MÄN – MEN

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är new-outlaw-hearts-image.jpg

VI FÅR UPP PROBLEM I SAMHÄLLET ,SOM INTE FOLK TÄNKER PÅ ATT DET ÄR PROBLEM FÖR DEM. Idag är det vanlig att folk berättar, att de är lagt åt andra hållet. Men förr då kunde knappt folk prata om det ,när känner att de har intressen för män ,som är kille som kan bli fult för en del, genom att det är inte normalt att gilla en kille ,eller ha en kärleksrelation, och ha sex med en kille som är kille.

MEN FÖRR VAR DET FEL ATT TITTA PÅ EN KOMPIS, att ens tänka titta på sin kompis, men vilken skam det var. Men vad är det för fel på dig, som ska leva med män som är själv man. Men så mycket konstiga konflikter kunde bli i familjen, som var det värsta att berätta, att de var lagt åt andra hållet ,det är onormalt för familjen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 634377-bigthumbnail.jpg

GENOM ATT VI FÅR UPP, ATT DE PRATAR MED VARANDRA INNAN DE BLEV BÖG.

MEN HÖR ORDEN, ATT DE PRATAR MYCKET MED VARANDRA INNAN DE BLEV BÖG. Men är ett problem i samhället för män, som gillar män ,genom att det är onaturlig att leva med en man när de är man.

Men förr ,då fick familjen problem ,när de släppte bomben i familjen, jag är bög. Men folk fick lida för att de tittar åt fel håll killar ,tittar mot män ,som är onaturligt att göra då. MEN FICK PROBLEM ,NÄR DE SA SOM DET VAR ,INGEN VAR PIGG PÅ DET.

Men det är onaturligt att titta åt andra hållet, när männen ska titta åt kvinnor ,och gifta sig som folk är van vid. Men börjar titta åt männen när de är man, och då kan mycket folk känna, vad är det för fel ,att leva med en kvinna???? Men mycket tankar åker genom huvud på folk, kan titta konstigt på dem ,när de har släppt bomben i familjen. Men även vänner kan vända ryggen till dem ,genom att han är konstig i deras ögon. Kan inte prata med han ,som är bög och män i hop ,det går inte ihop för dem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 899965.jpg

DET ÄR BÄTTRE ATT LEVA ETT LIV LYCKLIGT. Men finns folk som bryr sig inte ens om män är bög eller inte bög, genom att för dem då kan välja vad de vill leva med, som är bäst för dem att leva med den är kär i, istället för att välja kvinna att leva med ,och blir sjuk ett helt liv ,bara för att göra folk lycklig och glad då.

MEN VÄLJER ATT KLIVA IN I MÄNNENS LIV ,SOM ÄR ONATURLIGT ATT LEVA ETT HELT LIV MED EN MAN, som är onaturligt för mycket folk ,genom att vi är född som kvinna och man ,och då ska de leva ihop. Men även om det är det bästa av allt ,att leva med en kvinna genom att det är mer naturligt att leva ,som kvinna och man ,som är född kvinna och man mår bäst att leva så.

GENOM ATT DET KOMMER MYCKET SJUKDOMAR NÄR DE VÄLJER DEN VÄGEN ATT LEVA MED EN MAN som är man, ,genom att de kan förstöra sitt liv ,genom att de är inte byggd som en kvinna ,som är mer naturligt att leva med en kvinna, som är född kvinna med alla delar, som tillhör en kvinna. DET ÄR NATURLIGT SÄTT ATT LEVA SÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0fdcdffa7c0c8341c65de04e02c7176f-romance-art-romance-novels.jpg

MÄN OCH KVINNA. Men männen har inte den delen som kvinnor har, och då kan killarna bli sjuk när de kliver in ,att leva med män som är man ,som blir så onaturligt att göra, för hälsan passar inte ihop med dem.

OCH KOLLA HUR MÄN ÄR BYGGD OCH KVINNOR BYGGD,då förstår ni ,hur sexakten blir till ,lite tokigt genom att männen skadar sig när de lever så.

