EFTERLEVANDESKYDD

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8a241838cca9e24fee3a53b2ad9c99fd.jpg

VI SKA TA UPP OM EFTERLEVANDESKYDD NU ,GENOM ATT VI UPPTÄCKT SAKER ,SOM HAR BLIVIT FEL IDAG. Men förr då fick folk det efterlevandeskydd ,men nu har saker ändras om i samhället idag. Men folk har blivit utan det när någon dör.

Men finns det sanning i det när någon dör ,att ett extra skydd går in när ena dör då?Det försvann för flera år sen när folk gifter sig ,då har folk rätt att få bidrag. Men folk som har bidrag händer ingenting. Folk får behålla sina pengar.

HUR SER DET UT IDAG MED EFTERLEVANDESKYDD? Ser mörkt ut ,men får inte stanna kvar om någon dör ,utan får lämna lägenheten. FOLK MÅSTE PRATA MED VARANDRA OCH SKYDDA VARANDRA DÅ.

Vi ser när någon dör, att de kan åka ut från sin lägenhet, som de har valt ihop. Men då är det fel i hela samhället, när de tar bort säkerheten efterlevandeskydd, då måste regeringen öppna den biten för folk.MÅSTE HJÄLPA VARANDRA.

MEN SÅG ATT FOLK HAR INKASSO OCH KRONOFOGDEN OCH MÅSTE LÄMNA LÄGENHETEN. Men såg att folk kan ha inkasso och kronofogden, och då fick lämna lägenheten då. Vi såg de plockar ihop nycklar till folk ,och såg hyreskontraktet kastar de genom att den ena hade kronofogden och inkasso, som en del kan råka illa ut i samhället.

MEN LEVER BLAND FEL MÄNNISKOR ,OCH HAMNAR I KLÄM I SAMHÄLLET. Men får inte stanna kvar ens utan får lämna allt fast de bott ihop i flera år, men ändå får de inte bo kvar ens.

Men så illa är det med Sverige, men förr då kunde folk få efterlevandeskydd, SOM VI VILL ATT DE ÖPPNAR DET IGEN GENOM ATT DET BLIR SÅ FEL NÄR FOLK DÖR OCH ÅKER UT ,DÅ ÄR HELA SAMHÄLLET FEL OCH HEMSKT, vi vill att de öppnar det igen, då är hela samhället fel, och kan inte skydda folk som förr i tiden.

Men måste byta ut regeringen, genom att det kommer från dem ,som sitter och bolla med pengarna idag ,genom att förr, fick folk bidrag när någon dör. Men nu får ingen bidrag när någon dör. Men levt i flera år ,men har byggt upp ett liv tillsammans. Men då måste regeringen gå in och hjälpa dem, att kunna leva tryggt när någon dör. MEN SÅ HEMSK ÄR REGERINGEN IDAG ,genom att förr då kunde folk bo kvar ,och fick extra bidrag som har tagit bort.

MEN SÅ GRYM ÄR REGERINGEN SOM SLUTAR ATT TÄNKA PÅ FOLK. Men ska de hamna i soppåsen ,då är det något fel i samhället att sluta skydda folk. Men förr då kunde folk leva ,och har det trygg även om folk dör. Men nu har ni tagit bort skydd ,att skydda folk, som måste bli en stor ändring på.

VI HAR ARBETSLÖSHET OCH SJUKSKRIVNING, VAD BETALAR DE UT REGERINGEN TILL FOLK IDAG??? FÅR INTE 100 PROCENT ,SOM ÄR MER NORMALT ATT FÅ ATT LEVA PÅ DÅ. Men folk kan bo ihop utan problem ,och dela på hyran även om folk har dyr hyra ,så kan de lägga pengar att dela på hyran som fungerar perfekt.

Men när någon dör vad händer då????

Men fattas pengar när någon dör ,vem ska betala den andra delen till hyran. VEM SKA TA HAND OM DEN DELEN.

Men har så dyr hyra ,men dela på hyran går bra GENOM ATT MYCKET LÄGENHETER KOSTAR MYCKET IDAG, även för ensam person med liten ekonomi.

Men även folk som har ganska bra ekonom vill inte lägga pengar till hyran ,och leva själv med hyran. Men så finns det folk, som har inget val än att betala den höga hyran. MÅSTE KOLLA UPP DET.

Men Sverige måste börja kolla på det, genom att ge bidrag till folk ,när hyran är hög. MÅSTE KOLLA IGENOM FOLKS EKONOMI, GENOM ATT HÖJA LÖNEN BIDRAG, ELLER SÄNKA HYRAN, ELLER GE BIDRAG NI FÅR GÖRA VAD NI VILL ,MEN FOLK FÅR INTE LIDA IDAG. TAK ÖVER HUVUDET.

