INBROTT- BURGLARY

Landscape Nature, Grass, River, Tree, House 96343 : Wallpapers13.com

VI SER ETT LJUSBLÅTT HUS SOM FÅR PÅHÄLSNING NU. TRÄHUS

Vi ser ljusblått hus ,som får problem nu. Vi ser natur runt huset. Det finns en sjö där, som folk kan bada i. Vi ser folk har nycklar provar nycklar ,och testar den och den. Killen har svart hud och svart hår. Huset har en mörkbrun trapp. Killen testar nycklar och försöker ta sig in.

VARFÖR SER VI DET?

Killen har en väska, rem över axeln axelväska. Han gräver i väskan, han hittar en sak, HAN FÖRSÖKER BRYTA SIG IN MED. Han håller på med nyckelhålet, och testar att ta sig in. Han går sen och tittar runt fönstren. Vi ser att det är mörkt där.Han försöker bryta sönder fönstret. Vi ser att det lyser inte en lampa utan huset är mörk. Han ser att fönstret är skitig och lite dimma. Folk har inte rengjort fönstret.

INBROTT KILLEN SKA IN I HUSET. MÖRKT OCH NEDSLÄCKT HUS.

VARFÖR SER VI INBROTT?

ETT TIPS TILL FOLK GENOM ATT SLIPPA INBROTT.

Ser ni hur fönsterrutan såg ut? Smutsig som visar att ingen är där så ofta ,och sköter om sitt hus genom att fönstren var smutsig. Folk är inte så ofta där, och då kan de lätt bryta sig in ,som den här killen försöker göra bryta sig in. FOLK SER PÅ LÅNG VÄG LÄTT ATT TA SIG IN.

MEN HUR SKA FOLK KUNNA SKYDDA SINA HUS, SOM HAR SVÅRT ATT SKYDDA DEM, GENOM ATT DE ÄR INTE SÅ OFTA DÄR.

HUSET ÄR UPPLYST SOM ÄR BÄST FÖR VARJE HUSÄGARE. Folk ser att det bor folk där genom att det lyser där. Men många hus kan stå tom en längre tid. Men vad gör ni åt den biten, när det finns så mycket folk som kan bryta sig in utan att ha en massa folk runt sig ,eller hus som står en bit bort. Men ensamt hus ingen kan se vad han gör då.

Folk kan ha en lampa tänd ,genom att slippa inbrott. Folk tror att det bor folk i huset. Duka med tallrikar och glas ,som vi bodde där. Lägg bestick ,så folk tror att ni sitter och äter. Men även halvt glas med vatten eller saft. Sätt ett paket bröd på bordet. Ni kan ha livlig fantasi ,vad ni vill duka med. Mjölkpaket eller filmjölk med vatten i. Det finns hårdbröd som har en hård förpackning. Men kan sätta flera paket. Ni måste ha en livlig fantasi när ni dukar upp bordet. Men folk måste se att ni är där. DET ÄR ETT TIPS. Lampor måste vara en lampa, som har lång livslängd. Det finns lampor som håller längre än andra lampor.

HÄNG PÅ STOLEN EN TRÖJA ELLER ANDRA KLÄDER . NI MÅSTE VISA ATT NI BOR DÄR. SÄNGEN ÄR OBÄDDAD. HUSET FÅR INTE SE PRYDLIGT UT UTAN VISAR ATT NI BOR DÄR. Ni måste stöka till i huset ,innan ni lämnar huset genom att visa att ni är hemma då. Kasta fram lite skor obäddad säng. Ni ska stöka till som ni bor där. Att ni är hemma. Men är bra att lägga fram lite saker kläder som ni var där. Folk som har en utelampa måste vara tänd. Folk ska se att det bor folk där. FOLK SOM HAR BARN KASTA FRAM LEKSAKER lägg fram böcker ni sitter och läser. Boken ligger öppen. Ni måste visa att ni är hemma och bor där. Ni får stöka till huset som ni vill men visa att ni är hemma. Vi tar upp tips hur ni kan göra då.

FOLK MÅSTE HA LIVLIG FANTASI.

2 reaktioner till “INBROTT- BURGLARY

  1. Thank you for liking the blog. Today, people can get to know GOD, who lives year after year for millions of years. But no one knows him.

   He lives and works year after year. But his life lives in the BIG HEAVEN, the place is called that. Called the planet. He works with teams, but he leads everything and decides everything.

   But today you get to see BIG PROTECTION AND PROTECTION, which he uses year after year.

   BIG PROTECTION, PROTECTION is born to the earth and no one sees GOD’s job when he starts countries.

   But he has started Sweden and Kurdistan, by needing help today. But many countries are living wrong today.

   But countries he has his finger in the game now. But he wants people to live well when living on earth.

   But he wants to stop wars and problems now, the earth is getting hit today. But war-torn Muslim countries, he wants to stop the problems that are now.

   Kurdistan was his goal to turn people around. Now you can get to know his work, which he teaches you now.

   But he sends out knowledge to people today. He hands out, then can learn from him. He has knowledge of everything. I sit and write from GOD together with PROTECTION. But hand out everything today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.