DELA MED ANDRA MÄNNISKOR-SHARE WITH OTHER PEOPLE

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0c3bf1b0ad7f788fc4d74acbe0872204.jpg

VI ÄR OLIKA MÄNNISKOR SOM LEVER PÅ JORDEN. MEN EN DEL HAR SVÅRT ATT DELA MED ANDRA MÄNNISKOR genom att vi fungerar så ,som ingen ens kan sätta sig in i då. Men folk har svårt att dela bostad med andra människor älskar att bo själv. Vill leva ensam,och en del vill dela lägenhet kan inte ens tänka sig leva ensam.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är afdc0d9f10c33f642f75c89f20eb6ea4.jpg

FRUKTANSVÄRT ATT LEVA ENSAM OCH TYST OCH ÖDSLIGT DÅ. Men ensligt att bo ensam,som en del kan vara problem med då.

Men speciellt när folk dör kan folk bli så ensam,och kan knappt klara av livet ens,genom att de hatar ensamhet,och kan inte vara själv,som var van att leva ihop med en man eller kvinna,men plötsligt dör folk,och då måste de ställa om sig. FÖR DEM ÄR DET FRUKTANSVÄRT ATT BLI ENSAM.

DE HAR SVÅRT ATT TA SIG VIDARE.

VI ÄR OLIKA MÄNNISKOR PÅ JORDEN. Men är svårt att ställa om sig,som en del har inte svårt att leva ensam,genom att de är van att leva så. Men älskar att leva ensam,som en del kan till och med bli sjuk av ensamhet.

VI ÄR OLIKA MÄNNISKOR PÅ JORDEN,del kan inte ens dela en lägenhet eller hus medans andra kan inte ens bo ensam måste bo ihop med folk,och hitta en ny relation och en ny relation då.

Men folk är så olika idag,och många väljer att bo själv istället för att leva ihop med en man eller kvinna,genom att världen är så upp och ner idag med bråk och konflikter,då väljer de leva ensam och slippa bråka då. MÅNGA HAR SVÅRT ATT LEVA IHOP.

MEN SVÅRT ATT LEVA MED ANDRA MÄNNISKOR MÅSTE VARA ENSAM, och folk kan inte ens tänka sig dela med andra människor genom att slippa problem,som mycket problem kan bli när man delar bostad,och folk väljer att leva själv,som är bäst för dem än att leva i konflikter och bråk,då är det mycket bättre att bo själv,även om det känns tråkigt en del dagar. Men väljer att leva själv som är mer naturligt för dem än att leva ihop som par,och då väljer folk livet så,genom att inte leva ihop med kvinnor eller män.

Men så kan en del känna sig,genom att inte misslyckas igen och igen OCH RELATIONER KAN VARA KNEPIG IDAG ,är bäst att bo själv utan en massa konflikter och bråk ,då väljer folk leva själv. Men folket ser dem lite utanför samhället,som är van att leva ihop med folk,men kan ens tänka sig bo ihop med en man eller kvinna,genom att de har inte hitta den som passar bäst i en relation för dem,genom att kvinnor och män kan stöta på problem relation idag,och hamnar i en jobbig relation som en del kan hamna i,och då får problem att leva ihop på rätt sätt.

GENOM ATT RESPEKTERA VARANDRA BLAND DET VIKTIGASTE ATT GÖRA, då har folk svårt att leva ihop och hitta rätt man eller kvinna,men väljer att leva ensam som är bäst för dem,genom att de mår bäst av det,än att dra in en man eller kvinna som gör dagen värren än de hade tänkt sig.

Men folk väljer ensamheten och då har de svårt att dela med folk,och då kan de även hamna i en situation och måste dela med andra människor,som har en plan att leva själv. Men tar inte ens chansen att leva med en man eller kvinna,genom att för dem är det ett mörker att dela med män eller kvinnor,att leva ensam är bäst för dem,SOM INGEN KAN SE NÄR DE VÄLJER SITT ENSAMMA LIV.

Och kan ens tänka sig dela med män eller kvinnor,genom att vi är olika människor på jorden. Det finns folk som vill leva ihop,och kan inte ens tänka sig leva ensam,då blir de sjuk av tanken att leva helt ensam,är ens tänkbart för dem. MEN DET FINNS SÅ MYCKET OLIKA MÄNNISKOR PÅ JORDEN.

Genom att slippa bli sårad,som blir bara en massa tjafs att leva ihop och väljer att leva själv,väljer bort kärleken,som är den alla drömmer om. Men väljer ett liv i ensamhet,som alla kan förstå att i grunden finns ett djupt sår,som har inte läkt ens. DET FINNS SÅ DJUPA SÅR,SOM HAR INTE LÄKT ENS,OCH DÅ VÄLJER DE BORT KÄRLEKEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kc3a4rleken-birgitta-andlig-inspiration-kopiera.png

Men måste dela med kompisar,som går mycket enklare än att kliva in i en relation,är så fel för dem då. Men dela med en kvinna eller man är är problem att göra för dem,genom att ensamhet är bäst för dem att leva så. MEN SER ATT VÄNNER ÄR MYCKET BÄTTRE ATT DELA MED.