Men folk som har barn små barn får bostadsbidrag, men även folk, som ska studera får bidrag till det. Men får inte vara för gammal, då får de inget bostadsbidrag ens.

MEN FOLK FÅR BOSTADSBIDRAG NÄR BARNEN BOR HEMMA MEN KOSTAR ATT BO ÄVEN FOLK SOM BOR ENSAM. Men kan även vara så fräck ,och måste även betala tillbaka bostadsbidrag ,som vi fattar inte vad de tänker med. Men vi har en skum regering ,som kan inte hjälpa folk ens med lite pengar ,men måste till och med betala tillbaka pengar till försäkringskassan. MEN ÄR ETT SKÄMT I HELA SVERIGE IDAG, MEN VILKEN KNÄPP REGERING VI HAR.

Men folk söker bidrag ,genom att det fattas pengar till hyran. Men så fräck är försäkringskassan måste betala tillbaka ,så man kan dö, när man hör hur de gör med svenska folket barnfamiljer ,som kämpar att få ihop sitt liv. Men är väl så fattig ,så de måste betala tillbaka till försäkringskassan ,men regeringen är fattig som kan inte bjuda på det. REGERINGEN GÖR SÅ MYCKET FEL IDAG ,MEN VÄRRE OCH VÄRRE FÅR FOLK UTSTÅ, NÄR KNAPPT HAR PENGAR ,MEN DÅ MÅSTE DE LÄMNA TILLBAKA PENGAR TILL FÖRSÄKRINGSKASSAN. Men så hjälper de folk idag. Men skadar folk idag.

Men mycket barnfamiljer har problem med den biten vågar knappt låna fast de måste låna pengar från försäkringskassan. Men det blir som ett lån, när de måste betala tillbaka till dem SOM BLIR FEL ATT GÖRA SÅ , genom att hjälpa folk istället för att fälla krokben på folk.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nc3a4r-tiden-har-gc3a5tt-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN BÄTTRE ATT HA BALANS I SAMHÄLLET. Men så finns det folk, som är rik ,och behöver inte söka bidrag.

Men så finns det folk som har liten ekonomi ,men måste ha tak över huvudet ,SAMMA SOM FOLK SOM ÄR RIK. Men folk som är rik får till och med barnbidrag,som lägger i en hög på ett konto till sina barn. Rör inte ens pengarna då. Lägger in pengar på ett konto.

Men kan ge mer barnbidrag till barnfamiljer, som har lite pengar ,genom att vi måste ha balans i samhället idag. Men folk får lägga pengar på konton till barnen, som är bra att spara till dem ,men ser inget fel i det.Men då gäller alla våra barn ska ha chans till det ,att leva gott idag. MÅSTE VARA LIKA FÖR ALLA FÅR SAMMA CHANS SOM ANDRA BARNEN.

Men finn så mycket orättvisor i samhället ,men kommer inte bli rättvist så länge vi har en blind regering ,när vi ser de har till och med tagit bort efterlevandeskydd ,som har blivit galet i hela Sverige då. REGERINGEN HAR GJORT SÅ MYCKET FEL IDAG.

Men därför man såg en man fick åka på en buss ,genom att hans fru dog. Nej det blev lite fel, men hon lämnade sin man ,som en del kan göra, men ska han åka runt på en buss ,som såg hemskt ut. Men han hade ingenstans att bo, men hyran var dyr, men då lägger folk pengar till honom ,han måste ha tak över huvudet. Men åka på en buss det var ett skämt i våra ögon. När hela landet bygger nya lägenheter ,då hjälper folk han att få tak över huvudet såklart. GE HAN EN LÄGENHET. När han har svårt att ta en lägenhet, som han anser är dyr, då får de lägga pengar till honom, som passar honom såklart.

Men ni hör hur det låter i Sverige ,men gör ni lika med folk som flyr hit ,att de åker ut efter ett tag, som svenska folket åker ut. Eller får de bättre hjälp, än vi får, genom att många får till och med pension ,som har inte levt och jobbat i Sverige ens. Men kan åka ut från Sverige ,genom att regeringen leker med människor, som har kämpat sig hit. Kan leva i stress när de väntar på sitt uppehållstillstånd ,och då är det bättre ATT SÄGA JA PÅ EN GÅNG ,ÄN ATT LEKA MED FOLK.

Men fattar inte varför de ska dra ut på tiden med allt,GENOM ATT REGERINGEN LEKER MED FOLK DÅ. Det har hänt saker ,som gjorde att Sverige fick lida av det. Han blev sjuk av stress ,men small runt han. Men hade familjen med sig. Men levde i ständig stress,och vad händer, det kan ni läsa själv flera år efteråt.

