KARTONG- WELLPAPP

VI SER EN KARTONG WELLPAPP, SOM VIKS PÅ KNEPIGT SÄTT. Men ser en kartong, som viks på knepigt sätt. Kartongen är inte vit utan naturfärgad utan färg. FOLK ANVÄNDER. WELLPAPP ATT PACKA I. Vanlig färg på kartonger idag. Den är gjort av naturmaterial. Viker kartongen ,som ser ut som en fyrkantig låda, men sitter fast så ,tills folk ska öppna kartongen ,som är skåror på båda sidorna på kartongen. Folk öppnar så genom att dra i kartongens flik ,och drar upp den. När de har öppnat kartongen ,då blir det en stor öppning ,som ligger i en massa saker i.

MEN VARFÖR FÅR VI UPP KARTONG, SOM ÄR GJORT AV WELLPAPP ???? Vi ser folk vänder på kartongen, och vänder åt andra hållet, petar med fingrarna, som visar att de har problem att öppna kartongen. Vänder och vrider på den. Ser en rand som är taggad. Men trycker på där kartongen är taggad ,och vass att göra sig illa på. Men ser blod kan vara lite vass ,och kan skada sig på en vanlig kartong ,om de tar en sax eller kniv eller andra verktyg ,då går det mycket bättre, genom att kartongen är gjord av hård wellpapp. Som gör att kartongen är besvärlig att öppna. Men ser taggar och hård kartong, som gör att folk har problem med kartongen ,annars har vi inte fått upp det ens.

Men vi ser allt, så vi måste skriva om problem folk har idag.

Folk kan skada sig om de trycker med fingrarna som vi såg. Det rann blod från fingrarna, men hade skadat sig som är inte okej ens att skada sig, NÄR VI FICK UPP KARTONG GJORT AV WELLPAPP, SOM VI TROR ATT FOLK KAN FIXA DET SJÄLV. Men ser att folk skadar sig ,genom att kartongen är felbyggd när vi ser hur lätt att skada sig.

New Arrivals | Cardboard castle, Cardboard, Hamster

KARTONGEN SOM ÄR GJORT AV WELLPAPP, SKA VARA LÄTT ATT ÖPPNA, NÄR FOLK HAR BESTÄLLT EN SAK FRÅN DEM. Kartongen ska vara lätt ,att öppna när de har den kartongen med på olika saker, som folk har beställt från dem. Men folk skickar efter från dem, att de måste ändra om det.

MEN SÅG ATT KARTONGEN GJORT AV WELLPAPP ,VAR SVÅR ATT ÖPPNA ,VAR GJORT AV HÅRD WELLPAPP, såg hårt material att öppna kartongen med, men även svårt att hitta där man ska öppna då. Men folk köper från företag ,som kan vara billigt eller dyrt ,genom att de ska bara skicka kartongen vidare till folk ,som köpt från dem.

DET FINNS FÖRETAG ,SOM TILLVERKAR KARTONGER I WELLPAPP ,SOM ÄR HÅRD ATT ÖPPNA, som är inte så bra kartong, men kan vara billig att ta hem, genom att folk ska bara skicka vidare till folk har beställt från dem.

MEN FOLK TÄNKER INTE PÅ ATT TA ETT VASST VERKTYG SAX KNIV ELLER ANDRA SAKER,ATT SLÅ IGENOM KARTONGEN, SOM ÄR GJORT AV HÅRD WELLPAPP, GENOM ATT SLIPPA SKADA SIG. Men folk tänker inte på det, utan börjar försöka med fingrar, som de ska låta bli då. Men vi fick upp kartongen ,som är gjort i naturmaterial som ska vara säker men billigt affären köper hem bara för att skicka till kunder som handlar från dem. Men tänker inte på att kartongen är farlig ens utan har tillit att folk kan öppna som de lärt sig. Men har inte koll på folk ens utan litar på att folk kan öppna kartongen som de tänkt då. Men ingen verkar klaga på det och då får folk stöta på det. MEN FOLK MÅSTE LÄRA SIG ATT SÄGA TILL NÄR NI FÅR HEM KONSTIGA SAKER DÅ.

MEN VI FICK UPP KARTONG SOM ÄR GJORT AV WELLPAPP VI MÅSTE TA UPP OM DÅ

New Arrivals | Cardboard castle, Cardboard, Hamster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.