NÄLDEN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-1547611755901.jpg

VET NI VART JAG HAR FÅTT SATT MIG NU? NÄLDEN GENOM ATT FÖLJA MED LANDET NU. Nälden har fått problem med invandring, som har skapat rädsla och oro i Nälden ,genom att människor är rädd för det okända.

Men i Jonas hyreshus bor bara svarta människor. Jag fick åka och sätta mig där, genom att känna in svarta människor. Folk är rädd idag ,NÄR MÄNNISKOR FLYR TILL SVERIGE. Jonas mår dåligt av Somalier ,som bor bredvid han. Han kommer från Somalia.

Men ser en kille som kommer från Somalia. När jag tittar ut ,då ser jag en kille ,som dansar efter vägen han är ung killen. Men han rockar med musiken han lyssnar på.VI SER PÅ EN GÅNG HAN GILLAR RAP. VI KAN INTE TA FEL PÅ DET. Han lyssnar på Rap han bara tittar ner i backen ,och dansar med musiken, genom att han har kommit in i svenska folket. Ungdomar kan klä sig så, han är som svenska killarna i deras ålder. Han älskar rap killen ,som mycket ungdomar älskar att lyssnar på. Vi såg på stilen hos honom bara rap för honom. Han var så inne i sin dans när han gick hem.

Men såg på en gång en kille ,som har kommit in bland svenska ungdomar, när han dansar hem till sin lägenhet. Han bor med en familj. Han är inte farlig, utan en vanlig svensk ungdom kan man tänka tänka sig när man såg han. Men svart och mörk ,men han gör som svenska ungdomarna, och har så lite intresse av annat bara dansar och lyssnar på rap, som är inne idag. Det är bara rap för hela slanten. Man kan tro att han är född här, genom att han har klivit in i samhället, som är bra för han att hänga med hur ungdomar lever idag. DET ÄR BRA ATT KLIVA IN I SVENSKA SAMHÄLLET, GENOM ATT EN DAG SKA HAN ÄVEN SÖKA ARBETE SOM VI SÖKER HÄR.

Jag står på balkongen, då ser jag en svart kille tittar upp mot mig. Han ser lite orolig ut, genom att bli accepterad som han är. Han säger hej till mig. Jag säger glatt hej tillbaka och ler mot honom. Han är inte farlig ,utan en trevlig kille jag hejar på. MEN KÄNDE PÅ EN GÅNG HAN VAR SNÄLL JAG HEJAR PÅ. Jag kände på en gång att han var snäll när jag tittar i hans ögon. Han skulle aldrig skada mig. Men var orolig som en del kan vara som kommer hit.

Men hans blick sa mig en trevlig kille som bor under mig. Han bor som granne till Jonas. Han skulle aldrig skada mig eller en tjej ens, genom att han är snäll. Han kommer från land där de kan lära sig leva in i samhället. Hans ögon lyser mot mig ,och jag känner på en gång glädje med honom. HAN STÖKAR INTE TILL UTAN SNÄLL OCH HITTAR INTE PÅ EN MASSA DUMT.

Jag har bott förut med mycket utlänningar när jag bodde i Göteborg. Jag är van att bo bland folk ,och för mig spelar ingen roll om de är svart eller vit folk som bor granne med mig. Jag har aldrig känt hot från dem, aldrig varit med ens ,att bli skadad ,som mycket folk har blivit utsatt för idag, GENOM ATT REGERINGEN HAR TAGIT IN FARLIGT FOLK IDAG ,GENOM ATT DET ÄR KRIG I MÅNGA LÄNDER ,SOM VI FICK ENORMA PROBLEM DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nedladdning.jpg

BURKA NIQAB BURQA, SOM STÖKAR TILL ETT HELT LAND. Men ingen vill ens möta dem, så fruktansvärt är folk som inte kan acceptera, hur vi lever i Sverige ,vi har inte ens hatt, som vi hade förr tillbaka ,eller sjalett när vi skulle ut. Men folk har en hemsk klädsel ,och sen blev landet kolsvart. Folk kan knappt gå ut barn ser spöken på mitt på dan. Men barn är skräckslagen och även vuxna skräckslagen. Folk hoppar av bussen. MEN HAR REGERINGEN SAGT NEJ TILL BURKA, BURQA NIQAB? NEJ SÅKLART ,MEN DANMARK HAR HJÄLPT DANSKA FOLKET LEVA IDAG, SAGT NEJ. VI HAR EN HEMSK REGERING.

