CORONAVIRUS

VI HAR CORONAVIRUS I SVERIGE IDAG. Men vad händer idag runt människor, som är så drabbad av coronavirus idag???

REGERINGEN ÖPPNAR INTE ENS ÖGONEN IDAG, MOT STOR HJÄLP MOT FOLK, SOM HAR STORT ELLER LITET FÖRETAG. Kan vara små företag, som jobbar själv men står företag på dem, men kan även klara sig i vanliga fall, tills vi fick problem med coronavirus ,då fick alla företag enorma problem att kunna hålla igång sitt företag.

NÄR SKA REGERINGEN TA ANSVAR, och betala ut hyran till dem ,men även hyran till lägenhet de hyr ,allt måste vara inräknat den hjälp de måste få. Kan inte hjälpa att vi fick problem med coronavirus. Men styr sitt företag utan problem ,men då måste ni se till det.Det finns så mycket folk, som har startat upp företag ,som ni måste se till ,och hjälpa dem när ni har gjort världens klavertramp. Det finns så mycket små företag i Sverige, ni kan ta en liten promenad då ser ni i varje hörn finns ett litet företag. Men en del ställen i Sverige har starta upp så mycket företag. MEN ALLA SOM STÅR FÖRETAG PÅ ,SKA NI HJÄLPA NU NÄR VI HAR KRIS I SVERIGE.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gif

Men det är ett skämt när man ser hur regeringen gör mot folk, som har klarat sig galant i vanliga fall, tills coronavirus dök upp sen fick de börja tänka igenom ,ska vi lägga ner företaget eller säga upp folk? ??? VI HAR ENORMA PROBLEM NÄR VI SER EN REGERINGEN KAN TILL OCH MED SÄTTA FOLK I KONKURS ,NÄR VI HAR EN BLIND REGERING.

NEJ SÅKLART ,NI SKA BEHÅLLA FÖRETAGET SÅKLART, MEN BEHÅLLA ALL PERSONAL SÅKLART. Men regeringen ska lägga ett bidrag till folk ,som haft det som jobb. Vi såg folk som jobbar som frisör, att de skulle lägga desspans till företaget ,som haft fullt med folk ,då ska de tänka och tänka regeringen ,när de ska ge ett bidrag till allt, som innefattar hyran till lokalen, men även hyra för sin egen lägenhet, som de måste hjälpa till att ge ett bidrag till dem ,som haft fullt med folk lång kö.

Men vad ska de leva på som har även lång utbildning? Men svårt att säga upp sin verksamhet ,genom att flesta har flera år uppsägning, en del kan ha 3 år uppsägning ,som måste betala in sin hyra då. Men en del kan ha 1 år ,men oftast är det lagt på flera år för den som har har företag. HAR REGERINGEN TÄNKT PÅ DET???

MEN MÅSTE BÖRJA SÄNKA HYRAN PÅ ALLA DYRA LOKALER. Men mycket lokaler är dyr att hyra ,och i dessa tider måste de sänka hyran ,så folk kan leva. Men en del är så hög hyra på ,så man fattar inte ens att de vill betala den. Men gå emot mycket hyror, som är för dyr. Men folk får säga upp sin verksamhet, som händer lite då och då, att de har dyr hyra att betala då. Hur ser det ut nu när vi har coronavirus??? Östersund är fullt med företag ,men känt att ha mest med företag på liten yta. ÖSTERSUND HAR MYCKET FÖRETAG.

Men ser ni att vi har en svag regeringen, som inte fattar att betala hyran till dem ,som har det som arbete, men kan leva på det tills vi har en regering ,som stoppar inte gränsen i tid ,och satte stopp för coronavirus i tid. MEN KOLLA HUR ÖSTERSUND SER UT IDAG NÄR INGEN KAN LÅSA GRÄNSEN ENS.

FOLK FICK PLOCKA IHOP SINA SAKER I ÅRE ,MEN SÅ KUL REGERINGEN HAR VI, NÄR INTE KAN SÄTTA STOPP I TID. Folk levde på det ,tills coronavirus dök upp. Det var en skidort. Men folk fick inte stopp på folk att åka till Åre. Men tillslut blev det stopp när folk får plocka ner sin verksamhet, SOM SKULLE SATT STOPP PÅ EN GÅNG ,OCH DÅ HAR FOLK HAFT KVAR SITT ARBETE. VEM SKA BETALA DEM??? REGERINGEN SÅKLART.