Men dela med vänner är inte samma problem,att bo med vänner GENOM ATT DÄR HÅLLS KÄRLEKEN UNDAN OCH SLIPPER PROBLEM MED KÄRLEK OCH KONFLIKTER ,då kan män eller kvinnor dela med samma kön,genom att slippa en massa problem med kvinnor eller män,som är mycket enklare att leva så,än i en kärleksrelation,som blir bara en massa problem med allt,att dela med män eller kvinnor känner kärlek för,då får de enorma problem och bryter på en gång förhållandet,och det kan bara vara små saker som fungerar sämre för dem två att leva ihop. Men bäst att leva ensam utan kärlek och träffa kvinnor eller män,och ha kul lite grann än att leva i en riktig relation,som blir bara en massa problem relation.

BÄST ATT LEVA BLAND VÄNNER.

Men leva bland vänner är annorlunda än att leva med kärleksrelation,som fungerar sämre för en del. Kan dela lägenhet med vänner,istället för att dela med en man eller kvinna,som de älskar, då väljer de leva ensam som känns bäst för dem. Men mycket kvinnor och män lever så idag.

GENOM ATT SLIPPA KONFLIKTER GÅR IN I DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE,SOM GÖR DEM SJUK AV DÅ.

ELLER LEVA MED VÄNNER SOM GER EN ANNAN INBLICK

ATT LEVA IHOP. Men bara är vänner,som kan även göra kul ihop,fast de är bara vänner,som gör kul ihop. Folk har inte koppling kärlek till dem UTAN BARA VÄNNER ,och då fungerar en del män eller kvinnor mycket bättre att umgås med vänner,än leta en kärleksrelation,som blir bara en massa problem,att leva med kvinnor eller män med kvinnor,då kan mycket yngre killar välja leva med vänner bara vänner ingen koppling till kärleken,som bara blir en massa stök och sårad blir mycket män och kvinnor idag.

Genom att folk lämnar varandra,och sårar varandra hela tiden har problem med män eller kvinnor och väljer att dela med andra,men utan kärlek som blandar in då,genom att freda sig är inte så enkelt idag. FOLK SÅRAR VARANDRA OCH DÅ ÄR DET BÄST ATT LEVA MED VÄNNER.

Men vill leva ihop,men har svårt med den biten leva ihop,som en del väljer att leva som vänner,och hjälper varandra istället för en massa bråk,som blir en relationer. Och väljer att leva ensam eller med vänner,KAN SITTA OCH SKRATTA MED VÄNNER kärleksrelation,som är bara en massa problem att leva ihop.

GENOM ATT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE SOM OFTAST KLIVER IN I, DÅ ÄR ALLT UPP OCH NER OCH BÄTTRE ATT UNDVIKA DET

Folk blir sjuk av en massa bråk,och kan kvinnor välja leva ihop genom att slippa problem med männen,som stökar till livet,och då ser det mycket bättre att välja bort män,och lever ihop med kvinnor,som blir mycket lugnare liv,än att leva ihop i en relation. DET BLIR ETT LUGNARE LIV FÖR DEM.

Men även män och kvinnor kan välja bort kärleken OCH VÄLJER ATT LEVA BLAND VÄNNER bra tid för en del,som kan inte leva ihop med kvinnor eller män, då kan de välja leva ihop med män eller kvinnor,som bara vänner bästa lösningen i en relation,och ingen kör dem i backen,som en kärleksrelation gör,kör dem i backen,som gör mycket kvinnor och män sjuk,när de kan inte prata rätt i en relation, då är det bäst att leva ihop med vänner,genom att slippa leva ensam , då kan en del välja leva med vänner genom att de får ett mycket bättre liv med vänner,än att blanda in kärleken och blir bara sårad av kärleken och olycklig av kärleken som bara sårar dem.

Men för dem är vänner ett mycket bättre liv,genom att vänner kan leva på ett annat plan än kärleksrelationer gör,genom att så mycket män och kvinnor går in i destruktivt förhållande,och kan även bli sjuk hela livet när de lever kvar i destruktivt förhållande,som gör att män eller kvinnor lämnar varandra svårt att hålla ihop idag. DET ÄR BÄST ATT LÄMNA VARANDRA,NÄR DE LEVER I EN DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE. BLIR SJUK ATT LEVA KVAR I RELATIONEN.

MÅSTE HA MYCKET HJÄLP,SOM LEVER I DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE.

Genom att världen är inte som förr i tiden,då höll folk ihop,som såg att de hade inget val,även om de hade små konflikter,så kunde de leva ihop på ett annat sätt än nu,bara en massa problem i relationer,som även kommer från män som är urdålig att hjälpa till i hemmet,som är största problem de har då. Men båda jobbar och har arbete att gå till,men kan även slita ut sig mycket kvinnor idag genom att männen är urdålig att hjälpa varandra,och då kan kvinnor välja att bo ensam,genom att slippa problem med männen igen och igen. VÄLJER ATT LEVA ENSAM.

Och lämnar den relationen och den relationen,men lämnar och går hela tiden,genom att idag då kan män och kvinnor lämna,när de känner att de lever fel i en relation,som inte var så enkelt förr i tiden, då höll man ihop en relation livet ut. Men idag kan kvinnor lämna männen eller männen lämnar kvinnorna,när de känner att det blir fel med att leva ihop med bara en massa konflikter,som inte alla orkar med,och då lever män och kvinnor ensam idag. DET BÄSTA AV ALLT NÄR INGENTING FUNGERAR,DÅ SKA DE LÄMNA VARANDRA SÅKLART.

Men så ser livet ut för mycket män och kvinnor idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.