TÄNDER- TEETH

TÄNDERNA, VI SER PROBLEM MED TÄNDERNA. Ser först åker 1 tand ut. Men kollar upp och måste fixa sin tand. Men får dålig hjälp. Men tänderna får problem på mitten. Men åkte tänderna ,men såg hur tänderna åkte mer och mer iväg. Fick enorma problem med tänderna. Måste till tandläkaren.

Vi såg skräckinjagande bilder när tänder rasar ,som vi alla måste ha att äta med. Men tänder har även andra funktioner, som inte alla kan se det. Men tänder måste alla ha såklart. Vi föds med tänder som ska fungera för oss.

Vi ser att det är mörkt i tandköttet. Har blivit grått ,men inte rött som i vanlig fall rött tandkött. TANDKÖTT SÅG SJUKT OCH GRÅTT UT. Vi ser tanden har problem och börjar röra på sig. Men ser grått tandkött, tanden rör på sig. Tandköttet ser inte friskt ut. Det ligger grått runt tanden. Ser död ut. Ser hårt bröd. Äter hårt bröd. För hårt bröd är inte bra att äta.Det finns en del folk ,som har dåliga tänder. Suga på hårdbrödet. MEN HÅRT BRÖD ÄR LITE FÖR HÅRT FÖR TÄNDERNA.

Vi har problem med mycket idag. Vi såg tänder som hade problem. Hårt bröd brunt hårt bröd, ser fullkorn hårt bröd ,som är hårt. Såg tunnbröd, limpa som går lätt att tugga. Det går jättebra att äta då. DET ÄR LÄTTARE MED MJUKT BRÖD ,ÄN HÅRT BRÖD ,MEN MÅSTE KÄNNA IN SJÄLV.

Men under en längre tid kan vi utsätta tänder för hård mot tänderna, som klarar av sämre än andra saker vi äter då. Ser hårt bröd, som är vanlig vi äter till frukost till andra tillfällen. MEN HÅRT BRÖD ÄR INTE SÅ BRA ATT ÄTA OM DE KÖPER FÖR HÅRT BRÖD ATT TUGGA DÅ ,genom att en del kan köpa hem så hårt bröd ,som under en längre tid kan skada tänderna ,genom att utsätta tänder en längre tid ,att äta hårt hårt bröd ,som ger problem för tänderna om ni äter för hårt bröd.

Det finns hårt bröd ,som folk kan skada sig på när de köper för hårt bröd ,då kan tänder få problem av då. Men köper hem hela tiden hårt bröd, som har blivit på modet ,att köpa hårt bröd ,men även bakar hårt bröd ,och fixar själv bröd att äta av. MEN FOLK KAN GÖRA MYCKET IDAG, BAKA OCH ALLT BRÖD DE HITTAR PÅ.

Men en del bröd är så hård ,och kan knappt tugga dem, än att doppa brödet i te eller kaffe ,så hårt kan de vara mot tänderna. Men även skorpor finns massor av att köpa ,som även är hårt att äta, MEN KAN DOPPA SKORPAN I KAFFE ELLER TE, DÅ BLIR SKORPAN MJUK. kan doppa dem i te eller kaffe ,då kan de äta dem genom att skorpan blev mjuk av te och kaffe. Men te och kaffe löser upp skorpan ,och skadar inte ens tänderna, men bäst att doppa skorpan i blött kaffe eller te ,genom att det är bäst med varm kaffe och te, och kan lättare lösa upp skorpan.

Vi vill skriva om tänder, SOM ÄVEN KAN SKADA TÄNDER I ONÖDAN NÄR MAN ÄTER HÅRT BRÖD OCH SKORPOR, som vi köper hem när vi vill ha något gott till kaffet eller te. Te kan skorpan passa in ,men även hårt bröd.

Men folk doppar skorpan i blåbärssoppa. Vi ser att de tar skorpor och blåbärssoppa ,som folk kan äta när de är sjuk. Men även nyponsoppa kan de ge skorpa till. Vi får doppa och doppa skorpan. Det finns mindre skorpor som är hård att tugga. MEN ÄR INTE LIKA BRA ,SOM TE OCH KAFFE ATT DOPPA I.

MEN DET FINNS HÅRDBRÖD, SOM VI KAN ÄTA UTAN EN MASSA PROBLEM MED TÄNDERNA, OCH BLIR MINDRE PROBLEM MED TÄNDERNA ,MEN FINNS BÄTTRE HÅRT BRÖD ATT ÄTA ,SOM SKADAR INTE TÄNDERNA.Men som allt annat ,så har det kommit mycket nytt idag. Men hårt bröd som är lös i munnen när vi äter ,men även hårdbröd ,som vi kan till och med skada tänderna, genom att hårdbröd vi äter är för hårt för tänderna.

Men hur ska vi veta vad som är rätt eller fel, genom att det finns en uppsjö med hårdbröd i brödhyllan ,när vi köper hem från affären. MEN MÅSTE TESTA ER SJÄLV ,NÄR NI SKA HITTA BRA BRÖD ,SOM PASSAR ER. MEN KÄNNA ER SJÄLV, VAD NI TÅL OCH INTE TÅL ,ATT BITA IGENOM HÅRDBRÖD. Det finns hårdbröd som är lätt att bita igenom då.

Vi måste känna själv genom att vi känner när bröd är för hårt att äta av då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.