FOLK MÅSTE KOLLA UPP INNAN DE SKRIVER PÅ ETT KONTRAKT

VI HAR FÅTT UPP BILDER OM VATTEN SOM RINNER OCH GAS I LÄGENHETEN OCH FOLK FÖRSÖKER RÄDDA SAKER. Vi följer och måste kolla upp vad såg vi nu????

Det finns lägenheter ,som har problem som är inte så bra att bo med problem lägenhet. Det är gammal lägenhet som måste renovera och byta ut en del gamla saker. Men ser att folk hyr ut till människor ,genom att vi ser delar ut ett hyreskontrakt till folk, som tar lägenheten. KAN VARA I SÅ DÅLIGT SKICK LÄGENHETEN HYR UT ,OCH HYRESVÄRDEN HAR INTE GJORT ETT DYFT ÅT HUSET ENS ,DET KAN MAN SE PÅ PUTSEN PÅ HUSET, har inte gjort ett dyft åt huset. Men folk kan kolla där, genom att slippa bli lurad att hyra en lägenhet, som är till och med farlig ,som är dålig att renovera, det kan ni se utanpå huset hur det ser ut. Husets kan släppa putsen på utsidan. Ser risig och dåligt skick.

Det är ett gammalt och slitig hus med slitna lägenheter, som ingen ska egentligen hyra av bostadsbolag, genom att de kan bli sjuk att bo där ,men även farligt att bo där. FOLK SKA INTE HYRA DÄR NÄR ÄR DÅLIG ATT RENOVERA HUSET. Lägga pengar på dåligt lägenhet istället för att hyra bra lägenhet.

VI SER EN GASLÄCKA DÄR ,att huset kan få enorma problem när ingen ser igenom huset ,då kan folk bli skadad. Vi såg att det rann vatten ,men även att det var gas i köket, och folk måste ta sig därifrån.

Vi ser hus som är sliten ,och har inte skött om huset ens. MEN SER VITT HUS GJORD AV STEN. Men sliten på utsidan. Men hyr ut till folk lägenheter ,fast har inte gjort ett dyft åt huset ,slitet och ofräsch är huset.

Men ser lämnar ut hyreskontrak till folk. Men känns, SOM DET ÄR ANDRAHANDSKONTRAKT ,det är andra hand hyr ut till folk.

Det är någon som äger lägenheten. VI SER PROBLEM ,GENOM ATT FOLK HYR LÄGENHET UTAN KONTROLL, har inte koll att de bo farligt.

Vi ser ett papper som de skriver på. Vi ser huset är risigt och ser hemsk ut ,när man ser inne i huset. Han döljer saker han som äger huset. Det finns en del regler när de hyr ut lägenhet ,SOM HAN FUSKAR MED. Men ingen har upptäckt det och pågått en längre tid att hyra ut i andrahand.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är writing-pen-250x250-1.jpg

Men har inte ens skydd när de hyr i andra hand. Om det händer något ,då får ingen hjälp ens att hitta nytt. MEN HÅLL ÖGONEN ÖPPEN OCH LÄS IGENOM ALLT PÅ PAPPRET. Vad har de för regler när det gäller dig??? Ni kan bli utan bostad, hur lång tid kan ni bo kvar,finns det någon säkerhet för dig,eller åker du ut på en gång??? DET ÄR INTE BRA ATT HYRA I ANDRA HAND,GENOM ATT SÄKERHETEN ÄR MYCKET SÄMRE DÅ.

SVERIGE HAR SVÅRT ATT SKYDDA FOLK IDAG OCH MÅNGA ÄR UTAN BOSTAD. Men folk har svårt att hitta bostad,men kan ta en farlig risig lägenhet,genom att de tänker inte på att huset måste renoveras,och tas om hand ens,utan hyr ut till folk en lägenhet. Vi såg att folk kan skada sig,när vi såg det rann vatten och gas,som är farligt att syssla med.

