INVANDRING

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sverige-fc3b6r-tvc3a5-c3a5r-sen-birgitta-andlig-inspiration.png

VI SER SVERIGES BILD HELA AVLÅNGA SVERIGE. Men ser mitt på landet, ser bara mörker. Vi ser vatten och en svart person. Han går i vattnet. Men måste vara vatten där han går ,genom att vi ser vatten. Det var det första vi såg. Men mitt på Sverige ,ser vi en smal rand vitt. Men kommer mer vitt. Han röker en cigarett men fimpar den.

MEN VAD GÖR KILLEN ??? Det börjar brinna han kastar cigaretten ,och då börjar det brinna. Han sätter sig på huk, och blåser med munnen. Vi ser gräsmatta och hus längre bort. Husen står långt bort. Ser husen mitt emot. Han gnuggar händerna. Han sätter en pinne i marken. Han skruvar och försöker sätta fast pinnen. Men blir svart mitt på Sveriges karta.

Han lindar ett tyg runt en pinne. Han försöker lägga skydd runt sig. Han har dragit ut ett tyg ,som ser mörkgrönt ut. Tyget är så mörkt. HAN SITTER BAKOM TYGET. Han testar höjden. Men tänder på tygstycket ,som sitter fast i pinnen. Han springer med brinnande pinnen. Han viftar med den fram och tillbaka.

HAN VISAR ATT HAN ÄR DÄR, genom att det dyker upp flera män. Men är svarta män. Men är flera svarta män ,som dyker upp hos honom. Står och hoppar hela tiden. Männen dansar men håller i en fana.

Men killarna är grym och hemsk vill vända hela Sverige upp och ner. Hatar Sverige, men vill förstöra för oss. MEN FÅTT EN UTVISNING. Men ser svarta män med afrokrull.

Har gömt sig på ett sätt ,där ingen hittar dem på en gång. Men fattar nu, varför vi såg de gick ,genom vattnet. Men smita in vart som helst i landet, genom att vi såg de kom från sidan på Sverige där det är vatten. Det vällde in vatten men sprang under en bro. MEN SÅG EN KILLE ,SOM TOG SIG IN I LANDET. Men ser flera efter honom tog sig in i landet illegalt. MEN LÄTT ATT TA SIG IN.

MEN KILLARNA KOM IN ILLEGALT ,MEN HAR HITTAT DEM. MEN ÅKER UT FRÅN LANDET. Genom att de fått en utvisning att lämna landet nu. Men svarta killarna har inte kommit in på rätt sätt ,utan smyger sig in i landet. Vi ser en bro de kan ta sig genom. Men kryper under där, genom att det är öppet där. Men det här ligger mitt i landet. Vi såg det var så svart där. Killarna hamnar i Dalarna.

Men hur tog killarna in i landet ????

Men finns en plats killarna kan ta sig in i Sverige. Männen kommer runt havet ,som finns runt Sverige. Men bara plats där vi har havet. Ser båtar åker förbi.

Det finns en bro Öresundsbron de tar sig igenom.

Idag försöker folk ta sig in i Sverige på olika sätt. Men har även vakter runt om. Vakterna går och vaktar en del ställen ,som kan lätt ta sig in. DET FINNS VAKTER SOM VAKTAR ,MEN ÄNDÅ TAR KILLARNA SIG IN.

Men killarna åker ut från Sverige genom att de har inte ens lov att leva i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.