MUSIK-MUSIC

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dacetv0-34674385-9c74-41fe-868a-ed1836f5edf2.jpg

VI HÖR VARJE ÅR HAR DE KONSERTER. MEN HÖR DET MEN MÅSTE KOLLA PÅ DET SÅKLART. Vad har vi hört genom att vi måste ta upp om det såklart.

Det är gamla tidens musik. FOLK TITTAR ÅT ANNAT HÅLL IDAG. Tiden har förändrat mycket idag, och MUSIKEN HAR HAMNAT BAKOM ANDRA SJANGER OCH STILAR ,GENOM ATT MUSIKEN HAR FÖRÄNDRAT IDAG ,och ingenting är som förr i tiden när folk spelar musik ,och folk kom och lyssnar på dem.

Det växer upp nytt folk, som folk springer och tittar på. Men världen ser ut så för mycket musiker idag, som måste armbåga sig fram genom musikvärlden. Men ny musikstil, då passar inte den gamla musikstilen ens, då kommer nytt. Men folk spelar dansmusik ,som folk tittar på och dansar efter. Det var en lättare musik med fina texter. MUSIKVÄRLDEN FÖRÄNDRAS HELA TIDEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är country-musik-birgitta-andlig-inspiration.png

Men folk förändrar världen med pop och blues,och allt de har kommit med. Men så blir den stilen gammal för dem, då kommer Hip hop, Rap som pratar ,som folk springer till ,att nu ska folk hålla på med rap. Det är en mörk musik folk håller på med, det tar upp sin värld ,som folk får lyssna på. Det är oftast folks problem.

Det finns andra grupper som sjunger mörk musik. Hårdrock och punk har en mörk musik ,som folk vill lyssnar på. Men folk springer och kollar på dem. Men så håller det på att försvinna, då kommer annan stil och sjanger, som folk lyssnar på. MEN MUSIKEN ÄNDRAS OM HELA TIDEN. FRÅN ELVIS TID ,HUR SER DET UT IDAG??? DET SPELAR INTE SOM ELVIS UTAN ANNAN MUSIK IDAG.

Men skrivs även mycket kärlekslåtar och musik. Det är en annan musik ,som folk lyssnar på och åker och kollar på. Vi kan inte räkna upp varje musikstil sjanger ,det är omöjligt att göra det. Country. VI KAN INTE TA UPP ALLT ,MEN MUSIKVÄRLDEN ÄR STOR OM VI SKA RÄKNA UPP ALLT IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är musiken-vc3a4ld-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN MUSIKVÄRLDEN SER UT SÅ ,den växer upp ny musikstil ,det är hårdrock eller bluse, som folk tittar på.

Men så kommer den stilen bli tråkig för folk, och kommer nytt och nytt, som världen ser ut idag. Men får armbåga sig fram idag. DET GÄLLER ATT HÄNGA MED IDAG GENOM ATT GÅRDAGEN BLIR GAMMAL IDAG. DET ÄNDRAS OM HELA TIDEN.

Den gamla musiken folk lyssnar på, har hamnat bakom andra musiker. DET ÄR FÖRÄNDRINGAR IDAG ,genom att så mycket ny musik får mer plats, än den gamla musiken folk köar till, håller på att tunnas ur idag. Det här är så gammal musik, som folk håller på att lägga åt sidan, när det kommer mer kul musik idag.

MEN TIDEN ÄR FÖRBI ,som vi känner in, att hålla kvar gammal musik är svårt idag, när andra tar plats på scen idag, som spelar annan musik idag, än den musiken som kommer få problem med ,att ta sig fram på idag.

VI HAR CORONAVIRUS IDAG.

Men folk har även svårt idag, att kunna resa OCH SPELA OCH HAR KONSERTER IDAG, GENOM ATT VI HAR CORONAVIRUS SOM SKADAR EKONOMIN. Men kan få problem idag och ställer in mycket idag, genom att Sverige är full av coronavirus ,och då får folk problem som jobbar med musik, att mycket ställs in idag.

Genom att vi har blivit drabbad av coronavirus ,och ekonomin blir inte den bästa för folk idag, som jobbar med musiken NÄR REGERINGEN STOPPAR INTE I TID, DÅ FICK FOLK SOM SKA UT I PARKEN OCH SPELAR PROBLEM, när Sverige fick problem med coronavirus ,som spelar i parken varje år, eller åker runt på andra ställen, som har stökat till mycket idag, när vi fick problem med coronavirus,som de skulle stoppat i tid.

Genom att för mycket folk är drabbad idag ,och de får ställa in hela tiden ,inga pengar till dem ,som jobbar med musik får enorma problem idag, när vi fick problem med coronavirus. FOLK FÅR LITE I PLÅNBOKEN IDAG ,SÅ LÄNGE VI HAR PROBLEM MED CORONAVIRUS.

MEN SVERIGE FICK ENORMA PROBLEM IDAG HELA LANDET FICK CORONAVIRUS ,vart ska då kunna spela ,som de alltid gjort åka runt i parken, eller på andra ställen, som de har problem med nu.

Men vi fick upp hör de pratar om konserter ,och då måste vi skriva om det, och känna in vad det var för problem då. MEN REGERINGEN MÅSTE NU SÄTTA SIG NER OCH SE IGENOM NU ,ALLA SOM SKA TA IN PENGAR VARJE MÅNAD.

GE ETT BIDRAG TILL ALLA SOM FATTAS PENGAR I PLÅNBOKEN NU, genom att regeringen har gjort så fel ,så folk får problem med pengar idag. Men det gäller alla människor, som fick problem med pengar. Men folk har små företag ,som de i vanliga fall klarar av. Men så kom coronavirus, och stökar till för folk som har företag. Men då ska regeringen ge bidrag till alla, som det står eget företag genom att de lever på det. DET STÅR EGET FÖRETAG PÅ DEM ,NI SKA HJÄLPA DEM NU ,GENOM ATT DE LEVER I VANLIGA FALL PÅ DET.

REGERINGEN MÅSTE HJÄLPA FOLK IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dacetv0-34674385-9c74-41fe-868a-ed1836f5edf2.jpg

2 reaktioner till “MUSIK-MUSIC

  1. I do not know whether it’s just me or if everybody else experiencing issues with
    your blog. It appears as if some of the text on your posts are running off the screen. Can somebody else please comment and
    let me know if this is happening to them too?
    This may be a problem with my browser because
    I’ve had this happen before. Kudos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.