Men det finns lägenheter som har gasspis,som är inte så vanligt idag. Men det finns gasspis som är dålig och farlig att använda,och ska bytas ut. Men yngre människor kan hyra genom att de har ingen koll på det.Men även hyrevärden kan hyra ut till dem,när vi såg andra hyreskontrakt,som ingen ska hyra ens,genom att det finns ingen säkerhet att hyra andrahandskontrakt. Men måste kolla efter förstahandskontrakt,som är säkrast att hyra då. MEN MÅSTE BARA KOLLA EFTER FÖRSTAHANDSKONTRAKT, SÄKRASTE FÖR ER ATT TA BARA FÖRSTAHANDSKONTRAKT

ÄVEN OM NI MÅSTE VÄNTA ATT FÅ EN LÄGENHET,SÅ GÄLLER DET SAMMA REGLER FÖRSTAHANDSKONTRAKT.

Men ser att det läcker gas och vatten,men eld och fattar eld genom att gas är inte så bra att bo,när de har glömt bort att sköta om huset. Men är faran att hyra hos folk,som har systemet gamla systemet finns kvar. Men kolla upp, får förstahandskontrakt av han som äger huset. Men ska inte ens hyra ett risigt hus ens,som är även farlig. Men de hyr ut i andra hand,och står han som äger huset på hyreskontraktet. MEN LÄT GALET MEN ÄR SANT.

Men fattar inte det att han står på kontraktet.HAN FUSKAR SOM INGEN KAN SE. Som även är livsfarligt vi fick upp den bilden då måste vi lägga ut på en gång.

Men sparar pengar att renovera,han stoppar pengarna i egen ficka. Han har gjort så länge dyrt att ta in folk,som fixar huset,och folk som hyr lägenheten ser inte,att han fuskar och hyr ut i andra hand. Men det blir osäkerhet att leva så.

Men även att lägenheten är inte okej att hyra som måste renovera nästan hela huset som håller på falla sönder. Men folk jagar lägenhet idag men hyr inte lägenhet med andrahandskontrakt. Men kolla så att hela hyreskontraktet står nummer 1 på hyreskontrakt. Men även hyr inte lägenheter som ser hemsk ut genom att vi hittar faran att hyra en lägenhet som vi såg hade enorma brister att hyra då.

Men det finns folk som hyr ut andrahandskontrakt,men fuskar med pengarna. Det syns inte att de hyr hos han. Han står för lägenheten och kan ingen se,att han hyr ut en lägenhet. VI SER HAN STÅR PÅ KONTRAKTET HAN LÄMAR UT TILL DEM. De har inte så mycket rättigheter när ni hyr så.

Men att upptäcka det,genom att se om ni kan skriva in er i samhället,att ni finns med som hyr lägenheten. Men det finns folk som fuskar att hyra ut,och ta pengar från dem. Vi ser att folk betala direkt till han som hyr ut lägenheten,då ska ni inte ta lägenheten ens. GÅ DÄR IFRÅN.

NI HAR INGA RÄTTIGHETER utan ska betala till ett bolag,som ni får av den som hyr ut lägenheten. Ni får ett äkta hyreskontrakt av dem. Ni ser att ni ska betala in på ett bankkonto eller postgirot,som är den säkrast att bo,genom att folk tar pengar under bordet,och då har du inget skydd när du hyr av dem. Men kan även vara fräck,och lägga på extra pengar när de hyr ut till dem.

NI MÅSTE VARA NOGA MED DET,GENOM ATT DET FINNS EN VÄRLD FOLK FUSKAR,OCH LEVER

GOTT UTAN ATT GÖRA RÄTT OCH RENOVERA HUSET. Men finns folk kan knappt sköta om ett hus,som ska inte ens syssla med den verksamheten ens,utan se till när ni hyr lägenheten genom att det finns hemska hyresvärd,som sköter sig inte, som ni ska inte hyra av när vi såg hemska bilder vi fick upp då.

VI SKRIVER OM SAKER SOM FINNS I SAMHÄLLET, SOM ÄVEN VARNAR FÖR DET. VI TAR UPP OM ALLT .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.