FOLK TAR LAKAN TILL HJÄLP- PEOPLE TAKE SHEETS HELPlakan bomull lakan bomull

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är lakan-percale.jpeg

VI FÅR EN KONSTIG BILD LAKAN, SOM VIRAR IHOP SOM EN TUB, MEN ÅKER IGENOM LAKAN. Men förstår inte vad vi sett folk åker igenom lakan. Men ser att de drar ut lakan, men blir helt slät. Men åker igenom lakan ,genom att lakan bildar en tub som kan åka igenom då.

MEN VAD HAR VI SETT ???? Vi ser hus hyreshus. Men ser en stor fyrkantig vagn på hjul. Det brinner i lägenheten. Ser lågor det brinner i lägenheten. Vi ser det brinner inne lägenheten ett stort eldhav av lågor.

Men ser tyg folk virar ihop till en lång form cylinderform, men är så hårt virat då. Men börjar vira upp tyget ,och slår ut tyget. Det är kraftigt tyg, de håller på med. Men såg ut som lakan folk åker på, genom att vi fick bilden så snabbt till oss. VI SKRIVER OM SAKER VI FÅR UPP.

Vi ser tjockt tyg ,som de använder att ta sig från lägenheten. MEN SER FOLK ÅKER GENOM LAKAN ,GENOM ATT SKYDDA SIG SJÄLV ,OCH TA SIG FRÅN BRANDEN NÄR LÅGORNA SLICKAR KROPPEN. Men värmen kan bli olidlig när det brinner då. Men måste ta sig från lägenheten ,som tar snabbaste vägen från branden. Men hettan är så fruktansvärt het när branden sätter igång.

MEN FUNGERAR DET SÅ BRA, ATT TA TYG, ATT TA SIG UT FRÅN ELDEN? Genom att det är lakan är gjort av tyg, och brinner och ska ut ,men ser folk åker på kraftigt tyg från lägenheten. Virar upp ett tygstycke och slår ut tygstycket, men brinner lite på hörnet ,genom att lågorna är inte kul ens när det brinner så mycket.

KAN FOLK TA ETT TYGSTYCKE SOM VI SÅG LAKAN ATT ÅKA PÅ?

Vi ser ansiktet på folk, vi ser folk rullar vagnen mot huset. Men måste vara två som hjälper dem från branden. MÅSTE TA SIG FRÅN BRANDEN.

Viker ut tygstycket. Men slår ut tygstycket ,som är gjort av hårt material. Det finns öglor runda ringar på lakan, det är hål igenom tyget, men gjort med flera öglor sitter längst upp med hård tyg, dubbelt längst upp dubbelvikt ,och hårt tyg ,som ska hålla och starkt tyg. MEN SER UT SOM GARDINER SOM HAR ÖLJETTER.

Men ser hårda band kraftiga band. Lägger banden mellan öglorna. Trär ett band mellan varje ögla. Tyget känns kraftigt och starkt tyg. SÄTTER FAST TYG I BALKONGEN. Har stålpinnar gjort så. Men knyter hårt rep ,som är kraftigt rep. Repet håller folk och är hårt kraftigt rep.

Men binder fast rep i balkongen, ser vagnen på hjul ,som ställs en bit bort ,så det kan fungera då. Vi ser folk åker på kraftiga tyget, men tyget sitter fast i balkongräcke och tyget ligger rakt mot vagnen på hjul. VAGNEN OCH TYGET VISAR ATT DE FÅR HJÄLP, men åker genom tyget och landar på vagnen med hjul. Men måste vara mjukt tyg,de landar på genom att vi ser tyg i vagnen, som är mjukt tyg. DET ÄR BÄST MED DYNOR KAN LANDA PÅ.

Men varför fick vi se lakan och folk åker på lakan?

Ibland händer det, att de gör så när måste ta sig från elden. Men det verkar fungera bra ,när de är flera som hjälper till. Men två går bra eller flera människor. Men måste fungera när allt är så avvägt. TESTAR DET NÄR DET BRINNER ANNARS HAR VI INTE FÅTT UPP DET.

MEN ÄR DET RÄTT ,ATT RÄDDA FOLK FRÅN BRANDEN SÅ?

FOLK KAN FÅ SKADOR I BAKEN STJÄRTEN NÄR DE LANDAR SÅ. När det är högt hus flera våningar upp ,då kan de skada sig om de landar lite fel. Men beror på höjden att ta den hjälpen. Men folk kan även bli så snurrig av allt ,och kan inte rädda sig själv, genom att branden ställer till mycket för dem.

NÄR DET BRINNER DÅ ÄR DET BÄST ATT RINGA FOLK ,SOM KOMMER OCH RÄDDAR DEM, genom att slippa onödiga olyckor, som kan bli från att åka på lakan. Men vi fick upp det och då gör folk så.

Men vi tittar på det som vi gör med allt annat, om det är säkert att åka på lakan. GENOM ATT VI FICK UPP DET, DÅ ÅKER FOLK PÅ LAKAN ,OCH RÄDDAR SIG SJÄLV.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c384ngel-vacker-2.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.