SVERIGES REGERING

VI FICK UPP EN BILD AV SVERIGES REGERING SVERIGEDEMOKRATERNA,VEM HJÄLPER BÄST ,MEN FANNS ETT PARTI TILL SOM VAR MED. Vi måste kolla på det såklart genom att regeringen gör så mycket fel idag. Vi ser från oss, hur det ser ut bland folk som sitter med där.

MEN VARFÖR FICK UPP DEN BILDEN OM REGERINGEN SVERIGEDEMOKRATERNA ANDRA PARTIER???

Svart runt partiet ,som har svårt att ta sig fram. Har en annan syn på mycket saker, men kan slåss ner om de kommer med saker då. Men känns att ena sidan är ljus ,som har inte svårt att ta sig fram. Det är ett parti som har lättare att komma framåt. Kan bana vägen som andra parti har svårt att ta sig fram i politiken. BORDLÄGGER IDÉN SOM DE LÄGGER FRAM.

Det finns ett parti som har svårt att visa vad de kan göra ,GENOM ATT ANDRA SÄTTER SIG FÖR PARTIET. Det finns ett parti ,som har problem att ta sig fram i politiken. Men partiet har bra saker att visa upp ,genom att vi känner att det finns ett parti som kan hjälpa till mycket mer än de har nu. Men svårt att ta sig fram, genom att de slås ner av olika saker ,som andra inte gillar då.

Men många har suttit på toppen, men så finns det folk som ska in i politiken, som har bra idé som inte kan ta sig fram lika lätt ,som socialdemokraterna ,som har en enkel väg idag när ni ser hur de banar väg in i politiken. DET ÄR SVÅRT ATT KLIVA ÖVER SOCIALDEMOKRATERNA GENOM ATT DE ÄR GAMMALT POLITIKEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sell-beautiful-angel-portrait-painting-portrait-art-home-decoration-lt014.jpg

Det här partiet ,som vi fick upp HAR ANDRA TANKAR

, som en del inte köper, och tycker partiledaren är galen, att bara hitta på det, som de har inte ens tänkt då.

Men sitter med folk SOM KAN LÄGGA FRAM FÖRSLAG TILL FOLK, SOM SITTER MED, men kan titta på dem och gillar inte det som de kan se genom att de har olika syn när det gäller att leda ett land idag. Men lägger fram förslag om saker, men ser att partiet går igenom sitt förslag om landet. Men tittar på det, men vänder pappret upp och ner. Gillar inte förslag de gav ,men måste hjälpa varandra när de ska leda ett land.

MEN DET ÄR ETT PARTI SOM SER MER PROBLEM I SAMHÄLLET SOM KAN KOMMA FRAM MED BÄTTRE FÖR SVERIGE. SVERIGEDEMOKRATERNA HAR PROBLEM ATT TA SIG FRAM. Men har en annan syn på Sveriges ekonomi och invandring, som slår ner när lägger fram förslag om Sveriges säkerhet.

Men folk gillar dem och har röstat på SD ,men folk som sitter där kan slå ner förslag på förslag bordlägger det. SD lägger fram som blir fel när SD ska ta sig fram in i politiken. SD får problem med förslag de lade fram, att de tar inte förslag de lade fram, som blir fel när de kan inte samarbeta med folk, som kan lägga ett bättre förslag för Sveriges ekonomi och invandring, där är de så oeniga då. HAR SVÅRT ATT SAMARBETA MED FOLK SOM SITTER MED DÄR.

MEN DET FINNS PROBLEM FOLK I POLITIKEN ,SOM VÄGRAR SAMARBETA som suttit länge i politiken, som inte vill ens ta förslag från SD förslag ,men så illa är det i politiken, fast de har sett att SD har haft rätt på mycket, men vika sig ,då är det tufft för Sossarna att göra det.

MEN MYCKET GAMLA PARTIER ÄR GAMLA ,SOM HÅLLER ÄN, SOSSARNA ÄR GAMMAL. Har en bana inom politiken ,som gör att andra partier har svårt att bana väg, genom att de är bromsklossar och svårt samarbeta ,som är bland det viktigaste att göra ,fast de sett, att SD har folk gillat politiken. Men har svårt ta in samarbete utan hamnar bakom folk ,som sitter och jobbar där. Vi ser de lägger fram förslag på förslag ,men allt har de inte fått igenom, som vi vill att de måste vika sig, ta emot förlag ,genom att landet har det illa idag, men coronavirus och invandring som tar ekonomin nu.

MEN MÅSTE TA EMOT FÖRLAG SVERIGEDEMOKRATER LÄGGER FRAM GENOM ATT FOLK HAR ÄVEN RÖSTAT PÅ DEM I GOD TRO ATT DE FÅR IGENOM SIN POLITIK. Men så enkelt är det inte när man ser det, genom att så mycket folk har lagt röst på SD, men få igenom är inte lätt, genom att vi ser vad de gör, tar inte in förslag de lade fram ,och kan även säga om det ena än det andra ,som inte går på den linan ,då får SD problem att ta sig fram, fast folk lägger sin röst i god tro ,att de kan lägga fram de vill ,men så enkelt är det inte som folk tror ,utan folk kan se bort från SD förslag, fast de vill att de ska göra som de vill.

Men försöker ta sig fram, men svårt att ta in andra politiker ,som sitter där, att ta in förslag, och kan även säga NEJ, genom att vi har ett land i kris idag, och då får vi enorma problem idag. BORDLÄGGER FÖRSLAG SOM SD TAR IN DÅ.

Det är Sverigedemokraterna som har problem att ta sig fram ,fast vi trodde att det gick mycket bättre för dem, men tji fick vi. Men det har med folk som sitter med, som tar inte in förslag från dem ,som blir fel, att de kan inte få igenom sitt förslag ,som är extra viktigt idag, att samarbeta när vi har ett land i kris. MÅSTE SAMARBETA NÄR LANDET HAR STOR KRIS IDAG, DET FINNS FOLK SOM SER MYCKER MER, MEN SLÄPP FRAM FÖRSLAG ,SOM DE LÄGGER FRAM.

Men Sverige har problem idag

2 reaktioner till “SVERIGES REGERING

 1. Do an individual have a spam problem on this website; We
  also am a doodlekit, and I wished tto recognize your situation; many
  associated with us aare suffcering from soje good methods, aand
  are llooking in order to trade mthods wuth other folks,
  why not shoot me personally an e-mail if curious.

  Here is my weeb site … agen sbobet terpercaya (Antonio)

  1. There will be comments through the spam. You came through the spam, although you write to me but are not spam.

   But I get a lot through the spam, even though they are ordinary people who want to follow me. Or post a comment. But seen it for a long time. But get to take it as it is then by being real comments.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.