OCH INTE SKADA FOLK ,SOM REDAN BOR HÄR. MÅNGA STÄLLEN I GÖTEBORG, SOM NI FÖRSTÖR FÖR FOLK IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gif

Men då får folk som bor i området enorma problem. FOLK KAN LÄTT SKJUTA FOLK NÄR DE BOR I GÅRDSTEN ,MEN ÄVEN HAMMARKULLEN KAN SKADA FOLK, genom att Sverige har sagt JA till galningar idag.

Jag vet på min tid, då fanns det inte så galet folk ,SOM IDAG ALLA GÄNGKRIG, SOM HAR STARTAT BLAND UNGDOMAR IDAG,och då är inte landet säkert att bo i. Det är så himla mörkt där, folk mår dåligt som bor i Gårdsten. Men folk får flytta ut, och är svårt att bo där.

Respekt är svårt att lära sig när de kommer hit. VI LÄR VÅRA BARN VAD SOM ÄR RÄTT ELLER FEL. MEN DE HAR INTE ENS UPPFOSTRAT BARNEN NÄR DE KOMMER HIT. Folk kommer med krig inom sig. Folk mår dåligt som bor i Gårdsten. När de ser hur landet håller på att bli ,med bråk och gängkrig, då mår folk dåligt.

Genom att regeringen har tagit in folk, som kan inte sköta sig ens. MEN SER DET BOR MYCKET FOLK SOM KOMMER FRÅN AFRIKA SOM HAR SVART HÅR. Men kan bo både här och där. Men ser äldre människor kan knappt gå ut där. Vi ser en kille ,som har kolsvart hud som regeringen har gett hjälp till då.

Ibland finns det bra svarta människor som kan leva och bo här. Men även är född här, som har den kultur vi har då. Men det finns mycket svarta som flyr hit ,som är inte snäll alla som flyr hit, GENOM ATT MÅNGA AV DEM KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄK.

Gårdsten bor mycket folk nu ,som har regeringen hjälp att ge dem tak över huvudet. Men många svarta människor är inte så snäll ens och kan även skada oss, GENOM ATT DE KOMMER FRÅN EN KULTUR, SOM HAR PROBLEM ATT VISA RESPEKT MOT SVENSKA FOLKET DÅ. Folk har inte problem med svarta kvinnor.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fc3b6dd-mc3b6rk-birgitta-andlig-inspiration.png

MÄNNEN ÄR INTE BRA ATT SÄGA JA TILL ,NÄR DE KAN INTE SKÖTA SIG, GENOM ATT MÄNNEN SKADAR OSS. Men måste sålla ur männen, som kommer från farliga områden. NÄR REGERINGEN SÄGER JA TILL FÖR FARLIGA SVARTA MÄN ,DÅ FÅR KVINNORNA PROBLEM genom att de kan även skada oss, som regeringen har inte lärt sig om.

Genom att de kan även bära kniv, SOM VI HAR FÖRBUD I LANDET ATT INGEN FÅR BÄRA VAPEN ENS. Men vi ser att svarta människor lyssnar inte på det, att vi har förbud att bära kniv. Vi har även förbud på vanliga vapen. Men svarta människor lyssnar inte ens då.

Folk som kommer nu har inte ens respekt mot oss. Folk är rädd som bor där. VI SER ÄLDRE MÄNNISKOR VILL INTE VARA UTE SÅ SENT. Men skyndar sig snabbt hem, genom att inte bli skadad. Men folk är rädd som bor där.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-1547611755901.jpg

MEN REGERINGEN HAR SATT DIT FARLIGT FOLK, SOM GÖR ATT FOLK ÄR RÄDD, som gör att de vänder sig om när de går ut, genom att de är rädda att bli skadad.

