FOLK HAR PROBLEM IDAG.

IDAG KAN MYCKET KOMMA FRAM GENOM ATT HELA VÄRLDEN SER DET. Folk börjar sitt liv i Sverige ,men känner att landet är tryggt att flytta till. Men bakom många familjer finns ett mörker ,som ingen kan upptäcka. Men flyttar till Sverige trygg land ,och ingen kan se folk, som har blivit skadad av folk.

Men det finns så mycket sår från människor som flyttar hit ,SOM HAR MYCKET MÖRKER MED SIG FRÅN SIN HEMSKA TID. Men kopplingar med folk, som ingen kan se den skadan som har blivit ,genom att kulturen har ett stort problem, som ingen kan sätta sig in i ,hur de lever i sitt hemland.

Men flyttar hit ,och då ska allt vara lugnt och skönt, men så finns det folk, som känner människor som har skadat dem. Men kan komma från ett långt släktled, som uppdagas och då blir det problem för den som lever i Sverige, som inte har så mycket med det att göra, UTAN SLÄKTLEDET SOM GÖR ATT SKADAN BLIR SKADAD ,FÖR DEN SOM LEVER HÄR, när folk börjar dra upp hemska händelsen från den gamla tiden.

Men drar upp från hemsk tid, som ingen har upptäckt nu, att mycket folk som kommer hit har så mycket mörker med sig, GENOM ATT DE HAR EN KULTUR SOM ÄR MÖRK OCH HEMSK, som är inte okej i många ögon ,när de börjar rota bland leden de kommer ifrån ,då kan folk börja hänga ut folk ,som har inte med dem att göra ens. Men kan skada folk ,som är inte rätt att göra ens.

Men folk i dersa led kan skada folk ,som ingen kan se hemsk mörk kultur de kommer ifrån, som ingen kan se när de lever där i sitt hemland ,då är allt som de ska vara, men van att de lever så fast vi kan inte leva som dem. Men är van att leva så, men så flyttar folk hit, och då kan saker och ting komma fram, att de kan skadat dem. MEN HÄNGER UT EN MÖRK FRUKTANSVÄRD KULTUR ,SOM DE FLYR FRÅN. MEN HAR INTE MED DET ATT GÖRA ENS, UTAN EN KNÄPP KULTUR DE KOMMER IFRÅN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-1547611755901.jpg

Men försöker leva i Sverige ändra om sitt liv, men hela familjen vill hjälpa sina barn ,med nya bra saker som vi har. Familjen lämnar sitt gamla liv bakom sig, men lämnar en mörk värld, som de har börjat städat bort då. MEN LEVER MED SVERIGE, OCH INTE DEN KULTUREN, UTAN FÖRSÖKER ÄNDRA OM EN DEL SAKER.

Men hängs ut hat från den familjen, som har skadat dem, men har inte med det att göra ens. Men vem tror på det.

MEN KOMMER FRÅN EN HEMSK KULTUR, OCH HAR ETT MÖRKT SLÄKTLED, MEN FOLK LEVER I DERAS HEMLAND, men har inte med det att göra ens. Men då måste ni rannsaka vart de kommer ifrån, en hård kultur som ingen kan hjälpa när de flyttar hit, att den har gjort det och den har gjort det. Men lär er att se det, som är sant och äkta. Men lämnar en mörk kultur och försöker leva som oss ,men har ingenting med dem att göra ens ,men då måste man vara tyst om det. Har inte med det att göra ,att folk gjort knäppa saker i hemlandet de kommer ifrån.

Men så illa kan de se ut nu ,när de hänger ut den personen, som har inte med dem att göra ,än att han kommer från liknande land ,men för den delen får man inte hänga ut folk, som de gör nu ,genom att skada människor är inte rätt att göra, som kan inte hjälpa vad den har gjort, och den har gjort, genom att folk kan skada folk idag, som har en profil i Sverige, som ingen ska ta till sig ens. MEN FACEBOOK ÄR ETT GIFT FÖR FOLK IDAG. BARA PROBLEM IDAG.

Men alla känner till kulturen de kommer från, att de kan ha hemska led bakåt i tiden, som de kan inte hjälpa ens, att de har människor som skadat dem, som har inte med dem att göra ens. Men kommer från ett gammalt släktled ,som kan vara problem idag ,när folk börjar hänga ut folk som ingen ska ta till sig, genom att alla kan se ,att det blev lite fel nu ,som folk gör idag. MEN FACEBOOK ÄR ETT GIFT IDAG ,INGEN KAN KNAPPT LEVA IDAG EFTER FACEBOOK ÖPPNADE DÖRREN TILL EN MASSA PROBLEM IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är il201805171517165863.jpg

MEN HAR RÄTT ATT LEVA NÄR DE KOMMER HIT. Men börjar sitt liv i Sverige, men har inte med dem att göra ens, genom att de finns så mörka led, som de kommer ifrån som är hemsk att se.

MEN KAN BÖRJA SITT LIV I SVERIGE ,men gör inte som dem ,utan kan leva ett annat liv än folk i sitt hemland ,som var mörker och fruktansvärda händelser där. MEN NÄR SKA FOLK FÖRSTÅ DET, HEMLANDET DÄR KAN INGEN KNAPPT BO. KULTUR ÄR MÖRK OCH SVART. Men kommer till Sverige, men hela dörren öppnas för dem, genom att leva ett mycket bättre liv än i hemlandet, men då får ingen hoppa på folk idag.

Alla kan förstå dem, som kommer från hemsk kultur att det finns jobbiga liv ,att leva där. MEN LÅT FOLK FÅ LEVA ,och ändra om när kommer hit ,genom att de gör det, när man ser hur andra gör ,som kommer hit. Vill följa svenska folket ,så gott de kan då.

MEN HAR INTE MED DET ATT GÖRA ENS , och gör samma sak utan lever rätt här, och sköter sitt liv som kan bli skadad genom mörker de kommer ifrån, som har inte med dem att göra ens. Men lever här och börjar ett liv ,men måste respektera folk genom att de bryter sitt gamla liv ,men gör inte som folk ,som de kommer ifrån ,utan försöker leva normalt liv i Sverige.

Men gör inte som hemland de kommer ifrån, fast folk har fått för sig det, genom att de kommer från ett mörkt släktled, som de har pratat om, som blir fel att göra så. Men de har lämnat sitt land och lever här ,och då ska ingen ta upp gamla händelser ,som de har inte med att göra ens, utan gamla släktled ,som de kan inte hjälpa, att det fanns knepiga människor, som ska inte lida av ens ,genom att de bryter allt när de flyttar hit. LÄMNAR SITT LAND BAKOM SIG. FÖLJER HUR VI LEVER IDAG.

MEN KAN INTE HJÄLPA ATT FOLK GJORT SÅ, genom att de har inte med dem att göra ens ,och kan inte hjälpa att de gjort så ,och den gjort så. Men folk kan skada folk idag ,som är inte rätt vad släktled kommer ifrån, eller andra har visat ,som ingen har med det att göra ens ,utan låt folk få leva när de flyttar hit ,och tänk på att mycket folk kommer från mörker, mörk kultur ,som ingen verkar tänka på ,att kulturen är inte så kul för en del ,som lever med dem ,och blir även skadad av dem.

Men låt folk få leva när de bor här, och har börjat ett nytt liv i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.