Men ingen stopper gränsen ens ,som visar att vi har ett land i bara problem med coronavirus ,som skulle stoppat från första gång ni såg problem med coronavirus. REGERINGEN SKULLE SATT SIG NER OCH TÄNKT IGENOM, NÄR DE SÅG KINA FICK ENORMA PROBLEM.

MEN CORONAVIRUS SPRIDS SNABBT. MEN INGENTING HÄNDER FOLK ÅKER UTOMLANDS, fast ni visste att länder var sjuk, men kommer hem och är sjuk från coronavirus. Vi har en regering som har problem att sätta gränser ,genom att skydda landet från fruktansvärd virus ,coronavirus var en virus som passar inte alla människor att möta på. Men är bäst att låsa gränsen, tills att allt är över genom att slippa en massa problem med folk.

MEN FOLK ÅKER ÖVERALLT TILLS DET BLEV STOPP. Men folk åkte till Spanien ,men folk tog en resa till Italien, men folk var sjuk i Italien, men även Spanien var sjuk, men reser ändå ,och ser inte att de kan till och med smitta varandra, som vi såg Österrike var sjuk när de åkte från Stockholm. Men 1 kille från Östersund åker till Österrike, men folk är redan sjuk när han kommer dit. Men händer långt innan Stockolm killarna var sjuk där. Men kan smitta varandra ,genom att ingen kan se vilket land de ska vara arg på då.

MEN ÄR SVÅRT ATT SE DET GENOM ATT CORONAVIRUS KAN SMITTA SÅ HIMLA SNABBT SOM INGEN TÄNKER PÅ DÅ. Men Österrike var sjuk när han flög och tog en liten semester. Men ingen stoppar det i tid men därför fick vi problem med coronavirus.

Men ser ni vilken dålig regering vi har ,genom att de skulle stänga gränsen in och ut flyg när de såg det. Nu har Jämtland coronavirus ,men även Östersund och Frösön fick problem med virus. Men hur många smittar han på vägen hem ,genom att Österrike låste in en kille ,som de misstänkte han var sjuk. Men han var frisk ,men hans kompisar var sjuk, och hade coronavirus.

Men Österrike gjorde rätt och killen från Östersund skulle stannat kvar ,och slippa smitta flera genom att få stopp på smittan i tid. Men folk kan se det hårt, att inte få åka hem till Sverige. Men sanningen är att coronavirus är problem, genom smittan som stökar till. Men även killen som klev av flyget i Göteborg smittar flera stycken när han satte sig på spårvagnen ,och var redan sjuk när han kom hem. Men ingen signal att stoppa i tid, att nu måste vi stänga gränsen??? Killen kom från Irak och folk var sjuk, och hade coronavirus. Men var långt innan killarna åkte till Österrike då. Men fortsätter hålla gränsen öppen, fast sett att folk är sjuk ,men ändå fortsätter folk resa då. REGERINGENS ANSVAR ATT SKYDDA ETT LAND MOT CORONAVIRUS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hope_springs_eternal.jpg

VI KOLLAR PÅ LÄNDER HUR DE SKÖTER SIG IDAG. Vi har koll på Österrike ,som visar mycket bättre än Sverige. Sverige har 5 743 döda nu. Vi kollar olika länder.

VI KOLLAR INTE ALLA LÄNDER SOM FÖRUT, även om vi ser att England och USA är problem idag.

Men Österrike har 718 döda nu. Norge leder i toppen, att skydda sitt land 255 döda. Men det är konstigt att Norge är så duktig att skydda landet. Men vi har en regering ,som har problem att skydda ett land.

Men kolla 5 743 döda i Sverige, som är ett skämt vår regering när Norge grannlandet kan skydda folk. Men sett att Australien är toppland att skydda folk 196 döda. KOLLA BRA LÄNDER ,SOM ÄR HÅRD ATT SÄTTA STOPP I TID.

Men därför får vi dålig ekonomi när ingen stoppar i tid.

