VOODOO

VI SER ATT SVERIGE FÅTT PROBLEM MED VOODOO IDAG, SOM ÄR ETT GAMMALT SÄTT ATT HÅLLA CEREMONI I AFRIKA. MEN SVERIGE HAR FÅTT PROBLEM MED VOODOO.

MEN VAD ÄR VOODOO????

VI SER SVART RUNT VOODOO. Men ser bara svart när vi tar upp om voodoo, som kommer från svarta länder, som brukar köra med voodoo ,som vi har fått besök i Sverige med voodoo ,som vi har ingen kunskap om voodoo, när vi hör namnet voodoo svart magi ,som de kör med som är inte rumsrent att jobba med voodoo i Sverige ,som tillhör Afrika där folk kör med voodoo ,och varför ska de köra med voodoo i Sverige?

Folk blir rädd och skrämd när folk pratar om voodoo ,genom att hört att det är farligt att använda voodoo ,som folk kan se svartkonst och kopplar ihop det med svart magi voodoo ,som folk springer ifrån. Vi ser folk blir rädd när de hör ordet voodoo ,som kan skada folk som de lärt sig om. Men även kan göra fula saker ,och då blir folk rädd att ens vistas i landet ,genom att voodoo är svart hemsk magi ,som ingen har kunskap om ,än att hört svart magi ,och kan även skada folk när kör med svart magi SOM ÄR FÖRBJUDET ATT ANVÄNDA SVART MAGI.

MEN HUR FARLIGT ÄR VOODOO? Vi ser svart energi, som skickar ut voodoo. Vi ser svarta händer som kör med voodoo. Smetar in någonting. Svart smet de håller på med ,och blåser ut svart moln runt sig. Vi ser de tillber, och skickar ut med sina händer svart mörker. Blåser ut energi. Energin är så svart och mörk voodoo ,som kan hålla på lite här och där, kan få plats att gömma sig. Men ser trappuppgång sitter en svart kille och har svart hår. Svart hud afrokrull rakat i naken. Men har mycket afrokrull längst upp på huvudet. Han har mycket hår längst upp och rakad nacke. Han sitter i en trappuppgång ,och gör en del saker. Det ligger i Stockholm. Han röker. Han lever eller bosatt sig i ytterområden. Fittja får vi upp, men finns på flera ställen killar, som vill skada folk då. Vi kan inte känna in varje ställe ,men fick upp Fittja ,och andra ställen i Stockholm. Men ser ytterområden.

Men bostadsområden de sätter in folk idag ,genom att mycket länder flyr hit från krig. FOLK BOR I YTTEROMRÅDEN SVARTA MÄNNISKOR ,SOM FLYR HIT. HAR SATT IN FARLIGT FOLK REGERINGEN, MEN VAD HÄRLIG NI ÄR MOT FOLK IDAG, INGEN KOMMER GILLA REGERINGEN VI HAR IDAG. VOODOO HEJA REGERINGEN.

HAN ÄR FARLIG. Han har ett mörkt sinne finns ingen kärlek inom honom. Han är kolsvart inom sig.

Han sitter och tänker och röker när han håller på ATT KÖRA MED VOODOO.

Han kommer från svartaste länder , HAN HAR SVART HUD

Han har lätt att förflytta sig och klättrar lätt i träden. Han är vig killen.

LANDET HAN KOMMER IFRÅN ÄR VAN ATT KÖRA MED VOODOO. Det är inget konstig för han, att köra med voodoo som vi har så lite kunskap om ,som han kan mycket om.

Vi hör voodoo, men vad är voodoo???

Killens land är det normalt att köra med voodoo, som vi blir även rädd, när vi hör ordet voodoo. Men svartkonst kör de med ,som håller på med voodoo. Folk känner skräck när hör ordet voodoo. Folk blir rädd. Men nu har det kommit till Sverige, och kör med voodoo. MEN ÄR FÖRBJUDET ATT KÖRA MED VOODOO SVARTKONST.

