KÖPER DROGER-BUYING DRUGS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b005a0d80e33c1af6b5b3da534064e8e.jpgFOLK KÖPER DROGER. Ser en person lutar sig över ett räcke. Men stäcker ut sig. Men springer ner för en trapp.

Men lever där. Ser att folk ger dem droger. Bor under huset ser ut som en källare. VAD HAR VI SETT? 

DET SER UT SOM VITT MJÖL VI SER.  Drar in i näsan vitt pulver. Han drar med sin näsa in vitt pulver. Han ger dem pengar när han köper droger, får betala dyrt en del droger ,och är fast i droger ,som gör att han lever så idag.  Men kan fastna snabbt med droger, när vi såg hur lätt det är att köpa droger ,bara folk kommer till dörren och lämnar droger till folk. MEN VÄRLDEN ÄR GRYM FÖR MYCKET FOLK IDAG, NÄR VI SÅG HUR LÄTT DET ÄR ATT HAMNA UTANFÖR SAMHÄLLET, som fastnar i drogvärlden får enorma problem med droger. Men mycket droger är beroendeframkallande droger ,som en del tar som kan ge beroendeframkallande medel, och då är de fast i den svängen. Men det finns lättare droger och tyngre droger. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är utanfc3b6rskapet-birgitta-andlig-inspiration.png

Ser ett blått trähus som gjort av trä. Men bor under huset antingen hyr han ett källarrum. Vi ser blått trähus, och är byggd på hög grund.  Det här huset bor folk i en källare. Han hyr inte rummet ens utan bor hemma hos sina föräldrar. Men har egen ingång ,och då kan han lätt köpa droger från folk. HAN HAR LÄTT VÄG ATT SKADA HELA LIVET ,genom att föräldrar ser inte att sonen har fått enorma problem med droger och dricker ibland tillsammans med sina vänner. Men tar droger vi ser 18 år och bor hemma hos sina föräldrar och har inte ens koll på vad som händer under sitt hus att sonen håller på att förstöra sitt liv. Vi ser han är i trasig och trött  och bara går och tar sitt paket med droger. 

MEN VILKA DROGER KÖPER HAN?

KILLEN GILLAR KOKAIN som känns bäst för han. Han har testat mycket ,men kokain är bättre för honom ,att känna sig uppåt av drogen. Hans hjärta lugnar honom, genom att han lever i en stressad värld ,med bara en massa problem med droger och dricker ,som har gått för långt för killen.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är beautiful-butterflies-angels-17100429-593-800.jpg

Vi FICK upp OM DROGER, men måste ta upp om drogerna. KOKAIN. BLAND DEN VÄRSTA DROGEN. 

KOKAIN INNEHÅLLER 

CEMENT.

BENSIN

KAUSTIKSODA   

ACETON   

KOKAIN BLOMMA 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cement-2-1.jpgCEMENT vad är cement som de lägger i blandningen kokain. Folk är lite galen som lägger i cement i kokain.

VI HAR DET TILL YTTRE TING. Heminredning. Vi kan lägga på golven cement. Vi kan även ha det ute till andra saker. Cement kan de lägga ut på vägarna. Men cement använder man till yttre ting i vardagen. Det finns olika cement att använda till. Folk kan lägga på balkongen cement genom att få en bättre yta då. Folk tar cement till balkongen. Men är ett hårt material att använda, genom att de använder till yttre bruk. Men folk lägger cement i badrummet som är ett hårt material. Men mycket villor använder cement när de bygger hus ,då är cement bra material att bygga av. Folk blandar även cement på vägar. MEN VI HAR BARA CEMENT TILL YTTRE BRUK. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 375px-c396mossa_31.jpg

BENSIN Folk är galen lägger bensin i kokain ,men så galen är folk idag, genom att de har så lite kunskap om, vad bensin är bra för då. Vi tankar bilen eller andra motorer, som vi måste tanka bilar, flygplan, båtar, gräsklippare ,som går med bensin. Allt som rullar tankar vi bensin med, fast folk har kommit på att hitta ett bättre, än bensin som kan skada jorden.

