MADRASS – MATTRESS.

VI FICK UPP EN BILD PÅ TVÅ MADRASSER ,SOM LÄGGER ÖVER VARANDRA. Varför fick vi upp madrass, som folk lätt kan hitta i affären ,när folk ska ut och köpa nytt till hemmet.

MEN VARFÖR FICK VI UPP MADRASS? Vi ser lägger madrassen över andra madrassen.

MEN DET FINNS MADRASSER SOM FUNGERAR DÅLIGT. Vi ser en hård kant runt madrassen. Madrassen är gjort så med hårda kanter runt hela madrassen. Men lägger madrassen ovanpå andra madrassen. Men ser madrassen har en del problem, som ligger mitt på madrassen. Mitten på madrassen, från längst upp ,och längst ner på madrassen.

När folk lägger sig på madrassen ,då blir madrassen konstig. Folk vänder och vrider när de sover på madrassen. Men verkar inte skönt att sova på ,genom att de vänder och vrider när de sover. Men sätter sig upp en stund ser vattenglas vid madrassen. Tog en kunk vatten. Men lägger sig ner igen. Men håller i hörnet på madrassen, men kroppen känns inte bra när vi ser den bilden. Men kliver upp och går och tittar ut genom fönstret. MEN ÄR SÅ TRÖTT PÅ SIN SÄNG OCH MADRASSEN TVÅ LAGER, SOM FUNGERAR DÅLIGT.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1c6d62f6b4f76df9583e26e198e91fdc.jpg

MEN VAD HAR VI SETT NU SOM SOVER SÅ DÅLIGT? Folk sover såhär dåligt när inte inser att köpa en riktig mjuk härlig säng.

MADRASSEN HÅLLER INTE TYNGDEN NÄR DE VRIDER OCH VÄNDER UNDER NATTEN. Ni måste lära er om er själv, men madrassen håller inte ens när vi såg problem ni hade då.

Det är inte ens skönt att sova på en madrass ens. Men är uppe och går ,genom att sömnen stör dem, men får dålig sömn när sover så fel och dåligt. MÅSTE KÖPA RÄTT SÄNG ATT SOVA I.

Men hjälper inte med madrasser som ligger på varandra då. Men såg att madrassen var ganska tjock madrass, MEN HJÄLPER ÄNDÅ INTE NÄR FOLK LÄGGER SIG NER, DÅ FÅR DE PROBLEM EFTER EN STUND,att ligga för länge på madrassen ger inte ens skön sömn.

MEN FOLK KÖPER TVÅ MADRASSER ,OCH LÄGGER PÅ VARANDRA ,ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP DET. Men ser tryggt ut att köpa två tjocka madrasser, som folk tror är bra att sova på, genom att madrassen är så tjock ,och då tror folk att det är bra att sova i hela natten, men kliver upp efter halva natten genom att de vänder och vrider sig, och upp och hoppa då. Men kan vända och vrida under natten, och får ingen sömn ens ,genom att de har glömt bort att köpa en bra skön säng att sova i då.

Men folk försöker göra det enkelt med två madrasser ovanpå varandra, som fungerar dåligt att sova en hel natt. Men folk sover så, ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP BILDEN ENS. Men tror att de sparar pengar ,att inte köpa en skön härlig säng att sova i. Men sova ut som är svårt när man såg de vänder och vrider under natten.

Men måste även kliva upp när kroppen orkar inte med att sova ens. Men sover inte rätt ,som ni ser, som även är en viktig del i vardagen ,att sova gott en hel natt är viktigt att få god sömn, som är extra viktigt, ATT SOVA BRA UNDER NATTEN.

Men finns sängar för alla människor, så ni kan välja och vraka som passar dig bäst, att sova i sängen en hel natt. SOM ÄR VIKTIGT ATT KÄNNA IN RÄTT SÄNG ,genom att ni är så olika människor som lever på jorden.

VI MÅSTE KÖPA RÄTT SÄNG.

D.W.C. Sleeping Woman - Artist Pino Daeni - DANCES WITH COLORS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.