SÄKERHET I SVERIGE-SECURITY IN SWEDEN

     VI LÄGGER UT EN VARNING. 

VI SER EN PERSON SOM KNACKAR PÅ DÖRREN. Vi ser ett hus men han knackar på dörren. Det öppnar en person som bor i huset. Men frågar efter vägen. Han skriver upp på en lapp. Han stoppar lappen i fickan. Han har mörkt hår som svarta har. Men ser han har mörk hud. Han har lite gyllenbrun hud. Han pratar och pratar med han eller hon som bor i huset.

VARFÖR FÅR VI DEN BILDEN?

DET ÄR EN VARNING TILL FOLK GENOM ATT VI FICK UPP DET.

Folk knackar på idag men öppna inte dörren som förr i världen ,genom att nu har vi annat folk som regeringen har tagit in, som är fattig av en del som knackar på. ÖPPNA INTE DÖRREN.

Det här är en varning vi skickar ut till folk ,genom att vi fick upp den bilden. Men ser ni att ni känner inte personen, så öppna inte genom att folk kan även sticka kniven i er. Men går in och tar en massa ni har hemma. Vi ser hur de kan kasta ut en massa saker ,genom att de kan vara hungrig ,och måste ha pengar, vi ser lösa pengar i lådan de hittar när de rusar in i huset. MEN REGERINGEN HAR GETT SVENSKA FOLKET PROBLEM, GENOM ATT DE DELAR UT FÖR LITE PENGAR TILL DEM.

MEN FOLK HAR PROBLEM ATT FÅ ETT RIKTIGT ARBETE DÄRFÖR FÅR VI PROBLEM MED DEM. Men regeringen har tagit in folk ,som har svår att sköta sig på grund av pengar brist. Men tar inte hänsyn som svenska folket lever ,och lär vad som är rätt eller fel. Folk går inte efter den lagen utan kan döda folk ,när de är hungrig men känner inte oss ens.

MEN HUS ÄR VÄLDIGT UTSATT IDAG.

MEN FOLK MÅSTE PASSA SIG GENOM ATT SVERIGE ÄR INTE SOM FÖRR VI VÄRLDEN, GENOM ATT DE HAR TAGIT IN FARLIGT FOLK IDAG. Men öppna bara om ni känner dem ,när de har så mycket olika människor i Sverige.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är doors-door-decorations-exterior-design-art-thumb640-2.jpg

Men hus kan vara mer utsatt en en vanlig lägenhet. Men det finns lägenheter ,som är utsatt kan även de kan möta på problem. MEN ÖPPNA INTE DÖRREN. FOLK MÅSTE HA TITTÖG IDAG.

Men säkerhetskedjan hjälper en liten bit genom att de kan använda kedjan, att ta sig in med genom att de vrider så kan de använda den ,och ta sig loss och rycker ut kedjan, genom att folk kan vara stark ,och kedjan har vi tittat på förut. MEN FOLK MÅSTE HA TITTÖGA OCH SER VEM SOM STÅR UTANFÖR DÖRREN och det är det säkraste i dag, genom att titta vem som står där, och öppna inte för folk ni har inte sett ens.

GENOM ATT MÖRDAREN ELLER RÅNAREN STÅR UTANFÖR DÖRREN. Men därför ska ni inte öppna idag. Men förr kunde ni öppna och även kunde hjälpa varandra,men idag då har ni farligt folk,som ni vet inte om ärligt folk.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är doors-door-decorations-exterior-design-art-thumb640-2.jpg

Men bäst att folk ringer innan de ska hälsa på er. Det är det säkraste tipset för er, genom att inte möta på mördare och rånare idag. Men Sverige har aldrig varit såhär. Men folk utan pengar, de är inte som andra, kan lätt råna folk men även döda folk om de vill. Men folk kan lätt skada oss idag när de är hungrig, som regeringen har stökat till för oss idag. NÄR DET RINGER PÅ DÖRREN IDAG DÅ MÅSTE FOLK TÄNKA SIG FÖR VEM DE ÖPPNAR DÖRREN TILL.

MEN VI LÄGGER UT EN VARNING TILL ALLA MÄNNISKOR IDAG.

En reaktion till “SÄKERHET I SVERIGE-SECURITY IN SWEDEN

 1. For example, if the player is injured or includes a disagreement together with his manager, or a trainer has suddenly dumped a specific horse, these pieces
  of news can present you with the tip you have to
  select the best team or horse. Also, because they are online,
  they are able to offer other related items like bingo, casino games and poker on their current clients.
  The fact is hard to define because its not all systems are the same
  and not every betting softwares is the same.

  Look at my blog post … numbergame ibcbet trick

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.