BARN – CHILDREN

DET ÄR EN KILLE ,SOM SKÄMMER BORT SITT BARN. HAN ÄR BORTSKÄMD SPRINGER EFTER BARNEN. Vi hör det att någon är bortskämd. Men vi kollar upp det när vi får upp det.

MEN SER ETT LITET BARN SOM KRYPER. Har kläder på sig, 1 person står bakom barnet som kryer runt. Men följer barnet hela tiden. Tar upp barnet och kramar barnet. Pussar lite grann. Men ner på golvet igen och kryper.

HAN GÅR EFTER SITT BARN. Han har en söt liten flicka att ta hand om då. Men vänder sig om och tittar på pappa sin. Men vill krypa på golvet, det är så kul att krypa på golvet. Har en söt liten sparkdräkt ,som hon kryper runt i då. Kryper och kryper på golvet ,han går efter hela tiden. Men tar upp och kramar och pussa på henne.

VARFÖR SÅG VI PAPPA KRÖP EFTER SITT BARN? Pappa som går efter sitt barn. Men kryper hela tiden, ett steg fram, han gick efter hela tiden ,och lyfter henne upp i famnen.

Han gick hela tiden efter barnet. Men varför såg vi det? VAD BETYDER DET?

Barn kan fara illa när barn får inte utveckla sitt eget språk. DET ÄR VIKTIG ATT KRYPA RUNT ,ATT KRYPA RUNT OCH UPPTÄCKA VÄRLDEN UTANFÖR MAMMA OCH PAPPAS ,krypa och upptäcka världen utanför mamma och pappa.

Men barn måste leka, och krypa som de vill än att föräldrar gör som de gjorde. Kan inte leva ens upp i famnen och på golvet, när de måste upptäcka världen krypa runt är stort för dem ,som föräldrar inte förstår ,att upptäcka den värld de lever i ,är stort för ett litet barn ,att krypa runt är jättestort för dem att krypa runt golvet då. Men ser parkettgolv ,som vi fick upp nu ,genom att många hem finns parkettgolv hela hem är fullt med det. VI FICK UPP PARKETTGOLV, OCH EN DEL HUS LÄGENHETER ÄR FULLT MED PARKETTGOLV DE KRYPER PÅ.

Men varför ser vi parkettgolv och barnen?

PARKETTGOLV??? Vi följer barnen när hon kryper runt på golvet. Men är barbent när hon kryper runt. Ser parkettgolv, barnets ben har skadat sig, ser benet på barnet. Har rispat sig på golvet. Men är inte bra att krypa på dåliga parkettgolv ens.

Men tar upp och tokar barnet, men kommer från en sten folk fått med sig in. Liten sten som följer med skorna. FOLK SKA ALDRIG GÅ IN MED SKOR ENS. Men såg blod strimma på barnet. Har dåligt parkettgolv. Kan släppa från sig flisor när barnet kryper. Barnet får krypa på golv som är vasst då.

VI SER ETT JACK I PARKETTGOLVET KAN FÅ FLISOR FRÅN PARKETTGOLVET. KAN SKADA SIG OM DE KRYPER PÅ GOLVET. Men hur mycket föräldrar tänker på det ,genom att vi fick upp det, och då har det med dig att göra, som sköter om sitt barn när vi fick upp det. När föräldrar har små barn ,som kryper runt ,då måste ni respektera dem, genom att slippa bli skadad när de kryper runt. När barn är liten och kryper runt ,då kan hitta allt och skada sig såg en sten eller annat då.

Men se till att städa golven varje dag ,när ni har så små barn som kryper runt. MÅSTE HÅLLA GOLVET RENT FRÅN ALLT ,NÄR NI HAR BARN SOM KRYPER PÅ GOLVET.

Ni måste ta hand om barnen, när ingen kan se faran när vi såg parkettgolv ,som är faran för små barn, att krypa på då. KAN SKADA SIG ,OCH FÅR FLISOR I BENET. DET ÄR BRA ATT BARNEN HAR BRA SÄKRA GOLV ATT KRYPA PÅ.

VI FICK UPP PARKETTGOLV ,OCH DÅ HAR BARNEN PROBLEM MED FÖRÄLDRAR NÄR DE KRYPER RUNT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.