SKYDDSÄNGEL – GUARDIAN ANGEL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1000x688.jpeg

IDAG SKA VI PRATA OM SKYDDSÄNGEL ,SOM ALLA FÖDS MED 1 SKYDDSÄNGEL. Men min skyddsängel är kul när jag öppnar till henne ,då ser jag en liten söt skyddsängel som sitter i mitt fönster. Men har ljus hår min skyddsängel och vita vingar och rosa runt henne. När jag öppnar till alla jag ska öppna till ,då börjar med skyddsängeln och andra så.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är guardian-angel.jpg

MEN SER MIN SKYDDSÄNGEL SITTER I FÖNSTRET OCH TITTAR UT. MEN HON SITTER SÅ HELA TIDEN. Men så kommer hon närma mig, och prata med mig om en del saker som hon kan.

Men skyddsängeln växer bredvid mig, när hon kommer nära mig. JAG KÄNNER BARA GLÄDJE NÄR HON DYKER UPP. Men är inte så lång när hon växer. Hon är en halvmeter lång. Men känner bara glädje runt henne när jag länkar till henne.

Men hon tittar ut där jag bor, men ser att jag bor med lite annat folk runt mig. Men kan känna mig lugn där jag bor, ingen kan skada mig ens nu. Men måste sitta här ett tag, genom att saker och ting gick fel för mig. Men måste sitta och skriva hela tiden. Men såg rosa förut runt min skyddsängel. Men har rosa färg ,som står för kärlek och glädje runt mig. Men har rosa kläder och ljust hår ,men vita små vingar ,som är så små vingar. Men frågar henne på skoj om hon kan lyfta mig. NEJ GENOM ATT HON HAR INTE DEN ENERGIN ATT FLYFTA MIG ENS.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9-copyrighet-c3a4rkec3a4ngeln-hope-birgitta-andlig-inspiration.png

Men folk får för sig en massa saker idag. NEJ, SA HON KAN INTE LYFTA MIG, HAR INTE ENERGI TILL DET, OCH INTE ENS ÄRKEÄNGLAR KAN DET. MEN MINNS ÄRKEÄNGELN HOPE VISAR HUR DET VAR. Men kan inte lyfta mig ens ,fast de är så stor 5 meter ,men kan inte göra det ,fast de har stor energi ,så kan de ändå inte lyfta mig. KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. Men kraftig energi kan inte lyfta mig fast är 5 meter lång.

Puzzle Castorland 1500 pieces: angel with girl (C-151660) - buy in ...

JAG OCH ANDERS VAR OCH FIKADE EN GÅNG. När jag var ute och fika med Anders ,då sitter en tjej mitt emot oss och fikar. Men berättar för Anders om det. Men tjejen sitter mitt emot mig, men ser änglavingar på henne. Men såg på ena sidan av axeln. Men såg en änglavinge som stack ut på henne.

Men fattar inte då vad jag såg. Men hört folk sagt att det finns änglar på jorden. Men folk kan leva som änglar på jorden har änglavingar med sig. MEN HÖRT OLIKA SAKER OM SKYDDSÄNGLAR ,men även att folk kan vara ängel ,som går runt runt oss då. Men folk kan hitta på så mycket saker idag, att de föds som änglar ärkeänglar ,som är omöjligt att födas så. Det finns ingen sanning i det, att änglar föds till jorden som människor. Men folk kan även ta upp om änglajaget de har. Men fått upp så mycket saker efter vägen.

MEN FOLK FÖDS INTE SOM ÄNGEL ÄRKEÄNGLAR ENS. Men det jag såg den gången ,var hennes lilla söta skyddsängel jag såg då. Men såg det flera gånger när jag satt där. Men fick svar idag att jag såg tjejens skyddsängel ,som jag fick reda på nu. Men har inte tänkt så mycket på det.