MEN TROR NI ATT BARN GILLAR DET NÄR DE MÖTER SPÖKEN? NEJ SÅKLART.

MEN KOLLA VART FOLK KOMMER IFRÅN ,DÅ FÖRSTÅR NI ATT DE PASSAR INTE IN HOS SVENSKA FOLKET ENS. NÄR VI SER HUR DE BOR ,OCH KOMMER HIT ,DÅ PASSAR DE INTE IN ALLS HOS OSS.

TA SEDEN DIT DE KOMMER, DÅ KAN NI PASSA IN ÄVEN NI. NI FÅR JOBB, ÄVEN FOLK SOM SLUTAR BÄRA BURKA. ANNARS MÅSTE NI ÅKA HEM.

Jag kan muslimer ,som kom på 70 talet ,som fick dra tyngsta lasten när männen tok tog hit frun då fick de jobba själv, och sliter ut sig såklart. JAG HAR SETT HUR FAMILJER SETT UT.

Men kolla på Ömer liv ,när han levde med mig ,vi jobbar båda två. Men ni har hört vår saga familjen, och tok att gifta bort han till sin kusin. Ömer älskar inte henne, men de lyssnar inte på hans tok ,att han älskar mig, Birgitta älskar han. Men fick kämpa som ni läst lagar de har. HAN FICK JOBBA SJÄLV DÄRFÖR MÅSTE FOLK TA SEDEN DIT DE KOMMER.

Men vem fick jobba sen hans föräldrar delar på oss? ÖMER HÅLLER PÅ ATT SLITA UT SIG. Han har varit så trött när han tog hit frun. Hon sitter hemma och tar hans pengar. Hon jobbar inte alls när hon kom hit. Han fru kommer från Turkiet kurd.

ÖMERS HAR DÖTTRAR SOM ÄR SMART OCH UTBILDAR SIG. Hans barn går skolor och har jobb idag.

BURKA, BURQA, NIQAB FOLKET MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER ,annars måste de lämna landet. Om ni ser smarta saker då ,annars fungerar det inte alls.Men fråga mig jag kan den biten. Men när ska regeringen fatta lär folk ta seden dit de kommer ,genom att landet är dyrt att leva i. Men 1 person, då får de problem att överleva. MÅSTE ÄNDRA OM ALLA KVINNOR SOM BÄR KLÄDSELN.

Men såg även tjejen som kommer från Somalia, men hon har så mycket andra intressen. Hon har inte skadat folk. Men Jonas har problem med henne när hon flyttar hit. Men Jonas har blivit utsatt för henne då. Men han visar ett sätt ,som gör att folk kan hoppa på honom. Han är inte våldsam utan har ett sätt ,som gör att folk kan reta sig ,som inte känner han. VI HAR TITTAT PÅ DET.

JONAS ÄR LJUDKÄNSLIG OCH TÅL KNAPPT LJUD ,men tål knappt ljud ,och då blir det bekymmer. Men sett att det är lugnt här. Jag hör knappt folk stökar till, än små barn ,som är ute och leker. Men han bor i barnområden ,och då är det livat hos en del barn. Det bor familjer som har barn och leker som andra barn.

Jonas kräver att han ska slippa en massa ljud ,HAN GÅR TILL OCH MED MED ÖRONPROPPAR OCH SLIPPA LJUD FRÅN FOLK. Jag måste prata högt ibland när han har öronproppar i. Jag måste själv ha tyst när jag ska leva och bo. Men speciellt när jag ska meditera och ta in allt. Men han är värre än mig, genom att han lever i en värld av stress inom sig. Jag har inte öronproppar när jag kommer hit. Men han har det ,och jag tycker att det är lugnt område.