BENSIN ÄR ETT STARKT ÄMNE FOLK LÄGGER I KOKAIN, som de lägger i kokain, och vi ser att jorden håller få enorma problem ,och måste hitta på ett bättre ämne än bensin.

Men försöker ta fram hela tiden bättre för naturen, jorden håller på att få en smäll idag av alla utsläpp som är nu. Men hur ser folk ut ,som inte kan den biten, som är så farligt för jorden och alla utsläpp. Men hur ser de ut, som lägger bensin i kokain, men ni kan räkna ut hur folk ser ut då ,när jorden håller på få enorma problem av bensin ,och alla utsläpp som är nu. NI KAN SE HUR NI SER UT SOM TAR KOKAIN. STARKA ÄMNEN SOM LÄGGER I KOKAIN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 668563.jpgKAUSTIKSODA, som alla kan förstå vad problem kommer ifrån, genom att mycket folk har fått problem med näsan, som är ett frätande ämne i kokain. Det är känt bland folk näsan och kokain. MEN FOLK ÄR SÅ GALEN IDAG ,SOM TILL OCH MED LÄGGER I KAUSTIKSODA ,GENOM ATT DET ÄR ETT GIFTIGT ÄMNE SOM VI ANVÄNDER STOPP I AVLOPP. Men sett att det hjälper lösa upp proppar ,men har även upptäckt att det är för stark medel, genom att kan skada rören då. MEN DE HÄLLER I KOKAIN.

Men sett att kat kan fräta sönder rören och är så starkt ämne som inte ens kan vara nära kaustiksoda, genom att det är ett frätande ämne ,som vi tar ibland, BARA TILL YTTRE BRUK TAR VI DET ,MEN FÅR INTE KOMMA FÖR NÄRA KAUSTIKSODA, GENOM ATT DET ÄR ETT FRÄTANDE ÄMNE. Men får inte ens ta det på rör fräter sönder. Men sett att det är för stark att använda då. Men ser ni vilket galet folk, som lägger i kokain. Men folk lägger det i kokain, men ni kan se vilket galet folk, som vill förstöra världen för folk, när tar från folk som har så lite kunskap om olika saker ,som är bra eller dålig. Men ni kan se vilket galet folk vi har att göra med. MEN VILKEN TUR ATT  FOLK HAR HITTAT PROBLEM MED KOKAIN. FICK SE HELA FILMEN NÄR HAN GJORDE SIN RÖRA TILL FOLK.

VI HAR KÄNT ATT DET ÄR FARLIGA ÄMNEN I. MEN SÄTTA NAMN PÅ ALLT, MEN NU FINNS ALLT UTE ,SÅ KAN DE STÄNGA ALLT. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är original.pngACETON HAR VI TILL ATT TA BORT NAGELLACK MED. Men ser att folk är galen ,har ingen kunskap lägger i kokain ,ni hör vilket tok folk ,som måste få stopp på idag. Men är ett frätande ämne aceton, som ingen verka upptäcka aceton lägger i kokain . Han fick hålla till långt in i skogen ,genom att inte folk skulle känna lukten från aceton. Men även han är sjuk ,som andas i aceton och lukten kändes väl om de kom för nära han. 

Vi kan till och med förstöra naglarna om vi använder för mycket aceton genom att vi torkar ut naglarna ,och då hittar folk på nytt genom att slippa problem med naglarna. Men är ett starkt ämne aceton. Men sett, de har även lagt det i andra saker får en kik av det. MEN VILKEN FIN RÖRA HAN GÖR ÅT ER ,SOM SNUSAR IN KOKAIN. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är lc3b6s-kokainvc3a4xt-103684601.jpgKOKAIN BLAD HAR VI SETT, ATT BLADET KAN LUGNA FOLK Men folk som har liten kunskap om det ,kan förstöra saker och ting. 