Eller andra hemska saker våldtäkt och rån, som är vanligt idag, genom att folk saknar pengar ,och då kan de lätt råna folk, inget hinder för dem, att skada folk om det fattas pengar. FOLK KAN SKADA OSS OCH DÖDA OSS, SÅ FARLIGA MÄNNISKOR BOR DÄR. MEN INTE ALLA GÖR DET.

Men Gårdsten är så mörkt idag ,bara problem folk de satt in, genom att folk flyr ,och tar tak över huvudet ,men kan även skada oss. Men har svårt att förstå folk ,som gör så, GENOM ATT SVERIGE ÖPPNAR SIN FAMN ATT HJÄLPA DEM.

Men vad händer då för svenska folket, ingen kan knappt gå ut eller får de flytta från området, GENOM ATT DE KAN ENS FÖRA SIG när de kommer hit. Men har problem att fatta det när vi hjälper dem, men de skadar folk, som regeringen hjälper nu.

Men det är något fel med dem, som skadar folk NÄR REGERINGEN ÖPPNAR SITT HJÄRTA OCH HJÄLPER DEM FRÅN KRIG. Men bästa för Sverige, att de får åka hem när kriget är slut. Men även skicka hem dem med 1 enkelbiljett, när de kan inte sköta sig. Men ska hela landet hamnar i soporna.

Genom att uppåt Sverige ,och neråt landet har vi bara problem folk ,kan inte ens bo nära dem. Men vad kommer folk ifrån, som kan skada oss och göra oss illa, DÅ KAN VI INTE HJÄLPA FOLK ENS. Det är mycket svarta som är även farlig ,genom att regeringen har inte sett igenom svarta, som även är snäll händer ingenting, men så finns det svarta som kan skada oss ,om det fattas mat för dem.

MEN SVARTA KAN LÄTT RÅNA OSS, GENOM ATT REGERINGEN HAR GETT DEM FÖR LITE PENGAR ATT LEVA PÅ, genom att de kommer från sånt ställe ,och hos dem är det inget problem att överleva ,genom att lyfta vapen eller kniv. Men kan hoppa på oss genom att ingen kan lita på folk som kommer hit. Men det finns svarta som aldrig kan tänka sig skada oss ens ,men så finns det svarta som kan skada oss.

MEN ALLA VET ATT DET FINNS SVARTA SOM VÅLDTAR ÄLDRE KVINNOR,och kvinnor över 90 år är ingen problem för dem, fast de är 90 år. Det finns inga problem när de måste ha sex ,men regeringen har tagit in farligt folk. SÅLLA UR FARLIGA MÄN ,GENOM ATT ALLA SER ATT DE HAR TAGIT IN KNÄPPA MÄN.

Vi får en bild av Gårdsten ,genom att GUD vill ,att vi tar upp om Gårdsten, genom att han ser landet falla sönder för svenska folket ,som har ingenstans att bo ens. Men är det krig ,då måste man hjälpa folk från krig. Men får hjälpa folk ,som är inte kul för svenska folket, när de blir utsatt för rån och våldtäkt, GENOM ATT INTE SÄTTA SVENSKA FOLKET NÄR FOLK, SOM ÄR FARLIG GENOM ATT DE SKADAR FOLK IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2250337446_e741d2fbc0_o-2-1.jpg

Men måste skydda svenska folket ,genom att de har även barn, som de är rädd om ,och då måste regeringen se till det, att inte blanda folk med dem. MÅSTE SKYDDA BARNEN, MEN HAR INGEN RÄTT ATT SKADA OSS, OCH BRÄNNA OSS, OCH KÖRA MED GRUPPVÅLDTÄKTER VÅLDTÄKTER BARNEN SKA ÖVERLEVA NU. Och har ingen rätt tar hit folk ,som bränner och våldtar våra tjejer ,då har vi en blind regering. Små barn blir utsatt idag ,så hemskt folk har regeringen hjälpt ,som tar till och med barn som var 9 år. DÅ SKULLE DE VAKNAT OCH SKICKA HEM KILLEN PÅ EN GÅNG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är tyget-drar-birgitta-andlig-inspiration1.png

Men hur många unga tjejer får sätta livet till, sen ni sade JA till galna männen ,som ni skyddar, så vidrig regering har vi idag. Men händer ingenting, de får sitta kvar, ISTÄLLET FÖR ATT SKICKA UT DEM PÅ EN GÅNG NÄR DE SKADAR OSS ,SOM ÄR INTE OKEJ ENS. När de kommer hit ,då är det cirkus för galana männen, och tjejerna få springa för livet.