Men Jonas får för sig att det ska bli ljud hela tiden ,och går på helspänd när han bor här. Jag ser att det är lugnt och tyst och hör knappt ljud från folk ,än på dagen barn som leker, men även som knackar i golvet ,men håller väl på med något då. Men hör kort stund ljud. Lägenheten är lyhörd som en del lägenheter kan bli. Men med åren kan en del lägenheter bli mer lyhörd. JONAS MÅSTE FÅ HJÄLP MED ATT SÄTTA UPP EN LJUDISOLERAD VÄGG.

Jonas är stressad person som kräver tystnad. Men ska be Krokomsbostäder sätta upp en vägg till han, genom att slippa ljud från folk, ljudisolera hela lägenheten. VI SER HUR HAN LEVER ,men måste sätta upp en vägg, som stänger ute ljuden till Jonas.

Jag sett familjen som Jonas har problem med. Men ser inte att de kan skada folk ens ,utan en familj, som kommer från Somalia. Mamman bor ensam med sina två barn. Men killen han är inne i sitt gäng med svenska folket ,såg på en gång att han lyssnar på rapmusik och var inne ,och gick och lyssnar på musik ,som ungdomar gör idag. Han var som en svensk ungdom, försöker klä sig som oss. Men är bra att hänga med landet genom att de bor i Sverige. KAN INTE SKADA FOLK.

Men jag kan skratta åt allt tok nu, genom att Jonas har klagat på att han blir störd hela tiden, när han bor här. Han lever i skräck i Nälden, bara problem och höga ljud i lägenheten under eller bredvid han. Men jag har knäppt tyst. Det är så lugnt att sitta här. Men känns som Jonas har inte en granne ens ,så tyst är det i huset där Jonas bor. Men ser inget problem med hans grannar som han upplever hela tiden. Det är tysta gatan. Jag kan följa med och se vad som händer i landet. Vi kan titta från Nälden ,genom att Nälden bor mycket folk från svarta länder. Nu har det flyttat in svarta människor ,som en del blir rädd för då. BOR MYCKET SVART FOLK HÄR.

Vi skrev om en kvinna som satt och grät och var rädd, genom att hon har läst mycket, och sett att svarta män kan skada folk idag. Men hon blev så rädd av det bor svart granne hos henne. Men hade flyttat in svarta människor bredvid henne. FOLK ÄR RÄDD IDAG.

MEN VI HAR TIPSAT OM ATT DET FINNS 1500 TOMMA HUS I JÄMTLAND. Men en del kan inte ens bo med svarta människor ,och är även född i Sverige. Men blir fel för dem har även sökt lägenhet i Nälden och flyttat in då. Men känner sig trygg tills regeringen sätter in folk från andra länder. Men svarta människor kan folk ha svårt för.

Genom att de är inte som oss. Men även hört en massa saker om svarta kan våldta eller kör med gruppvåldtäkt eller bränner folk till döds. Men det finns svarta som gör det, genom att deras inre värld är så. Men kommer från ett land, som har så låg kunskap om folk. REGERINGEN KAN HJÄLPA PÅ BRA SÄTT, GENOM ATT SLIPPA FÅ ENORMA PROBLEM MED FOLK SOM SKADAR OSS. VI GER ETT BRA TIPS TILL FOLK.

Det finns en klick med svarta, som kan skada oss ,men sätt dem i huset, genom att slippa bli mördad när inte kan låta bli oss då ska ni sätta folk som är farlig i husen tills kriget är slut sen kan de åka hem. Men många kommer hit som har inte som oss. Men husen kan vara bättre, än normala lägenheten, genom att mycket hus är inte renoverad som folk bor idag. DET ÄR BRA ATT LEVA DÄR, TILLS KRIGET ÄR SLUT.

Vi måste titta på det ,genom att folk har krig och flyr till länder, som även har svårt att acceptera svarta människor. Nälden är en liten ort i Sverige, som har inte bott med så mycket folk ,som är svart. Jag har sett och bott bland folk som är svart eller andra färger, men aldrig känt mig rädd för dem. MÅSTE HJÄLPA FOLK NÄR DE HAR KRIG.

