TÄNDER-TEETH

VI SÅG FOLK SOM HADE HEMSKA TÄNDER.

DET SÅG KONSTIGT UT. VI MÅSTE TITTA PÅ DET. Men varför var tänder spetsig och konstig gom????

MEN FICK EN BILD SOM SÅG FRUKTANSVÄRD UT. Jag såg skräckinjagande tänder, som såg spetsig ut konstig gom, men tänderna såg fruktansvärt ut ,när jag fick den bilden till mig. Jag blev rädd när jag såg bilden då. Munnen såg hemsk och fruktansvärd ut när jag såg bilden. Jag blev rädd när man såg bilden. Men måste skriva om det såklart.  

DET SÅG KONSTIGT UT. VI MÅSTE TITTA PÅ DET. Men varför var tänder spetsig och konstig gom????

GOMEN VAR GRÅ, ljusgrå, gom ser slags ådror under allt grått. Ser lite av tänderna ,men grå yta. Ser tänder men glest, men ser tänder underifrån. Ser tänder gomen underifrån. Tänderna går ihop längst fram. Tänder ser konstig ut, och drar något mellan tänderna.

Mellan borste mellan tänderna. Men drar en borste mellan tänderna. Folk drar mellanrumsborste mellan tänderna.

OM MAN SKA ANVÄNDA MELLANRUMSBORSTAR MELLAN TÄNDERNA ,DÅ SKA VI KÖPA DEN MINSTA MELLANRUMSBORSTEN ,GENOM ATT SKYDDA TÄNDERNA. Ibland kan vi måste ta mellanrumsborste borste mellan tänderna. Men ska köp den minsta storlek som finns ,genom att skydda tandköttet.

VI SKA INTE LYSSNA PÅ FOLK ,SOM SÄGER TILL ER, KÖP STORA BORSTAR MELLANRUMSBORSTAR ,GENOM ATT BORSTEN KAN SKADA FOLK, NÄR FOLK KÖR MED FÖR STOR BORSTE. Vi ska bara ta bort skräp mellan tänderna ,och vi behöver inte gräva i tandköttet för att städa mellan tänderna. VI MÅSTE SKYDDA TANDKÖTTET, IBLAND MÅSTE VI TA BORT SKRÄP MELLAN TÄNDERNA.

Vi ser tandköttet sväller ,men försöker ändå dra mellanrumsborste mellan tänderna då. Borsten kan vara i olika storlekar. Blodigt när de drar borsten, genom tänderna. Men har svårt att ta sig genom tänderna ,genom att har rött tandkött. Men försöker ändå dra borsten genom tänderna. MEN DÅ MÅSTE FOLK LÅTA BLI MELLANRUMSBORSTEN MELLAN TÄNDERNA, GENOM ATT FÅ TILLBAKA TANDKÖTTET IGEN.

NÄR MAN HAR RÖTT HEMSKT TANDKÖTT, DÅ SKA VI INTE ENS TESTA DRA BORSTEN MELLAN TÄNDERNA.

VAD HÄNDER DÅ???

NÄR VI HAR INFLAMMATION ,DÅ KAN VI INTE KÖRA MED MELLANRUMSBORSTEN. Men börjar fick problem med tänderna, genom att de hade inflammation, men då ska man inte gräva i tandköttet ens. Vi kan förvärra när vi gräver och tar oss inte genon mellan tänderna. MÅSTE VILA DÅ.

MEN VAD SKA VI GÖRA ÅT MITT HEMSKA TANDKÖTT???

MEN FOLK BÖRJAR LÅNGT TILLBAKA GÅ OCH SKADA TÄNDER, GENOM ATT DE HAR INTE KUNSKAP OM DET. Folk har börjat långt innan med tänderna. BÖRJAR GÅ HOS TANDHYGIENIST, SOM FÖRVÄRRAR TÄNDERNA.

Men går ofta till dem, som har inte insett vart felen kommer ifrån. Men går som vanligt hos Tandhygienist.

FOLK GÅR HELA TIDEN. Har ingen koll utan litar på folk såklart ,och läst länge och utbildat sig. Men tänder har folk problem med ,och folk börjar utbilda sig, och hjälper folk med problem med tänderna. Men forskar om allt idag.

Folk förstår inte vart det kommer ifrån. Tandhygienist har skadat folk när vi ser det. Folk ska vara lite försiktig med tänderna. Men tänder kan visa så mycket knepiga fel, men kommer från andra saker ,och då kan folk börja gå till tandläkaren och tandhygienist. MYCKET KOMMER FRÅN KROPPEN OCH HÄLSAN OCH ALLT HÄNGER IHOP DÅ. TÄNDER OCH KROPPEN HÄNGER IHOP.

DET ÄR BÄTTRE ATT GÅ TILL EN VANLIG TANDLÄKARE ,ÄN TANDHYGIENIST SOM HAR KOMMIT NU. Det forskar fram hela tiden nytt och nytt, och det är inte bra allt de kommer med. MEN TANDHYGIENIST SKA VI AKTA ER FÖR. Det blir inte så bra, som de tänkt som går till dem när de sätter igång, och gräver så man håller på att springa från stolen.

MEN DET FINNS OLIKA TANDHYGIENIST SOM KAN FÖRSTÖRA HELA VÅRT TANDKÖTT. Men vi ska inte gå till dem genom att de kan inte hjälpa folk ens ,än att skada oss. Men det finns olika att gå till, och kolla upp dem innan ni går en gång till ,eller hör från folk hur de var. GENOM ATT SKYDDA TÄNDERNA, DÅ MÅSTE NI VARA VAKEN.

Men kan gå ner och gräva i tandköttet ,så man kan dö av det. Men känner kan det stämma, att de kan gräva och misshandla tandköttet som de gjort??? NEJ VI SKA INTE MISSHANDLA TANDKÖTTET SOM DE GÖR DÅ, GENOM ATT DE ÄR FÖR HÅRDHÄNT. Tar nästan död på folk när de kör den metoden. Men känns inte bra att känna när de håller på. Men en del tandhygienist är hemsk, så man vill bara kliva ur stolen.

Men kör med så hård metod mot tandköttet mellanrumsborsten men får nästan inte igenom. Men de trycker på ,men ska igenom ,fast man känner själv att det är fel. Men kan misshandla tandköttet och tänderna ,så man vill bara gå ifrån.

Men fick upp skräckbilder, som ville ens skriva om. Men måste göra det. MEN EN DEL TANDHYGIENISTER ÄR HEMSK ,MEN FATTAR INTE VART DE FÅTT DEN UTBILDNINGEN ATT PLÅGA FOLK, MEN ÄR INTE OKEJ ATT PLÅGA FOLK.

Men har läst så fint ,och kan allt tandhygienist, som verkar gått fel skola ,när vi fick upp bara problem med dem. Men har gått en skola och misshandlar folk, så man tänker kan det vara sant att de kan göra det. NEJ SÅKLART. DE SKA INTE GÖRA DET.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.