Men ska vi ha det så???? NEJ SÅKLART

När regeringen tar hit folk ,som till och med skadar och bränner oss ,men tänker inte ni ,men oj nu blev det lite fel nu?? ?? Eller ska regeringen börja kolla skydda våra tjejer ,att skydda dem och inte männen, som inte ens ska bo kvar ,och det spelar ingen roll om det är krig, SÅ SKICKA HEM KILLARNA MED 1 ENKELBILJETT, SÅ VI KAN FÅ LEVA . MEN ÄVEN ATT GÖRA RÄTT MOT FAMILJEN ,OCH VÅRA TJEJER SOM VI MÅSTE SKYDDA NU.

som gör svenska folket illa idag genom att ni tar in sjuk folk som inte kan respektera folk då kan ni inte ta in mer galningar i landet ens genom att skydda barn istället för dem ni tar in som är bara en massa bekymmer folk som har ingen uppfostran från dem då har de skött sig när de kommer hit. MEN MÅSTE BLI ETT SLUT NU, GENOM ATT VÅRA TJEJER SKA ÖVERLEVA NU.

Men speciellt svarta från farliga länder har kommit hit. Men då får de sätta dem långt från svenska folket ,OCH NÄR KRIGET ÄR SLUT SKA DE HEM PÅ EN GÅNG ,genom att svarta är farlig ,som kommer från en del platser, som har kommit hit.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.png

MEN FÖR ATT SKRÄMMA FAMILJEN OCH MÄNNEN GE DEM LAGBOK OM SVENSKA LAGEN i boken står vad som händer om männen rör tjejer och barn och kvinnor ,att de åker hem med en enkelbiljett. Om killarna är ung, då åker föräldrar med på en gång.

VI LOVAR ATT DE SKULLE VAKTA SÖNERNA , genom att igen vill åka hem när de har kämpat sig hit. Men föräldrar skulle vakta och kolla upp sin son, genom att ingen vill hem då. Men även ska stå i boken, att de får inte ens återvända ens ,när de har skadat tjejer och barn och kvinnor.

Men det skulle bli lugnt ,men det har regeringen kunnat gjort på en gång, när de såg gruppvåldtäkt våldtäkt bränner tjejer ,SOM HAR SPARAT LIV ,SOM ÄR MER VIKTIG SVENSKA TJEJER, BARN OCH KVINNOR SOM BOR HÄR.

MEN REGERINGEN SKULLE LÄST PÅ, genom att först sätta svenska folket i säkerhet, innan de hjälper folk från krig.

Genom att så mycket farliga länder har kommit hit, och då får svenska folket problem att leva ,när de lätt kan bränna folk och våldta oss, då måste regeringen ha koll på den biten, hur de fungerar bland oss GENOM ATT SLIPPA DÖDA HELA SVENSKA FOLKET BARA FÖR ATT MÄNNEN SKA FÅ HJÄLP. MÅSTE NI SE TILL SÄKERHET, innan ni tar in dem i landet. Och när svarta skadar oss , då åker de hem ,genom att ingen ska bli utsatt ,som landet fått, genom att svarta tänker inte som oss.

