GÅ PÅ LINA- WALK ON A TIGHTROPE

Blind Faith Greeting Card for Sale by Linda Lees

VI SER FOLK GÅR PÅ EN STÅNG MEN SYSSLAR MED AKROBATIK. Men viker ut benen och går på lina. Folk går på en stång och viker sig, men går även på lina när de känner för det.

VI HAR SETT PROBLEM I SAMHÄLLET DÄRFÖR FICK VI UPP DET. Men är en gammal konst att gå på lina. Men viker sin kropp i spagat. Men är ett problem att jobba med den sporten.

KROPPEN HAR PROBLEM SOM VI SÅG DÄRFÖR FICK VI UPP DEN GAMLA KONSTEN. Vi ser fötterna tån ,men måste få balans. Men vrider sig och sträcker sig. Står på tå men ser hela hålfoten, ser hälen. Men ser hela vaden när står på tå. Ovanpå foten blir blodådror spänd. Ser blodådror svälld ,men så spänd över foten när de står på tå.

MEN MEST KVINNOR OCH TJEJER SOM GÖR DEN KONSTE. Men vi får upp saker i samhället ,som är fel och då måste man ta upp om det. Ser foten när de står på tå ,det blir en påfrestning ,genom att vi såg hur foten blev svälld blodådror sväller.

MEN FOLK HAR DANSAT LÄNGE PÅ LINA, MEN INGEN HAR UPPTÄCKT PROBLEM, SOM VI SER. ELLER SÅ ÄR DE MEDVETEN OM DET. Men folk vill hålla på med det ,även om de ser problem de får med kroppen. Men fortsätter år efter år att dansa på lina.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de39ac1ceb13d5f88000292280556538.jpg

MEN EN DAG, DÅ BLIR DET STOPP ATT DANSA PÅ LINA. MEN FÅR ONT I FOTEN. Foten känns öm och ond.

MEN HÅLLER I FOTEN GENOM ATT FICK ONT I FOTEN, genom att det känns ömt i foten. Men får svårt att gå. Kan gå men gör ont i foten efter en lång tid dansa på linan, och göra en massa konster de gör.

ATT KÖRA DEN KONSTEN GÅ NER I SPAGAT, ÄR INTE BRA I LÄNGDEN, ATT SYSSLA MED DET, som tillhör den konsten är inte bra i längden, att köra den kosten att gå ner i spagat ens. Men hålla på för länge gå ner i spagat, då kan kroppen säga NEJ. Det är inte ens bra att fortsätta så.

Det är ett liv ,som är inte bra att leva med dansa på lina och även gå ner i spagat. När folk håller på länge med det ,DÅ KAN BEN FÅ EN SMÄLL, SOM FOLK INTE TÄNKER PÅ NÄR DE GILLAR DEN KONSTEN dansa på lina och gå ner i spagat ,som känner på lårets indre sida när de går ner i spagat.

Folk får problem med benen när de har kört den konsten gå ner i spagat, som är onaturligt att göra då. Men ser låret på insidan, huden ser sliten och gammal ut drar ut huden. Men benen ihop, men dansar på tå. Vrider benet och ställer sig bredbent. Står med fötterna brett med fötterna i golvet.FOLK SKA UNDVIKA DEN KONSTEN, MEN HUR MÅNGA LYSSNAR PÅ DET? Folk vill ha kul.

Vi ser att benen får problem längre tid dansa på lina och gå ner i spagat. DET PÅVERKAR BENEN. Får slita ut lederna när de sysslar med den konsten. Det blir hård påfreskning på benen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hqdefault.jpg

NÄR VI FÅR UPP VARING ,DÅ HANDLAR DET OM ATT FOLK SKA TÄNKA TILL ,OCH SLUTA I TID, OCH NÄR VI FICK UPP DANSA PÅ LINA GÖRA AKROBAT, OCH GÅ NER I SPAGAT ,DÅ HAR FOLK PROBLEM I FRAMTIDEN. Men ni kan välja nu när vi varnar om det, genom att slippa slita ut kroppen på onödiga saker ,dansa på lina gå ner i spagat och göra konster ,då får ni problem, som dansar på lina gå ner i spagat. Genom att lederna tar slut när ni utsätter lederna varje dag.

EN DAG FÅR NI PROBLEM MED LEDERNA GENOM ATT KROPPEN ÄR INTE GJORT FÖR DET.Men folk hittar på hela tiden nytt ,och folk får skada kroppen när de ska prova det ,och prova det ,genom att folk är så. Men en del är äventyrare och en del har inte det i sig ens, utan vill leva lugn och ro, medans en del folk måste skada kroppen i förtid, när utsätter kroppen hela tiden ,som kommer i framtiden, annars har vi inte fått upp det ens.

MEN FOLK FÖRSTÅR NÄR DE SER DANSA PÅ LINA OCH GÅ NER I SPAGAT SOM ATT UTSÄTTA KROPPEN MER OCH MER DÅ. Men ingen ska se åt dansa på lina ens eller gå ner i spagat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.