SVERIGE IDAG- SWEDEN TODAY

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sell-beautiful-angel-portrait-painting-portrait-art-home-decoration-lt014.jpg

IDAG DÅ HAR ALLT VÄNT EMOT MIG ,NÄR MAN ÄR INTE NOG VAKEN ,GENOM ATT SAMHÄLLET FUNGERAR SÅ IDAG. Men vem bryr sig tänker en del, men inte alla tänker så, genom att kunna gå in i bra samarbete, då måste det bli ett perfekt samarbete, som är bland det viktigaste att samarbeta, som är en del jobb idag. Att folk samsas är den bästa delen ,och slutar bråka om det ena än det andra.

Men lever man i Sverige, då måste folk även lära sig samarbeta ,fast en del är urdålig att göra det, och vi kan hamna utanför ramarna ganska snabbt idag, genom att vi lever i en annan tid idag. VI LEVER I EN HETSIG TID ,SOM ALLA UPPLEVER ATT SVERIGE ÄR INTE SOM FÖRR I VÄRLDEN.

Men folk har inte ens tid med oss ,SOM FÖRR I VÄRLDEN NÄR VI HADE TID ATT KUNNA UMGÅS PÅ ETT ANNAT SÄTT ÄN NU. Idag är det andra tider, folk har knappt tid med varandra, lyfta telefonen att ringa, och har familjen att se till, eller har jobb att sköta om.

DET HAR BLIVIT FEL I SAMHÄLLET IDAG ,GENOM ATT VI TAR UPP OM DET. Men tiden att kunna umgås ,har förändrats enormt idag som förr tiden, då kunde folk umgås gammal som ung. Men idag uppdelas folk, du är ung, och du är gammal, som har blivit så galet idag.

Folk kan ändå umgås som förr tiden, MEN GLÖMMER BORT DEN VIKTIGASTE BITEN, OCH FOLK KAN ÄVEN BLI ENSAM , om de har lite vänner runt sig

då kan de bli ensam ,som landet har problem med idag. Folk har svårt att stanna upp ,och ingenting är som förut. SKA FOLK HA DET SÅ??? NEJ SÅKLART.

Vi lär oss att värna om varandra ta hand om varandra hjälpa varandra, som var mer naturligt förr i tiden ,att hjälpa till ,som har blivit upp och ner i Sverige, ingen har tid att umgås ens, som förr var naturligt att ringa på dörren, och ta en fika, som är helt omöjligt att göra idag. DET HAR BLIVIT NÅGOT FEL I HELA SAMHÄLLET IDAG.

TIDEN RUSAR PÅ IDAG. Genom att tiden bara rusar förbi idag ,och ingen har ens tid ,som förr var en naturligt sak i samhället.

FOLK KUNDE TA EN FIKA MED GRANNEN OCH BARNEN SPRANG PÅ SITT HÅLL och grannarna satt och fika med varandra då.

Det var en normal tid att folk gjorde så.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vladimir-volegov-tuttart40-30.jpg

När folk börjar nå en viss ålder, då kan folk få problem med gemenskap, som var naturligt förr i tiden ta en fika. Vi umgås och hade kul ihop ,som har blivit så förändrats idag. MEN SVERIGE HAR PROBLEM ATT UMGÅS MED VARANDRA DÅ.

Men folk har fått problem med grannarna ,som passar inte in i gemenskapen då. Men vi har ett farligt Sverige idag, SOM INGEN FÖRR HADE PROBLEM MED. VI TOG EN FIKA MED VARANDRA DÅ. Men förr då kunde folk träffas över en kopp kaffe, och prata lite med varandra då.

VEM BOR BREDVID OSS.Men idag har regeringen blandad in farligt folk, som även kan skada oss, och då blir folk mer rädd för landets tok till regering, som var en vanlig bild i samhället, ta en fika med grannen, som är farligt idag, vem bor bredvid dig ,är grannen som dig ,och lever som svenska folket, eller får du problem med grannen, när du tar kontakt med dem, eller kan ni umgås som förr i tiden??????