Folk lägger mot kinden ett blad. Folk har kommit på att det är bra att lägga kokainblad mot kinden. Men folk har förstört för folk ,genom att blanda i livsfarliga ämnen i kokain. Det är inte lika farligt kokainblad ,som andra de blandar i ,SOM ÄR TILL OCH MED LIVSFARLIGT. 

NI SÅG VAD DE BLANDAR I ,SOM TILL OCH MED ÄR LIVSFARLIGA ÄMNEN. VI HAR SETT ALLT ,MEN FICK EN CHOCK NÄR VI SÅG ALLT HAN BLANDAR I KOKAIN.

Killen bor hemma vi ser huset är blått trähus. Hans föräldrar sitter och skålar har fest hemma. Föräldrarna är äldre ,ser grått hår pappan är äldre och har grått hår. Men ser han har lite skägg. De äter god mat och dricker ,men har inte koll på sin son som håller på att köpa droger varje dag. Vi ser levererar droger till hans dörr. DET HÄR HÄNDER IDAG, MEN MÅSTE TA UPP PROBLEM I SAMHÄLLET. VI TAR  UPP OM KOKAIN ,SOM ÄR DEN VÄRRE DROGEN NU. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är barn-i-samhc3a4llet-birgitta-andlig-inspiration1.pngMÅSTE SKYDDA SINA BARN. DET HÄR ÄR EN VANLIG BILD I SAMHÄLLET GENOM ATT VI FICK UPP DET.  Ser mamman har ljust hår. Han bor hemma med sina föräldrar ,när han håller på att skada sitt liv, och håller på att radera ut sitt liv ,om han inte slutar i tid.

Men föräldrar kan festa och ha kul mens han håller på att förstöra sitt liv. Men han får pengar från sina föräldrar, genom att han bor hemma och kan köpa och förstöra sitt liv, som är en vanlig bild i samhället, att de ser inte förfall ,än det är försent när han måste få så mycket hjälp att rädda sitt liv. KOLLA UPP BARNEN I TID GENOM ATT SKYDDA DEM. 

MEN VI SER SÅ MYCKET FEL IDAG ,GENOM ATT FÖRÄLDRAR ÄR PIGG PÅ ATT DRICKA OCH DÅ TAR HAN EFTER. Men en del barn kan ta efter ,och blir sjuk hela livet idag. Men det finns barn, som inte tar efter sina föräldrar utan kan till och med flytta ,och vill inte bo i det, medans en del bor kvar ,och får enorma problem när föräldrar festar och har kul ,som skulle visa sina barn en annan väg. 

FÖRÄLDRAR HAR SVÅRT SJÄLV ATT SE FEL, GENOM ATT DE DRICKER SJÄLV ,OCH DÅ HAR DE SVÅRT ATT SE NÄR SONEN GÖR FEL ,OCH TAR DROGER. Men föräldrar kan se fel på droger men visar vägen genom att sonen väljer droger istället för att leva ett normalt liv. 

MEN VÄRLDEN ÄR RUTTEN IDAG, NÄR VI SER DEN VÄRLDEN MED DROGER OCH PROBLEM. KOKAIN ÄR ETT MEDEL SKA INTE SE ÅT ENS,GENOM ATT DET ÄR FARLIGT ATT TA DET. Men världen är rutten idag, och barn får börja fel bana när de tillåter allt ,som vi såg.

MEN SKICKAR SINA BARN IN I PROBLEM ,SOM SKA SKYDDA DEM, ISTÄLLET FÖR ATT VISA VÄGEN IN I PROBLEM  ,som ingen ska se åt ens. Men världen är rutten idag bara en massa problem ,när barn föds till en svart värld med bara problem, genom att föräldrar sitter fast i problem. Men även kan leva normalt liv ,och festar och har pary när de känner för det. Men ser inte sonen eller dottern håller på få enorma problem med droger ,och allt som gör att barn kan få problem att leva idag.

MEN DET MÅSTE BLI EN ÄNDRING I SAMHÄLLET IDAG MÅSTE TA HAND OM SINA BARN. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.