Men kvinnor skadar sig inte på samma sätt som männen gör, GENOM ATT KVINNOR KAN INTE SKADA VARANDRA ENS, än att de saknar männens sexakt, som de kan sakna ,genom att det blir aldrig normalt med en kvinna och en kvinna.

Men skadar sig inte att ha sex ens, än att de kan sakna männens sexakt ,som väljer bort, genom att män och kvinnor är olika byggd ,och leva ihop är bäst man och kvinna ,genom att kunna bilda familj ,SOM ÄR NATURLIGT I SAMHÄLLET är en naturlig i samhället, att bilda familj när de lever på jorden.

DET BLIR FEL ATT SÖKA ADOPTION ,SOM ÄR GALET FÖR ETT LITET BARN .Men folk kan hitta på adoption ,som är galet för ett litet barn ,som varken kan känna igen sig i män och män, eller kvinnor och kvinnor ,genom att väljer man bort att föda barn själv, då ska ni leva utan att föda ett barn, genom att då har det en mening i det.

Men männen kan börja titta mot barn, SOM BLIR FEL FÖR BARNET ,då väljer ni bort att leva normalt med en kvinna ,då väljer ni bort den biten, och lever med män utan barn såklart.

GENOM ATT BARN MÅSTE HA MAMMAS ENERGI ,NÄR DE FÖDS GENOM ATT MÅ BRA HELA LIVET. Men männen kan inte ge mamma energi ,som blir så fel för ett litet barn, som ser två pappor, som blir galet ,genom att mamman är byggd på ett annat sätt än männen är byggd.

Mamman har en mjuk intoning på barnet ,men även ligger i magen i 9 månader, eller kan föda för tidigt än beräknat tid då. MEN UNDER TIDEN, DÅ BINDER BARNET SIN KÄRLEK TILL SIN MAMMA ,SOM ÄR KVINNA, SOM GER KÄRLEK UNDER TIDEN LIGGER I MAGEN.

Men männen kan inte föda ett barn ens ,genom att män har inte den energin som kvinnor har. Kvinnorna har ett mjukare sätt att ta hand om sitt nyfödda barn, än männen har då. MEN MÄN ÄR INTE BRA ATT ADOPTERA TILL ,GENOM ATT MÄNNEN HAR INTE DEN ENERGIN MÄN OCH MÄN, är inte bra att adoptera till ,genom att männen har inte den energin ,som är extra viktig när de lever på jorden.

MÄNNEN HAR INTE MAMMANS ENERGI ENS, som gör att det blir fel för ett barn, att leva med två män som blir galet ,som är fel att ge ett barn liv med två män ,även om ni ser kärlek ,så får barn problem, genom att barnet saknar länken till mamma energin, som de föds med när de kommer till jorden.

BARN MÅSTE LIGGA I MAGEN ,OCH FÅR KÄRLEK UNDER TIDEN ,SOM MAMMA GER HELA TIDEN NÄR BARN LIGGER I MAGEN. Barnen måste ligga i magen ,och får kärlek från mamma ,som ska ge kärlek under tiden, hon går med barnet i magen. Men efteråt, då ska mamma ge kärlek till barnet ,genom att växa och växa i kärlek från sin mamma, men även energin från sin pappa, som har en stor mening att ha en pappa, och en mamma när de föds, genom att mamman är praktiskt och männen har inte samma kunskap, som mamman då, genom att de är född så, man och kvinna för att jobba bäst ihop,då är det bästa att leva med kvinna och man, SOM ÄR DEN KOPPLING NI MÅSTE HA NÄR NI FÖDER BARN.

Genom att barn ska ha trygghet och kärlek när de lever på jorden. Men bli onaturligt för barnen, när de ser män och män ,SOM BLIR FEL FAMILJEBILD GENOM ATT DET ÄR BÄSTA KVINNA OCH MAN, SOM ÄR BÄST FÖR BARNET, som är det bästa för barnen då ,och fungerar så man och kvinna då.

Men idag har det blivit lite upp och ner, men bäst för barnen att ta inte hand om barnen GENOM ATT BARN MÅSTE HA PAPPA OCH MAMMA, GENOM ATT FÅ DET ATT FUNGERA BÄST, kvinnligt och manlig energi ,när de lever på jorden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.