VI VILL HA FRED. Men det finns svarta människor som har kommit längre i sin utveckling ,än folk som kommer hit,genom att vi har ett land i fred.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gif

MEN LANDET STÅR FÖR FRED BARA FÖR ATT SVARTA VILL BRÄNNA BILAR OCH DÖDA OSS ,DÅ SKA DE HEM PÅ EN GÅNG.

DET ÄR FARLIGT FOLK REGERINGEN HAR SATT IN NU. Genom att landet fått problem idag. När regeringen säger JA till folk ,då kan även svenska folket få problem att bo nära folk idag.

När det är krig sätt dem så långt från oss. Men landet har så mycket nationaliteter ,som bor här från olika länder. MEN REGERINGEN MÅSTE KOLLA IGENOM FOLK NÄR DE FLYR HIT ,och ingen ska bli skadad som folk hela tiden blir utsatt för idag.

Vi ser svart man som eldar upp sig ,och det rusar i han, genom att han kommer från den kulturen, som kan ha sex med djuren. Han lever i Sverige nu. Men i hans hemland ,då går han till djuren när han känner att det rusar i hans kropp. Killarna har sån sexenergi ,när det rusar i dem, och vet inte vart han ska göra av den energin. Vi svenskar kan lugna ner oss när vi känner att det rusar i oss ,genom att vi lär oss det. HAN HAR PROBLEM NÄR HAN KOMMER TILL SVERIGE GENOM ATT VI ÄR INTE SOM HAN.

Men från dessa länder, då har de en annan syn när det gäller sex. FOLK HAR INTE SÅ MYCKET KUNSKAP OM SEX. Folk kör sin sexakt på olika sätt. Men när killarna kommer hit ,då blir det problem för svenska kvinnor, och de kan ta vad som helst när de rusar i dem.

MEN LÄTTA OFFER ÄR ÄLDRE MÄNNISKOR SJUKA MÄNNISKOR genom att de kan inte hejda sig ens. Men männen har bara fokus att ha sex med kvinnor, istället för djuren, då vill de ha sex med kvinnor när de kommer hit.

MEN MÅNGA AV DEM ÄR UNDERUTVECKLAD SOM KOMMER HIT. Men i hemlandet då går det bra genom att männen styr den akten och kvinnorna hänger med på samma genom att de har inte kunskap hur det ska vara på riktigt. Men har kommit till Sverige då får vi problem med dem. Men sätt dem långt från oss genom att skydda landet för enorma problem när ni släpper in farligt folk i landet.

Men hela landet har fått problem när de tar in så underutvecklat folk, då har vi problem att leva då. Men det finns länder i Afrika de kan fly till ,genom att de är lik dem. Men har inte allt lika som dem ,MEN SVART LÄNDER SOM HAR FRED kan de fly till Mocambique har det lugnt. När folk skadar oss då måste regeringen se igenom alla människor, hur farlig är folk som de säger JA till ,genom att folk har fått enorma problem med folk ,som kommer hit ,genom att de kan inte sköta sig ens ,utan skadar oss ,och då är det något fel på dem.

GENOM ATT DE HAR INTE SAMMA KÄNSLOR SOM VI. Men mycket folk är även våldsam, som kommer hit kolla på bostäder hur de ser ut. Men förstör så mycket för folk idag. Vi svenskar har inte samma inom oss ens ,vi är så olika människor. Men folk som kommer från svarta länder har mer krig inom sig ,som vi inte har så mycket av det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vaclav_zapadlik_painting_017.jpg

Men för dem att tutta på en bil är inga problem för dem, genom att de kan inte låta bli att tutta på bilar kul grej för dem. Men oftast är killar ,SOM VILL GÅ RUNT OCH TITTA PÅ BILAR. Vi gör inte så ,men de kan göra det en kul grej ,att skada folk när de kommer hit. Och därför har folk fått problem med bilar som smäller lite här och där idag.