VAD GÖR KILLEN SOM KÖR MED VOODOO? Han tänker in negativa tankar. Ser en docka som han använder. Ser ut som en trädocka. Men dockan är mörk och svart. Men har smetat på svart sörja på dockan. Lera han sysslar med. Dockan har platt ansikte. Armar och ben har platt docka. Men visar en prick på dockan, pricken ligger ovanför armhålan. Killen trycker sitt pekfinger på pricken på dockan. Killen gräver med sitt finger i hålet ,som han har märkt upp.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fairy-wallpapers-68-1.jpg

HAN HÅLLER PÅ MED EN DOCKA. Han bryter av armarna och dockan blev utan armar.

LEKER MED DOCKAN. Han vänder på dockan.Han bryter av fötter på dockan. Vrider och vänder på dockan. River sönder ett ben på dockan.

SER LJUST HÅR PÅ PERSONEN. Blandad färg på håret, går mot rött. Har tjockt hår. Slingat hår. Ser bara sidan på personen.

Ser svart hud. Kommer från ett land där huden är svart.

Men sitter och röker. Ser ut som de sitter tillsammans. Men sitter tillsammans och gör en del saker. PLANERAR PROBLEM MED SVERIGE.

VI HÖR SVERIGE. Tittar mot Sverige. Ser byggnader han får ont i magen av Sverige.

HAN SÄTTER SVENSKA FLAGGAN I BACKEN. Vit och ljusblå i färgen. Vi ser gul färg. Vi ser svenska flaggan gul och blå.

VI SER HELA LANDET SVENSKA KARTAN. Lägger svart runt Sverige. Vi har känt det här, att de vill vända hela landet upp och ner. Men känt ett tag. Men skrev om svarta människor som flyr hit ,och kommer mycket folk genom där det är vatten.

HÖRDE ÖRESUNDSBRON HAR PROBLEM FOLK ,SOM TAR SIG IN DÄR. Men kändes så hemsk i kroppen ,när vi kände vad de höll på med då. Jag kände obehag då.

SVARTA KILLARNA HAR PROBLEM ATT GILLA SVERIGE. Men vill ha Guld och pengar. Men vill vända hela Sverige upp och ner. MEN KAN KILLARNA GÖRA DET MED VOODOO???

SVART ENERGI FRÅN DEM. Killarna tänker om landet, men försöker putta landet. Men har svårt att göra det. Svarta vill stöka till för Sverige. Det är svårt att göra det. Ser svart energi över landet.

MEN FINNS LJUS ENERGI SOM BROMSAR DEM. Men ljus energi ,som ligger över landet. Kommer inte igenom ens. Landet är vitt med ljus energi. Men kan försöka göra fula saker. Men kommit hit, SOM TACKAR OSS MED VOODOO, då är det dags att åka hem där killarna kommer ifrån.

VI KAN INTE HA SÅ HÄR I SVERIGE. MÅSTE LÄMNA LANDET NÄR DE GÖR FULA SAKER MOT SVERIGE.

DET HAR KOMMIT UPP FÖR MYCKET PROBLEM FOLK IDAG SVARTA SOM KAN INTE SKÖTA SIG ENS.

MEN ÄR ETT SKÄMT NÄR DE GÖR SÅ HÄR MOT OSS. MEN MÅSTE KOLLA VART DE KOMMER IFRÅN , SÄG NEJ TILL DEM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mc3a4nnen-birgitta-andlig-inspiration.png

4 reaktioner till “VOODOO

 1. After looking at a handful of the blog articles on your blog, I seriously
  like your technique of blogging. I book marked it to my bookmark webpage
  list and will be checking back in the near future.
  Take a look at my website too and tell me your opinion.

 2. Usually I do not learn article on blogs, but I would like to say that this write-up very
  pressured me to try and do so! Your writing taste has been amazed me.
  Thank you, very great article.

 3. Everyone loves what you guys are up too. This kind of clever work and coverage!

  Keep up the wonderful works guys I’ve included you guys to my blogroll.

  1. I get to sit and write and write all the time new comes up, which I get to hand out to people, who must gain knowledge about different things today. GOD he gives to you, but then I get to sit with BIG PROTECTION. GOD COMES FROM BIG HEAVEN he is teaching people a lot of good things today. We do not know everything, and then it is good to take knowledge of him.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.