Men folk kan kalla mig som ängel på jorden. Eller en stor ängel på jorden. Men kan inte födas som ängel ärkeängel, utan folk känner det när de möter mig. MEN HAR EN SÖT LITEN SKYDDSÄNGEL MED MIG ,NÄR JAG FÖDS TILL JORDEN ,som alla har när de föds till jorden.

MEN KÄNNER BARA GLÄDJE FRÅN SKYDDSÄNGELN. MEN SKYDDSÄNGELN KOMMER FRÅN GUD, känner bara glädje från henne. Och jag känner på en gång när GUD är nära mig glädje och kärlek, när han är nära mig.

Men måste ta upp skyddsänglar och ärkeänglar ,genom att folk får för sig så knasiga saker nu. Men skyddsängeln kan lyfta dem som är så liten. MEN KAN VAKTA OSS SOM HON GÖR NU. Hon sitter i mitt fönster ,men tittar ut. Men ser hon sitter hop krypen i ett hörn. Men så dyker hon ner till mig, och är liten skyddsängel som dyker ner till mig. Men pratar med mig. Men hon sitter mest i fönstret när jag lever här. Vi känner glädje från skyddsängel men vi har bara 1 skyddsängel vi föds med.

Men folk får för sig att vi föds med en hel hög med änglar, men så är det inte ens. MEN 1 SKYDDSÄNGEL FÖDS VI MED. Men GUD skickar med oss skyddsängeln när vi ska till jorden. Men hon kan inte göra så mycket om jag ligger ner och skadat mig. Men måste ropa efter hjälp, eller ringa efter folk, MÅSTE RINGA EFTER MÄNNISKOR NÄR JAG SKA FÅ HJÄLP som kan hämta mig. Men folk hittar på att vi har änglar, som kan lyfta oss. Men inte ens skyddsängel kan det, men är så liten att lyfta oss. SKYDDSÄNGELN ÄR 50 CENTIMETER. CIRKA SÅ LÅNG.

Men ärkeängeln som är 5 meter lång kan inte ens lyfta oss. Men sett att ärkeängeln Hope kan skämta med mig ta mig till hennes hem. Men det går inte överhuvudtaget, genom att hon lever i en annan värld ,där ingen kan kliva in ens. Men visar hur ärkeänglar lever och bor. Men kan inte ta mig till henne ,när jag var sur på allt folk runt mig. Men Hope visste att jag fick problem ,när GUD dök upp, men gillar inte ens det han gör nu. JAG FICK INGEN GLÄDJE NÄR MIN LÄGENHET RÖK, NÄR FOLK SKA VAKTA MIN LÄGENHET, SOM MÅSTE BO KVAR.

JAG MÅSTE SKRIVA OM ALLT, OCH BO SJÄLV ETT TAG, TILLS JAG FICK SÄLLSKAP AV KEWAN.

Men kan inte gå emot allt, men vill skydda lägenheten min,som gick ett tag att skydda ,GENOM ATT FOLK MÅSTE SKYDDA MIN LÄGENHET. Ärkeänglar och Great master har inte pengar, fast Lady Nada satt hos mig, och Kuthumi och andra kom förbi ,att skydda min lägenhet. Men ingen har pengar att betala hyran.

Men blockerar lägenheten länge ,som var ända som var vaken ,och såg allt runt mig. FINA VACKRA VÄNNER JAG LEVDE I HIMMELRIKET. Men mycket folk runt mig sov, som inte kunde skriva på min lägenhet, och då sa ärkeängeln Hope ,att hon gillar inte vad jag blev utsatt för då. Men gå emot GUD det går inte ens då. Men han styr allt då. JAG KÄNNER GUD VÄL.

Men måste ta upp om skyddsänglar, genom att det har varit så mycket sagor om dem ,som även är falska berättelser då. MEN 1 SKYDDSÄNGEL FÖDS VI MED.

En reaktion till “SKYDDSÄNGEL – GUARDIAN ANGEL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.