Genom att männen gillar den grejen ,att förstöra för folk idag, och regeringen hjälpt folk från krig ,men vad gör männen?? Det smäller runt dem när de kommer hit ,OCH SVENSKA FOLKET FÅR SKADA SINA LIV ,NÄR DE TAR IN FARLIGT FOLK ,SOM TUTTAR PÅ BILAR BARA ATT HA KUL. Men våldtar oss BOR FOLK SOM PLANERAT SIN ÅLDERDOM ,SOM BOR DÄR KÖP DYR LÄGENHET. Men small hela tiden bilbomber. Men folk måste flytta ,de kan inte bo där. Men ingen signal att landet har fått in farligt folk ,när man tuttar på bilar hela tiden. Men då har vi galna människor i landet, och ger männen till och med pengar ,som ska överleva på ,men så smäller det lite här och där, men oj nu måste de skada svenska folket. MEN SKICKA HEM FOLK MED 1 ENKELBILJETT NÄR DE SKADAR FOLK ,GENOM ATT BILAR OCH VÅLDTÄKTER ÄR INTE OKEJ. VI HAR INTE HAFT DET SÅ ENS NÄR DET KOM MYCKET FOLK TILL SVERIGE. Men kunde sköta sig inga bilbomber men männen som kommer nu genom att de utmärker sig på en gång farliga män att leva bredvid.

Vi har inte sysslat med att skada folk bränna folk ,och tutta på bilar ,som de har tagit in nu. Men notan blir lång när alla bilar har tuttas på, till ingen nytta, BARA FÖR DE VILL HA KUL. Men männen tänker inte som oss, och då får vi problem ,genom att de gillar att tutta på bilar.

VI SER EN TÄNDSTICKA SOM FÖRSTÖR FÖR OSS. Men varför hjälper folk ,som tuttar på bilar till folk, och en del bilar kostar pengar, men får inte ut allt på försäkringen ens, genom att en del har inte bilen så högt försäkrad. Men finns en del, som har försäkring, men får inte tillbaka den bil en gång köpte ,och kände sig så lycklig till ,de satte en tändsticka, och sen small det runt folk då. Men för dem har ingen tanke att de skadar folk ,som äger bilen?

NEJ har ingen tanke ens bara kul, att sätta eld på bilarna ,MEN EN BUS GREJ ATT SÄTTA PÅ EN MASSA BILAR en kul grej för dem när de ser en massa bilar.Men då kan de få sig en knäpp, som vi aldrig skulle göra tutta på en massa bilar, bara för att ha kul ,en ungdomsgrej ,som mycket yngre killar kör med då.

Men därför fick vi problem genom att landet har galna män, som tuttar på bilar, som folk äger. KILLARNA HAR INTE ENS RESPEKT ,SOM HAR KUL MED OSS EN KUL GREJ ,bara en kul grej. Killar är ung många av dem ,som kommer hit.Men vill testa på att bränna bilar,men de lever ungdomen i dem, som gör det. Men kan bara gå runt, och se en bil eller flera bilar ,men slår till för dem ,och tar en tändsticka ,och bränner ner bilen ,genom en kul grej.

Men har det som en sport att elda bilar ,och då har ni sett att mycket bilbränder kommer från män, SOM VILL HA KUL MED SVENSKA FOLKE. Men har ingen tanke och känsla, att de skadar oss.

KILLAR VILL HA KUL, NÄR DE SÄTTER ELD PÅ BILARNA ,EN KUL GREJ FÖR DEM, GENOM ATT DE ÄR UNG.Men tänker inte ens när de måste ha kul. När vi går tillbaka i tiden, då fick Västra Frölunda enorma problem med bilbomber small lite här och där. Men det var en hel hög med bilbomber, som folk fick förlora mycket bilar, när folk från länder som gör det, genom att de tycker det är kul att göra så. Men vi har så knäppa människor i landet nu. MEN UNGA KILLAR KAN GÖRA SÅ.

Men vi måste ta upp om Gårdsten genom att visa hur landet ser ut idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.