NEJ, DET ÄR PROBLEM ATT LEVA SOM FÖRR I TIDEN TA EN FIKA ,SOM DE GJORDE FÖRR ,det är problem att kunna leva som förr i tiden.

GENOM ATT REGERINGEN HAR ÄVEN BLANDAD IN FARLIGT FOLK. Vem bor bredvid dig. Men även känna sig säker ,att bo med grannarna som förr i tiden.

Men på en del orter har Sverige rasat enormt ,och gamla tiden försvinner mer och mer då. Sverige har fått problem nu. Men mycket äldre damer står bakom gardinen idag. Vem är där, vem ringer på dörren ,vem har flyttat in hos grannen.

Men så ser landet ut idag. DET ÄR RÄDDA MÄNNISKOR IDAG ,OCH TRYGGHETEN FÖRSVANN SNABBT FÖR FOLK IDAG. Men landet har gjort att folk känner sig även otrygg ,som ingen har tänkt på förut. Men ser ni hur det ser ut i landet ,bara en massa svart mörker har vi.

Men ska vi acceptera det??? NEJ SÅKLART ,INGEN SKA ACCEPTERA DET ENS, som landet ser ut idag. Vi har bara problem idag, men ingen kan leva som förr i tiden, när folk ringde på dörren och tog en liten fika, men kan inte göra det idag, genom att landet har skapat problem idag, att leva tryggt idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 102.jpg

MEN PÅ MIN TID NÄR JAG BODDE HOS FARMOR OCH FARFAR ,då kom folk och bara hälsar på farmor och farfar. Såg folk tog en sväng och hälsar på utan att ringa ens. Men satt och prata med varandra om allt då. Men hur många kan göra det idag?

NEJ SÅKLART ,KAN INTE ENS LÄMNA EN DÖRR ÖPPEN ,SÅ KAN FÅ INBROTT ,GENOM ATT LANDET HAR SAGT JA TILL INBROTTSTJUVAR. Heja regeringen, kolla på hur landet håller på att bli ,med våldtäktsmän gruppvåldtäkter men en massa inbrott ,som folk fick från kul människor ni tog in i landet. Men kunde hälsa på folk, och hände ingenting, som nu när folk till och med blir mördad, genom att regeringen har tagit in farligt folk OCH DÅ LÅSER FOLK DÖRREN OM SIG IDAG. DET ÄR EN VANLIG BILD IDAG.

MEN LANDET BLEV KOLSVART PÅ EN GÅNG NÄR REGERING SA JA TILL FOLK ,vi kan inte bo med grannen ens ,genom att ingen känner grannen ens.

KÄNNER SIG OTRYGG, vem bor bredvid mig, genom att vi är inte som dem ens.

Men många är inte som oss ens, som regeringen blandar in både här och där idag. OM REGERINGEN SATT IN NORMALT FOLK.

DÅ SKULLE VI BLI GLAD.

Har satt in galningar ,som har blivit för mycket av idag.

Men Sverige är en blandning av olika kulturer ,som inte ens kan stava till respekt MEN INTE ENS KAN VISA RESPEKT ,NÄR DE KOMMER HIT ,OCH BETER SIG SOM SVIN MÅNGA AV DEM. Men ska man hjälpa dem, som har inte lärt sig ,vad som är rätt eller fel i samhället.

Jag lär mina barn såklart ,och barnen barnbarnen lär sig vad som är rätt eller fel. Men döda varandra är inte okej ens att göra så.

VI FÅR INTE GÖRA SÅ,DÅ KOMMER FARBROR POLISEN OCH TAR DIG. Men vi lär barnen och barnbarnen,vad som är rätt eller fel. Vi lär barnen och barnbarn hur vi behandlar djuren.VI ÄR SNÄLL MOT DJUREN.

Men vad har föräldrar lärt dem,innan de kommer till Sverige då???? JAG SKULLE SKÄMMAS FÖR MINA BARN OCH BARNBARN ,OM DE GJORDE SOM DE GÖR IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.