KARUSELL – CAROUSEL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 19c7bef3bd55fea869bd4c4aecd87cea.jpg

VI SER BARN SPRINGER RUNT EN KARUSELL. Men håller med händerna runt karusellen ,och springer runt karusellen. Det är flera barn, som springer runt karusellen. Barnen springer och springer och håller i karusellen med händerna.

Det är en karusell ,som måste ha hjälp av barnen när de snurrar och håller i den. Men när det är flera barn, då fungerar karusellen bäst när flera barn springer runt karusellen. Men karusellen som barnen springer runt handrar karusellen ,när de springer runt karusellen. VI FICK UPP SOM VARNING KARUSELLER SOM BYGGD SÅ.

VI FICK UPP BILDER OM JUST DEN KARUSELLEN ,OCH DÅ MÅSTE VI SKRIVA OM DEN. VI FICK ÄVEN SE VAD SOM KAN HÄNDA BARNEN.

SER BARN OCH KARUSELL, men ser ett barn springer till karusellen. Men höll i karusellen ,men det blev fler och fler barn som hjälper att snurra karusellen tillsammans med andra barnen. Måste vara många barn ,som snurrar karusellen ,genom att karusellen är för tung för 1 barn, att snurra runt karusellen därför är det alltid många barn, som snurrar runt karusellen GENOM ATT FÅ FART PÅ KARUSELLEN, DÅ MÅSTE DET VARA MÅNGA BARN, SOM KÖR KARUSELLEN RUNT.

Men vi följde med och kollade vad som händer.

Men barnen springer runt karusellen, men flera barn håller i karusellen, och har kul med karusellen. Kul lek för barnen springa runt hela tiden, tills 1 barn tappar greppet och faller och gör sig illa. BARN KAN SKADA SIG PÅ KARUSELLEN.

Men barn kan även springa till karusellen när den är i gång. Men springer och försöker ta tag i karusellen med handen. Men får svårt att ta tag i karusellen ,genom att den går snabbt när barnen får upp farten på den. MEN RAMLAR AV FARTEN. Men då går karusellen snabbt, genom att vi ser barn springer och springer fort, men försöker ta tag i karusellen, och föll barnet i backen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 25d43479a18d0ed9b404a7554d292448.jpg

MÅSTE SKYDDA BARNEN. Kan skada sig när barnen är för liten för den leken. Men kan även skada sig ,fast barnen är äldre genom farten.

Men hur fort barnen kan ta i karusellen, genom att barn är olika ,och då kan barn klara av mer än andra barn. MÅSTE HA ÅLDERN INNE.

Men mycket handlar om rätt ålder när de ska köra den karusellen, SOM MÅSTE VARA ÄLDRE NÄR BARN SYSSLAR MED DEN LEKEN. Men barn har syskon ,och då vill också prova och föräldrarna ser inte vad de gör då. Men barn kan testa saker klarar inte av ens ,men ser syskon kan ,då kan de testa karusellen då.

VI SER SMÅ BARN SKA INTE LEKA DEN LEKEN ENS. Men vi fick upp om karusellen ,och måste föräldrar eller andra som ser till, se till den leken, genom att barn kan skada sig. Men vi såg att barn kan göra sig illa, annars har vi inte sett den bilden ens. Men kan finnas på olika lekplatser ,som barn kan skada sig på.

MEN KAN INTE LITA PÅ BARNEN ,GENOM ATT BARN VILL TESTA SAKER DÅ. Men det finns barn som är mer äventyrlig av sig än andra då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 56475c847915734bb8888d4bb747d462.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.