När det är krig ,då är det krig och folk flyr även hit. Men det finns länder, som är farlig för oss, ta dem ens till Sverige. Men så finns det svarta som aldrig skulle tänka sig göra ett dugg. Men får för mycket nu genom att vi har fått knäppa galna män, som kommer från länder, som våldtar och kör med gruppvåldtäkt när vi fick problem med det. DET SYNTE PÅ VARJE LÖPSEDEL VÅLDTÄKTER GRUPPVÅLDTÄKTER, SOM VAR INTE VAN MED VILKA MÄN DE HAR TAGIT IN. Men folk blev mer och mer rädd ,och såg svarta som gjorde det ,men även andra länder bra på att köra med gruppvåldtäkt, som ingen har upplevt ens.

Men folk läser ser ,och ser på teven om alla gruppvåldtäkter och våldtäkt där och där. Men så bor folk granne med folk som skämmer ut sig i Sverige, då får de problem, och blir de rädd för dem, och tror det värsta att alla svarta män kör med gruppvåldtäkt eller våldtäkt, när de ska ha kul. SOM HAR GJORT KVINNOR OCH TJEJER MER RÄDD ATT LEVA IDAG. KÄNNER SIG INTE TRYGG ATT BO NÄRA FOLK SOM ÄR SVART.

Nälden har det flyttat in mycket svart folk i Nälden, och en del svenska folket gillar inte det. Men regeringen har hjälpt folk från krig, och vart ska de sätta dem ,genom att landet är rädd för svarta människor. Men har inget val, än att låta dem få tak över huvudet genom att det är krig idag, och då har vi en lag att hjälpa folk från krig. DET BLIR BEKYMMER PÅ EN GÅNG, NÄR SVARTA INTE SKÖTER SIG I SVERIGE. NU HAR DET HÄNT SÅ MYCKET HEMSKA SAKER, OCH DÅ BLIR FOLK RÄDD.

Nu är jorden kolsvart bara krig, och folk springer för att skydda sitt eget skinn idag. Men Jonas bor med en mamma och två barn ,som kommer från Somalia, som har krig i landet. Men har inget val än att fly med sina barn att skydda dem såklart. Men har inte sett att de är så knäpp, som Jonas säger. Men han är lite rädd för svarta människor, och mycket svenskar kan bli rädd idag, fast de skulle aldrig skada folk idag. JONAS GRANNAR ÄR INTE FARLIG.

MEN DET FINNS SOMALIER SOM HAR SKADAT FOLK MEN DÅ FÅR SOMALIER SOM SKÖTER SIG DÅLIGT RYKTE. Men familjen hos Jonas skulle inte skada folk. Han går i skolan ,och ska en dag söka arbete som andra svenskar gör. Han har kommit in i samhället. Det är så mycket somalier, som har förstört för dem som sköter sig. Men då blir svenska folket rädd att bo nära dem.

MEN I NÄLDEN BOR DET SÅ MYCKET SVARTA MÄNNISKOR. Men känner in Nälden. Vi känner att mycket folk har svårt för svarta människor. DET BOR RÄDSLA I FOLK.

Männen har de hört skräckhistorier, och då blir det problem att känna sig lugn ,när de möter en svart man, genom att de vet inte vad som kan hända. KVINNOR OCH TJEJER VET INTE VART DE HAR MÄNNEN ,NÄR DE VET INTE VAD SOM KAN HÄNDA DÅ.

De har hört att de kan våldta dig eller kör med gruppvåldtäkt ,men även bränner folk i landet ,så landet har tagit in galningar i landet. Vem av dem är farlig? Vi vet inte om han är snäll eller farlig ,genom att de hört ,att även kvinnor som är sjuk och är 90 år blev utsatt den gången, när hon var ute och åkte rullstol. Men ingen kan tänka sig att bli våldtagen när kvinnor fyllt 90 år. Det är inte så vanligt att de blir det. Frösön vid Hornsbergskyrkan blev hon utsatt för en svart man. Hon var ute och tog lite luft och åkte rullstol. Men kan inte springa ifrån honom ens. MEN FOLK ÄR RÄDD IDAG ,GENOM ATT KILLEN SKULLE SKICKAS HEM PÅ EN GÅNG MED EN ENKELBILJETT SÅKLART. MEN REGERINGEN ÄR DÅLIG PÅ ATT SKYDDA LANDET. HAN GÅR KVAR I SVERIGE.