Men folk blev skadad den gången folk dog, genom att regeringen leker med folk idag, och vet inte vem de har att göra med, när de tar in folk till Sverige. Men en del har inte nerver, att klara press de kan utstå. Men han körde över folk och folk dog. Folk var ute ,men yngre människor dog den gången ,som hade börjat sitt liv. Men hade inte en tanke att bli drabbad, och dödad den gången. MEN FOLK FICK SÄTTA LIVET TILL ,GENOM REGERINGENS KLAVERTRAMP. MEN MÅNGA MED DEM KAN SITTA I STRESS ,ATT VÄNTA PÅ UPPEHÅLLSTILLSTÅND.

Men alla gör inte som han. Men det finns folk ,som kan bli sjuk att vänta på uppehållstillstånd. MEN SÄG JA, OCH SLUTA DRA UT PÅ TIDEN,GENOM ATT NI VET INTE VILKA VI HAR ATT GÖRA MED.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-1547611755901.jpg

MEN FÅR INTE SÅ HÖG PENSION, men folk från dessa länder kan leva på lite pengar ,men har familjen med sig, som även puttar lite pengar till dem. Men svenska folket har inte samma hjärta, som kommer hit.

MEN TA MED SLÄKTEN FÖR SÄKERHET ta med släkt jag säger bara till om det, genom att skydda er själv. Men svenska folket är hård och har inte samma hjärta, som ni fast vi föds till jorden, så har vi inte samma hjärta som er.Men visst är det konstig samma hjärta, men en är hårt hjärta ,och en mjukt och känslosam, som många länder kommer hit.

Men bott med folk ,så jag vet när de hjälper folk, då åker hela släkten ,och nu måste de ha hjälp, och den hjälp ,men är så tänkt på det nu. Men folk kan få enorma problem ,när de ska skilja sig ,genom att kan bli utsatt för familjen de lever med. Men kan bli ett stort pådrag, men folk som försöker, göra det bästa då. Men släkt och familjen, som hjälper varandra på bästa sätt då. MEN FOLK FRÅN ANDRA LÄNDER GÖR SÅ. MEN SÅ MYCKET FIN HJÄLP DE GJORT. MEN SER FRÅN MIN SIDA ,DÅ ÄR DET ETT SKÄMT. FATTAR INTE HUR DE TÄNKER ENS.

Jag kan svenska folket väldigt väl. Lite hårdnackad folk som lever här, eller så kommer de vika sig en dag, att hjälpa varandra ,och dela med varandra när vi har problem i samhället.HJÄLPA NÄR FOLK HAR KRIS ,DÅ ÄR EN FIN HANDLING DE GÖR DÅ.

MEN SETT NÄR FOLK DÖR ,ATT DE KAN ÅKA UT FRÅN SITT KÄRA HEM. Men ska vi ha sån hemsk regering när de bygger fullt med lägenheter ,att folk får lämna lägenheten, och får inte bo kvar ,om ingen ser till och skydda den lägenheten, att ingen åker ut, så länge de lever ihop. När folk dör då har de rätt att bo kvar, men har hänt hemska saker, att de måste lämna allt ,som de byggt upp ihop, men ska det vara så?

Men folk kan bli sjuk båda kan till och med bli sjuk ,men ingen har rätt att göra som de gör, och kasta ut folk när folk dör. Men måste börja lägga ett skydd runt allt idag, genom att folk ska leva kvar så länge de vill. Men även tills själv dör ska leva kvar i sitt hem, som vi har byggt upp vår hem ska ingen röra ens ,utan folk måste bo kvar såklart ,OCH DÅ SPELAR INGEN ROLL OM DE HAR KRONOFOGDEN I HÄLARNA FÅR INTE TA FRÅN DEM, SÅ LÄNGE DE LEVER DÅ.

Men fok kan bli sjuk eller dålgt med arbete ,som även har problem från arbete och pengar problem då. Men regeringen har inte tänkt på det ,att folk får problem att betala sina räkningar när de blev sjuk eller arbetslös, som sätter folk på pottan kan vi lova ,att då måste folk få 100 % som Norge, som kan ta hand om folk. Men Svenska folket får lida, genom att vi har en knäpp regering ,som ni måste se till nu ,att folk har rätt att stanna kvar i sin lägenhet, men även hus radhus. Men måste få extra hjälp att leva kvar då, genom att ge bidrag till folk som gjorde förr. REGERINGEN MÅSTE SÄTTA IGÅNG ATT HJÄLPA FOLK NU.

Men måste ändra på överlevande skydd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.