TOPS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 772722.jpg

SER ATT NÅGON PETAR I ÖRAT MED TOPS. Vi ser tops som folk använder,men måste kolla på det såklart.

MEN VARFÖR SER VI TOPS?

Genom att det är vanligt att folk använder tops i örat,men även kan ta tops på andra ställen. Men när folk petar i örat,OCH RENSAR BORT EN MASSA SEKRET I ÖRAT.

Har mer problem med örat eller mindre problem med örat.

Genom att vi fick upp det,OCH DÅ HAR DET MED TOPS ATT GÖRA NÄR VI ANVÄNDER TOPS I ÖRAT,som folk tar och rensar bort en massa sekret i örat.

Tops kan rensa örat från en massa skit vi har i örat,men gräver och gräver. Men ser att örat blir rött,men då är det inte bra att använda tops för mycket eller vi gör på fel sätt. Men tar oftast tops och rensar örat med,GENOM ATT TA BORT EN MASSA GULT VAX FRÅN ÖRAT. Men petar och petar i örat.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpg

VARFÖR SER VI TOPS NÄR FOLK PETAR I ÖRAT MED TOPS. Vi ser ett öra som är rött. Det är rött inne i örat rött. Men ser folk har skadat sig med tops,genom att de har lite kunskap om hur man använder tops. Men örat ser rött ut och skadad hud.

Men ser när folk tar tops,och petar i örat vrider hela tiden topsen inne i örat. Men försöker få ut lite sekret, öronvax från örat. Men vrider och vrids hela tiden genom att rensa örat. MEN SER ATT ÖRAT ÄR RÖTT OCH SKADAD.

MEN FOLK HAR SVÅRT ATT GÖRA RÄTT,OCH DÅ KAN DE SKADA ÖRAT. Men örat är känslig och får inte hålla på,att peta för hårt i örat. Men ser att folk petar i örat och örat blev rött och skadar örat,men hörselgång kan få en liten smäll,genom att örat är känsligt att peta i för mycket.

Men vi såg att örat fick en massa problem när de petar i örat. Men ser rött öra,som inte alla tänker på när folk petar och petar i örat,att vi har känsligt öra,som inte alla tänker på när folk gräver hela tiden i örat. ÖRAT ÄR KÄNSLIG OCH VI SKA VARA FÖRSIKTIG DÅ.

Men blir fel genom att folk skadar örat,genom att örat är känsligt och kan lätt peta sönder örat,när vi är för hårdhänt genom att vi fick upp det,och då har folk problem med att peta för hårt i örat. VI SKA PETA FÖRSIKTIGT ,inte gräva som vi såg folk gjorde.

Men örat är känslig och folk gräver för hårt NÄR DE TAR UT SEKRET VAX GRÄVER FÖR HÅRT,och vrider och vänder topsen i örat,som blir så fel att göra,genom att ni måste vara försiktig att inte gräva för mycket i örat,som alla ser att örat fått en smäll,den bilden vi fick när folk petar i örat.

Men kan de skada hörselgången eller andra saker som finns i örat?

FOLK VILL TA BORT SEKRET VAX I ÖRAT. Vi kan peta bort sekret vax som irriterar oss.

MEN FÅR INTE GRÄVA FÖR LÅNGT IN GENOM ATT VI SKADAR ÖRAT. Håller på för mycket med örat.

Men folk tänker inte på det ens. Men ta det försiktigt,när ni petar örat genom att slippa problem med örat. VI MÅSTE TA DET FÖRSIKTIGT NÄR VI HÅLLER PÅ MED ÖRONEN.

VI KAN PETA PÅ INSIDAN I ÖRAT.

Om stökar till problem med örat när ni trycker in topsen för hårt,då kan till och med skada örat,SOM NI MÅSTE LEVA MED HELA LIVET folk tänker inte på att örat är så känslig,och kan inte se den biten utan bara gräver i örat,som vi måste ta försiktigt med.

Men hur många gör det?

Genom att vi fick upp när folk petar i örat med tops,då har folk skadat örat,och har svårt att förstå,vad vi måste göra för att göra rätt,genom att vi fick upp det,då har folk skadat örat,och kan inte den biten ens. Som blir problem när folk gräver i örat så hårt,och då kan det visa sig i framtiden problem med örat,genom att inne i örat finns det hörselgång,som ska fungera perfekt,genom att mycket folk föds med friskt öra. Men då kan ni skada örat och får problem ganska snabbt,när vi såg hur örat såg,ut OCH DÅ MÅSTE NI SKYDDA ÖRAT GENOM ATT SLIPPA PROBLEM I FRAMTIDEN.

MEN HUR SKA VI GÖRA MED ÖRAT,GENOM ATT INTE SKADA ÖRAT ,VI VILL PETA UR VAX I ÖRAT? Vi måste ta det försiktigt med örat. Vi tar med topsen,så lite med topsen. Vi får inte gräva för mycket i örat.

NI MÅSTE TA HAND OM ÖRAT

2 reaktioner till “TOPS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.