MEN DET HÄR ÄR MÄN SOM FLYR HIT ,SOM KOMMER FRÅN AFRIKA. MEN LEVER INTE SOM OSS. FOLK HAR INTE UTVECKLAT SEXUELLA AKTEN. HAR INTE FÅTT UNDERVISNING. Men kvinnor männen lever med kan den biten ,och är van att de har sex bakifrån. Men har inte utvecklats alls som vi lever idag. Men männen gör så när de lever i sitt hemland. Men kvinnorna kan den biten. Men kvinnorna får inte så mycket ut av det. Det är männen som styr den akten. När folk flyr till länder, som har inte som dem ,då kan vi råka illa ut. VAD ÄR DET FÖR KNASBOLLAR SOM GÖR SÅ. Det finns en liten klick av männen som bor i Sverige. Men regeringen skulle läst på den gruppen av svarta folket som lever så lever inte som oss att det kan bli problem med kvinnor tjejer när de tog in dem.

MEN DET FINNS SVARTA LÄNDER ,SOM ALDRIG SKULLE GÖRA SÅ.

Men folk blir rädd av det. Jag är godtrogen tror gott om alla människor, genom att jag bott med svart och vitt då. Men tänkte inte att de gjorde så hemska saker ,FAST GUD SA ATT SVARTA KAN KÖRA MED GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER. GRUPPVÅLDTÄKT DET VILL INGEN MÖTA PÅ. VI VILL INTE ENS MÖTA PÅ VÅLDTÄKT. GUD sa, att svarta kan göra så köra med gruppvåldtäkt och våldtäkt. Men hört att de kan det, men för mig är så himla knäppa människor som gör det.

HAR INGET ATT TÄNKA MED DÅ. Jag anser att de har inget att tänka med ens ,när de gör så mot kvinnor och barn och tjejer.

MEN VEM UPPFOSTRAR KILLARNA SOM GÖR SÅ, har föräldrarna lärt dem det??? NEJ såklart. Men jag har lärt mina barn, vad som är rätt eller fel i samhället. Men svarta folket lär dem att mörda oss och skada oss ,eller har inget att tänka med ,när de ser en vacker ljus kvinna eller barn med ljus hud. Blir killarna galen eller vad händer i männens hjärna då????

VI MÅSTE TITTA PÅ DET.

Vi ser att föräldrar ger killarna en puss på kinden. Men ger dem ett pass att skydda sina barn. Men håller dem i händerna. Föräldrarna vinkar av sina barn.

Vi ser en sol när männen landar i Sverige. Vi ser ljust hår. Svarta vill ta på kvinnor med ljust hår. VI ÄR INTE SOM DEM. Vit hud männen har svart hud. Det här är män ,som aldrig sett en vit kvinna. Männen har så svart hud. Männen ser olika människor med olika hud och hår. Men ljust hår är intressant ,vill ta på håret och vill smeka håret. Kvinnor som har ljust hår är vacker för dem. Men kvinnor kan ha ljus hud och mörkt hår. Men huden är speciell för männen.

MEN VI SÅG ATT REGERINGEN TOG IN EN MASSA SVARTA MÄN. VI SÅG DE KLEV AV ETT FLYGPLAN. Men tar in män genom att landet anser att männen ska skyddas och kvinnor får bo kvar. Vi har annan lag ,att kvinnor går först med barn och mamma då. Vi ser att kvinnor får hjälp. VI HAR EN ANNAN SYN PÅ DET.