Men vi sett så mycket galet från regeringen, att stoppa i tid genom att slippa bli sjuk. Men sett länder,som kan ta hand om folk ,vi har en regering ,som kan inte säga NEJ, Men kolla på hur många har dött nu, istället för att vara hård som Australien och Norge har liten siffra ,men vi bara lämnar död efter oss. VI HAR EN SVAG REGERING, SOM HAR KUNNAT STOPPA I TID. MEN VI KRÄVER ATT DE TAR ANSVAR NU, NÄR VI HAR KRIS I LANDET.

MEN DET BLIR SÅ DÄR NÄR SVERIGE LÄMNAR DÖD EFTER SIG ,GENOM ATT INGEN KAN STOPPA DET I TID. Men även får lägga ner en massa butiker, som ska behålla sin plats i samhället ,och lägg pengar till dem, som har företag genom att det är ni,som har klantat er, när ni inte stoppar i tid ,och då måste ni lägga pengar till alla,som har ett företag, som är regeringen ansvar,när ni är blind och inte lägger pengar till folk, som har sitt arbete.

De kanske fick flytta fram hyran. Men ni hör hur det låter när regeringen ska betala ut allt ,som de kommer efter med, genom att de fick problem att ta kunder som vanligt ,och varför fick de plötsligt problem att få kunder då? LÄTT ATT GISSA.

Lätta att gissa coronavirus har ni satt in i landet ,så folk kan inte dra in pengar som förr i tiden. Men är ett skämt när man ser hur regeringen tänker och gör idag ,då börjar man undra vad de tänker med, som har fullt med folk i vanliga fall. Men långa köer att få en klippning ,men då får de börja fundera på att lägga ner ,som är vansinne att tänka så. MEN REGERINGEN MÅSTE GE BIDRAG SÅKLART, lägg även pengar på hyran de hyr, som även måste få betalt från kunder de tar pengar från. Men hur ska de då kunna betala en hyra när de ser kunder försvinner mer och mer.

MEN MÅSTE HJÄLPA DEM OCH INTE SITTA OCH VÄNTA ATT GE HJÄLP NU utan ge dem pengar såklart, men sluta och fjanta på.Vi trodde de gav pengar, men även lägger pengar till hyran ,genom att de kan inte hjälpa att regeringen stoppar i tid, men alla kan se vilken hemsk regering de har, som inte kan ta ansvar för klavertramp de fått, då måste de öppna sin famn och ge penga ,så länge de måste ha pengar ,genom att skydda dem som har haft fullt med folk ,men nu fick de problem med folk, och då måste ni öppna hjärtat och hjälp dem nu.

MEN DET GÄLLER ALLA FÖRETAG DET STÅR FÖRETAG PÅ och många kan även leva på det ,som är svårt nu ,genom att regeringen stoppar inte i tid ,och då kan mycket företag som jobbar själv, men har ändå lön då. Men nu har de liten lön ,vad ska vi göra med dem ,som i vanliga fall kan leva på sitt företag???

NI MÅSTE LÄGGA PENGAR TILL DEM ,SOM I VANLIGA FALL KAN LEVA PÅ DET ,TILLS CORONAVIRUS DÖK UPP. Vi har sett att folk kan knappt leva, som levt förut på det. Men ni måste även ge betalt till dem, och kan ha en lokal fast de har litet företag. När coronavirus dök upp ,då fick de problem ,som i vanliga fall kan leva på sitt företag.

Men nu blev bara en massa problem när regeringen är blind ,och stoppar i tid ,då har de kunnat levt på sitt företag. Men folk har även utbildat sig gått den vägen ,men så kommer problem i samhället coronavirus, och kan ens leva på det, som gjort förut. Men alla kan se vem, som är boven i dramat, men då kan man ändå rädda mycket folk, som har företag, som är viktigt idag. Folk kan inte hjälpa att regeringen stoppar inte i tid. REGERINGEN KAN RÄDDA MYCKET FOLK DAG, GENOM ATT GE NÄR VI HAR EN KRIS I SAMHÄLLET ,SOM VI KAN INTE RÅ FÖR.

MEN LÄGG PENGAR TILL DEM GENOM ATT HJÄLPA DEM ATT ÖVERLEVA IDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.