MEN SVAR PÅ ALLA GRUPPVÅLDTÄKTER VÅLDTÄKTER KOMMER MYCKET FRÅN ENSAMMA MÄN. LÄNDER SKICKAR MÄNNEN TILL OLIKA LÄNDER ,UTAN KVINNORNA HÄNGER MED. KVINNOR FÅR HJÄLP MEN MÄNNEN GÅR FÖRST. Men vi sett länder fattar inte vart alla gruppvåldtäkter och våldtäkter kommer ifrån. Men fått en ökning på gruppvåldtäkter som aldrig haft förr. Tyskland fick en liten chock,när de såg gruppvåldtäkter efter varandra,men fattar inte vad som händer i Tyskland. Men vi vet att männen som klev av tåget ville ha lite kul. Vi kände glädjen av männen när de klev av tåget. VI HAR SAMMA PROBLEM SOM TYSKLAND ,MEN ÄVEN ANDRA LÄNDER SOM SKICKAR SINA SÖNER TILL LÄNDER. Men ser att det ökar problem i samhället där länder skickar männen ensam. LÄNDER SKA INTE SKICKA MÄNNEN ENSAM.

Men männen är inte ens trevlig att möta på,genom att de har skadat så mycket kvinnor och barn och tjejer. Men även hela familjen är sjuk efter män regeringen tar in. Ett litet barn blev utan mamma när killen bränner tjejen till döds. Vad ska de säga till sonen när han besöker graven? Ska de säga att regeringen tog in en galning, och din mamma blev dödad av tok, som de tog in. Men hur ska de säga till sonen, när han börjar fråga om sin mamma? DET VAR FRUKTANSVÄRT KLAVERTRAMP REGERINGEN TOG IN GALEN MAN.

MAMMAN VAR UNG OCH SKULLE UT OCH HA KUL, OCH MÖTER PÅ EN KILLE SOM VÅLDTAR OCH BRÄNNER HENNE.

LAGBOK

MÄNNEN FÅR STANNA KVAR I SVERIGE ,SOM SKULLE LÄMNAT LANDET PÅ EN GÅNG MED EN ENKELBILJETT SÅKLART. MEN INGEN SMART INOM REGERINGEN GÖR RÄTT. Men ingen vågar skada folk då. Vi fick det lugnt i landet. Men det spelar ingen roll om det är krig.

Men har männen skadat oss ,då åker de ut från landet. Men om det visste det, då skulle det bli mindre skadade kvinnor och barn och tjejer, genom att de får även dö en del barn och kvinnor. Men mycket föräldrar sitter på helspänn idag ,när ni tog in galningarna i landet. Folk är rädd idag när ni har kunnat gjort rätt på en gång. VI HAR INTE EN SMART REGERING NÄR ALLT ÄR SÅ ENKELT.

DET FINNS BRA FOLK. Men hejar på Jonas granne, han var kolsvart han var snäll ,och kände inte ett hot ens, utan en trevlig granne, som jag hejar på. Men han kommer från Afrika, men många med honom kommer från Afrika ,som har landat i lilla Nälden en liten ort i Sverige.

Jag ska reda upp det här ,att ingen av dem är farlig, utan vanliga människor som bor i huset där Jonas bor ,genom att folk lever i skräck hela tiden. VI MÅSTE KOLLA PÅ DET ,MEN ÄVEN GER BRA TIPS TILL FOLK.

Men regeringen plockar in folk från länder, som en del är inte så van med, ser svart över allt de går, men så kul är regeringen idag. Men folk skriker nästan, men sätt inte mer folk hos mig. Men regeringen lyssnar inte ens ,utan packar in fler och fler folk i Nälden ,genom att de måste hitta ställen att få tak över huvudet. MEN MÅSTE SKILJA PÅ DEM SOM ÄR FARLIG. NÄR DET BLEV KULTURKROCK SÄTT SVARTA I ETT HUS GENOM ATT DET FINN SÅ MYCKET HUS ATT ANVÄNDA. 1500.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpg

HAN ÄR INTE FARLIG. Men killen som bor under mitt rum han kommer från krig och bråk. Vi ser gevär. Jag får ont i magen ,när vi känner av honom. Det är så mörkt hos honom. Han är så rädd men ser pengar runt han.

Jag ser ett pass han ska ta med sig när han drar från sitt hemland. Han köper ett pass av folk. Men springer från där han bor då. Vi ser Afrika han försöker ta med sig kläder. Han har gömt sig någonstans och mörkt runt han. Vill bara ta sig från Afrika. Han är sjuk inombords rädd när han bor där. HAN VILL BARA BLI FRI.

Han har ingen lust att gå in i krig ens. Han känner han måste bort från allt. Ser pass och bara oro rädd för att bli kvar. Han vill inte vara med i krig ens, han vill ha fred. Vi ser han får ont i magen och vrider sig genom oro i magen. Han svettas hela tiden. Han är rädd. Han vet att han måste fly från sitt hemland, genom att har krig och bråk ,och kommer trappas upp mer och mer. Han flyr från sitt hemland. Vi ser att han är orolig när han bor här. Men han kan känna frid ,genom att vi har inte krig ens som han kommer ifrån. FOLK GER DEM TAK ÖVER HUVUDET.

Männen som bor här skulle aldrig skada oss ens. Vi känner in en orolig kille, som flytt från krig och bråk idag. Men det kommer svarta män, som förstör för han som bor här. Men folk måste börja se igenom, att alla är inte våldtäktsmän och gruppvåldtäkt män, som har blivit problem med svenska folket ,och folk bränner och kör med våldtäkt. Men folk har blivit rädd för att möta svarta människor då. DET HAR BYGGT UPP EN RÄDSLA IDAG ,GENOM ATT REGERINGEN HAR TAGIT IN FARLIGA MÄN, ISTÄLLET FÖR NORMALA MÄN.

VI TITTAR PÅ NÄLDEN Det finns grupper av svarta män. Vi ser 1 kille han gömmer sig bakom andra männen och syns inte då. Han lever här. Vi har känt 1 man. Det finns bara 1 man i Nälden som är farlig, och kan våldta kvinnor eller tjejer. Men om han gör någonting. Han har svart hud och svart kort hår han är slätrakad. Han har svart svart hud. Men ser inte så kul ut att möta då. Nästan sotsvart hud.

VI TITAR MOT ANDRA STÄLLEN

ÖSTERSUND FRÖSÖN

Vi ser ser 1 man som kan skada folk. Vi ser 2 män 1 kille kan lämna Östersund Frösön. Det är inte säkert att de bor kvar. Men Östersund Frösön har haft våldtäktsmän, gruppvåldtäkt. Men det är andra män som kör med gruppvåldtäkter. Men fyllt tjejer med alkohol och droger ,men utnyttjar mycket tjejer som är redlös. Östersund är känt sedan långt tillbaka ,att det fanns vidriga män som skadar dem. MEN FORTSÄTTER SKADA KVINNOR.

GÖTEBORG

Det finns svarta männen i Göteborg. Vi ser killens ansikte svart svart sotsvart och har lite hår på huvudet. Hans hud är inte vacker ens. Hans hud är svart, men inte som andra svarta männen. Han skiljer sig från dem genom att hans hud är inte vacker ens. Slätrakat hår. Männen gömmer sig bakom andra männen. Göteborg är en stor stad. Folk kan se männen inne på en affär rör sig i Göteborg. Springer till nästa och tittar på saker. Men skiljer sig mycket från andra svarta männen. GÖTEBORG HAR FLERA MÄN. SPECIELLT

HUDEN ÄR KÄNNETECKEN GÅ DÄR IFRÅN DÅ.

VI KAN INTE TA UPP ALLA STÄLLEN I SVERIGE ,MEN NI SER OCH LÄR ER VILKA NI KAN LITA PÅ. VI HAR BESKRIVIT SVARTA MÄN SOM ÄR FARLIG.

Folk flyr från krig som kommer från svarta länder

En reaktion till “NÄLDEN

 1. The father role and duty is usually to fulfill the financial needs of
  the family. The monkeys listed below are extremely tame and
  may even be stroked but watch your packed lunch, they’re
  tame enough to steal your sandwiches too. Just because you classify yourself as being a survivalist will
  not necessarily guarantee that you’ll be capable of cope with any
  problem which arising inside the woods.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.